Mäklare Niklas Wellmér

Niklas Wellmér

Om mig

Hör av er om ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet! - Top 3 Stockholms innerstad 2020, 2021, 2022 - 2:a antal sålda 2022 Erik Olsson Sverige - Årets Mäklare 2021 Widerlöv Stockholm - Årets Mäklare 2020 Widerlöv Stockholm - Topp 8 Sverige på listan Dina Pengar för Sveriges bästa mäklare 2021, Omsättning - Topp 10 Sverige i Dagens industris lista på Sveriges bästa mäklare 2020, Omsättning

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dannemoragatan 18, 4tr, Vasastan, Stockholms kommun

Dannemoragatan 18, 4tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/6
2 800 kr/mån
89 196 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa i genomgående fint skick, med flertalet charmiga detaljer i form av stuckaturer, ljusa nyanser och platsbyggd förvaring! - Vackra detaljer - Låg avgift - Takterrass i brf - Hiss finns - Fantastisk innergård - Pergola & belysning - Stabil förening - Odenplan/citybanan - Brunnsviken/ Hagaparken - 2 km till bad/strand/bryggor - Bra kommunikationer - Bra matbutiker Genomgående ljusa väggar och golv genom hela bostaden, vilket skapar en trivsam atmosfär. Vardagsrummet erbjuder fint ljusinsläpp via stort fönster, stuckatur på väggarna och en platsbyggd bokhylla med plats för tv samt förvaring. Plats för möblemang i form av soffa, soffbord och större matbord, perfekt vid trevliga middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens härliga och möblerbara balkong. Kliv upp på morgon och kliv ut här och njut av solen på morgonkvisten. Köket är funktionellt med plats för matbord intill fönstret och erbjuder god förvaring bakom vita högblanka fronter samt arbetsyta på bänkskiva i grått. Sovrummet har generös förvaring i form av platsbyggda garderober som ramar in sängen , samt platsbyggd skrivbordsplats. I det helkaklade badrummet finns dusch, tvättmaskin, WC och handfat med kommod. Välkomnande hall med förvaring i flertalet platsbyggda garderober och avhängning av kläder och skor. Lägenheten har optimalt planerade ytor, ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och stilrena detaljer. Här bor du mittemellan Hagaparken och Odenplan i ett mycket restaurangtätt område, även flera populära caféer intill. Du har också nära till bra matbutiker som välsorterade ICA-Supermarket på Vanadisvägen och Hemköp vid Torsplan. Kommunikationerna är goda med 2:ans buss på Norrtullsgatan som går vidare till Odenplan och Stureplan. En kort promenad bort hittar du Odenplans tunnelbanestation och även Citybanan. Längtar du till grönområden ligger Hagaparken och Brunnsviken en kort promenad bort med promenadstråk längs med vattnet, här finner du även Stallmästargårdens utsökta kök. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lindhagensgatan 61, Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun

Lindhagensgatan 61

Lägenhet
Kungsholmen/Thorildsplan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
2 263 kr/mån
83 214 kr/m²

Högst upp i huset med genomgående fint skick med kök och badrum i genomtänkta och smakfulla materialval! - Spröjsade fönster - Genomgående trägolv - Generös takhöjd - Fint ljusflöde - Bra kommunikationer - ICA Maxi & Hemköp (Matpressen) några minuter bort - Närliggande Fridhemsplan & Västermalmsgallerian - Nära till flera badplatser och badklippor - Rålambshovsparken & Norr Mälarstrand - Hornsbergs strand i närheten - Flera gym i närområdet - Löprundan Kungsholmen Runt Välkomnande hall med ljusa väggar och klinkergolv. Hallen erbjuder förvaring i garderober och gott om plats för avhängning av kläder och skor. Vidare in i lägenheten når man bostadens stilrena och fullt utrustade kök. Bakom ljusa skåpsluckor ges gott om förvaringsmöjligheter samt arbetsyta på vit bänkskiva. Trivsamt och ljust vardagsrum med stort spröjsat fönster med djup fönsternisch och plats för möblemang i form av soffa, soffbord, mediamöbler, matbord och förvaring i klädkammare. Sovrummet ger en rofylld känsla och erbjuder en rymlig yta med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Helkaklat och fräscht badrum i vitt, utrustad med WC, dusch, tvättmaskin, förvaringsskåp och handfat med kommod. Direkt från trapphuset kommer man ut på den stora, prunkande innergården som sköts om av trädgårdsmästare och som är utrustad med sittgrupper och grillplatser. Innergårdarna är en plats de boende ofta pratar varmt om och genom att föreningens fastigheter omgärdar gården har endast föreningens medlemmar tillgång till innergården. Här finns uppvuxen grönska med möjlighet att kunna slå sig ner på gräsmattan för picknick eller ta skydd från solen på någon av uteplatserna i skuggan. På Lindhagensgatan 61 har man nära till i princip allt, omedelbar närhet till tunnelbana, affärer och restauranger likväl som gym och grönområden. Läget mellan Fridhemsplans puls och Kristinebergs badklippor tillsammans med närheten till Lindhagen Galleria och Hornsbergs strand är oslagbar. Varmt välkommen på visning!

Idungatan 3, 6tr, Vasastan, Stockholms kommun

Idungatan 3, 6tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 6/6
3 763 kr/mån
89 318 kr/m²

På mysiga Idungatan finner man denna trea med en härlig balkong i söderläge! Här finns både kök och badrum i fint skick och med all tänkbar funktion. Lägenheten bjuder även på stora fönster och ett fritt läge, vilket gör att ljuset strålar in och man slipper insyn. - Högst upp i huset - Balkong i söderläge - Fri från insyn - Diskmaskin & Tvättmaskin - Hiss - Stor barnvänlig innergård - Restauranger och caféer - Skolor & Förskolor - Odenplan - Hagaparken & Vanadislunden Hallen välkomnar med förvaring i flertalet garderober och gott om plats för avhängning av kläder och skor, och öppnar upp mot vardagsrummet och det funktionella köket. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning gentemot köket, vilket passar perfekt för sociala tillställningar och skapar en härlig atmosfär. Här finns plats för möblemang i form av soffa, soffbord, mediamöbler. Köket erbjuder gott om både förvaringsmöjligheter bakom fronter i vitt, samt arbetsytor på bänkskiva i trä och plats för matbord. Här inspireras man att tillaga måltider om inte kvarterets utmärkta restauranger lockar mer. Masterbedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob med skjutdörrar, härifrån når man även bostadens möblerbara balkong. Ett andra sovrum med plats för säng och skrivbordsplats. Helkaklat badrummet med vita väggar och ljusgrått klinkergolv. Ett kort promenad från porten ligger pulserande Odenplan med ett rikligt utbud av allt man kan önska; restauranger, barer, butiker och enormt goda kommunikationer i alla dess riktningar. Inom behagligt gångavstånd från lägenheten ligger även Hötorget, Handelshögskolan, Stockholms Stadsbibliotek och KTH. Stureplans stora utbud av nattklubbar nås på ca 15 minuters promenad. För den som istället söker avkoppling i det gröna rekommenderas Hagaparkens grönskande oas för långa promenader, joggingturer, bad eller diverse utomhusaktiviteter samt om vintern, skridskoåkning med plogad bana. Här finns mysiga och välkända restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken - dit man går på ca 5 minuter. Utöver Hagaparken finns gröna Vasaparken, Observatorie - och Vanadislunden inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sareksvägen 16, Traneberg, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 15:00
Sareksvägen 16, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Sareksvägen 16, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Sareksvägen 16

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 475 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
3 944 kr/mån
57 917 kr/m²

På lugn gata med närhet till Alvik, möts vi av denna fantastiska tvåa! Här bor man i grönskande Traneberg med närhet till härliga promenadstråk längs med vattnet. - Naturnära med Mälaren - Strandpromenad & småbåtshamn - Badplats & badbrygga - Cykelavstånd till stan - Fridhemsplan & Kungsholmens oaser - Promenera till Alvisk torg - Restauranger, butiker, gym mm - Mataffär i området - Utmärkta kommunikationer - Närhet till E 4:an Vardagsrummet är rymligt och ljust med gott om plats för möblemang i form av soffa, soffbord och mediamöbler. Härifrån når man bostadens mysiga och möblerbara balkong i sydläge med rikligt med sol. Köket med vita lådor och bänkskiva i trä, är utrustat med gasspis, diskmaskin, ugn och vägghängd fläkt. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sidobord och förvaring i flertalet garderober. Stort badrum med ljusinsläpp via stort fönster. Badrummet är utrustat med WC, tvättmaskin, dusch, spegel, handdukstork, handfat med kommod och arbetsbänk. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Här bor man i grönskande Traneberg med närhet till härliga promenadstråk längs med vattnet. Det finns en mycket uppskattad badstrand och badbryggor i Minneberg. Alviks Torg har all önskvärd service såsom mataffär med bra öppettider, restauranger & caféer. Utöver det finner vi även SATS, World class gym och SALK-hallen för den tennisintresserade. Det finns även utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana, tvärbana, Nockebybanan och flertalet bussar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Völundsgatan 3, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Völundsgatan 3

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
40 m²
1 rum
vån 0,5/5
2 329 kr/mån
87 375 kr/m²

I det mycket lugna och trivsamma området Atlas finns denna välplanerade bostad! - Välplanerad - Spröjsat fönster - Ostört läge mot gård - Lugna Atlas - Rörstrandsgatan och Sankt Eriksplan precis invid - Utmärkta kommunikationer - Flertalet caféer och restauranger Allrummet är rymligt och mysigt med stort spröjsat fönster och plats för soffa, soffbord, mediamöbler, säng och med förvaring i klädkammare. Köket har plats för matbord vid fönster och är utrustat med kombinerad ugn/gasspis, mikro och kombinerad kyl/frys. Gott om förvaring bakom skåpsluckor i grönt och tålig arbetsbänk i rostfritt stål. Badrummet är helkaklat med vita kaklade väggar och svart klinkergolv. Utrustat med badkar, WC, handfat och spegelskåp. Välkomnande hall med gott och plats för avhängning av kläder och skor. Här bor man ostört i ett lugnt område med närhet till alla trevliga restauranger, caféer och butiker kring S:t Eriksplan. Endast på ett par minuters gång bort finns populära Rörstrandsgatan. Alldeles i närområdet finns också gemytliga Vasaparken, här finns lekpark och en fotbollsplan som vintertid byter skepnad till skridskobana. För den träningsinbitne finns ett flertal gym på nära avstånd och även Karlbergs slottspark. Närheten till Kungsholmen gör det bekvämt att använda även denna stadsdel vackra strandpromenader för en kvällsrunda. Atlas-området är beläget ungefär mittemellan Odenplan och Fridhemsplan där ytterligare butiker finns att tillgå, bland annat i Västermalmsgallerian. Kommunikationerna är mycket goda, tunnelbanans gröna linje (station S:t Eriksplan och flera innerstadsbussar stannar endast ett par hundra meter ifrån porten. Pendeltåget (station Karlberg) och flygbussar finns också i närheten. Ca 15 minuters promenad bort finns även Centralstationen. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Hagagatan 16A, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Hagagatan 16A

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 053 kr/mån
103 774 kr/m²

Välkommen till lugna Hagagatan alldeles intill Odenplan. Här bor du ljust och lugnt med stor solig balkong mot innergård! - Balkong - Helkaklat badrum - Bra förvaringsmöjligheter - Två förråd - Hiss - Lugnt kvarter - Odenplan - Utmärkta kommunikationer - Flera förskolor & skolor - Vanadislunden & Hagaparken Det rymliga vardagsrummet med utgång till bostadens möblerbara balkong, erbjuder gott om ljusinsläpp och förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Gott om plats för möblemang i form av soffa, soffbord och mediamöbler. Rofyllt kök med både skåpsluckor och bänkskiva i trä, och med plats för matbord invid fönster. Två rymliga sovrum med plats för större säng, garderob och skrivbordsplats. Mysig kamin i ena sovrummet. Helkaklat badrum med vitt på både väggar och golv. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av kläder och skor. Med det centrala läget, endast ett stenkast från Odenplan med sitt stora utbud av restauranger, affärer, service och utmärkta kommunikationer. Odenplan erbjuder bästa tänkbara kommunikationsmöjligheterna och direkt tillgång till tunnelbana, citybussar, pendeltåg och flygbussar. Med Vasastans rika utbud av restauranger och all upptänklig service precis utanför porten är det svårt att inte längta hem. Några, av många, smultronställen i det absoluta närområdet är populära brunchrestaurangen Greasy Spoon, Michelinbelönade Sushi Sho samt gourmetrestaurangen Lilla Ego. Även med närhet till förskolor och skolor. Trots storstadspulsen är fågelsång, vatten och gröna ängar aldrig långt borta. Hagaparken och den vackra Brunnsviken finns på promenadavstånd. Där kan man koppla av från storstadens larm och njuta av rogivande promenader. På sommaren finns det en fin badplats i viken. På vintern passar Brunnsviken perfekt för en utflykt med långfärdsskridskorna. Flera andra grönområden, såsom Vanadislunden och Vasaparken, finns på nära håll. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sankt Eriksgatan 85D, Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun

Sankt Eriksgatan 85D

Lägenhet
Vasastan/Birkastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 0,5/5
997 kr/mån
94 875 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1,5:a i en av Vasastans populäraste föreningar. Perfekt läge i Birkastan och skuldfri förening. - Fantastiskt läge - Gott om förvaring - Låg avgift - Obelånad förening - Bra planerad - Diskmaskin - Sankt Eriksplan - Hiss i fastigheten - Attraktiva Birkastan - Bra kommunikationer - Caféer och restauranger - Precis invid Rörstrandsgatans puls Lägenheten är välplanerad med rymligt vardagsrum med plats för soffa, soffbord, mediamöbel och annat önskvärt möblemang. Ljusinsläpp från fönster med djup fönsterbänk i marmor. Grått liggande kakel ovan arbetsbänk i trä. Vita köksluckor, diskmaskin, diskho, kyl/frys, ugn samt spishäll med köksfläkt i rostfritt ovantill. Öppet mot vardagsrumsdel. Walk-in-closet med bra förvaringsmöjligheter. Bra sovdel i separat rum/alkov. Fräscht och helkaklat badrum och välkomnande hall med plats för avhängning samt förvaringsmöbel och skrivbordsdel. Bostaden erbjuder genomgående ljusa väggar och trägolv med goda förvaringsmöjligheter i hela bostaden samt förråd. Absolut toppläge invid populära Rörstrandsgatan i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbuss och flertalet innerstadsbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad! Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Herkulesgatan 24, Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Herkulesgatan 24

Lägenhet
Vasastan/Norrmalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/11
5 418 kr/mån
88 542 kr/m²

Centralt läge mitt i stan ligger detta välplanerade boende med ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier! Här har man chansen att förvärva en topprenoverad och utmärkt planerad fyrarummare. Här finns allt man kan tänkas behöva i en större bostad, från tvättmaskin, gäst-wc till en walk-in-closet. Fullt utrustat kök med påkostade materialval samt vitvaror i. Mycket välskött förening med god ekonomi och fyra takterrasser med utemöbler och grillmöjligheter, en gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum. Du bor ytterst centralt och direkt närhet till allt man kan önska sig. Ett stenkast från Drottninggatan med stadens bredaste utbud av butiker, mysiga caféer och Hötorgets torghandel samt saluhall. Du promenerar på några minuter till NK och Gallerian. I området finns många trevliga promenadstråk och du tar dig snabbt och smidigt till stora delar av staden via bussar, tunnelbana, pendeltåg och Arlanda Express. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Surbrunnsgatan 33, 3tr, Vasastan, Stockholms kommun

Surbrunnsgatan 33, 3tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 475 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
3 680 kr/mån
91 197 kr/m²

Välkommen till denna fina trea med mycket bra planlösning och en härlig balkong/uteplats! På denna adress har du både närhet till storstadspulsen och mysiga grönområden! -Härlig atmosfär -Öppen planlösning -Ljus och luftig -Loftbalkong/ uteplats -Tvättmaskin och torktumlare -Välutrustat och fint badrum -Lågt belånad förening - Hiss Stig in i ett ljust och luftigt hem med öppen planlösning, mycket ljusinsläpp och en luftig känsla. Hallen är välkomnande och rymmer gott om förvaring i garderober med skjutdörr. Köket i öppen planlösning till det ljusa och fräscha vardagsrummet skapar en trevlig atmosfär för släkt, familj och vänner att umgås. Här ryms det både soffgrupp och matplats. I lägenheten finns två ljusa och rymliga sovrum, ena med garderobsvägg och ett stort fönster och andra med utgång till balkongen. Badrummet är högst välutrustat med både badkar, dusch samt plats för tvättpelare. Lägenheten bjuder på goda förvaringsmöjligheter samt extern förvaring finns via ett källarförråd. På Surbrunnsgatan 33 bor du i en trivsam och välskött förening på fantastisk adress med både citypuls och närhet till mysiga grönområden och parker. Från denna adress når du enbart på några minuter bland annat magiska Hagaparken samt city och Stureplan med allt från restauranger till vackra naturområden och skärgårdsbåtar vid Nybroviken. I området kring Surbrunnsgatan finns också ett rikt utbud av restauranger, caféer, mataffärer och ett rikt serviceutbud. Kommunikationerna är utmärkta med pendeltåg via Odenplan, Tunnelbana via tekniska högskolan, ett flertal innerstadsbussar samt Roslagsbanan.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9