Mäklare Klaus Lohmeier

Klaus Lohmeier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norra Kronodalsvägen 3-0, Klagstorp, Trelleborgs kommun

Norra Kronodalsvägen 3-0

Villa
Klagstorp, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 495 000 kr

126 m²

4 rum

960 m² tomt

Intill Tullstorpsvägen står Villa Kronodal och stoltserar med sin charm. Här möts modern renovering med tidsenliga detaljer som putsade väggar och synliga takbjälkar. Tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar det en fantastisk rymd. Köket som är specialtillverkat av Kaptensgården, bjuder på en industriell känsla med kvalitativa materialval och vitvaror samt en specialtillverkad rostfri fläkt över gasspisen. En trappa upp välkomnar ett generöst allrum som via de helglasade terrassdörrarna tar oss ut på den 24 kvm stora balkongen med en magisk utsikt. Lägg därtill 2 rymliga sovrum, ett på vart våningsplan, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en toalett intill sovrummet på plan 2. Vi bjuds vidare ut till en mysig trädgård med flertalet uteplatser och en värmande jacuzzi där vi njuter av den fantastiska vyn över slätten. Med en kort cykeltur når vi stranden i Skateholm eller i Beddingestrand. Varmt välkomna på visning!

Laxvägen 9, Gislövshamn, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 13:30
Laxvägen 9, Gislövshamn, Trelleborgs kommun, bild 2
Laxvägen 9, Gislövshamn, Trelleborgs kommun, bild 3

Laxvägen 9

Villa
Gislövshamn, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

8 995 000 kr

148 m²

5 rum

407 m² tomt

På havsnära läge alldeles intill småbåtshamnen väntar detta moderna stenhus byggt av nuvarande ägare 2019. Huset är onekligen välplanerat med öppna sociala ytor, upp till 3 sovrum, dubbla badrumsmiljöer och gott om förvaring. Kök och vardagsrum samverkar och ger tillsammans med den generösa takhöjden och fönstersättningen en rymd utöver det vanliga. Från vardagsrummet har vi även access till en rejäl uteplats i husets vinkel varifrån småbåtshamnen beskådas från första parkett. En gemytlig braskamin finns det också, och framför den samlas man gärna för att beskåda väder och vind utanför de stora fönstren. De tre sovrummen ligger separerade från varandra och ett av dem används idag som en trevlig lounge med utsikt över hamnen. Master bedroom disponerar över en egen walk-in-closet samt ett badrum i direkt anslutning. Hall och grovkök ligger strategiskt i anslutning till varandra och båda erbjuder gott om ljusinsläpp samt bra förvaring. Trädgården är skapad för att se fin ut året runt och förutom den trevliga uteplatsen i bästa solläge finns här även en uppfart med plats för bilen. I anslutning till uppfarten finns även ett mindre förråd. Utöver en fantastisk atmosfär bjuder huset även på unikt låga driftkostnader, efter att solceller installerades 2021 producerar huset mer el än det förbrukar per år. Här bor man på perfekt läge med hav och hamn rakt utanför dörren och med gångavstånd till stranden. Detta är ett tillfälle ni inte vill missa, varmt välkomna på visning!

  • Premium
Vinkelgatan 13, null, Trelleborgs kommun

Vinkelgatan 13

Radhus
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 850 000 kr

195 m²

7 rum

462 m² tomt

Välkomna till ett charmigt parhus anno 1930 beläget på en lugn gata nära centrum. Både huset och den solsäkra trädgården bjuder på fina möjligheter att skapa ert eget drömhem. På entréplan väntar ett sovrum/kontor, två luftiga sällskapsrum i fil med vacker fiskbensparkett och generöst ljusinsläpp, ett rymligt kök med en utbyggd matplats och en vinterträdgård. Övre plan har en väldisponerad planlösning med fyra sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum i äldre stil, och ytterligare ett allrum finns på den inredda vinden. Här kan man njuta av den fantastiska utsikten och ljuset från de stora takfönsterna. I den rymliga källaren finns i dagsläget en väl tilltagen tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen och även här ges bra förutsättningar att inreda ytorna efter just era behov. Trädgården bjuder på en anlagda dammar och vattendrag samt fina fruktträd, och den odlingsintresserade kan glädjas åt det fina växthuset. Här bor vi på eftertraktat centrumläge med bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor, matbutiker, shopping och nöjen samtidigt som vi har promenadavstånd till centralen och enkelt når Malmö med buss eller tåg. Ett charmigt hem med stil och klass. Försäljningen är ett dödsbo. Hjärtligt välkomna på visning!

Äspövägen 513, null, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 15:20
Äspövägen 513, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Äspövägen 513, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Äspövägen 513

Villa
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 650 000 kr

75 m²

4 rum

906 m² tomt

FRITIDSHUS MED POTENTIAL ATT BLI ETT PERMANENTBOENDE! Vid Smygehamns utkant utmed Äspövägen hittar vi detta charmiga lilla hus med anor från 1800-talet. Huset har god potential att uppgraderas till ett permanentboende och tomten är på hela 906 kvm, med gott om plats för att bygga ut eller bygga nytt. Här bor man intill hästhagar och har promenadavstånd till stranden och Äspö brygga. I närheten ligger även anrika Smygehus Havsbad som är Sveriges sydligaste hotell och restaurang. Detta drivs året runt och erbjuder logi samt god mat och dryck åt byns invånare och gäster. Väl inne i huset bjuds vi på tidstypiska detaljer som spröjsade fönster, tegelgolvet i hallen och charmiga brädgolv samt målad panel i övrigt. Nedre plan har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I dagsläget utgörs det övre planet av en öppen yta samt en vind. Här finns det möjlighet att skapa fler men mindre rum om så önskas och vinden kan isoleras och inredas för att skapa ytterligare boyta. Smygehamn är en expansiv ort som det satsas på och här finns det mesta man behöver i vardagen så som mataffär, förskola och skola F-6. På cykelavstånd ligger även Smygehuk, Sveriges sydligaste udde, med sin mysiga småbåtshamn, fiskrökeri och café. Under sommarhalvåret lever hela området upp och det bjuds på aktiviteter av alla de slag, sång och andra festligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Mattias Ols väg 16, Abbekås, Skurups kommun

Mattias Ols väg 16

Villa
Abbekås, Skurups kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 995 000 kr

180 m²

5 rum

808 m² tomt

I DAGSLÄGET UTHYRD FÖR 18 000kr/mån (kallhyra) MED MÖJLIGHET TIIL FORTSATT UTHYRNING. På promenadavstånd till stranden hittar vi denna rymliga familjevilla. Bostaden bjuder på ett rymligt kök med matplats och rejäla beredningsytor. Ett kvalitetskök från Vedum installerades 2022 tillsammans med nya kvalitetsvitvaror. I vardagsrummet ligger ett vackert parkettgolv och rummet har ett fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna ut mot trädgården. Här finns även en fungerande eldstad och dubbla terrassdörrar som leder oss ut på trädäcket. Med två sovrum på nedanplan, två sovrum på ovanplan och bra förvaringsmöjligheter så finns här plats för hela familjen. Med en tvättstuga, badrum med både badkar och dusch på ovanvåningen samt en gästtoalett på nedanvåningen, blir vardagsbestyret en enkel match. Huset är omgärdat av en lättskött trädgård med gott om plats för barnlek och odlingar för den som så önskar. Sist men inte minst så finns här även ett dubbelgarage sammanbyggt med ett gäst/hobbyrum som har en separat ingång. Ett stenkast från villan hittar ni restaurang Bongska huset vackert placerat vid Abbekås hamn. I Abbekås finns det en förskola och bra bussförbindelser. I Skurup (15 min med bil) erbjuds de förväntade faciliteterna hos en tätort. Ex. skola (f-9), gym, livsmedelsbutiker etc. I Skivarp (5 min med bil) finns en livsmedelsaffär, postombud samt skola och förskola. Pågatågsstationer finns i närbelägna Skurup och Svarte vilket är optimalt för er som pendlar. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka en tid för visning.

Sockenvägen 29A-J, null, Skurups kommun

Sockenvägen 29A-J

Övrigt
Skurups kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

14 000 000 kr

586 m²

3 310 m² tomt

HYRESHUS MED 10 LÄGENHETER PÅ STOR TOMT I POPULÄRA ABBEKÅS. Nu finns möjligheten att förvärva detta hyreshus med tio lägenheter i populära Abbekås. Samtliga lägenheter är uthyrda. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns gott om byggbar yta på fastigheten. Ett bra förvaltningsobjekt med god avkastning. Hyresintäkter per år: 932 400kr Totala uthyrd boarea: 586 kvm Hyresgästerna står för värme och hushållsel. Ägaren står för kall/varmvatten samt hushållsavfall. Driftkostnader: El: ca 120 000 kr/år Vatten/avlopp: ca 28 000 kr/år Hushållsavfall: ca 16 000 kr/år Försäkring: 13204 kr/år Det finns en offert på en solcellsinstallation som gör fastigheten självförsörjande på el. Investeringskostnad 384 000 kr ex. moms RENOVERING & OMBYGGNAD Omfattande renovering slutförd 2019 Samtliga ytskikt, fönster, ventilation, värmepumpar, el, kök, badrum, stammar samt att hela fasaden putsades. Ombyggnad med ny planlösning till tio lägenheter. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information! Klaus Lohmeier, 0707-235275.

Kvisslevägen 34, Kvissle, Malmö kommun
  • Sön 16 apr kl 11:00
Kvisslevägen 34, Kvissle, Malmö kommun, bild 2
Kvisslevägen 34, Kvissle, Malmö kommun, bild 3

Kvisslevägen 34

Gård/Skog
Kvissle, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

9 995 000 kr

300 m²

7 rum

5 624 m² tomt

• HYRESINTÄKTER 15 500kr/månad. I dagsläget täcker de driftskostnaderna. • KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING Välkomna till idylliska Sjunnero, en avstyckad gård från slutet av 1800-talet i vackra omgivningar strax utanför Malmö. Vi svänger in från Kvisslevägen och välkomnas av en imponerande gårdsplan som erbjuder minst sagt generösa uppställningsytor. Rakt fram ligger själva boningshuset och i längan på vår högra sida finns en lada med otroliga förvaringsmöjligheter samt en butikslokal som kan hyras ut. Snett bakom huvudbyggnaden hittar vi ett charmigt nyrenoverat annex om ca 65 m² med ett sovrum, sovloft samt fullutrustat kök och badrum som ger fina möjligheter till uthyrning eller generationsboende. Utemiljön är ljuvlig med öppna gräsytor för lek och spring, en stor solig terrass i husets vinkel med spabad, och så det lyxigaste av allt - en uppvärmd pool med soldäck! Boningshuset har under senare år renoverats till modern standard samtidigt som den tidstypiska charmen har bevarats. På nedre plan väntar generösa ytor för familjen med två härliga sällskapsdelar, dels i kök och matrum där skjutdörrar öppnar upp mot en stor uteplats men även i det rymliga vardagsrummet. Här är det luftigt och ljust med öppet upp i nock och stora gavelfönster som ger fin utsikt från matplatsen, och dessutom finns här en trivsam braskamin. Vidare bjuds det på fem sovrum fördelade över de två våningsplanen, ett rum för hemmakontoret samt två helkaklade badrum. Som bonus har man från samtliga rum och uteplatser en slående vacker utsikt över de böljande sädesfälten som omger gården. Det här är ett boende för er som värdesätter lugnet och naturen på landsbygden samtidigt som ni vill ha nära till storstan. In till centrala Malmö tar det bara en kvart med bil och ännu närmre är det till Toftanäs med stor mataffär, service och gym. Dessutom finns det tillgång till hela tre golfbanor inom en radie av några kilometer. Varmt välkomna hit för att upptäcka mer av detta drömhem på landet! Kontakta mig om ni vill boka en tid för visning!

  • Premium
Industrigatan 7, Centrum, Hörby kommun

Industrigatan 7

Villa
Centrum, Hörby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

240 m²

5 rum

745 m² tomt

Centralt belägen villa med fristående garage. Villan ligger alldeles intill Marknadstorget i Hörby. Byggnaden har stått ouppvärmd en tid och är i behov av upprustning och renovering. Detaljplanen tillåter byggnad upp till 7,6 m högt i två plan. Se den bifogade detaljplanen längst ner på den här sidan. För visning, vänligen kontakta mäklaren!

Smyge strandväg 64A, Smygehamn, Trelleborgs kommun
Smyge strandväg 64A, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 2
Smyge strandväg 64A, Smygehamn, Trelleborgs kommun, bild 3

Smyge strandväg 64A

Villa
Smygehamn, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 250 000 kr

153 m²

4 rum

1 000 m² tomt

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning! På fantastiskt läge med knappt 30 meter från havet finner vi denna unika och charmiga villa med milsvid havsutsikt. På bottenplan möts vi av två lokaler som idag används som ortens lilla bageri respektive en ateljé där mattor vävs på traditionsenligt vis. Nuvarande intäkter från hyresgästen täcker stora delar av boendekostnaden, vilket resulterar i ett billigt boende för ägaren. Vill man inte hyra ut lokalerna till diverse verksamheter är möjligheterna många, exempelvis skulle fastigheten kunna göras om till ett generationsboende eller varför inte göra om lokalerna och hyra ut via AirBnb? Från förstugan och en trappa upp välkomnas vi in i det rymliga öppna köket med plats för ett stort middagssällskap samt en fantastisk utsikt över hustaken och havet. Från köket når vi balkongen i söderläge där den vackra havsutsikten kan avnjutas med både familj och vänner. Vidare finner vi ett bastant vardagsrum med braskamin och ingång till kontoret som även kan användas som ett litet sovrum samt ett stort badrum med tvättmöjligheter. Ytterligare en trappa upp möts vi av den inredda vindsvåningen med bostadens privata delar, så som ett mysigt allrum, två sovrum samt wc. Både från allrum och sovrum kan den milsvida havsutsikten avnjutas. Här bor vi i populära och lugna Smyge med gångavstånd till både matbutik, förskola, skola, strand och natur samtidigt som vi enkelt tar oss in till Trelleborg centrum med buss eller bil för att sedan ta oss vidare till Malmö med buss, bil eller tåg. Ett hem att trivas i med oändligt många möjligheter. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:2), Hofterup, Kävlinge kommun

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:2)

Tomt
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 195 000 kr

715 m² tomt

Nu finns det en tomt i trevliga Hofterups utkant till salu! - 715 kvm - Kommunalt V/A i gatan - Fiber i gatan - Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:3), Hofterup, Kävlinge kommun

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:3)

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

220 m²

4 rum

946 m² tomt

Nu finns möjligheten att ta över byggnationen av detta stenhus. Huset är stomrest. Övrigt arbete kvarstår. Det finns även bygglov på en tillbyggnad. - Platta på mark. Iso 300 - Stomme av Leca isoblock 590-200-290 - Tak med betongpannor. Iso 290 - Fönster 2-glas energiglas För mer info samt ritningar, vänligen kontakta mäklaren.

Lundåkravägen, Hofterup, Kävlinge kommun

Lundåkravägen

Tomt
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

1 293 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i natursköna Hofterup inom detaljplanerat område. Tomten har infart via Lundåkravägen och är härligt lummig, uppvuxen med barr och lövträd. Storlek 1 293 kvm. Området omfattas av kommunalt verksamhetsområde för vatten och avlopp, VA-ledningar finns utbyggt i Lundåkravägen. Vänligen kontakta mäklaren för vidare information samt visning. Områdesbeskrivning Hofterup är en tätort i Kävlinge kommun med 4000 invånare, ett hästtätt samhälle med två förskolor och Skönadalsskolan som är en låg och mellanstadieskola. På 5 minuters avstånd har ni golfbana, Barsebäckshamn samt Järavallens strövområde med utegym och flertalet vandringsleder. Ni når såväl Lund, Malmö som Helsingborg inom 30 minuter via E6 som ligger i nära anslutning. Översiktsplan https://www.kavlinge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplan-2040 Föreningsliv: Dagstorpsortens ryttarförening, med ridhus längs med Grand Prix vägen. Anordnar sedan 2009 Lag SM i fälttävlan samt ponnyderby i dressyr och hoppning. Topgun Paintball / Paintballbanan i anslutning till Järavallen i norra delen av Hofterup/Ålstorp. Hofterups Innebandyförening, HIBF, med hemmaplan på Tolvåkershallen i Löddeköpinge.

Visar alla 12