Mäklare Malin Thelander

Malin Thelander

Om mig

Som mäklare är jag målmedveten, tävlingsinriktad och engagerad. Jag älskar utmaningar och drivs av att ständigt överträffa dina förväntningar. Jag strävar alltid efter höga slutpriser och därför gör jag inte bara mitt yttersta för mina säljare, utan jag är dessutom väldigt lyhörd mot spekulanter och köpare. Att jag brinner för mitt jobb är jag övertygad om att du kommer förstå när du ser resultatet. Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag mer hur jag kan hjälpa just dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mäster Danielsgatan 3, S:t Knut, Malmö kommun
  • Sön 23 jun kl 16:00
Mäster Danielsgatan 3, S:t Knut, Malmö kommun, bild 2
Mäster Danielsgatan 3, S:t Knut, Malmö kommun, bild 3

Mäster Danielsgatan 3

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 558 kr/mån
47 182 kr/m²

På tredje våningen i attraktivt kvarter välkomnar denna ypperligt planerade och charmiga lägenhet om två rum och kök. Planlösningen är genomgående med smarta kvadratmeter fördelade över tilltagna rum samt stora fönster åt två håll som skänker mycket ljus och skapar den rätta känslan. I det smakfullt renoverade köket bjuds vi på generösa ytor, god plats för matbord och fönster mot föreningens mysiga innergården. Vidare finner vi ett ljust vardagsrum som är lätt att möblera, rofyllt sovrum med inbyggd förvaring och ljust stilrent badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare. Med en tilltagen takhöjd, , stort fönsterparti, luftig atmosfär och enhetlig interiör skapas en rymd som gör att bostaden upplevs större än sina kvadrat. Tidstypiska attribut i form av klassisk fiskbensparkett, dekorativa takrosetter och höga golvsocklar samspelar fint med renoverade inslag! Utanför porten väntar föreningens trivsamma innegård och runt knuten S:t Knuts torg med sin avslappnade atmosfär och ett brett utbud av caféer samt restauranger med tillhörande uteserveringar. Kommunikationerna med buss är utmärkta var du än behöver ta dig. På gångavstånd nås Triangeln, Citytunneln och gågatans härliga myller. Med andra ord - det perfekta läget. Varmt välkomna till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Premium
Böste strandväg 18, Böste, Trelleborgs kommun
  • Sön 23 jun kl 13:00
Böste strandväg 18, Böste, Trelleborgs kommun, bild 2
Böste strandväg 18, Böste, Trelleborgs kommun, bild 3

Böste strandväg 18

Villa
Böste, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 995 000 kr
188 + 6 m²
6 rum
3 520 m² tomt

Välkommen till denna unika pärla, ett fantastiskt hus med strandtomt som sträcker sig ända ner till vattenbrynet. Här får ni njuta av en egen badstrand och en solig trädgård i skönt söderläge – en oas för både avkoppling och aktivitet. Huset erbjuder en trevlig planlösning som elegant kombinerar olika tidsepoker och skapar en harmonisk och hemtrevlig atmosfär. Från de stora panoramafönstren har ni en oslagbar utsikt över havet, och vardagsrummet med öppet upp till nock bjuder på ljusa och rymliga sällskapsytor. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås och trivas! På övre plan finner ni familjens privata del, en skön plats för en god natts sömn. I den lummiga trädgården hittar ni frodiga fruktträd och bärbuskar som ger riklig skörd – perfekt för den trädgårdsintresserade. De fina gräsytorna är som gjorda för springsugna barn och här finns rikligt med plats för lek samtidigt som den som önskar kan finna en fridfull plats för lugna stunder i solen. Med ett perfekt söderläge bjuds ni på sol hela dagen och då tomten angränsar direkt till stranden så är det nära till ett svalkande bad när det gassar. Vilken njutning att kunna gå ner till stranden från den egna tomten för ett morgondopp eller duka upp till picknick i dynerna en ljummen sommarkväll. Nuvarande ägare har bott här i 17 år och har med varsam hand renoverat och vårdat huset, vilket gör det redo att välkomna nya lyckliga ägare. Här bor ni i en miljö där lugnet råder och naturlivet är rikt – en perfekt plats för avkoppling och inspiration. I Böste bjuder Föreningen Böste Läge in till en gemenskap full av liv - året runt! Här finns något för alla oavsett ålder och intresse, det är en förening som värnar om den vackra kusten. Det arrangeras sandskulpturtävling där både barn och vuxna har chansen att skapa konstverk i sanden, härlig sommarfest med musik, god mat och aktiviteter för hela familjen, julmingel samt många andra tillställningar som skapar en fin gemenskap i denna charmiga by. Missa inte chansen att förverkliga drömmen om ett hem vid havet, ett ställe där varje dag känns som magi. Varmt välkomna hit för att upptäcka alla fördelar!

  • Premium

Visar alla 2