Mäklare Blerim Miftari

Blerim Miftari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Dagvattengatan 8C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/8
6 673 kr/mån
43 313 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva trerummare som erbjuder allt och lite till. Den här nyproducerade lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket höjer bekvämlighetsstandarden till nya höjder. Upplev en känsla av elegans med släta, målade väggar och genomgående ekparkett. Här finns två rymliga sovrum som enkelt kan möbleras efter behov och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och blir en naturlig samlingsplats. Pricken över i:et är den generöst tilltagna balkongen där ni kan njuta av otrolig utsikt över fantastiska Hyllie. För den som pendlar är detta ett optimalt läge – på bara några minuter når du perongen för att enkelt ta tåget över sundet eller in mot city. Hyllie är mer än en stadsdel, här möter du oändliga möjligheter och en dynamik som få platser kan matcha. Shoppingälskare kan utforska ett flertal butiker på Emporia, musikentusiaster kan uppleva världsartister på Malmö Arena och du har nära till grönskande parker, skolor och bekväma matbutiker. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bragevägen 7, Centrum, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Bragevägen 7

Villa
Centrum, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
123 + 34 m²
5 rum
595 m² tomt

Med nöje presenterar vi nu detta smakfullt renoverade parhus från 60-talet, beläget på mycket central och eftertraktat läge i Staffanstorp. Vi välkomnas av ett imponerande stort vardagsrum med generöst ljusinsläpp och rikligt med plats för umgänge. Den öppna planlösningen skapar en luftig atmosfär och förenar vardagsrummet smidigt med det välutrustade köket, vilket ger en perfekt plats för såväl avkoppling som social samvaro. Vidare finner vi tre tilltagna sovrum och två badrum med stilrena materialval och trevliga kulörval. En trappa upp erbjuds goda förvaringsmöjligheter, men kan enkelt nyttjas till sovrum eller annat som passar familjens behov. Huset är beläget på en hörntomt och bjuder på underbar sol hela dagen. Här finns gott om plats för såväl avkoppling som grillkvällar. Hjärtligt välkomna på visning!

Silkefruns väg 11, null, Staffanstorps kommun
  • Budgivning pågår

Silkefruns väg 11

Villa
Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
139 m²
5 rum
565 m² tomt

Varmt välkomna till Silkefruns väg 11 och denna hemtrevliga 1,5-plansvilla som stod klar år 2019. Här råder inga tvivel om hög bostadskomfort tack vare slitstarka material, stilrena kulörer och energisnåla lösningar perfekta för den moderna familjen. Entrévåningen präglas av en luftig atmosfär tack vare social planlösning och vi ser fram emot att umgås med våra nära i såväl vardagsrummet som det öppna köket i klassisk design. När vädret tillåter tvekar vi inte heller att kliva ut i den omsorgsfullt omhändertagna utemiljön med trädäck ch gräsytor utmärkta för barnlek. Vidare en trappa upp väntar sedan en mer privat avdelning av bostaden där samtliga sovrum finns belägna. Dessutom goda förvaringsmöjligheter, trevligt allrum och enhetlig interiör alltigenom. Lägg där till bekvämligheter som dubbla badrum, stora förråd, grovingång med tvätt och parkering på uppfart och i garage. Här bor vi i ett familjärt kvarter med underbar natur och närhet till allt vardagen kräver i form av skola, lekplats, matbutiker, service och smidiga kommunikationsalternativ till Malmö. Vi ses på visning!

  • Energieffektiv
Lund Lyngby 27:2, Genarp, Lunds kommun

Lund Lyngby 27:2

Tomt
Genarp, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
2 137 m² tomt

Strax utanför Klågerup saluförs nu denna optimala tomt med magisk utsikt över åkrarna. Med en generös yta på hela 2 127 kvadratmeter finns det stor potential till att skapa ditt nästa drömhem. Det har funnits ett tidigare godkänt bygglov för byggnation av enbostadshus samt installation av eldstad/rökkanal. Tomten är belägen på naturskönt läge med fördelaktig närhet till service, skolor och livsmedelsbutiker – perfekt för att balansera vardagens behov med lugnet i omgivningen. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Hyllie boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 506 kr/mån
45 900 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare på Hyllie Boulevard! Du får en komplett bostad byggd av JM år 2022 i högsta kvalitet med Svanenmärkning och låg energianvändning. JM:s koncept "Smarta Kvadrat" ger effektiva ytor där du får en tvåa på 50 kvadratmeter som upplevs betydligt större. Nuvarande ägare har byggt ett loft i sovrummet som enkelt kan nyttjas till gäster eller förvaring och ett som byggdes av JM ovan kök. Lägg där till välutrustat kök, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum med kombimaskin som ytterligare bekvämligheter. Hyllie är en stadsdel som har det mesta. Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hyllie boulevard 6 C, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6 C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/7
4 559 kr/mån
43 039 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade tvåa på Hyllie Boulevard! Unna dig lyxen att flytta in i denna härliga bostad. Här kan du sätta din egen stil och skapa precis det hem du önskar! Du får en komplett bostad byggd av JM i högsta kvalitet med Svanenmärkning och låg energianvändning. JM:s koncept "Smarta Kvadrat" ger effektiva ytor där du får en tvåa på 51 kvadratmeter som upplevs betydligt större. Varje bit av bostaden erbjuder något och självklart har du alla bekvämligheter så som tvättmaskin, modernt kök samt tillhörande förråd. Bostaden bjuder på en spansk balkong där du kan njuta av det natursköna Hyllie som fortsätter växa sig större och starkare runt omkring dig. Hyllie har kommit att bli en stadsdel där du verkligen kan leva och inte bara bo. Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värnhemsgatan 13, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
5 124 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Värnhemsgatan där denna väldisponerade, genomgående och enhetliga tvårummare väntar! På utmärkt adress finner vi här smart utnyttjade kvadratmetrar och neutrala kulörer i perfekt kombination med generöst ljusinsläpp och charmiga detaljer såsom fiskbensparkett och takrosett. Planlösningen känns social och vi ser fram emot trevliga tillställningar med goda vänner i vardagsrummet. Lägg där till ett rymligt kök med matplats, rofyllt sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor vi bekvämt på citynära läge med promenadavstånd till Värnhemstorgets breda utbud av kommunikationer och service. Vi ses på visning!

  • Hiss

Visar alla 7