Mäklare Emilia Susnjevic

Emilia Susnjevic

Om mig

För dem flesta är bostadsaffären en av livets största affärer. För att livets största affär även skall bli livets bästa är jag övertygad om att val av fastighetsmäklare är avgörande. En framgångsrik bostadsaffär kräver en fastighetsmäklare som är engagerad, påläst och driven samt anpassningsbar utefter kundens behov. Förutom att presentera ett slutpris som är utöver säljarens önskan är mitt mål som fastighetsmäklare att både säljare och köpare skall känna sig trygg genom hela processen. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Andréegatan 10B, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:30
Andréegatan 10B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Andréegatan 10B, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Andréegatan 10B

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 471 kr/mån
39 726 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina och genomgående etta med attribut från husets byggår anno 1927. I detta hem finner vi välbevarade brädgolv, vackra takrosetter och tilltagen takhöjd. Med ljusinsläpp från två väderstreck och generösa fönsterparti skapas en otrolig rymd i samtliga rum. I köket finns det plats för matbord och goda arbetsytor för hemmakocken. Här bor vi en stabil föreningen med en grönskande innergård där odlingsmöjligheter finns. Härliga Rörsjöstaden är perfekt för dig som vill bo i grönskande omgivningar med caféer och liv bara en promenadsträcka från city. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
Drottninggatan 6C, Rörsjöparken, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Drottninggatan 6C, Rörsjöparken, Malmö kommun, bild 2
Drottninggatan 6C, Rörsjöparken, Malmö kommun, bild 3

Drottninggatan 6C

Lägenhet
Rörsjöparken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
72 m²
2 rum
vån 4/7
5 375 kr/mån
26 319 kr/m²

På Drottninggatan 6, belägen i ett hus från 1930-talet uppenbarar sig denna fantastiska bostad. Ljus och rymd är ledorden för denna lägenhet som har en imponerande takhöjd och eleganta golv av fiskbensparkett och parkettgolv. Vardagsrummet är kärnan i hemmet där vi får plats med både en rejäl soffgrupp och en stor matplats utan att det känns trångt. Här kan vi samlas många och njuta av underbara middagar i denna smakfulla miljö. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus vilket skapar en härlig atmosfär. Köket är inrett i ljusa färger och stilrena materialval vilket är en fröjd för oss matlagningsintresserade. Utanför porten har vi närhet till shopping, caféer, resturanger och nöjen. Den grönskande Rörsjöparken är belägen precis utanför där vi kan sola eller njuta av den rofyllda atmosfären. Om en uppfriskande promenad lockar kan vi gå längs Kungsgatans allé och vi har centrum framför våra fötter. Runt knuten bjuder Värnhemstorget på ett brett serviceutbud i form av matbutiker, systembolag, apotek och restauranger. Även för oss pendlare är detta ett perfekt läge vid Värnhemstorget som är en knutpunkt för busstrafik.

  • Premium
  • Hiss
Sofierogatan 3B, Ellstorp, Malmö kommun

Sofierogatan 3B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 201 kr/mån
26 075 kr/m²

På fjärde våningen välkomnas vi till denna välplanerade tvåa med öppen planlösning och utsikt över föreningens grönskande innergård. Här samspelar vardagsrum och kök fint samt skapar sociala ytor för härligt umgänge. I sovrummet med samtliga fönster belägna mot innergården finner vi goda förvaringsmöjligheter och en luftigt känsla. Belägen i ett lugnt och stillsamt kvarter med Malmös statskärna inom räckhåll är Ellstorp en grön idyll mitt i staden. Med utbud av restauranger, butiker, bio, bowling, spa och träningsanläggning saknar du inget. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 3