Mäklare Isabelle Ekstrand

Isabelle Ekstrand

Om mig

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slussgatan 14 U10, Slussen, Malmö kommun

Slussgatan 14 U10

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
3 790 kr/mån
48 056 kr/m²

I omåttligt populära SJ-husen välkomnar vi er in i denna fantastiska och tilltagna tvårummare med charm och trivsam känsla. Här möter modernt anrikt med den perfekta blandningen av originaldetaljer från husets byggår 1907 och ljus interiör som går i klassisk stil. Köket är smakfullt renoverat och samsas med det rymliga vardagsrummet. Sovrummet bjuder på rymd och en rofylld atmosfär tillsammans med goda förvaringsmöjligheter. Det går en röd tråd genom bostaden när det kommer till färgval, ljusa kulörer som även visar sig i såväl duschrum som wc i kombination med svarta detaljer. Atmosfären utanför huset är lika rofylld och fin som innanför. Här väntar en av Malmös vackraste gårdsmiljöer med blomstrande rabatter och fina planteringar, en bedårande lummig innergård med generös yta och möblemang som skapar en plats där grannar i blandade åldrar gärna slår sig ner och för att njuta. Läget kan inte bli mycket bättre än såhär då vi har allt nära till hands såsom shopping, nöjen, avkoppling och kommunikationer. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

Linnégatan 67C, Limhamn, Malmö kommun

Linnégatan 67C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 445 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 398 kr/mån
34 405 kr/m²

I Gamla Limhamns trivsamma miljöer och mysiga kvarter presenterar vi nu denna härliga lägenhet med stilrena interiörval och genomgående planlösning. Vi möter en väldisponerad kvadratmeter som känns luftig tack vare generöst ljusinsläpp och vi ser fram emot trevliga tillställningar i det sociala allrummet. Här finner vi även utgången till den härliga balkongen i bästa solläget som blickar ut mot föreningens grönskande innergård. Vidare finner vi köket som med smakfull inredning och goda arbetsytor inbjuder till matlagning med såväl middagsgäster som familj. Lägg därtill god förvaring och ett helkaklat badrum i klassiska kulörer. Här bor vi med Limhamns trevliga centrum, småbåtshamn och butiker på praktiskt gångavstånd. Dessutom erbjuds både välsorterade matbutiker och caféer alldeles runt hörnet. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
3 318 kr/mån
47 500 kr/m²

Belägen på ypperligt läge med närhet till såväl hav och strandpromenad som natursköna grönområde finner vi denna hemtrevliga tvårummare. De väldisponerade kvadratmeterna erbjuder en social planlösning, samtliga rum belägna mot föreningens grönskande innergård och en enhetlig interiör alltigenom. Lägg därtill ett genomgående ljust parkettgolv, ett sobert kök och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning, sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och utgång till uteplats samt ett badrum med egna tvättmöjligheter. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av bostaden och här kan man njuta många sommarkvällar. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3