Mäklare Emma Nilsson

Emma Nilsson

Om mig

Målinriktad med enorm kämparglöd! Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet. Läs mer här: https://www.hittamaklare.se/emma.nilsson.3

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frans Malmrosgatan 38B, Granlunda, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 19:30
Frans Malmrosgatan 38B, Granlunda, Trelleborgs kommun, bild 2
Frans Malmrosgatan 38B, Granlunda, Trelleborgs kommun, bild 3

Frans Malmrosgatan 38B

Lägenhet
Granlunda, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 631 kr/mån
23 000 kr/m²

Längs mysiga och lugna Frans Malmrosgatan återfinns denna charmiga bostad med gårdsvänd planlösning och tilltagen inglasad balkong i härligt solläge. Här erbjuds en mysig lägenhet i behändig storlek med välplanerade kvadratmeter och en ljus interiör som bidrar till den luftiga och härliga atmosfären. Den inglasade balkongen ligger magiskt belägen i soligt söderläge med utsikt över föreningens gemensamma grönskande gård. Genom inglasningen blir balkongen som ett extra rum till lägenheten som kan nyttjas större delen av året på såväl fina vårdagar som regniga höstdagar. Tänk er att sitta på balkongen med vänner eller familj med tända ljus en regnig höstkväll och njuta av den friska luften samt det smattrande regnet på rutorna eller varför inte njuta av solensstrålar en härlig sommardag med en kallt glas vatten och en bok. Vidare når vi vardagsrummet som är precis lagom stort med plats för både soffhäng och mindre matbord eller en liten kontorshörna. Lägg därtill ett ljust och praktiskt kök med bra plats för matbord och middagsgäster, ett rogivande sovrum med garderobsförvaring, ett helkaklat badrum och en hall med inbyggd förvaring samt möjlighet för att sätta in fler garderober. Här bor vi i ett lugnt och fridfullt område med närhet till grönskande parker med lekplatser och hundrastgård samtidigt som vi når stadskärnan på en kort cykeltur. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun
  • Ons 31 jul
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun, bild 2
Carlsgatan 31, City, Malmö kommun, bild 3

Carlsgatan 31

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 13/16
4 119 kr/mån
60 283 kr/m²

Ta chansen att bli en av de första som flyttar in i Cityterrassen som nu håller på att ta form på oslagbart läge! På trettonde våningen strax intill Malmö C erbjuds nu en bekväm tvårummare med västerbalkong och en ljus och enhetlig interiör. Kök och vardagsrum samsas i en öppen planlösning vilket ger optimala sällskapsytor och en luftig atmosfär, och härifrån tar du dig även ut till balkongen med härlig utsikt. Badrummet bjuder på egna tvättmöjligheter och därtill ges gott om garderobsförvaring i bostaden. Huset är Svanenmärkt vilket kan ge lägre ränta på bolånen och gör det enklare för dig att leva hållbart. Därtill kommer både bil- och cykelpool att vara tillgängligt för medlemmarna. Föreningen kommer även att ha gemensamma umgängesytor där du kan njuta i sällskap av grannar och vänner, och längs med bangården planeras för en bangårdsterrass som blir ett grönskande inslag i stadsbilden med gång- och cykelstråk som smidigt tar dig dit du vill. Här bor du med absolut närhet till allt som City har att erbjuda i form av shopping, nöjen och restauranger samtidigt som du når hav och strand med en kort cykeltur. Som granne med Centralstationen har du dessutom utmärkta kommunikationer runt knuten. Kort och gott får du här tillgång till allt som gör livet lite härligare, missa inte tillfället!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Räng Sandsvägen 26G, Räng Sand, Vellinge kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Räng Sandsvägen 26G, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 2
Räng Sandsvägen 26G, Räng Sand, Vellinge kommun, bild 3

Räng Sandsvägen 26G

Lägenhet
Räng Sand, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
5 020 kr/mån
45 395 kr/m²

I natursköna Räng Sand kan vi nu presentera denna fantastiska gaveltrea med ett läge som är helt unikt i föreningen - en riktig pärla som erbjuder en ostörd tillvaro utan insyn från flera väderstreck. Detta är ett hem för dig som vill ha något utöver det vanliga, med modern komfort och en extra touch av lyx. Balkongen i söderläge erbjuder en privat oas med plats för både möbler och grill, och därtill med rogivande utsikt över en vacker damm och grönska. Bostaden upplevs ljus och luftig med flera takfönster och två franska balkonger utöver den rymliga balkongen. Det ljusa ekplankgolvet ger en elegant känsla genom hela bostaden, och golvvärme med individuell rumsstyrning säkerställer komforten i varje utrymme. Köket är utrustat med högkvalitativa tillval som en integrerad vinkyl, en BORA-spishäll med integrerad fläkt samt en exklusiv lådkyl från Norcool som ger utomordentlig kylförvaring utan att ta upp onödig plats. En av standardväggarna har tagits bort för att ge extra ljus och rymd till köket, och den öppna planlösningen som skapas bjuder in till sociala sammankomster och gemenskap. Vidare bjuder bostaden på två rofyllda sovrum, bra garderobsförvaring samt ett stilrent badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bekvämligheterna fortsätter även utanför lägenhetens väggar. På samma våningsplan finns ett förråd som ger möjlighet till varm och skyddad förvaring. Du har även en carport med laddbox reserverad åt dig om du så önskar, och i anslutning till den finns ett rymligt kallförråd. Föreningen har gjort betydande investeringar i solceller och tillhörande infrastruktur, vilket förbättrar energiekonomin och gynnar alla medlemmar. Dessutom finns en trevlig terrass och uteplats invid dammen, samt flertalet grönytor med planteringar som gör gårdarna både välkomnande och levande. Missa inte chansen att göra denna unika trerummare till ditt nya hem, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sallerupsvägen 16A, Östervärn, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Sallerupsvägen 16A, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 16A, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 16A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/5
5 948 kr/mån
24 036 kr/m²

I ett av Östervärns färgglada 1930-talshus tar vi hissen upp till tredje våningen och möts av denna väldisponerade trerummare. Generös takhöjd, genomgående parkettgolv och vacker takstuckatur är några av de attribut som ger bostaden dess karaktär. Här erbjuds en genomgående planlösning med fint ljusinsläpp, ett mysigt vardagsrum och rymligt kök med walk-in-skafferi. Båda sovrummen är belägna in mot den rofyllda innergården och badrummet bjuder på en stor lyxig dusch för avkoppling. Den gemensamma innergården är trevlig och gemytlig, här kan man grilla med vännerna och det finns till och med en lekplats för de minsta. På Östervärn bor man i levande kvarter med folkliv, gott om matställen samt en stor och välsorterad mataffär bara några minuters promenad bort. Närliggande Värnhemstorget samt Östervärns tågstation bjuder på utmärkta kommunikationer för dig som pendlar. I skrivande stund håller Sallerupsvägen på att förnyas med mer grönska, breddad cykelbana och nya busskörfält för ökad trivsel och ännu smidigare resor framöver. Varmt välkomna hit!

  • Premium
  • Hiss
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 19:00
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Ångfärjekajen 22, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Ångfärjekajen 22

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 695 000 kr
114 m²
4 rum
vån 12/14
6 978 kr/mån
85 044 kr/m²

Nu tar vi chansen att bli de första som flyttar in i denna nyproducerade våning med två otroliga balkonger med utsikt över kajbassängen och havet. Våningen präglas av en ljus interiör och magiska fönsterpartier som tillsammans skapar en härligt ljus och luftig atmosfär. Från de tre väderstrecken ser vi Malmös samtliga landmärken och långt över havet hela vägen till Köpenhamn. Här samspelar kök och vardagsrum fint och skapar sociala ytor som gör att hemmakocken lätt kan mingla med sina gäster. Härifrån nås även bostadens två balkonger med frikostiga kvadratmeter där de olika riktningarna ger solchans från morgon till kväll. Båda sovrummen är smart placerade för att minska insyn och tack vare det höga läget får vi en avskild känsla från citypulsen. Runt om i hemmet finner vi exklusiva materialval, goda förvaringsmöjligheter och helkaklade badrum. Här bor ni med närhet till såväl citypuls som grönskande parker och svalkande havsbad. Läget är optimalt med närhet till allt som City erbjuder och via den nya gångbron tar ni er snabbt till Citytunneln för smidig pendling. Detta är en bostad som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kommendörsgatan 5A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 19:00
Kommendörsgatan 5A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Kommendörsgatan 5A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Kommendörsgatan 5A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
32,3 m²
2 rum
vån 2/3
3 022 kr/mån
55 573 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en av föreningens välplanerade tvårummare. Vi välkomnas in till gårdshuset i fin fastighet från sent 1800-tal. Här väntar en kvadratsmart planlösning som är ytterst välplanerad, med kök och vardagsrum placerat i den sociala delen av bostaden. Köket känns direkt som hemmets hjärta som naturligt möter upp vardagsrummet i en öppen planlösning! Här finns plats för såväl större soffa som matbord och i praktisk skjutdörrsgarderob finner vi bra förvaringsmöjligheter. Vidare finner vi ett mysigt sovrum med platsbyggd sänggavel och från den generösa hallen nås badrummet. Rörsjöstaden är med sitt centrala läge, fantastiska arkitektur och lummiga grönska en oas i sig själv. Här samsas sekelskifteshus och klassiska 1920-talsfastigheter med mysiga caféer, trendiga restauranger samt härliga promenadstråk samtidigt som citys utbud av shopping och nöjen finns på bekvämt gångavstånd. Varmt välkomna, vi ses på visning!

  • Premium
Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 15:30
Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun, bild 2
Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun, bild 3

Tränsvägen 9

Villa
Dalabadet, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
110 m²
4 rum
7 332 kr/mån

Missa inte den här otroligt fina enplansvillan som ger er alla fördelar med huslivet i bekväm bostadsrättsform. Denna pärla har dessutom ett fantastiskt läge med kort promenadavstånd ner till Dalabadets fina badstrand. Huset är byggt 2017 och renoverades invändigt 2020 i en lyxig och genomtänkt stil med påkostade material, så här är det bara för er att flytta rakt in och njuta av alla härligheter! Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger fantastiska sällskapsytor med höga fönster som låter ljuset flöda in. Härifrån nås också den stora terrassen i soligt läge som erbjuder gott om plats för större sällskap med sittplatser i olika väderstreck, däribland en mysig pergola. Vidare bjuds det på tre sovrum i bra storlek med föräldrarummet avskilt beläget i den ena änden av huset. För bekvämlighetens skull finns det två badrum med såväl dusch som badkar och det finns också en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt när barnen kommer hem efter fritidsaktiviteterna. Trädgården bjuder på gräsytor för barn med spring i benen och här finns stora möjligheter att skapa er egen grönskande oas. Ni har även tillgång till en rymlig uppfart med carport samt ett utvändigt förråd för extra förvaringsmöjligheter. Gatan är rofylld utan genomfartstrafik och ansluter till promenad- och lekvänliga grönområden vilket inger ett lugn för såväl vuxna som barn. Hav och strand ligger på gångavstånd och det går snabbt att ta sig in till Trelleborg med bil eller buss. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar med detta trevliga hus!

  • Premium
  • Uteplats
Lundavägen 1, Östervärn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Lundavägen 1, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Lundavägen 1, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Lundavägen 1

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/6
5 222 kr/mån
36 184 kr/m²

I ståtliga Wärnhemspalatset välkomnas vi upp till andra våningen och denna stilrent renoverade trerummare. Här väntar en härligt öppen planlösning som tillsammans med generös takhöjd, genomgående ljusinsläpp och burspråk ger en alltigenom luftig atmosfär. Interiören är enhetlig och fräsch med nylagt parkettgolv och vitmålade väggar i samtliga rum, så här är det bara att flytta rakt in. Vardagsrummet har gott om plats för såväl soffgrupp som middagsbord vilket gör det lätt att umgås med vänner och familj. Det större sovrummet rymmer en dubbelsäng medan det mindre blir perfekt som barnrum eller hemmakontor, och därtill ges ett nyrenoverat badrum med lyxig marmorkänsla. Det fantastiska huset som går under namnet Wärnhemspalatset byggdes 1911 och ritades av den kände arkitekten August Stoltz. Här bor du med Värnhems härliga myller utanför porten och närhet till matbutiker, caféer och utmärkta pendlingsmöjligheter som tar dig till Malmö C på fem minuter och till Lund på tjugo. Varmt välkommen hit!

  • Premium
  • Hiss
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 2
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun, bild 3

Nordenskiöldsgatan 5B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
88,5 m²
3 rum
vån 4/8
5 059 kr/mån
53 051 kr/m²

På centralt läge, i en stadsdel där nya Malmö växer fram i Varvsstaden, välkomnas vi upp till en ljus trerummare med balkong i soligt västerläge. Rätt känsla infinner sig när vi kliver in i de mingelvänliga öppna sällskapsytorna som badar i ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för även en större soffgrupp, och i bortre änden ligger det välutrustade köket med en rymlig matplats i anslutning. Det här är öppen planlösning när den är som bäst! Från vardagsrumsdelen nås den härliga balkongen, en rofylld plats som naturligt blir en förlängning av hemmet och här ute njuter vi av sköna lediga stunder med utsikt över innergården. Sovrummen är generösa till storlek, badrummet är väl tilltaget samt försett med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet samt finner vi ypperliga förvaringsmöjligheter. Bakom huset väntar ett härligt promenadstråk med loungebänkar längs varvsbassängen, och ett stenkast bort ligger Malmö Live som är en mötesplats för musik, kultur och nöjesliv. Dessutom är nedgången till Centralstationen och Citytunneln vid Anna Lindhs plats bara tre minuters gångväg bort. Sätt guldkant på vardagen och upplev det ultimata stadsboendet, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värnhemsgatan 6, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 6

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 2/4
4 305 kr/mån
29 875 kr/m²

På trivsamma Värnhemsgatan, endast ett kvarter från stadens puls, välkomnas vi upp till våning två och in till denna ljuvliga 1930-talsbostad med fina tidstypiska attribut som varsamt fräschats upp genom åren. Här samspelar den fina interiören med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd, takrosett, brädgolv och ljusa färgval som ger hemmet en speciell känsla. Vidare erbjuds en välplanerad planlösning med stilfull köksmiljö, luftigt vardagsrum med gott om utrymme för både säng och soffgrupp samt praktisk halva som kan fungera som matrum. Lägg därtill ett fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. I föreningen finns tillgång till gemensam trapphusbalkong och vacker, arkitektritad innergård med uteplatser och grill där soliga dagar gärna avnjuts med vänner. Östervärn är ett attraktivt område som erbjuder flertalet trevliga caféer, restauranger, matbutiker, strövområden och grönskande parker samtidigt som man enkelt når Citykärnan med en kort promenad. Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Varmt välkomna på visning!

Lilla vägen 20-0, Vellinge Väster, Vellinge kommun

Lilla vägen 20-0

Tomt
Vellinge Väster, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1 510 m² tomt

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för privatvisning. Har ni drömhuset färdigt i tankarna men ännu inte hittat den perfekta platsen att bygga det på? Då vill ni inte missa den här tomten i mysiga Vellinge Väster! Här bor ni lantligt, rofyllt och barnvänligt med äkta bullerbykänsla samtidigt som tätort och service finns inom nära räckhåll. Då tomten angränsar till åkermark får ni fin ostörd utsikt över det omgivande skånska landskapet. Enligt detaljplanen får 10% av den totala fastighetsarean om 1510 m² bebyggas och möjlighet finns att få bygglov för ett 1,5-planshus med sadeltak och fasad i puts eller tegel. Området består av såväl äldre bebyggelse som nyare hus byggda i traditionell skånsk stil med charmiga grusvägar mellan sig. Alldeles runt knuten finns vacker natur, som det fina naturreservatet Vellinge ängar, och på bara några minuter tar ni er in till Vellinge centrum med all tänkbar service, förskolor och skolor.

Vårgatan 3B, Östervärn, Malmö kommun

Vårgatan 3B

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
24 m²
1 rum
vån 3/5
2 302 kr/mån
37 292 kr/m²

Välkommen till en pärla på trivsamma Vårgatan, bara ett kvarter från Värnhems härliga puls! Denna inbjudande enrummare erbjuder en smart planerad bostad med en platsbyggd loftsäng, vilket ger maximal användning av golvytan och skapar en härlig känsla av utrymme. Den imponerande takhöjden förstärker det luftiga och öppna intrycket, medan stora fönster låter naturligt ljus flöda in under hela dagen. Det charmiga köket är fullt utrustat för kulinariska äventyr och erbjuder en fantastisk vy som förändras med årstiderna. Utanför fönstret finns en vacker växtvägg, vars skiftande färger från vårens friska gröna till höstens varma röda och orangea toner skapar en levande och ständigt föränderlig tavla. Den välskötta föreningen erbjuder en härlig gemenskap med vänliga grannar och närhet till både butiker, stadens puls och vackra grönområden – ett perfekt läge för dig som vill ha allt inom räckhåll. De gemensamma utrymmena, inklusive den mysiga innergården, är idealiska för grillkvällar, kalas eller avkoppling. Dessutom finns möjlighet att hyra garageplats för den som önskar. Missa inte chansen att förvärva denna funktionella och charmiga bostad! Varmt välkomna till visningen – vi ses där!

Eriksrogatan 1C, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Eriksrogatan 1C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/4
2 962 kr/mån
48 438 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Tjädervägen 6, Smygehamn, Trelleborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30

Tjädervägen 6

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 874 000 kr
122 + 21 m²
4 rum
636 m² tomt

Nu kan vi presentera ett otroligt charmigt enplanshus med härlig utemiljö i natursköna Smygehamn! Vi välkomnas rakt in i husets hjärta där kök, matplats och vardagsrum samsas i en stor härlig sällskapsyta. I vardagsrummet är taket öppet upp i nock med synliga bjälkar och takfönster som ger en ljus och luftig atmosfär, och en strategiskt placerad kamin ger såväl värme som hög mysfaktor. Det intilliggande sovrummet har också öppet upp i nock samt en utgång till terrass och trädgård. Vidare bjuds det på ytterligare två sovrum, ett mindre arbetsrum och två helkaklade badrum med dusch. Ett mysigt uterum öppnar sig mot en generös terrass i soligt sydvästläge med saltvattenpool som bjuder in till långa sommarkvällar och härliga stunder utomhus. Trädgården är lättskött med öppna ytor som passar perfekt för lek och aktivitet, och det erbjuds även praktisk förvaring för trädgårdsredskap och gräsklippare. Som extra bonus finns ett rymligt tilläggsisolerat garage med bra förvaring samt en uppfart med plats för hela tre bilar. De natursköna omgivningarna bjuder på fina promenadstråk i åkerlandskap och längs kusten. Endast ca 500 meter från huset ligger förskola och skola F-6 och det är även gångavstånd till mataffär och pizzeria. Annat som lockar i närområdet är Smyge havsbad och Smygehuk med sin mysiga småbåtshamn, fiskrökeri och café. Närmsta större ort är Trelleborg dit det tar ungefär en kvart att köra och 25 min med bussen. Varmt välkomna på visning för att upptäcka alla fördelar!

  • Plus
Storgatan 14, Vellinge, Vellinge kommun
  • Borttagen före visning

Storgatan 14

Lägenhet
Vellinge, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 365 kr/mån
27 944 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
Ekevägen 45, Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun

Ekevägen 45

Villa
Kyrkoköpinge, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
189 + 55 m²
7 rum
742 m² tomt

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av privatvisning! Längst upp på lugn återvändsgata kan vi nu stolt presentera denna välplanerade familjevilla på populära Kyrkoköpinge. Här bjuds det på en genomtänkt planlösning med rymliga rum, fem bra sovrum och möjlighet till ytterligare ett på ovanvåningen. De stora fönsterna som släpper in mycket ljus tillsammans med den stilsäkra interiören i sobra färger skapar en härlig och genomgående känsla i hela huset. Nedre plan bjuder på stora sociala ytor i både det välplanerade köket och vardagsrummet, perfekt för sociala tillställningar med både familj och vänner. I vardagsrummet finns plats för både stor tv-hörna och tilltagen matplats, härifrån når vi även den mysiga trädgården i väst. Trädgården bjuder på en privat oas med väl uppvuxen omgivning och sol större delen av dagen samt en mysig uteplats delvis inglasad under tak. Här finns även gott om yta för studsmatta, trädgårdsliv, lek och spring samt härliga grillkvällar. Vidare finner vi två rejäla sovrum med gott om garderobsförvaring, en spatiös och luftig hall, en gästtoalett och ett nyrenoverat modernt badrum. Ovanvåningen bjuder på en privat del med tre sovrum varav det ena har lyxen att kunna njuta av braskaminen, en modern gästtoalett och ett ljust allrum där det finns möjlighet att sätta upp en vägg för att utnyttja platsen till ytterligare sovrum. Lägg därtill ett garage med förråd, praktisk groventré och tvättstuga. Här bor vi i ett lugnt och tryggt villakvarter med gångavstånd till centrum, förskola och skola samt fina grönområden med lekplats. Ett charmigt och välplanerat hem på lugn gata med insynsskyddad trädgård som inte får missas. Varmt välkomna!

  • Plus
Signe Wibergs väg 14B, Skegrie By, Trelleborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 19:00

Signe Wibergs väg 14B

Radhus
Skegrie By, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
120 m²
5 rum
5 498 kr/mån
25 792 kr/m²

I mysiga Skegrie By får man den där härliga ”på landet”-känslan samtidigt som det är otroligt familjevänligt med närhet till skola och förskola samt bra pendlingsläge till större orter. Här kan vi nu presentera detta moderna bostadsrättsradhus i två plan med mysig utemiljö. Invändigt bjuds det på genomgående parkettgolv, stilrena materialval och stora fönsterpartier som släpper in ett underbart ljus. Vardagsrum och kök ligger i en härligt öppen planlösning och bildar hemmets hjärta med plats att umgås i större sällskap. Härifrån nås även terrassen i soligt västerläge där ni kan njuta av områdets lugn med en kopp kaffe eller bjuda in till grillkväll med vännerna. Övre plan har en mer privat atmosfär där vi finner de tre sovrummen och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum vid behov. Badrum finns på båda våningsplanen, ett med dusch och ett med badkar, och det ges gott om förvaringsutrymme i skjutdörrsgarderober och klädkammare. Bekvämligheterna fortsätter med en fin tvättstuga med grovingång och uppfart framför huset med laddbox för elbil. I Skegrie bor ni lugnt och fridfullt med närhet till fin natur och kort gångavstånd till lekplatser, förskolor samt en F-9 skola. Läget är strategiskt med kort pendlingsavstånd till flera större orter, till exempel är ni i Trelleborg på ca 10 minuter och i Malmö på ca 20 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Råsockergatan 1B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun

Råsockergatan 1B

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
92 m²
3 rum
7 466 kr/mån
27 120 kr/m²

I trivsamma Trädgårdsstaden kan vi nu presentera en otroligt fin trerummare i etage med gårdsvänd balkong och två terrasser i skilda väderstreck! På entréplanet möts vi av en rymlig och öppen sällskapsyta som inkluderar kök, matplats och vardagsrum. Härifrån nås även den härliga västerbalkongen, perfekt för trevliga grillkvällar och avkoppling. På detta plan finns också ett ljust sovrum med skjutdörrsgarderob samt ett badrum med praktisk tvättavdelning. Vi tar oss vidare upp till penthousevåningen som erbjuder en privat och exklusiv atmosfär. Här ges access till en minst sagt generös terrass i bästa västerläge som inbjuder till middagar i stora sällskap. Vidare ges här uppe ett badrum med dusch samt ett helt fantastiskt insynsskyddat sovrum med ljusinsläpp från tre håll och egen terrass i anslutning. Här bor ni i ett gediget byggt hus med spännande arkitektur där det fria gavelläget tillsammans med generös fönstersättning ger maximalt ljusinsläpp och fin utblick. Ni har idyllisk natur och strövområden runt knuten samtidigt som det är nära in till centrum. Varmt välkomna hit!

  • Balkong
Nobelvägen 70B U1, Värnhem, Malmö kommun

Nobelvägen 70B U1

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
62,4 m²
2.5 rum
vån 1/4
4 159 kr/mån
28 761 kr/m²

På populär adress välkomnas vi in till denna eleganta 2,5:a med renoverade rum och vackert välbevarad originalcharm. Här bjuds vi in till en rogivande atmosfär med en tilltalande stilren interiör, charmiga 1930-talsdetaljer, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och social planlösning med gott om plats för trevliga stunder med vänner. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och en praktisk halva som kan fungera perfekt som matrum eller varför inte som arbetsrum. Köket charmerar med moderna materialval i klassisk tappning och alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Lägg därtill ett inbjudande sovrum och helkaklat badrum i sobra färger samt egna tvättmöjligheter smart gömt bakom en kökslucka. Här bor vi endast ett stenkast bort från Värnhemstorget med dess suveräna knutpunkt för såväl regional som lokal busskommunikation och med en kortare cykeltur når vi även pulserande gågatan. Ett hem med stil och klass att trivas i. Hjärtligt välkomna på visning!

Visar alla 19