Mäklare Maja Ristic

Maja Ristic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 51, Rosenvång, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 51

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 975 000 kr
130 + 90 m²
6 rum
823 m² tomt

I det pittoreska området Rosenvång beläget i utkanten av Limhamn kan vi nu presentera denna utmärkta möjlighet att skapa ditt drömhem. Här råder inga tvivel om en familjär atmosfär med lugna gator och de grönskande parkernas ståtliga trädkronor alldeles intill. En kort promenad bort skvalpar havets vågor och där väntar även Limhamns utbud av såväl butiker som trendiga caféer och restauranger. Med buss eller cykel tar vi oss enkelt till Malmös innerstad på bara 20 minuter och i närheten finns både skola och förskola. Nu har du chansen att förvärva denna ypperliga hörntomt där det idag står en villa disponerad på 1,5 plan och källare. Huset är i behov av totalrenovering och visst vore det fantastiskt att kombinera den personliga prägeln med bevarade 20-talsattribut. Utanför dörren väntar sedan en stor trädgård med generösa gräsytor och fina förutsättningar för den med gröna fingrar att plantera, odla och utforma en underbar oas i staden. Välkomna på visning!

  • Premium
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Getgatan 79, Gamla Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Getgatan 79

Villa
Gamla Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 495 000 kr
213 + 38 m²
10 rum
420 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna unika möjlighet att skapa ett riktigt drömhem! I en vacker fastighet från tidigt 1900-tal belägen bland Gamla Limhamns pittoreska stråk välkomnar 2 plan och källare vilket idag nyttjas som parhus - men som med enkla medel öppnas upp till en stor familjevilla, se alternativ planlösning. Här finns oändligt med potential tack vare de väldisponerade ytorna och vi njuter av den väl avvägda balansen mellan moderna detaljer, kvalitativa material och ljusa kulörer som tillsammans med tidstypiska attribut bidrar till atmosfären. I båda husen rymmer entrévåningarna de sociala rummen som innefattar kök, vardagsrum och matplats. En trappa upp väntar sedan flera sovrum och tilltagna badrumsmiljöer. I en alternativ lösning ser vi möjligheten till ytterligare allrum för trevliga tillställningar, kanske ett bibliotek, kontor, walk-in-closet och lekrum - helt efter familjens behov. Lägg där till en praktisk källarvåning med tvättavdelning och förrådsutrymmen samt smidig parkering i såväl garage som intilliggande uppfart. Som pricken över i:et kliver vi ut i trädgården där vi gärna låter det kreativa ögat ta en titt. Här lockar i dagsläget en mindre gräsmatta, stenläggning och uterum. Men varför inte ta ner uterummet för att på så sätt skapa en mer öppen miljö med generösare ytor och plats för vackra planteringar. Endast fantasin sätter gränserna i denna ljuvliga bostad som tack vare sitt utmärkta läge har närhet till alla vardagens bestyr, kommunikationer och härliga promenader vid havet. Vi ses på visning!

  • Premium
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 80D, Bellevue Sjösida, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 80D

Lägenhet
Bellevue Sjösida, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
93,7 m²
3 rum
vån 1/3
7 127 kr/mån
63 981 kr/m²

På ett av Malmös mest eftertraktade lägen har vi nu det stora nöjet att presentera detta unika boende ritat av arkitekt Mikael Wikeborg. Här välkomnas vi av ett boende utöver det vanliga med härlig villakänsla, ljuvlig trädgård med uteplatser i samtliga väderstreck och stilrena detaljer med hög standard alltigenom. När vi kliver innanför dörren imponeras vi direkt av den storslagna rymden som skapas tack vare tilltagen takhöjd, ljusa kulörer och stora fönsterpartier från golv till tak. Den semi-öppna planlösningen präglas av återkommande materialval och genomgående finner vi smarta lösningar som gör att ytorna nyttjas på bästa vis. Ett nyligen renoverat drömkök väntar på den med matlagningsintresse och vidare finner vi två bra sovrum som båda har utgång till trädgården. Lägg där till härlig golvvärme, centraldammsugare, badrum med tvätt och parkering i källaren som ytterligare bekvämligheter. Kliver vi sedan ut i trädgården omfamnas vi av en privat oas där den med gröna fingrar får utlopp för sin kreativitet - och vi njuter av solens strålar under dagens alla timmar. På Köpenhamnsvägen 80D bor vi i ett avgränsat område med parkliknande innergård och en välskött förening med såväl gym som bastu. Med närhet till Ribersborgs vidsträckta stränder, vackra promenadstråk, matbutiker och kommunikationer är detta ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 2
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 3

Torupsvägen 139-5

Tomt
Skabersjö, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
2 400 m² tomt

Bland Skabersjös grönskande omgivningar och lummiga hästhagar erbjuds nu möjligheten att förvärva denna härliga tomt om 2 400 kvm. Bygg din lantliga drömidyll på avskilt läge där lugnet snabbt infinner sig tack vare öppna fält och milsvida utsikter som närmsta granne. Här trivs både stora som små och det korta avståndet till Skabersjös Ryttarförening är utmärkt för den hästintresserade familjen. Dessutom med närhet till Bokskogens golfklubb, service och Svedalas utbud av såväl matbutiker som shopping. Förhandsbesked finns, välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Arbäcksgatan 43B, Nya Bellevue, Malmö kommun

Arbäcksgatan 43B

Tomt
Nya Bellevue, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
597 m² tomt

I attraktiva Nya Bellevue finns nu möjligheten att förvärva denna fina tomt om 597 kvm. Detta är ett unikt tillfälle att skapa ditt drömhem på utmärkt läge med närhet till både böljande hav och Malmös pulserande stadskärna. Området bjuder på något för alla åldrar - grönskande promenadstråk, trevlig shopping, välsorterade matbutiker, skolor och smidiga förbindelser. Tomten har styckats från intilliggande fastighet och bygglov finns beviljat för att uppföra ett hus om ca 200 kvm fördelat på två våningsplan (byggrätt 20%). Låt din husdröm bli verklighet och ta chansen att sätta egen prägel på såväl boende som trädgård!

Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/8
5 079 kr/mån
53 047 kr/m²

På utmärkt adress i hjärtat av Malmö City har vi nu nöjet att presentera denna nyproducerade tvårummare. Bli först att flytta in den 16 april och sätt personlig prägel på denna smakfulla bostad där kvalitativa materialval, enhetlig interiör och smarta kvadrat skapar en trivsam atmosfär från första stund. Fyra våningar upp imponeras vi här av en öppen planlösning med tilltaget sällskapsrum och ett påkostat drömkök från Marbodal. Vidare finner vi ett ljust sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med egen tvättutrustning som förenklar vardagen. Dessutom en underbar balkong som lockar till såväl soltimmar som rofyllda stunder då vi låter blicken vandra över den fantastiska närmiljön. Här bor vi i ett exklusivt bostadsområde med pittoreska kajer, populära Saluhallen runt knuten, välsorterade matbutiker och lummiga grönområden där vi kan njuta året runt. Pricken över i:et är närheten till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren underlättar gångavståndet till Malmö C som skämmer bort oss med smidiga tåg- och bussförbindelser. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/6
4 415 kr/mån
39 632 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna utmärkta 3:a på attraktiva Tors gränd. Här välkomnar en stilren hörnlägenhet där det inte råder några som helst tvivel om hög bostadskomfort tack vare kvalitativa designalternativ, smarta kvadrat och moderna detaljer. Bekvämt belägen på husets första våning med underbar balkong i solsäkert söderläge imponeras vi av ett komplett hem där ljus, rymd och en social atmosfär står i centrum. Vi inbjuds till en öppen planlösning där vardagsrum, matplats och kök samsas utan skarpa gränser - och vidare finner vi två tilltagna sovrum som enkelt nyttjas efter behov. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som ytterligare bekvämlighet. Här bor vi i en välskött förening i expansiva Hyllie som blivit en knutpunkt för kommunikation då tågstationen erbjuder turer till såväl Malmö C som Kastrups flygplats. För den shoppingsugna väntar sedan Emporia med ca 200 butiker, restauranger och välsorterade matbutiker. Dessutom finner vi skolor, förskolor, Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Idrottsklubb och Hylliebadet. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7