Mäklare Blerim Miftari

Blerim Miftari

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun, bild 2
Usteryd 7:3, Usteryd, Växjö kommun, bild 3

Usteryd 7:3

Övrigt
Usteryd, Växjö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
630 m²
8 928 m² tomt

Strax utanför Växjö, mellan sjöarna Salen och Furen, saluförs nu denna bunker. Med en generös yta om hela 650 kvadratmeter och 8928 kvadratmeter tomt är möjligheterna oändliga. Här kan ni skapa en exklusiv konferensanläggning, säkert förvaringsutrymme eller varför inte ert nästa drömhem. Anläggningen är belägen på naturskönt läge med fördelaktig närhet till service och livsmedelsbutiker – perfekt för att balansera vardagens behov med lugnet i omgivningen. Som pricken över i:et finns det ett positivt förhandsbesked för ovanbyggnation och möjlighet till intäkt via telemast, arrende utgår idag om ca 134 000 kr inkl moms enligt nuvarande ägare. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Dagvattengatan 8C, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Dagvattengatan 8C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/8
6 673 kr/mån
43 313 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva trerummare som erbjuder allt och lite till. Den här nyproducerade lägenheten är utrustad med moderna bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare, vilket höjer bekvämlighetsstandarden till nya höjder. Upplev en känsla av elegans med släta, målade väggar och genomgående ekparkett. Här finns två rymliga sovrum som enkelt kan möbleras efter behov och det stora vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och blir en naturlig samlingsplats. Pricken över i:et är den generöst tilltagna balkongen där ni kan njuta av otrolig utsikt över fantastiska Hyllie. För den som pendlar är detta ett optimalt läge – på bara några minuter når du perongen för att enkelt ta tåget över sundet eller in mot city. Hyllie är mer än en stadsdel, här möter du oändliga möjligheter och en dynamik som få platser kan matcha. Shoppingälskare kan utforska ett flertal butiker på Emporia, musikentusiaster kan uppleva världsartister på Malmö Arena och du har nära till grönskande parker, skolor och bekväma matbutiker. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Heckebergavägen 11 b, null, Lunds kommun

Heckebergavägen 11 b

Villa
Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
86 + 102 m²
3 rum
802 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska egendom på Heckebergavägen 11B, komplett med en tillhörande annexbyggnad om cirka 100 kvadratmeter. Detta charmiga hus erbjuder en perfekt kombination av modern bekvämlighet och pittoresk atmosfär. Huvudbyggnaden har en välkomnande atmosfär med generösa ytor och ljusa rum. Det öppna köket, de mysiga vardagsrummen och de bekväma sovrummen skapar en harmonisk miljö för hela familjen att trivas i. Annexbyggnaden är en fantastisk tillägg till egendomen och ger extra utrymme för kreativitet eller praktiskt bruk. Vi ses på visning!

Östra Hantverksgatan 13, null, Simrishamns kommun

Östra Hantverksgatan 13

Villa
Simrishamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
122 + 122 m²
5 rum
826 m² tomt

Välkommen till detta charmiga och harmoniska hus som ligger i ett populärt naturnära område i Gärsnäs. Här finns det gott om utrymme för hela familjen med en boarea på 122 kvadratmeter och en biarea på 122 kvadratmeter. Huset erbjuder en välplanerad layout med 5 rum som kan användas som sovrum, förråd eller kontor beroende på behov. Här finns alla förutsättningar för att skapa en funktionell och trivsam tillvaro för hela familjen. Köket är rymligt och välutrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Vardagsrummet är en ljus och öppen yta som bjuder in till umgänge och avkoppling. De stora fönstren släpper in mycket naturligt ljus och ger en härlig utsikt över omgivningarna. Huset har en källare som erbjuder en extra yta för förvaring eller en hobbyverksamhet. Här finns också en tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp för enkel hantering av tvätt. Trädgården är en vacker och privat plats som inbjuder till avkoppling och sociala aktiviteter. Här finns gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och grillkvällar med vänner och familj. Läget är utmärkt med närhet till skolor, förskolor och service. Här finns också gott om möjligheter till motion och friluftsliv i närheten. Sammanfattningsvis erbjuder detta hus en unik kombination av charm, harmoni och funktionalitet i en naturskön miljö. Det är en plats där du kan skapa minnen för livet tillsammans med din familj och vänner. Välkommen hem till Östra Hantverksgatan 13!

Hindstorpsvägen 98-6, null, Svedala kommun

Hindstorpsvägen 98-6

Villa
Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 395 000 kr
180 + 60 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Varmt välkommen till denna stilrena villa på Hindstorpsvägen 98-6! Här finner du ett påkostat, stilrent och modernt hem om 180 kvadratmeter i fint skick med hög materiell standard, spektakulär och milsvid utsikt som du aldrig kommer få nog av. Genomtänkt planlösning och fönsterpartier från golv till tak sätter pricken över i:et. Huset färdigställdes 2023 och består av sex rum och kök. Här är det lätt att trivas! Det första som möter en i detta hus är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare till det stora och trevliga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Lägg därtill flertal tilltagna sovrum, två badrum och goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en stor, lättskött och fin tomt med soligt läge. Utöver det har huset en underbar uteplats med poolområde och en brasa som kan tändas vid kyligare kvällar. På tomten finns även ett rymligt garage. Vi ses på visning!

Snorregatan 8, null, Perstorps kommun

Snorregatan 8

Villa
Perstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
181 m²
6 rum
693 m² tomt

Varmt välkommen till denna stilrena villa på Snorregatan 8! Här finner du ett påkostat, stilrent och modernt hem om 181 kvadratmeter i fint skick med hög materiell standard, spektakulär och milsvid utsikt som du aldrig kommer få nog av. Genomtänkt planlösning och fönsterpartier från golv till tak sätter pricken över i:et. Huset färdigställdes 2024 och består av sex rum och kök. Här är det lätt att trivas! Det första som möter en i detta hus är en inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter, vidare till det stora och trevliga köket som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Lägg därtill flertal tilltagna sovrum, två badrum och goda förvaringsmöjligheter. Huset står på en stor, lättskött och fin tomt med soligt läge. Utöver det har huset en underbar uteplats en brasa som kan tändas vid kyligare kvällar. På tomten finns även ett rymligt uppfart.

Lund Lyngby 27:2, Genarp, Lunds kommun

Lund Lyngby 27:2

Tomt
Genarp, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
2 137 m² tomt

Strax utanför Klågerup saluförs nu denna optimala tomt med magisk utsikt över åkrarna. Med en generös yta på hela 2 127 kvadratmeter finns det stor potential till att skapa ditt nästa drömhem. Det har funnits ett tidigare godkänt bygglov för byggnation av enbostadshus samt installation av eldstad/rökkanal. Tomten är belägen på naturskönt läge med fördelaktig närhet till service, skolor och livsmedelsbutiker – perfekt för att balansera vardagens behov med lugnet i omgivningen. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Hyllie boulevard 6B, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie boulevard 6B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/6
4 506 kr/mån
45 900 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade tvårummare på Hyllie Boulevard! Du får en komplett bostad byggd av JM år 2022 i högsta kvalitet med Svanenmärkning och låg energianvändning. JM:s koncept "Smarta Kvadrat" ger effektiva ytor där du får en tvåa på 50 kvadratmeter som upplevs betydligt större. Nuvarande ägare har byggt ett loft i sovrummet som enkelt kan nyttjas till gäster eller förvaring och ett som byggdes av JM ovan kök. Lägg där till välutrustat kök, genomgående parkettgolv och helkaklat badrum med kombimaskin som ytterligare bekvämligheter. Hyllie är en stadsdel som har det mesta. Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värnhemsgatan 13, Östervärn, Malmö kommun

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/5
5 124 kr/mån
24 113 kr/m²

Välkommen till Värnhemsgatan där denna väldisponerade, genomgående och enhetliga tvårummare väntar! På utmärkt adress finner vi här smart utnyttjade kvadratmetrar och neutrala kulörer i perfekt kombination med generöst ljusinsläpp och charmiga detaljer såsom fiskbensparkett och takrosett. Planlösningen känns social och vi ser fram emot trevliga tillställningar med goda vänner i vardagsrummet. Lägg där till ett rymligt kök med matplats, rofyllt sovrum och praktiska förvaringsutrymmen. Här bor vi bekvämt på citynära läge med promenadavstånd till Värnhemstorgets breda utbud av kommunikationer och service. Vi ses på visning!

  • Hiss

Visar alla 9