Mäklare Emma Nilsson

Emma Nilsson

Om mig

Målinriktad med enorm kämparglöd! Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och att alltid avsluta en affär med nöjda kunder och genomgående hög kvalitet. Läs mer här: https://www.hittamaklare.se/emma.nilsson.3

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nordenskiöldsgatan 5B, City, Malmö kommun

Nordenskiöldsgatan 5B

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 7/8
4 097 kr/mån
64 676 kr/m²

I centrala Malmös mest spännande område välkomnar denna luftiga hörntvåa på sjunde våningen med balkong i soligt västerläge. Rätt känsla infinner sig när vi kliver in i de mingelvänliga öppna sällskapsytorna som badar i ett härligt ljusinsläpp från stora fönster åt söder och väster. Här finns gott om plats för även en större soffgrupp, och i bortre änden ligger det välutrustade köket med en rymlig matplats i anslutning. Det här är öppen planlösning när den är som bäst! Från vardagsrumsdelen och balkongen vänder vi blicken åt väster och får en fin utsikt bort mot hamnbassängen och det nya Malmö som växer fram i Varvsstaden. Sovrummet har plats för en stor dubbelsäng och bjuder på bra förvaring i en skjutdörrsgarderob längs med hela väggen. Badrummet är väl tilltaget samt försett med tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet. Bakom huset väntar ett härligt promenadstråk med loungebänkar längs varvsbassängen, och ett stenkast bort ligger Malmö Live som är en mötesplats för musik, kultur och nöjesliv. Dessutom är nedgången till Centralstationen och Citytunneln vid Anna Lindhs plats bara tre minuters gångväg bort. Sätt guldkant på vardagen och upplev det ultimata stadsboendet, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rängs Byväg 298, Räng, Vellinge kommun

Rängs Byväg 298

Villa
Räng, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
160 + 60 m²
5 rum
1 296 m² tomt

Välkomna till ett riktigt drömhem i den mysiga byn Räng där lantligt lugn möter modern lyx i en perfekt symbios. Det här otroligt fina huset har byggts ut och renoverats med omsorg och det är bara för er att flytta rakt in och njuta av alla härligheter. Planlösningen är öppen och ljus med generösa ytor och ett genomtänkt flöde. Det första som möter ögat när vi stiger in är den mysiga eldstaden som är placerad i hjärtat av detta underbara hem. Ett generöst sällskapsutrymme smälter samman med kök och matplats och skapar en harmonisk atmosfär perfekt för stora sammankomster och festliga tillfällen. Badrummet är en fröjd för ögat med en väl tilltagen dubbeldusch och ett modernt badkar – den ultimata platsen för avkoppling och vardagslyx. På ovanvåningen väntar ett ljust allrum och två mysiga sovrum samt plats för hemmakontoret. Det väl tilltagna garaget är försett med golvvärme som ger extra komfort och gör det till den perfekta platsen för träning eller hobby. I garagebyggnaden finns dessutom en separat lägenhet i två plan, perfekt för tonåringen, som uthyrningsobjekt eller som eget kontor för företaget. Utemiljön är en dröm för den som älskar naturen och rofyllda omgivningar. Med en 360 graders utsikt som sträcker sig över ängar och en charmig hästgård som närmaste granne blir varje dag en njutning. De många uteplatserna inbjuder till avkopplande stunder efter säsong, här bjuds det på såväl en insynsskyddad spahörna som en mysig pergola med kvällssol. Låt det här hemmet bli er fristad där modern bekvämlighet möter lantlig idyll. Boka in er på visning och upptäck detta fantastiska hus redan idag!

Kantarellvägen 12A, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Kantarellvägen 12A

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
119 + 40 m²
5 rum
986 m² tomt

Med idylliskt läge i Beddingestrand väntar denna trivsamma enplansvilla på nya ägare att charma. Här bjuds det på en härlig utemiljö med soldränkt altan, pool och spabad som sätter guldkant på tillvaron. Vi välkomnas in till en öppen och social planlösning där det är lätt att umgås hela familjen, och även de lite kyligare kvällarna blir behagliga i sällskap av den värmande kaminen. Sällskapsytorna fortsätter vidare ut i det rymliga inglasade uterummet med skjutdörrar som öppnar upp mot altan och trädgård. Huset bjuder på hela fyra bra sovrum och därtill ges bekvämligheten av både badrum och gäst-WC. Lata dagar kan spenderas hemmavid på den generösa altanen och pooldäcket som får sol hela dagen, allt medan leksugna barn kan härja fritt på de stora gräsytorna. Önskas mer aktivitet finns det såväl tennisklubb som 18-hålsbana inom räckhåll, och dessutom är det gångavstånd till mataffär, glasskiosk och restauranger. Beddingestrand ligger strategiskt till mellan Ystad och Trelleborg, på en halvtimme nås Malmö Airport och ni kan vara på Kastrup inom en timme. Detta är en chans ni inte vill missa, varmt välkomna hit!

Exercisgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Exercisgatan 5

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/5
3 722 kr/mån
45 341 kr/m²

Mitt i hjärtat av charmiga Rörsjöstaden välkomnas vi upp till våning två och in till denna ljuvliga 1920-talsbostad som charmerar med originaldetlajer och moderna bekvämligheter. Här samspelar den fina interiören med härligt ljusinsläpp, generös takhöjd, takrosett, brädgolv och färgval som ger hemmet en speciell känsla. Vidare erbjuds en modern köksmiljö i tidlös design och luftigt vardagsrum med gott om utrymme för både matbord och soffgrupp. Lägg därtill ett mysigt sovrum och fräscht badrum med dusch samt goda förvaringsmöjligheter i garderober. I föreningen finns tillgång till gemensam innergård med uteplats och grönska där soliga dagar gärna avnjuts med vänner. Rörsjöstaden är med sitt centrala läge, fantastiska arkitektur och lummiga grönska en oas i sig själv. Här samsas sekelskifteshus och klassiska 1920-talsfastigheter med mysiga caféer, trendiga restauranger samt härliga promenadstråk samtidigt som citys utbud av shopping och nöjen finns på bekvämt gångavstånd. Ett elegant hem med stil och klass helt enkelt. Varmt välkomna på visning!

Vårgatan 12, Östervärn, Malmö kommun

Vårgatan 12

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 4/5
5 139 kr/mån
37 911 kr/m²

Ett kvarter från Värnhems härliga myller välkomnas vi upp till våning fyra där denna unika bostad med tidstypiska detaljer och genomgående planlösning väntar. Här erbjuds en bostad där eleganta och moderna materialval möter anrika detaljer från 1930-talet så som fiskbensparkett, generös takhöjd samt ståtliga stuckaturer. Det luftiga vardagsrum med vackra stuckaturer i taket bjuder på gott om plats för större soffgrupp och ett burspråk som ger ett ljuvligt ljusinsläpp, perfekt som mathörna. Vidare bjuds vi på ett påkostat kök i beige ton med vacker bänkskiva i kvartskomposit och kvalitativa vitvaror, två mysiga sovrum mot innergården varav det ena med direkt access till den fantastiskt mysiga balkongen med morgonsol där morgonkaffet gärna avnjuts. Lägg därtill ett sobert renoverat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter för att förenkla vardagens bestyr. I föreningen finns tillgång till gemensam innergård med uteplats och grillmöjligheter där sommardagar gärna spenderas med familj. Här bor vi i ett attraktivt område som erbjuder flertalet trevliga caféer, restauranger, matbutiker, strövområden och grönskande parker samtidigt som man enkelt når Citykärnan med en kort promenad. Missa inte chansen att förvärva ert drömhem. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hedgatan 5A, Anderslöv, Trelleborgs kommun

Hedgatan 5A

Lägenhet
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
33 m²
1 rum
vån 3/3
1 839 kr/mån
16 667 kr/m²

På lugnt läge i Anderslöv välkomnar denna mysiga vindsetta med nyrenoverad interiör som du kan flytta rakt in. Planlösningen är väldisponerad med ett rymligt vardagsrum som ger plats för såväl soffa som ett större matbord samt som det finns en separat sovalkov. Därtill bjuds det på ett nytt kök och ett stilrent helkaklat badrum. Här bor du i en trivsam och välskött förening med bra parkeringsmöjligheter. Anderslöv är ett gemytligt och tryggt samhälle med strategisk placering mellan Malmö och Ystad, nära expansiva Lund samt en kvarts bilväg från Sturups flygplats och sydkustens badstränder. Det satsas mycket på Anderslöv och här finns välutvecklad service med mataffärer, vårdcentral och annat du behöver i vardagen. Varmt välkommen hit!

Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun, bild 2
Tränsvägen 9, Dalabadet, Trelleborgs kommun, bild 3

Tränsvägen 9

Villa
Dalabadet, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
110 m²
4 rum
7 332 kr/mån

Missa inte den här otroligt fina enplansvillan som ger er alla fördelar med huslivet i bekväm bostadsrättsform. Denna pärla har dessutom ett fantastiskt läge med kort promenadavstånd ner till Dalabadets fina badstrand. Huset är byggt 2017 och renoverades invändigt 2020 i en lyxig och genomtänkt stil med påkostade material, så här är det bara för er att flytta rakt in och njuta av alla härligheter! Den öppna planlösningen i kök och vardagsrum ger fantastiska sällskapsytor med höga fönster som låter ljuset flöda in. Härifrån nås också den stora terrassen i soligt läge som erbjuder gott om plats för större sällskap med sittplatser i olika väderstreck, däribland en mysig pergola. Vidare bjuds det på tre sovrum i bra storlek med föräldrarummet avskilt beläget i den ena änden av huset. För bekvämlighetens skull finns det två badrum med såväl dusch som badkar och det finns också en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt när barnen kommer hem efter fritidsaktiviteterna. Trädgården bjuder på gräsytor för barn med spring i benen och här finns stora möjligheter att skapa er egen grönskande oas. Ni har även tillgång till en rymlig uppfart med carport samt ett utvändigt förråd för extra förvaringsmöjligheter. Gatan är rofylld utan genomfartstrafik och ansluter till promenad- och lekvänliga grönområden vilket inger ett lugn för såväl vuxna som barn. Hav och strand ligger på gångavstånd och det går snabbt att ta sig in till Trelleborg med bil eller buss. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar med detta trevliga hus!

  • Premium
  • Uteplats
Norra Långgatan 2, City, Malmö kommun

Norra Långgatan 2

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/4
3 144 kr/mån
46 077 kr/m²

På en lugn återvändsgata nära citypulsen kan vi nu presentera en riktig pärla som kombinerar sekelskiftescharm och modern stil. Denna trivsamma tvårummare är bekvämt belägen en halvtrappa upp med genomgående planlösning och en imponerande takhöjd om ca 3,5 meter. En pampig dörrpost välkomnar oss in i vardagsrummet där taket är smyckat med vacker stuckatur, och här finns det plats att inreda med en större soffgrupp. Det gårdsvända köket bjuder på en trevlig matplats, generösa arbetsytor i granit samt ett inbyggt skafferi. Därtill ges ett inbjudande sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett stilrent renoverat badrum i ljusa kulörer. Föreningen är familjär och har en mysig innergård där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Här bor ni med närhet till trevliga caféer, restauranger, shopping och promenadstråk, kort och gott allt som gör livet lite härligare. Varmt välkomna hit!

Mor Marnas väg 96 c, Husie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Mor Marnas väg 96 c, Husie, Malmö kommun, bild 2
Mor Marnas väg 96 c, Husie, Malmö kommun, bild 3

Mor Marnas väg 96 c

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
102 m²
3 rum
vån 1/2
6 378 kr/mån
34 804 kr/m²

Välkommen till denna extraordinära lägenhet som kombinerar en unik charm från 1910-talet med modern elegans och en fantastisk villakänsla. Belägen i ett naturskönt område omgivet av grönskande åkrar, erbjuder detta hem en exklusiv livsstil i en miljö av lugn och ro. Den unika atmosfären i lägenheten accentueras av ett imponerande glasat allrum som bjuder in naturligt ljus och skapar en förtrollande känsla. Den tilltagna takhöjden ger en härlig rymd och elegans, och lägenheten erbjuder öppna ytor kring den värmande öppna spisen för optimalt umgänge med vänner och bekanta. Det platsbyggda köket i full takhöjd är utrustat med moderna bekvämligheter från Bosch, inklusive en vinkyl och en integrerad kaffemaskin. Det blir en kulinarisk oas där matlagning blir en njutning varje dag. Sovrummet är omsorgsfullt utformat för maximal komfort med gott om förvaring och i direkt anslutning ligger ett smakfullt badrum ensuite, komplett med både dusch och badkar samt ett separat tvättrum med walk-in closet. Ett hem där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av elegans och harmoni. Den fantastiska utemiljön är en av höjdpunkterna. Precis utanför entrén finns en generös uteplats i härligt söderläge, den gemensamma poolen erbjuder svalkande avkoppling under varma dagar och växthuset skapar en unik plats för socialt umgänge . Varje lägenhet har två generösa odlingslotter vilket ger fina möjligheter för trädgårdsentusiasterna och som även gör villakänslan än mer påtaglig. Få här chansen att bosätta er i en unik bostad med en mix av det moderna, klassiska och traditionella. Läget i sig är något utöver det vanliga då du här bor på ett naturskönt läge bland åkrar och hästhagar men med omedelbar närhet till de stora vägarna E6 och E22. En bostad vi inte får missa - varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Granats väg 53, Smygehamn, Trelleborgs kommun

Granats väg 53

Tomt
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
692 m² tomt

Letar ni efter en tomt i idylliska Smygehamn? Nu finns en unik möjlighet att bygga drömhuset på en naturskön tomt i norra delen av byn. På mysiga Granats väg stoltserar en uppvuxen vacker tomt som bjuder på uppvuxen grönska i forma av ståtliga träd och tvärs över den lilla grusvägen är det fria vyer över imponerande skånska slätter. Här kan vi finna ro i den familjära omgivningen med fantastisk lantlig känsla. Smygehamn är en expansiv ort som det satsas på och här finns det mesta ni behöver i vardagen så som mataffär, förskola och skola F-6. Inom kort gångavstånd väntar Smygehus havsbad med restaurang, spa och gym och på nära håll ligger även Smygehuk, Sveriges sydligaste udde, med sin mysiga småbåtshamn, fiskrökeri samt café. Välkomna att kontakta mäklaren vid intresse!

Modeshögsvägen 31, Gislövs Strandmark, Trelleborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Modeshögsvägen 31

Villa
Gislövs Strandmark, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
187 + 52 m²
6 rum
1 299 m² tomt

I den idylliska omgivningen av Gislövs strandmark öppnar denna klassiska skånelänga från mitten av 1800-talet sina dörrar för att välkomna oss. Här väntar ett varsamt renoverat hem med massor av charm tack vare de bevarade detaljerna från förr, inklusive dörrarna som nu ger huset dess unika karaktär. Hjärtat i hemmet är det rymliga köket som ligger i nära anslutning till både vardagsrum och matrum, vilket skapar en perfekt plats för familj och vänner att samlas för högtider och andra speciella tillfällen. En mysig murspis i vardagsrummet ger extra värme och skapar en ombonad atmosfär när vinden viner utanför. Med två separata husdelar är detta hem också idealiskt för en tonårsfamilj eller för att välkomna vänner för en avkopplande vistelse i Skåne. Gästerna kommer att uppskatta ovanvåningen i det ombyggda stallet som erbjuder en favoritsvit, och med tre badrum i huset finns det gott om plats för alla. Trädgården är stor och har flera avskilda områden med sittplatser som gör det möjligt att njuta av solen hela dagen. Innergården är skyddad från väder och vind och erbjuder flera uteplatser, varav en är täckt. Det finns gott om gräsytor för lek och utomhusaktiviteter, samt tillräckligt med utrymme för att parkera familjens bilar och andra fordon på den generösa uppfarten och i garaget. För strandälskare ligger stranden bara en kort promenad bort, och det finns även en badbrygga bara fem minuters gångväg bort för de som vill ta ett uppfriskande dopp i havet. I närheten finns bekvämligheter som pizzeria, kafé och glasskiosk, och man kan ta en trevlig promenad längs den långa sandstranden. Den populära Serresjöskolan F-6 ligger endast 2 km bort, och längs vägen passerar man också Modeshögs egen förskola. Med buss tar man sig till centrala Trelleborg på endast 10 minuter, och därifrån kan man sedan ta tåget vidare till Malmö, Kastrup eller andra destinationer. Varmt välkomna för att upptäcka mer av detta underbara hem!

  • Plus
Floragatan 3, Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun

Floragatan 3

Villa
Centrala Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
151 + 63 m²
6 rum
641 m² tomt

Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av privatvisning! På inbjudande Floragatan välkomnas vi in i denna ståtliga stenvilla som bjuder på spännande planlösning, rymd och en social trädgård som blir en lugn oas att njuta i mitt i centrum. Via stentrappan nås entrén där vi välkomnas in i hallen som tar oss vidare till köket och matrummet som imponerar med sina stora glaspartier och magiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet fullkomligt badar i ljus och bjuder oss på en rymd få förunnad, här finns gott om plats för vänner och familj vid sociala tillställningar. Övre plan är en mer privat våning som erbjuder tre rofyllda sovrum varav ett med balkong, badrum och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Lägg därtill källarplan med bland annat tvättstuga, rymliga förråd, verkstad och dubbla skafferier. Vi tar oss naturligt ut till den idylliska trädgården genom det ombonade uterummet med gott om plats för loungemöbler där vi kan njuta av solen även under årets kallare dagar. Väl ute i trädgården förundras vi över lugnet bland grönskan och de välplanerade rummen som skapats i trädgården. Här bjuds vi på uteplats under pergola, trädgårdsland med växthus, elegant utekök, spahörna med spabad och terrass på soligt trädäck. Ett drömhem som bara måste upplevas på plats. Här bor vi på perfekt centrumläge med gångavstånd till allt Trelleborg har att erbjuda så som shopping, nöjen, restauranger och bra pendlingsmöjligheter till Malmö samtidigt som vi når omtalade badstränder med endast en kort biltur. Ett hem som har allt man kan önska sig. Varmt välkomna på visning!

Riggarevägen 6, Dalköpinge, Trelleborgs kommun
  • Budgivning pågår

Riggarevägen 6

Radhus
Dalköpinge, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
118 m²
5 rum
475 m² tomt

Här är ett tillfälle ni inte vill missa! Ett otroligt fint enplanshus beläget på en lugn återvändsgata nära hav och strand. Huset genomgick en totalrenovering 2018 vilket har resulterat i ett modernt och smakfullt hem med en social öppen planlösning som passar såväl barnfamiljen som paret. Här är det bara för er att flytta rakt in och njuta av alla härligheter. Den fint renoverade interiören går i genomgående sobra kulörer med ett enhetligt klinkergolv som ger ett harmoniskt intryck. Det bjuds på stora luftiga sällskapsytor med en mysig öppen spis och flera utgångar till trädgården. Därtill ges ett arbetsvänligt kök, tre bra sovrum, ett stilfullt badrum samt en fräsch nyrenoverad tvättstuga. Från huset nås även ett uterum som förlänger säsongen och blir ett mysigt tillhåll oavsett väderlek. Den insynsskyddade trädgården ligger i soligt läge med stora sociala ytor och en trädkoja med havsutsikt. I direkt anslutning till tomten finns dessutom en fantastisk gröning som är perfekt för lek och bollspel. Här bor ni tryggt och barnvänligt på en lugn återvändsgata med promenadavstånd till både Gislövs hamn och Dalabadet med sandstrand, padelbana och restauranger. Varmt välkomna hit!

Havrejordsvägen 19B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun

Havrejordsvägen 19B

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
121 m²
4 rum
8 171 kr/mån
25 579 kr/m²

I natursköna Trädgårdsstaden kan vi nu stolt presentera denna kvalitativa fyra i etage med dubbla terrasser och balkong. Vi välkomnas in i ett hem som bjuder på öppen planlösning och påkostade materialval som vackert löper genom alla rum. Köket från HTH imponerar med goda arbetsytor, vitvaror från Siemens och köksö, perfekt för mingel vid middagsbjudningarna. I anslutning till köket finner vi vardagsrummet och härifrån når vi ut till balkongen med gott om plats för både möblemang och grill. Vidare finner vi två terrasser med härlig utsikt över området, tre rymliga sovrum och två generösa badrum varav det ena med bekvämligheten av egen tvättutrustning som förenklar vardagen. Här bor vi i en lugn oas med natursköna områden runtomkring samtidigt som stadens härliga puls väntar precis runt hörnet. Här får vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som matbutiker, skolor, förskolor, lekplatser, shopping och bra pendlingsmöjligheter vidare till Malmö. Missa inte chansen att förvärva ett hem med det där lilla extra. Varmt välkomna på visning för att upptäcka fördelarna!

  • Balkong
Gränstorpsgatan 9B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun

Gränstorpsgatan 9B

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
121 m²
4 rum
7 991 kr/mån
27 231 kr/m²

Här väntar ett fantastiskt penthouse i två etage på våning 2 och 3, med stor finess och exklusiv känsla. Läget är som absolut bäst med magisk utsikt och såväl en balkong som två terrasser, där vi kan njuta hela dagen oavsett om vi söker sol eller skugga. Den sociala och öppna planlösningen med kök och vardagsrum intill varandra, fyra bra sovrum och dubbla badrumsmiljöer, varav det ena med egna tvättmöjligheter, gör att vi inte saknar något. Stilsäkra materialval och en sober färgsättning gör bostaden modern och strålande, samtidigt som de stora fönsterpartierna och ljusinsläppet tillsammans med den lantliga omgivningen verkligen låter oss njuta av livets goda. I rogivande Trädgårdsstaden bor vi i en oas med natursköna områden runtomkring samtidigt som stadens härliga puls väntar precis runt hörnet. Här får vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som matbutiker, skolor, förskolor, lekplatser, shopping och bra pendlingsmöjligheter vidare till Malmö. Missa inte chansen att förvärva ett hem med det där lilla extra. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Sallerupsvägen 16A, Östervärn, Malmö kommun

Sallerupsvägen 16A

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
4 784 kr/mån
28 952 kr/m²

Alldeles intill Värnhems härliga stråk välkomnar vi er in till denna genomgående tvårummare med renoverade rum och bevarad 1930-talscharm. Här välkomnas vi in till en rogivande atmosfär med en tilltalande stilren interiör som vackert samspelar med ståtliga stuckaturer och stora fönsterpartier som ger ett sagolikt ljusinsläpp i den social planlöing med gott om plats för trevliga stunder med vänner. Köket charmerar med moderna materialval, alla vitvaror som vardagens matlagning kräver och perfekt plats för matgrupp. Lägg därtill ett inbjudande sovrum, gott om förvaringsmöjligheter i både garderober och klädkammare samt ett helkaklat badrum i modern tappning. I föreningen finns tillgång till gemensam innergård med uteplats och grillmöjligheter där sommardagar gärna spenderas med familj. Här bor vi i ett attraktivt område som erbjuder flertalet trevliga caféer, restauranger, matbutiker, strövområden och grönskande parker samtidigt som man enkelt når Citykärnan med en kort promenad. Missa inte chansen att förvärva ert drömhem. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 16