Mäklare Emilia Susnjevic

Emilia Susnjevic

Om mig

För dem flesta är bostadsaffären en av livets största affärer. För att livets största affär även skall bli livets bästa är jag övertygad om att val av fastighetsmäklare är avgörande. En framgångsrik bostadsaffär kräver en fastighetsmäklare som är engagerad, påläst och driven samt anpassningsbar utefter kundens behov. Förutom att presentera ett slutpris som är utöver säljarens önskan är mitt mål som fastighetsmäklare att både säljare och köpare skall känna sig trygg genom hela processen. Vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Amiralsgatan 87F, Nobel, Malmö kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00
Amiralsgatan 87F, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 87F, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 87F

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
4 246 kr/mån
22 321 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående tvårummare belägen på tredje våningen. Planlösningen bjuder på gårdsvänt sovrum med platsbyggd förvaring, hemtrevligt kök och socialt vardagsrum varifrån vi även når den inglasade balkongen som förlänger säsongen ytterligare. Lägg därtill optimalt ljusinsläpp som skapar härlig atmosfär, helkaklat badrum och praktisk hall med plats för förvaring. I närområdet finner vi trevligheter så som matbutiker, grönområde och brett restaurangutbud på såväl S:t Knut som Möllan. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj kl 12:00
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Värnhemsgatan 12, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Värnhemsgatan 12

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/5
7 373 kr/mån
27 120 kr/m²

På tredje våningen välkomnas vi av detta väldisponerade hem med ypperligt ljusinsläpp från två väderstreck. I denna bostad finner vi stora möjligheter där charmiga attribut lämnats kvar för nästa ägare att skapa liv i. Planlösningen är väl genomtänkt med generösa utrymmen i både kök och vardagsrum. I köket finner vi ett modernt kök i stilrena färgval samt plats för matbord. Sovrummen ligger lite mer privat belägna i den andra delen av bostaden och skapar tillsammans med det rofyllda läget mot innergården en lugn oas. Här bor vi med närhet till allt som vardagen kräver i form av matbutik, caféer och goda kommunikationer som smidigt tar oss vidare. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
4 262 kr/mån
50 882 kr/m²

På trivsamma och havsnära Einar Hansens esplanad finner vi en välutformad tvåa på välplanerade kvadratmeter med balkong. Lägenheten erbjuder social planlösning med rymliga rum och balkong med morgonsol. Tack vare det höga läget skapas rymd med generöst ljusinsläpp. I köket finner vi ljusa materialval med vitaliserat ekparkettgolv som löper genom hela lägenheten. Vidare bjuds vi på ett rofyllt sovrum med med klädkammare samt ett rymligt, helkaklat badrum i stilfull design och bekvämligheten av egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett attraktivt område där det råder ett stilla lugn med havet som granne samtidigt som vi enkelt når citykärnan med allt man kan önska sig som shopping, restauranger, kultur och nöjen. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Industrigatan 17A, Sorgenfri, Malmö kommun
Industrigatan 17A, Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 17A, Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 17A

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/4
3 026 kr/mån
31 981 kr/m²

På högt och fritt läge väntar en spännande tvårummare med industriell design som för tankarna till New York. Här möter väggar och tak i rå betong varma vitlaserade ekgolv i en klockren kombination som ger ett ombonat intryck. Planlösningen är genomgående och mycket funktionell med trivsamma sällskapsytor precis innanför entrén och köket placerat i mitten av bostaden. Det mysiga sovrummet ligger i svalt väderstreck med härlig utsikt, ingen insyn och ett grönskande sedumtak utanför fönstret. Därtill ges ett stilrent badrum med tvättutrustning och en loftgång precis utanför dörren med många sköna soltimmar. Norra Sorgenfri är en växande stadsdel med urban stadsutveckling och ett av Malmös största omvandlingsområden för en hållbar och modern stad. Utmärkta cykelvägar tar dig till citypulsen på knappt 10 minuter och det är ännu närmre till populära S:t Knut, Möllevången och Folkets park. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

  • Premium
  • Hiss
Vikhems bygata 61B, Vikhem, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Vikhems bygata 61B

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
6 334 kr/mån
28 688 kr/m²

Med balkong i söderläge i ett helt nybyggt hus välkomnar denna välplanerade trea med ljusinsläpp från tre väderstreck. Här erbjuds genomgående ekparkett, genomtänkta färgval och en smakfull köksmiljö i ljusgrått som genererar matlagningsglädje utöver det vanliga. Vidare bjuds det på rymligt sovrum med praktisk förvaring i garderober och badrum med dusch samt bekvämligheter i form av egen tvätt- och torktumlare. Runt om i området har vi nära till områdets pizzeria, skola och Vendelparken. Ett stenkast ifrån finner vi även gym på Nordic Wellness. Med lätt tillgång till motorvägen, regionsbussar och precis utanför tar vi oss enkelt vidare mot jobb, skola eller ner mot Staffanstorps centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5