Mäklare Niklas Wellmér

Niklas Wellmér

Om mig

Hör av er om ni värdesätter en trygg och förtroendegivande mäklare som alltid siktar mot nya rekord i både slutpris och kundnöjdhet! - Top 3 Stockholms innerstad 2020, 2021, 2022 - 2:a antal sålda 2022 Erik Olsson Sverige - Årets Mäklare 2021 Widerlöv Stockholm - Årets Mäklare 2020 Widerlöv Stockholm - Topp 8 Sverige på listan Dina Pengar för Sveriges bästa mäklare 2021, Omsättning - Topp 10 Sverige i Dagens industris lista på Sveriges bästa mäklare 2020, Omsättning

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalvägen 12M, Töjnan, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00

Kanalvägen 12M

Radhus
Töjnan, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
104 m²
104 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus med perfekt hörnläge och härlig uteplats! - Perfekt hörnläge - Härlig uteplats - Väldisponerat - Garage/parkering med laddning - Gemensam tvättstuga - Gott om förvaring med extra externt förråd - Sollentuna centrum - Förskolor/skola i näromårdet - Goda kommunikationer - Gångavstånd till Sollentuna station - Stort utbud för shopping & restauranger Fint radhus beläget i Töjnan som är ett mycket poulärt område för familjer med gott om förskolor och skola i närheten. Ett välplanerat radhus i två plan med stor uteplats som erbjuder generösa sällskapsytor och gott om utrymme för förvaring. Entréplan med välkomnande hall, gäst-WC, förråd, stort vardagsrum med utgång till uteplats/trädgård och kök med matplats. Övre plan med helkaklat badrum, 3st ljusa sovrum, hall med både klädkammare och förråd. Här erbjuds en unik chans att förvärva ett hem med charm och möjligheter. Det här är ett hem där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha närheten till allt som Sollentuna har att erbjuda. Lugnt och barnvänligt läge i populära Töjnan/ Sollentuna med närhet till skolor, dagis, bra kommunikationer, Sollentuna och Kista centrum, såväl som trevliga promenadstråk, sportanläggningar och naturområden. Trevligt och lugnt område med livsmedelsbutik och busshållplats bara 100 meter nerför gatan. En kort promenad till Sollentuna Centrum, med massor av alternativ för shopping och restauranger. Gångavstånd till Sollentuna Station för pendling till Centralstationen, Arlanda eller Kista. Även nära till bussen in till Stockholm City. Mindre än 10 minuters bilfärd till Kista Science City och 15 minuter till Stockholm city. Arlanda flygplats ligger 20 minuter bort. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Vulcanusgatan 9, Vasastan, Stockholms kommun

Vulcanusgatan 9

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/6
2 353 kr/mån
107 500 kr/m²

Välkommen till en perfekt etta med bra planlösning belägen på en mycket attraktiv adress! - Välplanerad - Gott om förvaring - Lummig innergård - Välskött förening - Trivsamma Atlasområdet - Hiss - Flertalet caféer & restauranger - Nära Rörstrandsgatan - Vasaparken - Goda kommunikationer Kliv in i detta underbara boende med härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönster. Du välkomnas in i hallen med plats för avhängning av kläder och skor. Vidare in i allrummet finns plats för soffa, soffbord, mediamöbler och matbord. Under det charmiga sovloftet, ryms gott om förvaring och exempelvis skrivbord. Det ljusa köket har bra förvaring bakom luckor i vit kulör. Bostadens helkaklade badrum och duschrum är fräscha i grå kulör. Atlasområdet är mycket populärt kallas ofta för "lilla Paris" för dess pittoreska och charmiga atmosfär. Här möts det bästa av två världar med ett stort utbud av mysiga barer, butiker och restauranger invid Rörstrandsgatan och det lugna och grönskande omgivningarna i Atlas. På Rörstrandsgatan ligger ett av Stockholms mest spännande krog- och restaurangutbud. Portal, Mellqvist Café, Raw, Levinsky´s burger samt Lillebrors bageri. Många av Vasastans mest eftersökta platser nås inom några minuters promenad som tex Vasaparken med café och minigolf, lekpark, fotbollsplaner och isbana vintertid. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 2