Mäklare Malin Klevstig

Malin Klevstig

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lovartsgatan 13, Dockan, Malmö kommun
  • Sön 26 mar

Lovartsgatan 13

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 585 000 kr

33 m²

1.5 rum

2 363 kr/mån

48 030 kr/m²

Välkommen till ditt nya drömhem - en fantastisk 1,5 rumslägenhet med balkong i det eftertraktade området Dockan. Denna pärla på 33 kvadratmeter i BRF Vélo är en unik möjlighet för dig som vill ha en lyxig och samtidigt hållbar livsstil i Malmö. Med sin optimala planlösning och moderna design, erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig och den låga avgiften gör att du har extra utrymme i plånboken för att leva livet fullt ut. Området runt Dockan är en dröm för den som vill ha en smidig och bekväm livsstil. Tack vare de utmärkta kommunikationerna kommer du alltid att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Tänk dig att kunna promenera längs kajen på sommaren eller cykla till jobbet på morgonen - detta är livskvalitet på högsta nivå. Så, vad väntar du på? Ge dig själv möjligheten att bo i en av Malmös mest spännande bostadsrättsföreningar. BRF Vélo har allt du kan önska dig - en oslagbar plats vid havet, moderna faciliteter och en hållbar livsstil som är enkel att upprätthålla. Kontakta oss nu och boka in en visning av denna fantastiska lägenhet. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

  • Plus
  • Balkong
Amiralsgatan 41B, Folkets Park, Malmö kommun

Amiralsgatan 41B

Lägenhet
Folkets Park, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 050 000 kr

58 m²

2 rum

4 025 kr/mån

35 345 kr/m²

Intill S:t Knuts myllrande kulturkvarter och Folkets parks attraktiva puls finner vi denna ljusa och genomgående 1930-tals pärla. Originalcharmen sätter tydlig prägel och bjuder på vackra lamprosetter, tilltagen takhöjd, gedigna fönsterbräden i sten och vackra originalgolv i form av fiskbensparkett och brädgolv. Här har vi ett mysigt kök mot innergården, helkaklat badrum med dusch samt ett generöst vardagsrum med tillhörande halva, där det finns gott om plats för såväl soffgrupp som matsalsmöblemang. Sovrummet är beläget mot den grönskande och lugna innergården. De stora fönsterpartierna i två väderstreck släpper in ett fint ljus och skapar god känsla. Utanför porten möts vi av föreningens trivsamma och välskötta gård som känns som er egna trädgård. Här finns närheten till Folkets park, Möllevångstorget och S:t Knut med dess tillhörande stora restaurangutbud, caféer och kultutbud samt grönskande promenadstråk endast ett stenkast bort. Välkomna på visning!

Södervärnsgatan 3D, Möllevången, Malmö kommun

Södervärnsgatan 3D

Lägenhet
Möllevången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 395 000 kr

72 m²

3 rum

4 177 kr/mån

33 264 kr/m²

Genomgående och ljus trerumslägenhet på fjärde våningen med en stor inglasad balkong i söderläge och fönster i tre väderstreck. Här erbjuds ett modernt renoverat kök och fräscha ytskikt, rymligt badrum med badkar, vardagsrum med plats för matsalsmöblemang och soffgrupp samt två bra sovrum. I lägenheten finns det också gott om förvaringsutrymmen och den välplanerade planlösningen gör det enkelt att möblera. Här bor man i stabila HSB Brf Stenbocken som har en mysig och välskött innergård, eget garage under gården samt eget gym och bastu! Som närmsta finner vi Möllevångstorget, Södervärn och Folkets Park med sitt rika utbud av restauranger, mysiga caféer och butiker. Goda kommunikationer via citytunneln och Södervärns busstation. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3