Mäklare Isabelle Ekstrand

Isabelle Ekstrand

Om mig

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norregatan 7, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Norregatan 7

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
85,4 m²
3 rum
vån 5/5
5 850 kr/mån
42 096 kr/m²

Att den här trerummaren är belägen mitt i citypulsen är svårt att tro när man sitter på den egna terrassen och blickar ut över innergårdens lummiga grönska. Här kan ni njuta av solchans från lunch till kväll och gott om plats för umgänge, grillning och avkoppling i en mysig miljö. Här får ni ett suveränt läge på en av Drottningtorgets lugnaste gator, hiss från markplan och en väldisponerad planlösning. Hemmets hjärta är utan tvekan det sociala vardagsrummet och köket som harmonierar fint med varandra och bjuder på underbara fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp från två väderstreck. Lägg därtill två gårdsvända sovrum i rymlig storlek och ett helkaklat badrum med lyxen av egna tvättmöjligheter. Föreningens lummiga gård har vunnit pris för Sveriges vackraste innergård och är som en oas mitt i stadens brus där ni kan njuta av lugnet och grönskan. Bo i en stabil och välskött förening på lugnt cityläge med shopping, restauranger och nöjesliv runt knuten samt kort gångavstånd till Malmö C för smidig pendling. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 19:00
Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun, bild 2
Tallbackegatan 6, Riseberga, Malmö kommun, bild 3

Tallbackegatan 6

Lägenhet
Riseberga, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
119 m²
4 rum
6 441 kr/mån
26 849 kr/m²

Nu finns äntligen chansen att bli nästa ägare av detta hemtrevliga bostadsrättsparhus med charmig karaktär på lugnt och barnvänligt läge. Här bjuds det på en alltigenom stilren interiör och en planlösning som är optimalt utformad för ett socialt liv med familj och vänner. Vi välkomnas rakt in i husets hjärta där kök, vardagsrum och matplats samsas i en härlig sällskapsyta med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Från dessa gemensamma utrymmen nås den härliga uteplatsen som är en perfekt plats för socialt umgänge och avkoppling i solen. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum privat belägna en trappa upp. Lägg därtill ett fint helkaklat badrum med badkar samt separat tvättstuga. Här bor vi i ett lugnt villaområde, utan genomfartstrafik, som ansluter till promenad- och lekvänliga grönområden. Vi erbjuds närhet till Bulltofta rekreationsområde, Toftanäs handelsområde som har en mataffär med mycket generösa öppettider, skola, förskola och flertalet lekplatser. Bra cykelvägar tar er in till city på ca 20 minuter och med närbelägna påfarter till ringvägarna är läget utmärkt även för pendlaren. Missa inte chansen att förvärva ett hem som sätter guldkant på livet. Varmt välkomna till detta underbara hem för att upptäcka mer!

  • Premium
  • Uteplats
Lorensborgsgatan 3A, Solbacken, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 3A

Lägenhet
Solbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 8/8
3 827 kr/mån
37 020 kr/m²

På högt och fritt läge väntar denna smakfullt renoverade trerummare med otroligt bra planlösning och stor balkong med förmiddagssol. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående golv och genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Planlösningen är otroligt bra med luftiga sällskapsytor i kök och vardagsrum varifrån även balkongen nås. Här blandas matglädje med varm och social atmosfär runt lägenhetens trevliga köksö. Vidare finner vi två rymliga och insynsskyddade sovrum samt smart platsbyggd förvaring i lägenhetens hall. Därtill bjuds det på ett renoverat badrum i bra storlek och här har vi lyxen av egna tvättmöjligheter. Här bor vi i en stabil föreningen med en väl omhändertagen och skyddad innergård med grönska. Området bjuder på mysiga promenadstråk, caféer och restauranger samt pulserande City med alla sorters nöjen strax intill. På bekvämt gångavstånd når vi även centralen för vidare färd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ehrensvärdsgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Ehrensvärdsgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 5, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 5

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
5 716 kr/mån
31 438 kr/m²

På andra våningen och på bästa läge med närhet till både lummiga Rörsjöparken, myllrande Värnhemstorget och Citys mysiga kanalstråk finner vi denna väldisponerade lägenhet. Ett trivsamt hem med högt i tak, generösa sällskapsytor och genomgående planlösning samt ett väldigt fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna som bidrar till en luftig atmosfär alltigenom. Vardagsrummet är spatiöst och här finns gott om plats för både soff- och matgrupp, perfekt för mysiga kvällar med nära och kära. Köket är smakfullt renoverat och erbjuder goda arbetsytor samt gott om förvaring. Lägg därtill två sovrum i bra storlek och helkaklat duschrum och wc. Lägenheten ligger i anrika Malmgården, uppförd av den kände byggherren Eric Sigfrid Persson år 1935. Här bor man i en populär förening med stor, lummig innergård, gemensam takterrass samt övernattningslägenhet. Det gemytliga området präglas av mysiga kvarter och har närheten till caféer, restauranger och Värnhemstorgets kommunikationer gör läget perfekt. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Stora Kvarngatan 14A, Drottningtorget, Malmö kommun

Stora Kvarngatan 14A

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
4 607 kr/mån
39 122 kr/m²

I ståtlig fastighet från sent 1800-tal tar vi oss upp till våning två och välkomnas in i denna ljuvliga bostad. Med fönster i två väderstreck och tilltagen takhöjd skapas en pampig känsla av rymd och ljus i detta förtjusande hem. Planlösningen är otroligt bra med luftiga sällskapsytor i kök och vardagsrum varifrån även den franska balkongen nås, två rymliga sovrum och ett helkaklad badrum med lyxen av egna tvättmöjligheter. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Utanför porten väntar nöjen och matupplevelser kring Drottningtorget, välsorterade mataffärer i kvarteret Caroli, promenadstråk längs kanalen och allt vad City har att erbjuda inom räckhåll. Läget är även utmärkt för pendlaren med Centralstationen på kort gångavstånd. Varmt välkomna till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Ehrensvärdsgatan 2A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Ehrensvärdsgatan 2A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Ehrensvärdsgatan 2A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Ehrensvärdsgatan 2A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 4/5
8 336 kr/mån
30 561 kr/m²

I en vacker fastighet i attraktiva Rörsjöstaden välkomnas vi upp till våning fyra och in till denna ljuvliga 1910-talsbostad som charmerar med originaldetaljer och moderna bekvämligheter. Här väntar en runtgående planlösning som är ytterst välplanerad, tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en pampig känsla av rymd och ljus. Bostaden har moderniserats i både kök och badrum i tidlös stil medan här har stor omsorg lagts på att bevara den äldre charmen som tar sig uttryck i vacker takstuckatur, genomgående fiskbensparkett, spegeldörrar och höga golvlister. I det härliga sällskapsrummet flödar ljuset in från ett vackert burspråk och i sovrummet som ligger i fil finner vi lägenhetens soliga balkong i sydvästläge. Nuvarande planlösning erbjuder två sovrum men en omdisponering kan ge plats för ytterligare ett. Lägg därtill ett stilrent badrum och lyxen av en gäst-wc samt egna tvättmöjligheter. Rörsjöstaden är med sitt centrala läge, fantastiska arkitektur och lummiga grönska en oas i sig själv. Det gemytliga området präglas av mysiga kvarter och har närheten till caféer, restauranger och Värnhemstorgets kommunikationer gör läget perfekt. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1
3 318 kr/mån
47 500 kr/m²

Belägen på ypperligt läge med närhet till såväl hav och strandpromenad som natursköna grönområde finner vi denna hemtrevliga tvårummare. De väldisponerade kvadratmeterna erbjuder en social planlösning, samtliga rum belägna mot föreningens grönskande innergård och en enhetlig interiör alltigenom. Lägg därtill ett genomgående ljust parkettgolv, ett sobert kök och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning, sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och utgång till uteplats samt ett badrum med egna tvättmöjligheter. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av bostaden och här kan man njuta många sommarkvällar. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Koristgatan 20, Lindeborg, Malmö kommun

Koristgatan 20

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 7/8
2 978 kr/mån
27 586 kr/m²

Med hiss från markplan tar vi oss upp till sjunde våningen och denna yteffektiva tvårummare med söderbalkong. Vi välkomnas in i bostadens hall där samtliga av lägenhetens rum nås, här finner vi goda förvaringsmöjligheter i form av garderober, ett rymligt badrum och goda arbetsplatser i kök. Från det tilltagna vardagsrummet når ni även balkongen som vetter ut mot föreningens grönskande innergård. Lägg därtill ett rofyllt sovrum och stora fönsterpartier som låter ljuset flöda genom samtliga rum. Här får ni den perfekta chansen att skapa något efter eget tycke och smak. Ett stenkast bort finner vi även Hyllie med all tänkbar shopping och bra pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8