Mäklare Isabelle Ekstrand

Isabelle Ekstrand

Om mig

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrbäcksgatan 19, Kroksbäck, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Norrbäcksgatan 19, Kroksbäck, Malmö kommun, bild 2
Norrbäcksgatan 19, Kroksbäck, Malmö kommun, bild 3

Norrbäcksgatan 19

Lägenhet
Kroksbäck, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 7/8
4 378 kr/mån
17 109 kr/m²

I lugna kvarter med härliga grönområden och trevliga promenadstråk finner vi HSB Brf Kroksbäcks välskötta fastigheter. Med ingång från den grönskande innergården välkomnas vi till denna trivsamma tvårummare som är belägen högt upp i huset. Den genomtänkta planlösningen erbjuder ett rymligt kök med plats för matplats, ett spatiöst vardagsrum och via det rofyllda sovrummet nås den inbjudande inglasade balkongen i soligt läge. Samtliga fönster är vända mot gården vilket ger en lummig och luftig vy. Här bor du nära intill Hyllieområdet och dess generösa shopping och kommunikationsmöjligheter som bara nås på några minuter. För oss som är ute efter det något mer lugna vardagslivet finns här massvis med grönområden och promenadstråk längst med trevliga villaområden. Vi erbjuds också omedelbar närhet till allt du behöver för en fungerande vardag såsom vårdcentral, apotek, bibliotek, stora matbutiker, bensinmack och idrottsfaciliteter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Konduktörsgatan 13, Slussen, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00

Konduktörsgatan 13

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/7
4 090 kr/mån
38 250 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till våning sex och välkomnas av denna väldisponerade tvårummare med stor inglasad balkong i soligt väderstreck. Bostaden erbjuder en semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder upp för sociala sammanhang. Lägg därtill ett sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Interiören är alltigenom genomtänkt och de stora fönsterpartierna skänker ett härligt ljusflöde in i detta ljuvliga hem som erbjuder livskvalitet på hög nivå. Privilegiet att bo i en nybyggd fastighet med gårdsvänd balkong gör att lugnet infinner sig samtidigt som det centrala läget erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. För den som pendlar nås Centralstationen på gångavstånd från bostaden eller på några minuter med buss. I bostadens omedelbara närområde finns även mataffärer, shoppingcenter och charmiga Drottningtorget. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fredriksbergsgatan 13, Slussen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 18:00
Fredriksbergsgatan 13, Slussen, Malmö kommun, bild 2
Fredriksbergsgatan 13, Slussen, Malmö kommun, bild 3

Fredriksbergsgatan 13

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
5 478 kr/mån
39 366 kr/m²

På eftertraktat Cityläge, välkomnar en smakfullt renoverad bostad på nya ägare att charma. Här väntar en öppen och mingelvänlig planlösning där kök och vardagsrum samspelar fint med ett vackert ljusinsläpp tack vare flertalet fönster som löper längs med hela rummet. Köksinredningen går i klassiskt vitt med praktisk köksö och gott om utrymme för en stor matsalgrupp. Lägg därtill två gårdsvända sovrum och ett modernt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utanför porten väntar nöjen och matupplevelser, promenadstråk längs kanalen och allt vad City har att erbjuda inom räckhåll. Runt knuten ligger dessutom närmsta matbutik och en kort promenad bort även Värnhem med sina välsorterade butiker i ett kommunikationssäkert läge. Lättsamt tar vi oss vidare till Köpenhamn och omgivande skånska städer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Husargatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:15
Husargatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Husargatan 2, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Husargatan 2

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
5 303 kr/mån
56 329 kr/m²

I en pampig fastighet mitt på attraktiva Drottningtorget välkomnar denna eleganta bostad med anrika detaljer och genomgående planlösning. Här erbjuds en bostad där modernt möter ljuvlig attribut från 1920 så som vacker kamin, generös takhöjd, spröjsade fönster och takstuckaturer. Vidare bjuds det på ett rymligt vardagsrum som ligger i fil med lägenhetens moderna kök som har plats för stor matplats och fantastisk ljusinsläpp. Lägg därtill två rymliga sovrum mot innergården, stilrent renoverat badrum och en praktisk halva som kan användas som arbetsrum. Från ena sovrummet nås balkongen mot den lugna innergården där en kopp kaffe gärna avnjuts. Här bor vi i ett attraktivt område som erbjuder flertalet restauranger, caféer, shopping, matbutiker samtidigt som vi har Citykärnans puls ett par kvarter bort. Missa inte chansen att förvärva ett hem med stil och klass utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norregatan 4A, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 13:45
Norregatan 4A, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Norregatan 4A, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Norregatan 4A

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
2 818 kr/mån
47 981 kr/m²

På lugn gata intill Drottningtorget och Kvarteret Caroli väntar denna väldisponerade tvåa på ny ägare. Bostaden är tidlöst inredd med genomgående golv och ljusa kulörer som samspelar väl med det härliga ljusinsläppet från fönsterpartierna. Planlösningen är mycket optimal och avskiljer sovrum och walk-in closet från den sociala delen med modernt kök och spatiöst vardagsrum, som ger gott om utrymme för såväl matsalsmöblemang som soffgrupp samt utgång till balkong. I det stilrena köket erbjuds goda förvaringsmöjligheter och i det helkaklade badrummet finns egen tvättutrustning. Bo med direkt närhet till myllrande torgliv, grönskande promenadstråk längs kanalen och goda kommunikationer som smidigt tar oss dit vi vill. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 1AE, Slussen, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Drottninggatan 1AE

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
86 m²
4 rum
vån 5/10
5 370 kr/mån
40 640 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 6