Mäklare Vilhelm Axelson

Vilhelm Axelson

Om mig

Jag är en driven, energisk och målinriktad fastighetsmäklare som motiveras av att göra det lilla extra för mina kunder. Personer som arbetat med mig och vänner beskriver mig som ansvarfull, lyhörd, stark drivkraft med god förmågan att interagera och skapa goda relationer med andra människor. För mig är det viktigt att ligga steget före och bakom varje enskilt förmedlingsuppdrag ligger hårt arbete, där inga genvägar finns. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rävsal 200, Kareby, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 17:00
Rävsal 200, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Rävsal 200, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Rävsal 200

Villa
Kareby, Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
123 + 114 m²
7 rum
2 629 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem, där en idyllisk lantlig tillvaro möter bekvämligheten av närheten till Kungälv. Detta charmiga enplanshus med källaren som har full takhöjd, omges av en stor tomt om nästan 2700 kvm med fantastisk natur! På entréplanet välkomnas du av tre väl tilltagna sovrum, perfekta för en familj eller för att välkomna gäster. Här finner du också ett stort vardagsrum med kamin, kök och ett rymligt badrum med dusch och badkar samt en separat toalett. Källaren erbjuder ett allrum som enkelt kan göras om till två sovrum, stor gillestuga/allrum, bastu, ett badrum samt en separat toalett. I källaren hittar du även en praktisk tvättstuga samt förrådsutrymmen. Huset är beläget i ett naturskönt område med fantastisk utsikt över ängarna. Här finns också ett dubbelgarage och friggebod för att underlätta din vardag. Den stora tomten erbjuder många möjligheter för den som önskar skapa sitt egna lantliga paradis. Naturen blir din närmaste granne, och du kan njuta av lugnet och stillheten. Samtidigt har du nära till Kungälv med alla dess bekvämligheter och kommunikationer, där expressbussarna tar dig enkelt till Göteborg på ca 25 min perfekt för jobbpendling! Säljaren har lämnat ett förslag på avstyckning av fastigheten (se bild i annonsen). Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

  • Premium
Trädgårdsgatan 24, null, Kungälvs kommun
Trädgårdsgatan 24, null, Kungälvs kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 24, null, Kungälvs kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 24

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
85,5 m²
3 rum
6 599 kr/mån
34 795 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma bostad i populära Liljedal, där bekvämlighet och närhet till allt är nyckelorden. Belägen en halv trappa upp väntar denna välskötta och rymliga trea med en härlig inglasad balkong och en uteplats som vetter mot en lugn och trevlig innegård. Inuti bostaden möts du av enhetliga golv och en ljus och neutral färgsättning som skapar en harmonisk tillvaro. Det rymliga och funktionella köket är utrustat med allt du behöver så som diskmaskin, spishäll, ugn och kombinerad kyl och frys. Här finns också två generösa rum som kan användas som såväl sovrum som hemmakontor samt ett helkaklat badrum med dusch och bekvämligheten av både tvättmaskin och torktumlare. Brf Liljedal är en populär förening som är belägen mitt i hjärtat av Kungälv vilket ger dig närhet till både stadens centrala delar och naturen omkring. Bara ett stenkast från bostaden hittar du Västra gatan, en trevlig gågata med ett utbud av butiker och restauranger att utforska. En kort promenad bort ligger också Kongahälla köpcenter, där du hittar allt du kan tänkas behöva. För den som pendlar till Göteborg är läget perfekt med expressbussar som går utanför bostaden som tar dig till Göteborg på cirka 25 minuter. Här är det enkelt att kombinera det lugna boendet med smidig och effektiv jobbpendling. Välkommen till ditt nya hem i trivsamma Liljedal. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grangärdesvägen 19B, null, Ale kommun

Grangärdesvägen 19B

Lägenhet
Ale kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1
4 264 kr/mån
25 520 kr/m²

Här är din möjlighet att förvärva en hemtrevlig ljus tvåa i populära Brf Granhäcken! Lägenheten är belägen en trappa upp och har ett fint och väl tilltänkt kök som är smakfullt designat och utrustat med diskmaskin, inbyggd mikro, spis, ugn, kyl och frys. Helkaklat och fräscht badrum med dusch och golvvärme. Vardagsrummet är stort, ljust och luftigt och har utgång mot en solig balkong. Sovrummet har bra förvaring med walk-in closet och plats för dubbelsäng. Här bor du med en kort promenad till pendelstationen som tar dig vidare till Göteborg på ca 15 min. Perfekt för jobbpendling! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 2
Åkergatan 13, null, Kungälvs kommun, bild 3

Åkergatan 13

Lägenhet
Kungälvs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 4/4
6 811 kr/mån
27 811 kr/m²

I populära BRF Skogsbrynet, högst upp på våning fyra utan insyn, ligger denna trea som tidigare varit en fyra. Bostaden består av två sovrum, ett rymligt kök med matplats, badrum med dusch, en gästtoalett och ett vardagsrum med utgång till balkong. Lägenheten kan enkelt göras om till en fyra igen. Här bor man med närhet till natur, ICA skafferiet och även gångavstånd till Fontins motionscentral. Kungälvs centrum ligger med en kort promenad bort, här finns bland annat Kongahälla köpcenter, restauranger, caféer och resecentrum som tar dig vidare till Göteborg och Stenungsund på 25-30 min. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4