Mäklare Klaus Lohmeier

Klaus Lohmeier

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klörupsvägen 37B, null, Trelleborgs kommun

Klörupsvägen 37B

Lägenhet
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 697 kr/mån
21 321 kr/m²

I lugnt och trivsamt kvarter, precis intill rofyllt villaområde, väntar en fint renoverad trea på nya ägare att charma. Bostaden ligger i ett gemytligt låghus som omges av fina gårdar med såväl grillplatser som boulebana och lekplatser för de små. Här avnjuts genomgående stilrena materialval, ett kök i klassiskt vitt med komplett maskinpark, lyxen av både badrum och WC samt god förvaring i klädkammare och platsbyggda garderober. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt söderläge och med fri och luftig vy över välskött gård. På markplan i fastigheten finns hemmets förråd och en stor tvättstuga vilket sannerligen kommer förenkla vardagsbestyren och varje lägenhet har dessutom tillgång till en parkeringsplats. Här bor vi bekvämt i en stabil förening med närhet till allt vardagen kräver så som matbutik, vårdcentral, Östervångsparken och busshållplats samt kort gångavstånd till allt Trelleborgs Centrum har att erbjuda. Ett hem att trivas i helt enkelt! Kontakta mäklaren för visning.

  • Balkong
Jerusalemsgränden 3-0, null, Trelleborgs kommun

Jerusalemsgränden 3-0

Tomt
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
800 000 kr
475 m² tomt

Drömmer ni om att bygga nytt, fast i en lantlig bymiljö? Då finns möjligheten här i den anrika byn Hammarlöv. Mitt i byn stoltserar kyrkan som byggdes under 1100-talet. Ett stenkast från kyrkan ringlar sig en trång gränd, kantad med 1800-talshus, och den heter Jerusalemsgränden. Mitt på gränden och mitt i byn ligger tomten. En idyllisk plats att placera sitt drömhus på helt enkelt! Den totala tomtytan är 475 kvm och är fördelad på tre fastigheter vilka är samtaxerade. El och V/A är indraget på tomten. Fiber finns framdraget vid tomtgränsen. Tomten är unik i sitt slag då hela byn är begränsad när det kommer till nybyggnad. Fastigheterna ligger utanför detaljplanerat område men inom områdesbestämmelser med utökad lovplikt. Se dokumentet "områdesbestämmelse" längst ner på sidan!

Havrejordsvägen 9B, null, Trelleborgs kommun
  • Ons 1 maj kl 15:00
Havrejordsvägen 9B, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Havrejordsvägen 9B, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Havrejordsvägen 9B

Lägenhet
Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 475 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 497 kr/mån
34 375 kr/m²

I eftertraktat område högst upp i huset och med en enorm terrass välkomnar denna optimalt planerade våning. Terrassens generösa storlek gör den mingelvänlig och bjuder på härlig fri utsikt. Väl inne får ni njuta av härliga sällskapsytor i den öppna planlösningen som även har flertalet utgångar till terrassen i bästa söderläge. Här finns även två rogivande sovrum, ett lite mindre in mot gården och master sovrum med pardörrar rakt ut på den stora terrassen. Faciliteter som golvvärme i samtliga rum och en rymlig klädkammare med fönster (från master sovrum) med plats för skrivbord, genomgående parkettgolv, bra takhöjd och flertalet pardörrar till terrassen gör bostaden ännu mer fördelaktig. Föreningen har ett modernt orangeri där man kan bjuda in till middag och i närområdet finns skola, förskola, föreningsliv och bussförbindelser samt en touch av landet. Välkomna att hänföras av denna fantastiska bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stampavägen 8, Vollsjö, Sjöbo kommun

Stampavägen 8

Villa
Vollsjö, Sjöbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
124 + 95 m²
7 rum
812 m² tomt

Välkomna till Stampavägen 8! En trevlig enplans tegelvilla med stor källare. Det första vi noterar är det trevliga läget i slutet av gatan och den rejäla uppfarten. Här finns stor potential att utveckla tomten efter egna idéer och behov. Väl inne i huset möts vi av en rejäl och öppen hall med gott om plats. Vidare in i bostaden finner vi ett rymligt kök med matplats. Även här är det bra ljusinsläpp. I vardagsrummet möts vi av den trevliga utsikten ut i trädgården. De stora fönsterpartierna är riktigt trevliga och det finns även en terrasdörr direkt ut i trädgården. Här kan man förslagsvis bygga en fin uteplats. I vardagsrummet finns det plats för både matbord och soffgrupp. På entréplan finns det även ett badrum samt tre sovrum. En trappa ner i källaren kommer vi till ett mysigt allrum med en braskamin. Källaren är ombonad och fräsch med skön golvvärme. Här finns ytterligare ett rum/sovrum, toalett samt tvättstuga och ett stort rum som kan användas till förvaring eller hobbyverksamhet. Sammanfattningsvis en rejäl villa med gott om utrymmen och stor utvecklingspotential. Perfekt för familjen! Varmt välkomna på visning!

Hanekullevägen 10, Alstad, Trelleborgs kommun

Hanekullevägen 10

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
586 m² tomt

I den mysiga byn Alstad kan era husdrömmar nu bli verklighet! Här kan vi presentera en hörntomt om 586 kvm, perfekt för er som söker det lantliga lugnet och samtidigt vill ha närhet till både Trelleborg och Svedala, bara 10-15 minuters bilfärd åt vardera håll. Vatten-, avlopps- och elledningar finns redan i gatan, observera att kostnad för anslutning tillkommer om ca 161 135 kr för V/A samt ca 44 375 kr för el (2023 års taxa). Fiber finns indraget till tomtgräns och kostnad för anslutning är 25 000 kr. Alstad med sina drygt 360 invånare har härlig bykänsla där alla känner alla vilket skapar både trygghet och trivsel. Bebyggelsen utgörs av småhus uppförda från 1800-talet till modern tid och här finns allt från förskola och skola F-6 till idrottsplats, lekplats och gatukök. Utanför orten finns värdefulla naturområden och byn kan nås med kollektivtrafik i form av buss. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Hanekullevägen 8, Alstad, Trelleborgs kommun

Hanekullevägen 8

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
536 m² tomt

I den mysiga byn Alstad kan era husdrömmar nu bli verklighet! Här kan vi presentera en tomt om 536 kvm, perfekt för er som söker det lantliga lugnet och samtidigt vill ha närhet till både Trelleborg och Svedala, bara 10-15 minuters bilfärd åt vardera håll. Vatten-, avlopps- och elledningar finns redan i gatan, observera att kostnad för anslutning tillkommer om ca 159 371 kr för V/A samt ca 44 375 kr för el (2023 års taxa). Fiber finns indraget till tomtgräns och kostnad för anslutning är 25 000 kr. Som bonus finns ett färdigt ritningsförslag på ett charmigt 1,5-planshus, komplett med carport och förråd. Det är med andra ord en perfekt startpunkt för er som önskar en smidig väg mot drömboendet. Alstad med sina drygt 360 invånare har härlig bykänsla där alla känner alla vilket skapar både trygghet och trivsel. Bebyggelsen utgörs av småhus uppförda från 1800-talet till modern tid och här finns allt från förskola och skola F-6 till idrottsplats, lekplats och gatukök. Utanför orten finns värdefulla naturområden och byn kan nås med kollektivtrafik i form av buss. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Hanekullevägen 6, Alstad, Trelleborgs kommun

Hanekullevägen 6

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
585 m² tomt

I den mysiga byn Alstad kan era husdrömmar nu bli verklighet! Här kan vi presentera en tomt om 585 kvm, perfekt för er som söker det lantliga lugnet och samtidigt vill ha närhet till både Trelleborg och Svedala, bara 10-15 minuters bilfärd åt vardera håll. Vatten-, avlopps- och elledningar finns redan i gatan, observera att kostnad för anslutning tillkommer om ca 161 100 kr samt ca 44 375 kr för el (2023 års taxa). Fiber finns indraget till tomtgräns och kostnad för anslutning är 25 000 kr. Som bonus finns ett färdigt ritningsförslag på ett charmigt 1,5-planshus, komplett med carport och förråd. Det är med andra ord en perfekt startpunkt för er som önskar en smidig väg mot drömboendet. Alstad med sina drygt 360 invånare har härlig bykänsla där alla känner alla vilket skapar både trygghet och trivsel. Bebyggelsen utgörs av småhus uppförda från 1800-talet till modern tid och här finns allt från förskola och skola F-6 till idrottsplats, lekplats och gatukök. Utanför orten finns värdefulla naturområden och byn kan nås med kollektivtrafik i form av buss. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Hanekullevägen 4, Alstad, Trelleborgs kommun

Hanekullevägen 4

Tomt
Alstad, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
598 m² tomt

I den mysiga byn Alstad kan era husdrömmar nu bli verklighet! Här kan vi presentera en tomt om 598 kvm, perfekt för er som söker det lantliga lugnet och samtidigt vill ha närhet till både Trelleborg och Svedala, bara 10-15 minuters bilfärd åt vardera håll. Vatten-, avlopps- och elledningar finns redan i gatan, observera att kostnad för anslutning tillkommer om ca 161 559 kr samt ca 44 375 kr för el (2023 års taxa). Fiber finns indraget till tomtgräns och kostnad för anslutning är 25 000 kr. Som bonus finns ett färdigt ritningsförslag på ett charmigt 1,5-planshus, komplett med carport och förråd. Det är med andra ord en perfekt startpunkt för er som önskar en smidig väg mot drömboendet. Alstad med sina drygt 360 invånare har härlig bykänsla där alla känner alla vilket skapar både trygghet och trivsel. Bebyggelsen utgörs av småhus uppförda från 1800-talet till modern tid och här finns allt från förskola och skola F-6 till idrottsplats, lekplats och gatukök. Utanför orten finns värdefulla naturområden och byn kan nås med kollektivtrafik i form av buss. Välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Altonavägen 14, Simremarken, Trelleborgs kommun

Altonavägen 14

Villa
Simremarken, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
130 + 32 m²
3 rum
1 044 m² tomt

Önskar ni lugn och ro hemmavid med lyxen av att kunna gå ner till havet på ett par minuter så vill ni inte missa det här huset! I mysiga Simremarken väntar en trevlig och väl omhändertagen enplansvilla med trevligheter som ett rymligt uterum, två braskaminer och ett attefallshus för att nämna något. Här finns i dagsläget ett renoverat kök med köksö, två sovrum, två badrum, ett rymligt vardagsrum samt ett uterum som idag används året runt och har blivit husets favoritplats. Den prydliga trädgården ligger i bästa västerläge och särskilt trevligt är det att sitta på den rejäla uteplatsen. Vidare bjuds det på ett attefallshus inrett som en bostad med sovloft, pentry och badrum. Här finns även en rejäl stensatt uppfart med plats för två bilar, en carport samt ett förråd i anslutning. Populära Serresjöskolan F-6 ligger endast 3 km bort och halvvägs dit finns Modeshögs förskola. Det går även snabbt att ta sig in till Trelleborg med bil eller buss för mathandling, tågpendling och nöjen. Varmt välkomna hit för att uppleva det på plats!

Sockenvägen 29A-J, null, Skurups kommun

Sockenvägen 29A-J

Övrigt
Skurups kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
14 000 000 kr
586 m²
3 310 m² tomt

HYRESHUS MED 10 LÄGENHETER PÅ STOR TOMT I POPULÄRA ABBEKÅS. Nu finns möjligheten att förvärva detta hyreshus med tio lägenheter i populära Abbekås. Samtliga lägenheter är uthyrda. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område och det finns gott om byggbar yta på fastigheten. Ett bra förvaltningsobjekt med god avkastning. Hyresintäkter per år: 1 092 900 kr Totala uthyrd boarea: 586 kvm Hyresgästerna står för värme och hushållsel. Ägaren står för kall/varmvatten samt hushållsavfall. Driftkostnader: El: ca 44 947 kr/år Vatten/avlopp: ca 14 000 kr/år Hushållsavfall: ca 16 000 kr/år Försäkring: 13204 kr/år RENOVERING & OMBYGGNAD Omfattande renovering slutförd 2019 Samtliga ytskikt, fönster, ventilation, värmepumpar, el, kök, badrum, stammar samt att hela fasaden putsades. Ombyggnad med ny planlösning till tio lägenheter. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information! Klaus Lohmeier, 0707-235275.

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:2), Hofterup, Kävlinge kommun

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:2)

Tomt
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
715 m² tomt

Nu finns det en tomt i trevliga Hofterups utkant till salu! - 715 kvm - Kommunalt V/A i gatan - Fiber i gatan - Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:3), Hofterup, Kävlinge kommun

Byastugsvägen 26 (Hofterup 22:3)

Villa
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
165 m²
4 rum
946 m² tomt

Nu finns möjligheten att ta över byggnationen av detta stenhus. Huset är stomrest. Det vill säga att det finns en platta på mark, ytterväggar, tak, fönster och dörrar. Resterande arbete på insidan kvarstår. Ex. innerväggar, ytskikt, kök, badrum osv. El och V/A är inte indraget. Övrigt arbete kvarstår. Det finns även bygglov samt startbesked på en tillbyggnad. Planritningen illustrerar bostaden som den är tänkt enligt bygglovet. Boarean som är angiven till 165 kvm avser nuvarande boarea. Väljer man att genomföra tillbyggnaden enligt planritningen uppgår boarean till 220 kvm. - Platta på mark. Iso 300 - Stomme av Leca isoblock 590-200-290 - Tak med betongpannor. Iso 290 - Fönster 2-glas energiglas För mer info vänligen kontakta mäklaren.

Lundåkravägen, Hofterup, Kävlinge kommun

Lundåkravägen

Tomt
Hofterup, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
1 293 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i natursköna Hofterup inom detaljplanerat område. Tomten har infart via Lundåkravägen och är härligt lummig, uppvuxen med barr och lövträd. Storlek 1 293 kvm. Området omfattas av kommunalt verksamhetsområde för vatten och avlopp, VA-ledningar finns utbyggt i Lundåkravägen. Vänligen kontakta mäklaren för vidare information samt visning. Områdesbeskrivning Hofterup är en tätort i Kävlinge kommun med 4000 invånare, ett hästtätt samhälle med två förskolor och Skönadalsskolan som är en låg och mellanstadieskola. På 5 minuters avstånd har ni golfbana, Barsebäckshamn samt Järavallens strövområde med utegym och flertalet vandringsleder. Ni når såväl Lund, Malmö som Helsingborg inom 30 minuter via E6 som ligger i nära anslutning. Översiktsplan https://www.kavlinge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplan-2040 Föreningsliv: Dagstorpsortens ryttarförening, med ridhus längs med Grand Prix vägen. Anordnar sedan 2009 Lag SM i fälttävlan samt ponnyderby i dressyr och hoppning. Topgun Paintball / Paintballbanan i anslutning till Järavallen i norra delen av Hofterup/Ålstorp. Hofterups Innebandyförening, HIBF, med hemmaplan på Tolvåkershallen i Löddeköpinge.

Visar alla 13