Mäklare Isabelle Ekstrand

Isabelle Ekstrand

Om mig

För de flesta är bostadsaffären den största affären man gör i livet och för att du som säljare eller köpare ska känna dig trygg genom försäljningsprocessen, är det viktigt för mig att ständigt vara påläst och tillgänglig. Min självklara ambition är att överträffa mina kunders förväntningar och genom driv och engagemang alltid avsluta affären med så pass nöjda kunder att de vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta. Varmt välkommen att kontakta mig när det är dags att byta bostad!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Österportsgatan 6B, Drottningtorget, Malmö kommun

Österportsgatan 6B

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

60 m²

2 rum

4 624 kr/mån

38 250 kr/m²

I en vacker fastighet på lugn gata välkomnar denna genomgående och renoverade tvårummare. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående golv och genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Planlösningen är otroligt bra med luftiga sällskapsytor i sovrum och vardagsrum varifrån även balkongen nås, ett modernt kök och ett smakfullt renoverat badrum. Lägg därtill stora fönsterpartier i både vardagsrum och sovrum som tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar en otrolig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Området bjuder på mysiga promenadstråk, caféer och restauranger samt pulserande City med alla sorters nöjen strax intill. På bekvämt gångavstånd når vi även centralen för vidare färd. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Idag kl 11:00
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 71, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 71

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 495 000 kr

23 m²

1 rum

2 340 kr/mån

65 000 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade enrummare på Malmös nya A-läge, perfekt beläget mellan City och salta bad. Denna stilfulla bostadsrätt är perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende med alla bekvämligheter du kan önska dig. Lägenheten är yteffektiv med sina 23 kvadratmeter, men tack vare 3,5m i takhöjd har man optimerat planlösningen med sovloft, vilket gör att bostaden känns rymlig och välkomnande. Det moderna köket erbjuder generösa arbetsytor och toppmoderna vitvaror vilka gör matlagningen till en fröjd. Lägg därtill ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter och en rymlig uteplats där du kan njuta av lugna stunder med utsikt över den glittrande kanalen. Här bor vi i ett expansivt område med närhet till såväl restauranger, mataffärer, Malmö centralstation, Ribersborgsstranden och nöjeslivet kring Lilla Torg. BRF Varvsporten erbjuder också en cykel- och bilpool, vilket ger dig ännu fler möjligheter att utforska staden på ett hållbart sätt. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Törnskärsgången 9B, Fågelbacken, Malmö kommun

Törnskärsgången 9B

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

77 m²

3 rum

5 083 kr/mån

32 403 kr/m²

Nu har ni möjlighet att förvärva denna centralt belägna 3:a med renoveringsmöjligheter. Vi välkomnas in i en rymlig hall där samtliga av lägenhetens rum nås, Här finner vi goda förvaringsmöjligheter i form av klädkammare och inbyggda garderober, ett helkaklat badrum och goda arbetsplatser i kök. Från det tilltagna vardagsrummet når ni även balkongen som vetter ut mot föreningens grönskande innergård. Lägg därtill två sovrum och fönster i två väderstreck som låter ljuset flöda genom samtliga rum. Här får ni den perfekta chansen att skapa något efter eget tycke och smak! Bo bekvämt i ett trivsamt och lugnt område med närhet till matbutiker, restauranger, caféer, bra bussförbindelser, grönskade parker och Citykärnans puls samtidigt som den glimrande Ribersborgsstranden nås med endast en kort cykeltur. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Neptunigatan 75, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Neptunigatan 75

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 645 000 kr

34 m²

1 rum

2 785 kr/mån

48 382 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Carlsgatan 7F, City, Malmö kommun
 • Idag kl 13:15

Carlsgatan 7F

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 595 000 kr

52 m²

2 rum

2 879 kr/mån

69 135 kr/m²

Välkomna upp till sextonde våningen i Malmö Living där denna trivsamma tvåa välkomnar oss och bjuder på en minst sagt spektakulär utsikt! Här ser ni ut över city och bort mot Öresund med landmärken som bron och Turning Torso i blickfånget. Balkongen ligger i bästa västerläge så här kan ni koppla av efter en lång dag och njuta av solnedgången över havet. Ytterligare en fördel med att bo så här högt upp är att ingen kan se in, en lyx som är få förunnat mitt i stan. Invändigt väntar en öppen social planlösning med kök, matplats och vardagsrum i en enda härlig sällskapsyta samt ett rofyllt sovrum varifrån även balkongen nås. Bra garderobsförvaring finns i både sovrum och hall, och badrummet bjuder självklart på tvättmöjligheter. Bo på bästa möjliga cityläge intill Centralstationen med närhet till såväl Dockan och Västra Hamnen som nöjeslivet kring Lilla Torg, och framförallt utmärkta kommunikationer direkt utanför porten. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stora Kvarngatan 14C, Drottningtorget, Malmö kommun
 • Tis 6 jun kl 18:00

Stora Kvarngatan 14C

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

66 m²

2.5 rum

3 950 kr/mån

34 773 kr/m²

På eftertraktat Cityläge, och i en mycket stabil och välskött förening, välkomnar denna smakfullt renoverade bostad på nya ägare. Här finner vi en öppen och mingelvänlig planlösning där kök och vardagsrum samspelar samt ett fantastiskt ljusinsläpp få förunnat tack vare flertalet fönster som löper längs med hela rummet. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående golv och genomtänkta färgval som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Lägenhetens sovrum tillsammans med den praktiska halvan är belägen mot föreningens grönskande innergård och ger därmed en lugn tillvaro. Lägg därtill goda fövaringsmöjligheter i inbyggda garderober och ett smakfullt renoverat badrum i en rymlig storlek. Utanför porten väntar nöjen och matupplevelser kring Drottningtorget, shopping i Kvarteret Caroli, promenadstråk längs kanalen och allt vad City har att erbjuda inom räckhåll. Läget är även utmärkt för pendlaren med Centralstationen på kort gångavstånd. Varmt välkomna till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

 • Plus
 • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

42 m²

2 rum

2 885 kr/mån

54 643 kr/m²

Belägen på ypperligt läge med närhet till såväl hav och strandpromenad som natursköna grönområde finner vi denna hemtrevliga tvårummare. De väldisponerade kvadratmeterna erbjuder en social planlösning, samtliga rum belägna mot föreningens grönskande innergård och en enhetlig interiör alltigenom. Lägg därtill ett genomgående ljust parkettgolv, ett sobert kök och stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning, sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter och utgång till uteplats samt ett badrum med egna tvättmöjligheter. Uteplatsen blir en naturlig förlängning av bostaden och här kan man njuta många sommarkvällar. Här bor man i trivsamma kvarter med Turning Torso, Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, träning och övrig kommunikation. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 7