Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/5
4 507 kr/mån
36 121 kr/m²

Med Kalkbrottet på ett stenkasts avstånd och trevliga Elinelundsparken rakt framför erbjuds nu en chans att förvärva en magisk tvåa på Elinegård! 58 väldisponerade kvadratmeter och utöver detta erhåller man en solig balkong mot Elinelundsparken med utsikt mot över parkområde och Kalkbrottet. Här finner man en bostad som bjuder på en ljus och rymlig känsla, goda förvaringsutrymmen samt med stilrena ytskikt. Bostaden i övrigt är socialt planerad med de öppna ytorna i kök, vardagsrum och balkong för sig och de privata ytorna som sovrum och klädkammare i en egen avdelning. Perfekt för festliga tillställningar eller när man bara vill ha över nära och kära på middag och njuta av solen tillsammans. Vardagslyxen är därmed ett faktum. En bostad utöver det vanliga! Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 17:15
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 425 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/5
3 025 kr/mån
41 912 kr/m²

Varmt välkomna till denna enrummare, högt upp i huset på våning fyra med fantastisk utsikt mot Öresundsbron. Denna välplanerade bostad passar perfekt som förstaboende eller till studenten som ska plugga. Tack vare det höga läget erhålls ett mycket trevligt ljus från eftermiddags- och kvällssolen på både balkong och i själva hemmet. Huset i sig är nybyggt och därmed är det minimalt slitage i bostaden. Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Per wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 19:00
Per wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Per wickenbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Per wickenbergsgatan 3

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/4
3 276 kr/mån
48 659 kr/m²

Varmt välkomna till denna kvadratsmarta bostad på bästa läge i Ribersborg med närhet till allt! Här bor du i en ekonomiskt stabil förening som äger marken. Utöver detta så har de även en fantastisk och lummig innergård med en damm, grönska, grill och utemöbler för sociala bjudningar. Optimalt planerad bostad med ett trevligt och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot kök som renoverades 2016. Stambytt och fräscht badrum. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblemang enligt önskemål. Gott om förvaring i inbyggda garderober. Till bostaden hör även ett förråd. Här bor vi i ett härligt område som är lätt att trivas i tack vare den utmärkta balansen mellan lugn & citypuls. Endast ett stenkast bort ligger populära "Ribban" som med sin underbara sandstrand, böljande hav och omtalade kallbadhus lockar till härliga stunder. Inom gångavstånd finns dessutom ett brett utbud av mysiga restauranger, lummiga parker, shopping och fritidsaktiviteter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/5
3 088 kr/mån
36 429 kr/m²

På natursköna Elinegård har vi nu äran att presentera en stilren etta på härligt gårdsvänt läge. Här väntar lugnet med den trivsamma gården utanför och den franska balkongen öppnar upp för ett fint samspel mellan inne och ute. Köket och rummet ligger i öppen planlösning och vi har lyxen av komplett maskinpark. Det helkaklade badrummet erbjuder egen tvättutrustning och genomgående i hemmet stoltserar ljusa ytor i form av vita väggar och ett ljust parkettgolv. Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Hiss
  • Energieffektiv
Lönngatan 54F, Lönngården, Malmö kommun

Lönngatan 54F

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 245 000 kr
53 m²
3 rum
vån 1/4
3 310 kr/mån
23 491 kr/m²

En halv trappa upp och på ljuvligt gårdsläge välkomnas vi in till en renoverad bostad på yteffektiva kvadratmeter. Här har köket flyttats till halvan och skapat en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samtidigt som vi fått ett extra rum som kan användas som sovrum, kontor eller som i dagsläget walk-in-closet. Genomgående finner vi enhetliga materialval och ett härligt ljusinsläpp ifrån fönster i två väderstreck. Köket som går i klassiskt vitt är fullt utrustat och det helkaklade badrummet erbjuder lyxig golvvärme. Klädförvaring är inget vi behöver sakna med stor garderobsinredning och en generös klädkammare. Här bor vi på lugnt läge med Persborgs station ett stenkast bort och både stadsliv samt grönskande områden i närheten. En bostad att flytta rakt in i!

  • Hiss
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Harrisvägen 13

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 195 000 kr
168 + 17 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Kontakta mäklare för privatvisning! Drömmer du om ett hem där varje dag börjar och slutar med havets lugnande sus? Denna exklusiva pärla i Skateholm erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Beläget som sista hus mot den långa kustremsan njuter vi här av ett kvalitativt boende med svårslagna närmiljöer, rofyllda vyer och milslånga promenader längs med det böljande blå. I Beddingestrand erbjuds allt vardagen kräver i form av service, matbutiker, skolor och kommunikationer. Dessutom finner vi Sveriges sydligaste golfklubb, ett mysigt centrum och fina möjligheter till kitesurfing.

  • Premium
Lägatan 8B, Dockan, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 16:45

Lägatan 8B

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 225 kr/mån
42 500 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna nyproducerade bostad belägen på attraktiva Dockan med direkt närhet till såväl böljande hav som citys puls. Invändigt är det lätt att trivas med kök och vardagsrum i social öppen planlösning som vetter ut mot den planerade parken framför huset. Här samspelar enhetlig interiör med optimalt ljusinsläpp via väl tilltagna fönster vilket skapar fin atmosfär alltigenom. Dessutom har lägenheten en egen uteplats med plats för matgrupp och grill som ligger emot föreningens lugna innergård. Lägg därtill rofyllt sovrum, stort badrum och goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober och tilltagen klädkammare som används som walk-in-closet idag. Runt knuten finner vi Dockans hamn med restauranger, båtliv och med en kort promenad når vi stranden och Västra Hamnen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Vitemöllegatan 11C, Nobeltorget, Malmö kommun

Vitemöllegatan 11C

Lägenhet
Nobeltorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 486 kr/mån
21 630 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna välplanerade enrummare en halvtrappa upp i huset. Bostaden har renoverats smakfullt med nytt kök, fräscha ytskikt och vackra parkettgolv. Här bor ni i en kvadratsmart lägenhet med god förvaring, en sovalkov i anslutning till köket och en halva med plats för skrivbord eller ytterligare förvaring. Lägg därtill ett stort vardagsrum och en inglasad balkong så har ni ett hem att trivas i. Här bor ni tryggt i en stabil och välskött förening med en grön innergård med grillplats. På promenadavstånd finns matbutiker, grönområde och nöjesliv kring Möllevångstorget och Folkets Park. Läget är även utmärkt för pendlaren med närhet till bussar, Pågatågsstation och ringvägarna. Vi ses

  • Balkong
Östra Stallmästaregatan 3B, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra Stallmästaregatan 3B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 341 kr/mån
47 237 kr/m²

I hjärtat av lummiga Slottsstaden hittar vi denna välplanerade enrummare som kombinerar bevarad charm med en modern inredning. Tack vare den genomtänkta layouten känns lägenheten rymlig och effektiv, med högt i tak och ljusa ytor som är noggrant utvalda för att passa in. Rummet känns rymligt och har plats för större möbler om så önskas. Det separata köket är också rymligt, med gott om arbetsytor för matlagning och sociala sammanhang. Lägenheten har dessutom ett fräscht helkaklat badrum och en praktisk, diskret klädkammare i hallen. Bostadsrättsföreningen är stabil och erbjuder en gemensam takterrass som nuvarande ägare uppskattar mycket – en riktig pärla för boendet. Slottsstaden är ett omtalat område med goda skäl; här bor man nära charmiga kvarter och har kort avstånd till både hav, strand och Malmös stadspuls.

Skräddarebyn 2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Skräddarebyn 2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Skräddarebyn 2A, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Skräddarebyn 2A

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
111 m²
4 rum
vån 3/4
9 424 kr/mån
21 171 kr/m²

I lugnt och grönskande område i härliga Bunkeflostrand har vi nu nöjet att presentera denna fina fyrarummare. Här imponeras vi av välutnyttjade kvadratmetrar som rymmer hela familjen och stilren interiör som sätter fin prägel på de tilltagna ytorna. Bostadens självklara hjärta är det inbjudande vardagsrummet som även gör plats för matsalsbord - och som pricken över i:et ställer vi gärna dörren på glänt till en stor västerbalkong som lockar under årets lite varmare dagar. Vidare genom den spännande planlösningen finner vi ett klassiskt kök, flera sovrum som enkelt disponeras efter behov, dubbla entréer som kan skapa praktisk avskildhet, två badrumsmiljöer och egen tvättutrustning som ytterligare bekvämlighet. I BRF Bunkeflo 5 bor vi i ett lugnt och trivsamt område som erbjuder korta avstånd till allt vardagen kräver i form av välsorterad matbutik, fantastiska grönområden, köpcentrum och närhet till såväl hav som city. Dessutom med skolor, förskolor, trevliga restauranger och goda kommunikationer inom räckhåll lämnas vi inget ytterligare att önska. Helt enkelt ett modernt och komfortabelt boende som bara måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grönalundsgatan 7C, null, Malmö kommun

Grönalundsgatan 7C

Lägenhet
Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 768 kr/mån
35 691 kr/m²

På charmiga Limhamn intill härlig grönska presenterar vi nu denna stilrena och totalrenoverade tvårummare på Grönalundsgatan. Med fantastisk utsikt njuter vi av denna mysiga bostad med väldisponerad planlösning och ypperligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Kvadratmeterna är ytterst genomtänkta och skapar den perfekta bostaden. Från vardagsrummet nås den rymliga inglasade balkongen i perfekt läge ut mot en grönskande innergård. Bostaden erbjuder även ett ny renoverat badrum och nyrenoverat kök. Här bor vi i en välskött förening på alltid lika populära Limhamn med närhet till matbutiker, service, nöjen och goda kommunikationer. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun
  • Imorgon kl 13:15
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 2
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 3

Liljegatan 32

Radhus
Bara Backar, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
107 m²
4 rum
6 549 kr/mån
30 794 kr/m²

I familjära Bara Backar har vi nu nöjet att presentera detta trivsamma radhus som nyproducerades 2019. Beläget på bästa hörnläge välkomnas vi här av en stilren bostad som invändigt bjuder på väldisponerade kvadrat med sociala ytor på nedre plan och privata sovrum en trappa upp. Matplats och vardagsrum samsas utan skarpa gränser vilket skapar en luftig atmosfär och ett kvalitativt kök lockar omgående till trevliga stunder. Ljusa kulörer och enhetliga material sätter tidlös prägel genom hemmet och vi erbjuds badrumsmiljöer på båda våningsplanen. Lägg där till flera sovrum som enkelt disponeras efter behov, praktiska förvaringslösningar, egen tvättutrustning och två parkeringsplatser som underlättar vardagen. Pricken över i:et är den lättskötta utemiljön som innebär underbara soltimmar på både fram- och baksidan, härlig lek och långa grillkvällar med vännerna. Snyggt avgränsat med staket och flera möjligheter till blomstrande planteringar skapas här en privat oas för alla åldrar. I populära Bara bor vi bekvämt och naturnära med närhet till förskola, skola, lekplats, matbutik, vårdcentral samt smidiga resvägar till Malmö. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Gustaf rydbergsgatan 14A, Ribersborg, Malmö kommun

Gustaf rydbergsgatan 14A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/4
2 879 kr/mån
46 250 kr/m²

Här välkomnas ni in till en ljus och härlig 1:a, som gjord för studenten eller förstagångsköparen. Här möter vi en optimal planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo och generöst ljusinsläpp som skapar fin rymd. Det kombinerade sov, mat- och vardagsrummet möbleras med enkelhet och i det smakfulla köket i krispigt vitt tillagar vi goda middagar med våra nära. Lägg där till ett helkaklat badrum, praktiska förvaringsutrymmen och moderna detaljer alltigenom. Här bor vi på attraktiv adress i hjärtat av Ribersborg med dess idylliska känsla och närhet till såväl hav som stadspuls. Dessutom korta avstånd till lummiga parker, matbutiker, service och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

Östra Kristinelundsvägen 12B, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra Kristinelundsvägen 12B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/4
3 065 kr/mån
47 237 kr/m²

På mycket attraktivt läge mellan hav och City finner vi denna ytterst välplanerade tvåa med vacker charm och bevarade originaldetaljer. Dessa genomtänkta kvadratmeter erbjuder ett renoverat kök med generösa förvaringsmöjligheter, ett luftigt vardagsrum, sovrum och ett helkaklat badrum. Det välbevarade brädgolvet i original finns genomgående i hela lägenheten. Ren och skär 40-tals charm när den är som bäst! En mysig takterrass med utsikt över området och takåsar bjuder in till umgänge i goda vänners lag och blir vi fler finns den nyrenoverade innergården. Slottsstaden är ett av Malmös absolut mest populära område att bosätta sig i och placerar sig perfekt mellan den centrala citykärnan och det böljande blå havet. Området erbjudet mängder av trendiga caféer, restauranger och promenadstråk med både Pildammsparken och Slottsparken på nära avstånd. Livsmedelsbutiker finns det gott om och nu kan vi även strosa runt på Kronprinsen med sitt nyöppnade restaurangtorg och rikliga utbud av butiker. Närhet har vi även till gym och vi erbjuds goda kommunikationer i området. Varmt välkomna!

Brännmästarevägen 15, Åkarp, Burlövs kommun
  • Budgivning pågår

Brännmästarevägen 15

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
140 m²
5 rum
428 m² tomt

På lugn återvändsgata i Åkarp presenterar vi nu denna hemtrevliga 1,5-plansvilla. Här välkomnar en väldisponerad bostad med plats för hela familjen och sociala sällskapsytor där vi gärna samlas med vännerna. Enhetliga material av hög kvalité återkommer genom rummen och den rymliga atmosfären skapas tack vare neutrala kulörer som samsas med generöst ljusinsläpp. Den nuvarande planlösningen erbjuder stora, öppna rum på både nedre och övre plan - men om behovet uppstår finns flera möjligheter till andra varianter (se alternativ planlösning). Vidare finner vi sedan ett tidlöst kök med matplats, dubbla badrumsmiljöer, separat tvättstuga, tilltagen vindsvåning och flera praktiska förvaringslösningar. Pricken över i:et är den arkitektritade trädgården som lockar till härliga soltimmar från tidig morgon till sen kväll. Här kan den med gröna fingrar få utlopp för sin kreativitet tack vare mycket lukrativ jord som lämpar sig för såväl blommor som fruktträd. På Brännmästarevägen 15 bor vi i en barnvänlig samfällighet med gott om lekplatser, grönområden och trevliga promenadstråk. Vi tar gärna cykeln till Lomma strand eller bussen till Malmö som avgår flera gånger i timmen. Dessutom församlingshem, matbutiker, skolor, förskolor och Burlöv Center som har allt man behöver. Vi ses på visning!

  • Plus
Dalaplan 4D, Dalaplan, Malmö kommun

Dalaplan 4D

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
30,6 m²
1 rum
vån 3/4
1 861 kr/mån
29 248 kr/m²

På citynära adress välkomnar vi er upp till denna charmiga enrummare med kvadratmetrarna på rätt plats. Här bjuds det på bevarade originaldetaljer, breda fina fönsterpartier med fint ljusinsläpp och ett fräscht genomtänkt kök med goda arbetsytor. Tack vare planlösningen finns det smarta lösningar för alla möbler man önskar att inreda med. Det blir väll inte bättre för en student, förstagångsköpare eller någon som söker övernattningslägenhet? Här är det bara att flytta rätt in! Föreningen Brf Södersol är en välskött förening med låga avgifter och här har medlemmarna tillgång till bastu, gym och festlokal. Utanför porten finns kommunikationer och bekvämligheter med stenkast till Södervärn, Mobilia köpcenter och Triangeln Citytunneln.

Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 249 000 kr
58 m²
2 rum
vån 5/5
4 507 kr/mån
38 776 kr/m²

Nu kan vi äntligen presentera en fantastiskt fin tvårummare på optimalt läge högst upp i nybyggt hus. Ta hissen från markplan hela vägen upp till sista bostadsvåningen och stig in genom dörren till denna subert planerade bostad. Det första som slår en är hur ljuset flödar in tack vare de många och stora fönsterna i söder. Många bostäder i området är nya men denna bostaden är i princip helt oanvänd, säljaren har inte flyttat in och därmed är vitvaror inte använda och bostaden i väldigt fint skick. En annan tacksam sak som är unikt för denna bostaden är det höga läget, i och med att bostaden är belägen på högsta bostadsvåningen är det ingen boende ovanför. Det höga läget innebär också att balkongen bjuder på många trevliga soltimmar och härlig utsikt! Sista pricken över i:et är säljarens smarta tillval som ger bostaden det sista lyftet som verkligen utmärker den! Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun
  • Imorgon kl 12:15
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun, bild 2
Slåtterbalksgatan 49, Åkerbruket, Svedala kommun, bild 3

Slåtterbalksgatan 49

Lägenhet
Åkerbruket, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 778 kr/mån
29 000 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna stilrena tvårummare på gavel belägen på lugnt läge i Svedala. Vi tar hissen till andra våningen där vi välkomnas av enhetlig interiör och genomgående golv i perfekt samspel med öppna ytor och flödande dagsljus. Den yteffektiva planlösningen erbjuder sociala sällskapsytor utan skarpa gränser mellan kök och vardagsrum, samt ett lättmöblerat sovrum med inslag av färg. Dessutom en underbar balkong som lockar till såväl soltimmar som mysiga kvällar med blicken över det fridfulla närområdet. Vidare väntar god förvaring i både garderober och klädkammare, badrum med egen tvättutrustning samt bekvämligheten att bo i en välskött förening med tillgång lekplats och mysiga gångvägar. På Slåtterbalksgatan bor vi bekymmersfritt med närhet till allt vardagen kräver i form av matbutiker, skolor och smidiga bussförbindelser till stan. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Baskemöllegatan 4A, Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Baskemöllegatan 4A

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
61 m²
2 rum
vån 2/4
4 595 kr/mån
20 492 kr/m²

Varmt välkomna till gemytliga Brf Manne och denna fantastiska bostad belägen på andra våningen. Runtom bostaden stoltserar vacker grönska vilket gör utsikten mer inbjudande samtidigt som det gör hemmet insynsskyddat. Invändigt väntar en luftig hall som öppnar upp bostadens samtliga rum och gör att den känns otroligt luftig med mycket rymd. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning och tack vare flera fönsterpartier ges här en ljus och hemtrevlig atmosfär. Sovrummet bjuder in till stor yta, gott om klädförvaring och skrivbordsplats. Ifrån vardagsrummet nås den soliga balkongen med fridfull utsikt mot gård som naturligt blir en förlängning av det redan sociala rummet med gott om plats för umgänge. På Sorgenfri finner vi mysiga caféer samtidigt som Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut bjuder på nöjen med bekvämt gångavstånd. Med utmärkta bussförbindelser och cykelvägar tar vi oss snabbt till såväl city som citytunneln. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Trådgränd 13C, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 13C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/5
8 057 kr/mån
33 591 kr/m²

Varmt välkomna till denna undangömda femma i Hyllies hemtrevliga kvarter - perfekt för familjen! Njut av att ha en egen entré och ingång utan att behöva använda sig av flera trappor. Även om det finns flera bostäder placerade ovanför detta boende får man ändå huskänsla tack vare etage-planeringen. Detta ger också en bostaden en modern planlösning med en mer social avdelning på entréplan, perfekt för underhållning av små och större sällskap. Här finner man ett av bostadens badrum, ett tilltaget vardagsrum, köket samt uteplats vänd mot innergården. Ovanplan är en mer avskild privat avdelning med sovrummen varav det största har tillgång till balkong. På ovanplan finns även bostadens andra badrum. Ett attraktivt boende för den som ställer krav på sitt nya hem. Gott om ljusinsläpp och en lugn miljö gör detta till ett hem att trivas i! Här bor man i ett område med närhet till välsorterade matbutiker, Malmös största köpcentrum Emporia med hela sitt utbud, förskolor, skolor samt Hyllie station där man enkelt kan ta tåget in till City eller över sundet till Danmark. För pendlaren även inom Sverige finns det flera kommunikationsmöjligheter, både tåg, buss och möjligheter till samåkning. Detta måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Sundholmsgatan 14A, Limhamn-Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 14A

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 925 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 245 kr/mån
45 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårummare på Sundholmsgatan i Brf Ventus! Här bjuds på välplanerade kvadratmeter, en balkong, en tilltaget köksö som lyxar till vardagen samt en stilren interiör i en välskött förening. Tack vare de ljusa ytskikten och stora fönsterpartierna erhålls ett behagligt ljusinsläpp i bostaden. Läget blir inte bättre än såhär! Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. Badrocksavstånd till vattnet där man tar morgon- och kvällsdoppen där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund. För den aktiva finns både gym i närheten, härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Behöver man ta sig in till stan är man bortskämd med kommunikationsmöjligheter i närheten.

  • Balkong
  • Hiss
Mellquists gata 7, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Mellquists gata 7

Radhus
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 195 000 kr
145 m²
6 rum
243 m² tomt

Varmt välkomna till Mellquists gata 7 och detta barnvänliga radhus med solsäker trädgård. Beläget på lugn gata med vackra närmiljöer väntar här två väldisponerade våningsplan, hög bostadskomfort och kvalitativa materialval alltigenom. Entrévåningens sociala atmosfär skapas av inbjudande öppna ytor, generöst ljusinsläpp och enhetliga kulörer. Vi möblerar enkelt med såväl soffgrupp som matbord och i det stilrena köket med tidlös design tillagar vi veckans goda middagar. En trappa upp finner vi sedan en mer privat avdelning av bostaden där flera sovrum nyttjas efter familjens behov. Lägg där till god förvaring, dubbla badrumsmiljöer och separat tvättstuga. Som pricken över i:et kliver vi ut i den mysiga trädgården som vårdats av mycket omsorgsfull hand. Här samsas ett smäckert trädäck med grönskande planteringar och vi längtar direkt efter långa grillkvällar med vännerna, barnlek i gräset och spännande odling för den med gröna fingrar. I Bunkeflostrand bor vi bekvämt med närhet till allt vardagen kräver i form av skola, förskola, fritidsaktiviteter, matbutik och smidiga kommunikationer till Malmö city. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Roskildevägen 7B, Pildammarna, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Roskildevägen 7B, Pildammarna, Malmö kommun, bild 2
Roskildevägen 7B, Pildammarna, Malmö kommun, bild 3

Roskildevägen 7B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
106,5 m²
4 rum
vån 2/5
6 659 kr/mån
40 329 kr/m²

Intill Pildammsparkens lummiga stråk presenterar vi nu denna optimala fyrarummare med plats för hela familjen. Här erbjuds ett väldisponerat hem utmärkt för den som värdesätter komfort, utrymme och närhet till såväl natur som stadsliv. Två trappor upp välkomnas vi av enhetliga kulörer, charmiga detaljer och vackra golv som flyter genom planlösningen. Stora fönsterpartier i genomgående väderstreck låter dagsljuset flöda och flera sällskapsytor inbjuder till sociala tillställningar. Vi ser fram emot mysiga kvällar i vardagsrummet, trevlig matlagning i köket och långa middagar i matsalen som även kan göras om till sovrum om behov uppstår. Vidare väntar stort badrum med tvättutrustning, praktisk gäst-WC och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom finner vi inte bara en fransk balkong - utan även en fantastisk balkong som sträcker sig längs med hela bostadens södersida. Med utsikt över föreningens innergård njuter vi här av sommarens lite varmare månader i strålande sol. På Roskildevägen bor vi på ypperligt läge med direkt närhet till Pildammsparken samtidigt som stadskärnans utbud av shopping, service och restauranger nås med cykel. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hyllie allé 4, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie allé 4

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/5
5 239 kr/mån
36 524 kr/m²

I attraktiva Hyllie har vi nu nöjet att presentera denna smakfulla trerummare. Här välkomnas vi av en modern bostad med genomgående parkettgolv, ljusa kulörer, stora fönsterpartier och stilrena detaljer. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum bidrar till generösa sociala ytor - och ett tidlöst kök med praktisk köksö blir en naturlig mötesplats vid såväl vardag som fest. Två lättmöblerade sovrum disponeras med lätthet efter behov och vidare finner vi ett tilltaget badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter samt en gårdsvänd balkong varifrån vi fångar dagens härliga solstrålar. På Hyllie allé 4 bor vi på ypperligt läge med närhet till vardagens alla måsten, shopping på Emporia, skola, restauranger och evenemang på Malmö Arena. Dessutom utmärkta pendlingsmöjligheter från Hyllie Station där tåget tar oss vidare till både City och Köpenhamn. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Örsholmsgången 8B, Fågelbacken, Malmö kommun

Örsholmsgången 8B

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
4 803 kr/mån
25 364 kr/m²

På attraktiva Fågelbacken där grönskande stråk förenar stadens puls med havets lugn presenterar vi nu denna hemtrevliga tvårummare. Här möts vi av väldisponerad planlösning med generösa sociala sällskapsytor, genomgående ljusinsläpp och charmig fransk balkong som pricken över i:et. Vardagsrummet med vacker fiskbensparkett inreds enkelt med såväl soffa som matbord och vidare finner vi ett charmig kök med flera praktiska arbetsytor som direkt lockar till matlagning. Lägg där till ett rofyllt sovrum, smarta förvaringslösningar och helkaklat badrum. Utanför porten väntar sedan en välskött innergård med både sitt- och grillmöjligheter, och promenerar vi längre möts vi av ett av stadens mest omtyckta områden bekvämt beläget mellan citykärnan, Malmös mest populära kvarter och Ribbans glimrande hav. I närområdet finner vi inte bara gym, skolor och ett brett serviceutbud - utan även flera trendiga caféer, smidiga kommunikationsalternativ och nya Kronprinsen. Varmt välkomna på visning!

Visar 1 - 25 av 59