Mäklare Anna Danielsson

Anna Danielsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Sundholmsgatan 1, Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 1

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 695 000 kr

100 m²

3 rum

4 574 kr/mån

36 950 kr/m²

På fridfulla Ön intill ett glittrande Öresund välkomnar denna luftiga trerummare med uteplats och trädgård som ger villakänsla! Invändigt väntar en stilren interiör med enhetligt ljust parkettgolv, sobra kulörer och detaljer i marmor som skänker extra flärd. Vardagsrum och kök ligger i en genomgående planlösning med generösa sällskapsytor och härligt ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen i skönt österläge. De två sovrummen är väl tilltagna och därtill ges vardagsbekvämligheter i form av såväl badrum som en praktisk gäst-WC, egna tvättmöjligheter och klädkammare. Här bor ni bra i en ekonomiskt trygg förening med tillgång till både garage och övernattningslägenhet för era gäster. I närområdet finns en mysig småbåtshamn med restauranger samt gott om fina promenadstråk längs havet. Dessutom finns restauranger, gym, matbutiker och Limhamns centrum på kort gångavstånd samtidigt som citypulsen nås smidigt. Varmt välkomna hit för att upptäcka mer!

 • Uteplats
 • Hiss
Solhöjdsgatan 9, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 9

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 495 000 kr

89 m²

3 rum

5 554 kr/mån

72 978 kr/m²

Nu har ni chansen att bli de första som flyttar in i denna nyproducerade penthousevåning med dubbla terrasser och otrolig utsikt! Invändigt präglas bostaden av ljuset som fullkomligen flödar in i den luftiga planlösningen genom generösa fönsterpartier. Kök och vardagsrum samsas i en härlig sällskapsyta som under sommarhalvåret utökas betydligt när dörrarna till terrasserna står öppna. Med läge åt öster och väster kompletterar de varandra perfekt och ger solchans från morgon till kväll. Här ute är det minst sagt mingelvänligt med gott om plats för flera olika möblemang och en utsikt som inte går att se sig mätt på. I blickfånget finns landmärken som Turning Torso och Kronprinsen och nedanför oss flyter kanalen på sin väg mot slottet och parken. Vidare bjuder den här välplanerade våningen på ett större samt ett mindre sovrum, ett rymligt badrum med dubbla duschar, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk gäst-WC. Här bor ni med närhet till såväl citypuls som grönskande parker och svalkande havsbad och vid närliggande Masttorget finns en mataffär med generösa öppettider. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 13K, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Mån 6 feb kl 18:00
Lilla Varvsgatan 13K, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 13K, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 13K

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

8 495 000 kr

102 m²

4 rum

5 661 kr/mån

83 284 kr/m²

Ett exklusivt boende som höjer sig över mängden med en utsikt som slår det mesta! I hjärtat av Västra Hamnen och granne med Turning Torso väntar detta penthouse med stor solig takterrass och en helt fantastisk panoramavy. Redan när vi kliver in får vi en föraning om vad som väntar med fri sikt bort mot havet, ett otroligt ljusflöde och en krispig känsla som nästan går att ta på. Terrassen är alldeles ljuvlig, er egen privata oas högt ovanför staden med gott om plats för såväl middagsbjudningar som avkoppling. Här stannar solen hela dagen ända tills den går ner över Öresund, och den magiska utsikten med bron och Köpenhamn i blickfånget går bara inte att se sig mätt på. Invändigt samsas kök och sällskapsrum i en semiöppen planlösning med stora fönster och två utgångar till terrassen vilket gör det lätt att mingla. Vidare bjuds det på tre sovrum varav ett master bedroom med walk-in-closet samt dubbla badrumsmiljöer med lyxkänsla. Läget är perfekt med närheten till havet och morgondoppet samtidigt som all tänkbar service finns inom kort gångavstånd. Här bor ni på en högre nivå, i alla avseenden. Varmt välkomna hit för att uppleva det på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Österportsgatan 4A, City, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
 • Idag kl 16:45

Österportsgatan 4A

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 595 000 kr

59 m²

2 rum

4 050 kr/mån

43 983 kr/m²

Unikt belägen mot innergården med fönster i två väderstreck finner vi denna förtjusande sekelskiftespärla med storslagen takhöjd och ett fantastiskt genomgående ljus. Här bor vi högst upp i huset med vackra originaldetaljer och perfekta sällskapsytor i ett väl tilltaget vardagsrum som ligger i direkt anslutning till köket. Balkongen nås genom dubbeldörrar i glas där vi kan avnjuta härliga stunder med utsikt över gården och fri uppsikt mot himlen. I det rymliga sovrummet lägger sig ljuset över den vackra fiskbensparketten från det ståtligt snedställda fönstret. Vidare bjuds vi på ytterligare välbevarade golv i original, ett stilrent badrum, egna tvättmöjligheter och en rymlig klädkammare. Föreningen bjuder dessutom på ett stiligt trapphus samt dubbla innergårdar med sitt- och grillmöjligheter. Utanför porten väntar mysiga promenadstråk längs kanalen och en bit bort både Caroli, Hansa och Citys mittpunkt med massvis av nöjen. På några minuter når vi även Centralstationen för vidare färd. Missa inte chansen till denna charmerande bostad där modernt möter anrikt. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Baltzarsgatan 14F, City, Malmö kommun
 • Ons 8 feb kl 16:30
Baltzarsgatan 14F, City, Malmö kommun, bild 2
Baltzarsgatan 14F, City, Malmö kommun, bild 3

Baltzarsgatan 14F

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

7 995 000 kr

120,5 m²

4 rum

6 945 kr/mån

66 349 kr/m²

Det är inte många cityvåningar som kan skryta med ett lugnt och insynsskyddat läge, fantastisk utsikt över takåsarna och en takhöjd om som mest 6 meter. Lägg till en exemplarisk planlösning, balkong i helt rätt väderstreck, dubbla badrum och möjlighet att ta hissen rakt ner till garaget så känns det ganska unikt. Den här penthousevåningen i välskötta Brf Concordia har allt detta och mer - det är ett boende för er som ställer höga krav på komfort och trygghet och fördelarna är verkligen många. Sällskapsrummet är ljust och luftigt med stora fönsterpartier och utgång till balkongen i bästa sydvästläge varifrån ni kan se de flesta av Malmös landmärken och kvällsglittret över Köpenhamn. Samtidigt som ni har en härligt fri utsikt åt alla håll så är det ingen som kan se in, en lyx som är få förunnat mitt i stan. Vidare bjuder våningen på tre sovrum där det ena i dagsläget används som walk-in-closet samt två badrum med såväl badkar som dusch och egna tvättmöjligheter. Här blir ni en del av en trivsam och välfungerande förening med en otroligt vacker innergård och en rymlig övernattningslägenhet för era gäster. Garaget kan erbjuda laddplatser för elbilen och ni kan känna er trygga då både entré och garage är kameraövervakade. Njut av ett rofyllt lugn hemmavid samtidigt som ni har citypuls och allt ni kan önska er av restauranger, shopping och nöjesliv strax utanför porten. Välkomna på visning för att upptäcka mer av detta förstklassiga boende!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lägatan 21, Dockan, Malmö kommun
 • Sön 12 feb kl 11:30

Lägatan 21

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 995 000 kr

111 m²

4 rum

5 335 kr/mån

63 018 kr/m²

Välkomna till denna havsnära penthousevåning med ljuvlig terrass och alla bekvämligheter! Här bor ni privat och ostört högst upp i huset med trapphuset för er själva och hiss precis utanför dörren. Våningens planlösning bjuder på en fin uppdelning mellan det sociala och det mer privata och är optimalt utformad för ett liv med familj och vänner. Kök och vardagsrum samsas i en luftig sällskapsyta som badar i ljus från fönster i två väderstreck och härifrån nås även terrassen som är något utöver det vanliga. Den är om ca 40 m², har solchans hela dagen och är otroligt mingelvänlig med plats för såväl matbord som loungegrupper. Våningen erbjuder i dagsläget tre sovrum men det går att med enkla medel dela av vardagsrummet för att få ett till, se alternativ planritning. De två största sovrummen ligger avskilt från sällskapsytorna i en privat sovdel där master bedroom har access till ett eget badrum med tvättavdelning, och därtill ges bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober. Bli en del av en ekonomiskt trygg förening med fördelar som en trevlig innergård, gästlägenhet, garage och smidig tillgång till bilpool. Med Dockans mysiga småbåtshamn runt knuten, närhet till havsbad i Västra Hamnen och Ribersborgs långa sandstrand samt kort cykelavstånd till citypulsen saknas ingenting! I det absoluta närområdet finns dessutom flera förskolor, Stapelbäddsskolan, skejtpark och en populär lekplats vilket även gör det här till ett perfekt boende för barnfamiljen. Varmt välkomna hit!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Baltzarsgatan 41B, City, Malmö kommun

Baltzarsgatan 41B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 395 000 kr

87 m²

3 rum

4 955 kr/mån

50 517 kr/m²

Från Malmös centrala mitt välkomnas vi upp till denna fantastiska trerummare med unika karaktärsdrag i Malmös tidigare chokladfabrik. Här väntar en inbjudande modern bostad med vinklar från sekelskiftet, vackra tilltagna fönsterpartier och en slående rymd där taken präglas av synliga takbjälkar från byggåret. Hemmets nav bjuder på generösa sällskapsytor där vi kan tillreda härliga måltider vid kökets bardisk utblickande över vardagsrummet. Härifrån når vi även balkongen vänd mot den skyddade innergården i lugnt läge där vi kan njuta av förmiddagssolen. Vidare bjuds vi på ett till ytan generöst master bedroom med egen walk-in-closet samt ytterligare ett sovrum eller varför inte arbetsrum. Lägg där till ett stort badrum med egna tvättmöjligheter som underlättar vardagens bestyr och vi lär inget sakna. Föreningen bjuder på trevligheter om en vacker arkitektritad innegård, gym och en helt nybyggd praktisk gästlägenhet. Utanför porten möts vi av Malmös vackraste gator med massvis av shopping, nöjeslivet kring myllrande Lilla Torg och absoluta närhet till Centralstationen. Varmt välkomna att utforska mer!

 • Balkong
 • Hiss
Isbergs gata 16, Dockan, Malmö kommun

Isbergs gata 16

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 795 000 kr

104 m²

3 rum

4 504 kr/mån

46 106 kr/m²

Här väntar ett perfekt tillfälle för er som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende med höga krav på komfort och läge. Den här rymliga trerummaren på populära Dockan bjuder på härligt luftiga sällskapsytor i en öppen planlösning med generöst ljusinsläpp och plats för många. Vidare ges lyxen av två balkonger i skilda väderstreck som kompletterar varandra perfekt så att ni får både morgon- och kvällssol. De två sovrummen ligger lite avskilt tillsammans med klädkammare och badrum med tvättavdelning, och därtill finns det även en praktisk gäst-WC. Här bor ni bra med låg avgift i en ekonomiskt stark förening med fin innergård, gästlägenhet och garage. Läget är underbart med närhet till både hav och city, mysiga restauranger och båtliv som ger semesterkänsla året om. På kort gångavstånd ligger flera förskolor, Stapelbäddsskolan, skejtpark och en populär lekplats. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8