Mäklare Frida Nordeborg

Frida Nordeborg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönngatan 18A, Norra Sofielund, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 16:00
Lönngatan 18A, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 18A, Norra Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 18A

Lägenhet
Norra Sofielund, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/3
2 808 kr/mån
30 152 kr/m²

I modernt hus byggt 2019 finner vi denna ypperligt disponerade 1,5:a på insynsskyddat läge, perfekt för studenten, förstagångsköparen eller för den som önskar en övernattningslägenhet. Invändigt väntar en stilren interiör och genomtänkt planlösning som bjuder på underbart ljus som släpps in från fönster i två väderstreck. I den ena delen av lägenheten finns sociala ytor i form av kök med all komfort som kan tänkas behövas, i samspel med vardagsrum där plats ges för såväl mindre soffgrupp som matbord. I den andra ligger sovdelen strategiskt placerad, tillsammans med god förvaring i garderober. Badrummet är helkaklat och spatiöst till storleken samt erbjuder egna tvätt- och torkmöjligheter. Här bor vi bekvämt med kort avstånd till matbutiker och service, centrum och goda kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Karlskronaplan 3, Folkets Park, Malmö kommun

Karlskronaplan 3

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
59 m²
3 rum
vån 2/4
4 629 kr/mån
35 508 kr/m²

På grönskande Karlskronaplan har vi nu nöjet att presentera denna tidstypiska 1930-talspärla med välbevarade attribut så som fiskbensparkett, brädgolv och takrosetter. Här samspelar de stora fönsterpartierna med den generösa takhöjden och skapar ett härligt ljusflöde och rymd genom bostaden. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök som renoverats i tidstypisk stil. Lägg där till två rymliga sovrum var av ett med en rymlig klädkammare. Väl utanför porten finns flera matbutiker och mysiga caféer. Här bor man med gångavstånd till S:t Knut mysiga kvarter och livfulla Folkets Park och Möllevången. Ett hem att trivas i, varmt välkomna på visning!

S:t Knuts Väg 8A, S:t Knut, Malmö kommun

S:t Knuts Väg 8A

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
3 027 kr/mån
47 162 kr/m²

En trappa upp väntar denna välplanerade etta på ny ägare att charma. Vi möts av öppna och sociala ytor där kök och allrum bjuder in till mysiga kvällar med nära och kära. Det är högt till tak och tillsammans med stora fönsterpartier ger det en luftig atmosfär genom hela bostaden. Köket är stilrent utfört och erbjuder goda arbetsytor samt en praktisk köksö med ypperlig förvaring och möjlighet för sittplats. Lägg där till generös förvaring i platsbyggd sovalkov och helkaklat badrum. Här bor vi i en stabil förening och runt knuten väntar caféer och restauranger vid torget, avslappnat häng i Folkets Park och nöjesliv kring Möllan. Kort och gott ett hem att trivas i, varmt välkomna hit!

Västra Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Västra Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
68 m²
3 rum
vån 5/6
5 095 kr/mån
49 926 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4