Mäklare Blerim Miftari

Blerim Miftari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vikhems bygata 106, null, Staffanstorps kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Vikhems bygata 106, null, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhems bygata 106, null, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhems bygata 106

Lägenhet
Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
96 m²
4 rum
vån 1/5
6 158 kr/mån
31 198 kr/m²

En trappa upp, i ett helt nybyggt hus, välkomnar denna välplanerade trea med ljusinsläpp från två väderstreck. Här erbjuds genomgående ekparkett, enhetliga kulörval och en smakfull köksmiljö i ljusgrått som genererar matlagningsglädje utöver det vanliga. Vidare bjuds det på rymligt sovrum med praktisk förvaring i garderober och badrum med dusch samt bekvämligheter i form av egen tvätt- och torktumlare. Runt om i området har vi nära till områdets pizzeria, skola och Vendelparken. Ett stenkast ifrån finner vi även gym på Nordic Wellness men även skolor som engelska skolan och Norlandia förskolan. Med lätt tillgång till motorvägen, regionbussar och precis utanför tar vi oss enkelt vidare mot jobb, skola eller ner mot Staffanstorps centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra förstadsgatan 119, Dalaplan, Malmö kommun

Södra förstadsgatan 119

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/4
2 868 kr/mån
28 333 kr/m²

Välkommen till denna generösa och välplanerade etta om 30 kvm i fin 1930-talsstil! Här finner vi ett trivsamt och bekvämt boende på attraktivt läge invid MAS, Möllevångstorget, Södervärn och Pildammsparken. Redan när vi kliver in över tröskeln möts vi av en möblerbar hall som rymmer gott om förvaring, samtidigt som vi har en praktisk klädkammare i anslutning. Ett tidsenligt valv pryder ingången till det stora och lättmöblerade allrummet, vars vackra burspråk skänker rummet ljus och rymd. På golvet ligger klassisk fiskbensparkett, och vi har högt i tak, vilket pryds med en lamprosett. Här är det enkelt för såväl sängen, soffgruppen, arbetshörnan som läshörnan att hitta sina platser. Boendet känns smart och genomtänkt! Möllevångstorgets alla nöjen, caféer, restauranger och delikatessbutiker lockar också med sitt utbud. Redan i kvarteret är det däremot lätt att hitta sina egna favoriter. Efter en sen natt på stan hämtar vi till exempel om morgnarna gärna nybakta frallor från bageriet i huset bredvid och avslutar kanske kvällen med stans bästa sushi från populära ”Chill Out” eller en god pizza eller gyros från ”Marathon”. Stadsbussar och cykelbana in till centrum finns att hoppa på direkt utanför huset. Det finns också gott om parkeringsmöjligheter runt om i kvarteret och i MAS parkeringshus strax bredvid. För pendlaren ligger uppgång Smedjegatan till Triangelns Citytunnelstation och knutpunkten Södervärn nära.

Botildenborgsvägen 31, Västra Kattarp, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Botildenborgsvägen 31, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 2
Botildenborgsvägen 31, Västra Kattarp, Malmö kommun, bild 3

Botildenborgsvägen 31

Villa
Västra Kattarp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
187 + 91 m²
6 rum
812 m² tomt

I ett attraktivt familjeområde finns nu denna totalrenoverade villa, något utöver det vanliga. Letar ni efter ett unikt och lyxigt hem med det lilla extra? Huset renoverades 2020-2022 med fokus på hög standard, exklusiva material och praktiska lösningar för ökad livskvalitet. Villan har 4 plan, med separata våningar för vuxna och barn. Varje våning har eget badrum med golvvärme. Bottenplan erbjuder en privat del för Master bedroom med tillhörande badrum och walk-in closet. Övre våningar har flera sovrum och en balkong. Ute finns en trädgård i söderläge med gym, bastu, spabad, och ett poolhus som kan användas året runt. Det omgjorda garaget fungerar som gästhus på 48 kvm med kök och badrum. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun, bild 2
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun, bild 3

Usteryd 7:3

Övrigt
Usteryd, Växjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
630 m²
8 928 m² tomt

Strax utanför Växjö, mellan sjöarna Salen och Furen, saluförs nu denna bunker. Med en generös yta om hela 650 kvadratmeter och 8928 kvadratmeter tomt är möjligheterna oändliga. Här kan ni skapa en exklusiv konferensanläggning, säkert förvaringsutrymme eller varför inte ert nästa drömhem. Anläggningen är belägen på naturskönt läge med fördelaktig närhet till service och livsmedelsbutiker – perfekt för att balansera vardagens behov med lugnet i omgivningen. Som pricken över i:et finns det ett positivt förhandsbesked för ovanbyggnation och möjlighet till intäkt via telemast, arrende utgår idag om ca 134 000 kr inkl moms enligt nuvarande ägare. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Skomakarebyn 1B, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Skomakarebyn 1B

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 845 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
7 166 kr/mån
22 500 kr/m²

I natursköna och familjevänliga Bunkeflostrand har vi nu nöjet att välkomna er till Skomakarebyn 1B och denna fina trerummare. Här möts vi av direkt hemmakänsla tack vare enhetlig interiör, neutrala kulörer och generöst ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär. Det råder ingen brist på hög bostadskomfort och vi erbjuds genomgående kvalitativa material. Det sociala vardagsrummet blir hemmets självklara samlingsplats och härifrån nås även den otroliga uteplatsen med både lättmöblerade ytor och svårslagna vyer. Lägg där till ett klassisk kök med matplats, två bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med egen tvättutrustning som ytterligare bekvämlighet. Här bor vi botten plan i huset med närhet till såväl hav som strand samt flertalet skolor, förskolor, matbutiker, kommunikationsalternativ och fritidsaktiviteter. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fasanvägen 5A, null, Perstorps kommun

Fasanvägen 5A

Lägenhet
Perstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
375 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 268 kr/mån
5 172 kr/m²

Välkommen till denna smart planerade bostad på våning ett med härlig balkong för att njuta fina sommar kvällar. Den ljusa och charmiga lägenheten har ett rymligt kök med plats för matbord, sovrum med plats för förvaring, generöst allrum samt helkaklat badrum med dusch. Läget bjuder på mängder av möjligheter så som närhet till centrum, promenadstråk och pendlingsmöjligheter, Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Grevievägen 65-8, null, Staffanstorps kommun
  • Sön 27 okt kl 10:00
Grevievägen 65-8, null, Staffanstorps kommun, bild 2
Grevievägen 65-8, null, Staffanstorps kommun, bild 3

Grevievägen 65-8

Villa
Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
260 + 56 m²
5 rum
1,2 ha tomt

Med nöje presenterar vi nu detta charmiga hus beläget på lantligt läge med oslagbar utsikt och endast 5 minuters bilfärd till Staffanstorp centrum. Här erbjuds rymliga sovrum, helkaklade badrum, stort vardagsrum med vacker kabin samt ett kök med charmiga detaljer och med gott om plats för matbord. I trädgården finns det flera platser att umgås med vänner och familj, njut av solens strålar i uterummet eller på altanen. På tomten finns även en stor maskinhall med tillhörande verkstad på 380kvm, rymligt garage och förråd. Kanske är det här din verksamhet kan växa och blomstra? alla möjligheter för utveckling finns. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem med enastående potential och natursköna omgivningar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hindstorpsvägen 98-6, null, Svedala kommun

Hindstorpsvägen 98-6

Villa
Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 395 000 kr
180 + 60 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Varmt välkommen till denna stilrena villa på Hindstorpsvägen 98-6! Här finner du ett påkostat, stilrent och modernt hem om 180 kvadratmeter i fint skick med hög materiell standard, spektakulär och milsvid utsikt som du aldrig kommer få nog av. Genomtänkt planlösning och fönsterpartier från golv till tak sätter pricken över i:et. Huset färdigställdes 2023 och består av sex rum och kök. Här är det lätt att trivas! Det första som möter en i detta hus är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare till det stora och trevliga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Lägg därtill flertal tilltagna sovrum, två badrum och goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en stor, lättskött och fin tomt med soligt läge. Utöver det har huset en underbar uteplats med poolområde och en brasa som kan tändas vid kyligare kvällar. På tomten finns även ett rymligt garage. Vi ses på visning!

Lund Lyngby 27:2, Genarp, Lunds kommun

Lund Lyngby 27:2

Tomt
Genarp, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
2 137 m² tomt

Strax utanför Klågerup saluförs nu denna optimala tomt med magisk utsikt över åkrarna. Med en generös yta på hela 2 127 kvadratmeter finns det stor potential till att skapa ditt nästa drömhem. Det har funnits ett tidigare godkänt bygglov för byggnation av enbostadshus samt installation av eldstad/rökkanal. Tomten är belägen på naturskönt läge med fördelaktig närhet till service, skolor och livsmedelsbutiker – perfekt för att balansera vardagens behov med lugnet i omgivningen. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Värnhemsgatan 13, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
5 124 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Värnhemsgatan där denna väldisponerade, genomgående och enhetliga tvårummare väntar! På utmärkt adress finner vi här smart utnyttjade kvadratmetrar och neutrala kulörer i perfekt kombination med generöst ljusinsläpp och charmiga detaljer såsom fiskbensparkett och takrosett. Planlösningen känns social och vi ser fram emot trevliga tillställningar med goda vänner i vardagsrummet. Lägg där till ett rymligt kök med matplats, rofyllt sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor vi bekvämt på citynära läge med promenadavstånd till Värnhemstorgets breda utbud av kommunikationer och service. Vi ses på visning!

  • Hiss

Visar alla 10