Mäklare Beatrice Hindgren

Beatrice Hindgren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun
  • Tor 27 jun kl 17:00
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun, bild 2
Bremnäs 290, Lycke, Kungälvs kommun, bild 3

Bremnäs 290

Villa
Lycke, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
151 + 42 m²
6 rum
863 m² tomt

Välkomna till magiska Bremnäs 290, en väl tilltagen 1,5-plans villa med källare som erbjuder en perfekt blandning av komfort, stil och naturskön omgivning! Ni välkomnas in i en ljus öppen hall som sammanstrålar ett flertal av entréplanets rum. Till vänster finner vi gott om förvaringsmöjligheter för ytterkläder för hela familjen och därefter når vi den praktiskt och rymliga tvättstugan, magi för barnfamiljerna! Vidare i hemmet når vi det ljuvliga vardagsrummet med stora fönsterpartier som ger en magisk utsikt över åkrar och ängar. Här finner vi gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel för den som så önskar. Som pricken över i:et så finner vi en härlig braskamin som är både praktiskt kalla vinterdagar samt höjer mys-faktorn! Dessutom når vi även det generösa uterummet, här njuter ni av den tidiga vårsolen samt myser ihop er tidiga höstdagar. Vidare in i hemmet når vi hemmets hjärta: köket! Här finns allt en mästerkock kan önska sig för att verkligen briljera! Här har vi även en egen utgång till altanen som används flitigt under sommarhalvåret! För långväga gäster har vi även ett gästrum på entréplan men kan också med fördel användas som kontor för den som önskar. På övre plan finner vi 3 rymliga sovrum med gott om plats för allt som hushållet kan tänkas ha. Här finner vi även ett nyrenoverat och påkostat badrum! Utomhus finner vi en ljuvlig altan där hela sommaren spenderas i solen med gott om plats för alla nära och kära. Bakom huset har vi skogen som närmsta granne, perfekt för harmoni och lugn i vardagen. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Lycke med närhet till golfbanan för den golf-fantasten, ett flertal småbåtshamnar och badställen att njuta av under sommarhalvåret. Dessutom har vi även närhet till både Tofta stall och även Tofta Retreat för livsnjutaren och till sist Tofta Herrgård som erbjuder både boende och god mat! Kontakta oss för att boka din visning och låt denna pärla bli ditt nya hem!

  • Premium
Beryllvägen 3, Kode, Kungälvs kommun
  • Sön 30 jun kl 11:00

Beryllvägen 3

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
123 m²
5 rum
374 m² tomt

Nu har vi äran att presentera härliga Beryllvägen 3! Bostaden har gott om plats för hela familjen, lättskött trädgård samt garage. Ett stenkast från altanen finns lekplatsen och närhet till skolor och kommunikationer är ett stort plus. Hemmets insida har allt som behövs för en smidig och enkel vardag för hela familjen med t.ex. en groventré, generösa sovrum och sociala öppna ytor för hela familjen. Ett stenkast från altanen med gott om plats för allt som kan önskas finns lekplatsen vilket gör det enkelt att ropa på barnen när maten är klar. Man har heller inte långt till havet då Rörtången, Aröd och Timmervik ligger på behagligt avstånd. I Kode finns skola, förskola och och affär på behändigt avstånd. Kode ligger också på bra pendlingsavstånd från Göteborg. Tågstationen ligger inom gångavstånd från bostaden. För mer information om försäljningen kontakta ansvarig mäklare Beatrice Hindgren

  • Plus
Odlingsgatan 16, Ytterby, Kungälvs kommun

Odlingsgatan 16

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/2
6 434 kr/mån
39 058 kr/m²

Nu har du chansen att lägga band på en ljuvlig 3 rok i Ytterbys nya område Nordtag. De stora fönsterpartierna i vardagsrum, kök och matplats bidrar med ett ljuvligt ljusinsläpp och här är det en fröjd att vistas. Den öppna planlösningen bjuder in till flera sociala tillställningar och även den härliga uteplatsen där sommarens alla sena kvällar spenderas. Här kan barnen leka fritt i härlig natur samt ha kompisarna ett stenkast bort. Avstånden är inte heller långa och det tar t.ex. endast fem minuter att cykla ner till Ytterby station eller till den välsorterade matbutiken City Gross. Förskolor och skola ligger inom gångavstånd. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Beatrice Hindgren för mer information.

Västerhöjdsvägen 4, null, Kungälvs kommun

Västerhöjdsvägen 4

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 295 000 kr
125 + 15 m²
5 rum
446 m² tomt

Byggt med noggrant övervägda detaljer och högkvalitativa material erbjuder detta hus en tidlös estetik och en bekväm livsstil. Entréplan erbjuder ett härligt kök med gott om plats för mästerkocken att briljera, rymligt vardagsrum med plats för både matsalmöbel och soffgrupp för den som så önskar. Groventré med kombinerad tvättstuga, perfekt för småbarnsfamiljen och ett ljuvligt ljusinsläpp som finns i hela bostaden. Vi finner vi dessutom 4 sovrum , 2 badrum och ett magiskt uterum där alla sena sommarkvällar tillbringas! Trädgården är ett härligt paradis, perfekt för avkoppling och underhållning. Den generösa uteplatsen är idealisk för sommarkvällar och trädgården erbjuder tillräckligt med plats för lek och grönska. Varmt välkommen att visa ert intresse!

Vävra 595, null, Kungälvs kommun

Vävra 595

Villa
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
130 + 32 m²
5 rum

Välkommen till Vävra 595 med unikt läge högt upp med milsvid utsikt! Med bästa solläge mot väster kan du njuta av många fantastiska solnedgångar. Bostaden består av tre sovrum, allrum, tvättstuga, gästtoalett, badrum med både jacuzzi och dusch samt en bastu med fönster mot utsikten. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och tak upp till nock ger en rymlig och luftig känsla. Stort fönsterparti till uterummet. På fastigheten finns dessutom ett garage (utan port) dimensionerat för husbil och en carport under huset för två bilar. Närhet till bad och golfbanor. Närmsta busshållplats är ca 50 meter från fastigheten. Välkommen på visning!

Ringvältvägen 64B, Ullstorp, Kungälvs kommun

Ringvältvägen 64B

Lägenhet
Ullstorp, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 967 kr/mån
33 750 kr/m²

Välkommen till Ringvältvägen 64B och denna väl tilltagna tvårummare i markplan som lätt går att återställa till en trea som originalutförandet var om så önskas. Öppen och ljus lägenhet med uteplats i söderläge! Beläget i lugna och fina Ullstorp har ni här ett hem att verkligen trivas i. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Balkong
Salamandervägen 87, null, Kungälvs kommun

Salamandervägen 87

Radhus
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
121 m²
5 rum
5 760 kr/mån
33 017 kr/m²

Detta fantastiska bostadsrättsradhus erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, stil och plats för hela familjen. Med sina 121 kvadratmeter fördelade över två plan, har detta hem allt du behöver. När du kliver in i detta radhus möts du av en genomtänkt planlösning som är perfekt för ett modernt familjeliv. På entréplan finner du ett rymligt kök där matlagning blir en fröjd och i anslutning finner du vardagsrummet som är det perfekta samlingsrummet, ljust och luftigt med plats för både middagar och avkoppling. Det första badrummet och groventrén på entréplan gör vardagen smidigare och mer bekväm. När det är dags att dra sig tillbaka har du tre rymliga sovrum att välja mellan på övervåningen. Dessutom finns ett allrum som kan anpassas efter din familjs behov. Denna bostad är belägen i det charmiga området Kareby i Kungälvs kommun, ett område som präglas av sin barnvänlighet och nyproducerade kvarter. Här kan dina barn leka tryggt och växa upp i en gemytlig gemenskap. Du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Förskola och skola finns i området, vilket gör vardagen smidig för både de små och stora i familjen. En kort promenad tar dig till lokala affärer och service, medans det bara tar 5 till 10 minuter med bil till Kungälv centrum för ett större utbud. Varmt välkommen med er intresseanmälan!

  • Energieffektiv
Forshälla strand 315, Lane, Uddevalla kommun

Forshälla strand 315

Villa
Lane, Uddevalla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
103 m²
4 rum
1 182 m² tomt

Drömmer du, som många andra, om ett lättskött 1-planshus med havsutsikt? Nu finns chansen att köpa en praktisk villa från 2018 i lagom storlek och det mesta man kan önska sig för bekvämligheten. Här finns tre sovrum, ett badrum, en extra WC och ett fantastiskt allrum i öppen planlösning med köket. Framför huset sträcker många kvadratmeter altandäck ut sig och stödmurarna med rabatter är utformade för att vara både eleganta och mycket lättskötta. Dessutom har man ett stort garage på tomten och en påbörjad extra byggnad som var tänkt att bli en bastu. I området finns badplats och båtplatser och tack vare närheten till E6:an är du i Ljungskile eller Uddevalla på några få minuter. För mer information, slå ansvarig mäklare en signal så berättar hon mer!

Visar alla 8