Mäklare Maja Ristic

Maja Ristic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Geijersgatan 43A, Rosenvång, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Geijersgatan 43A, Rosenvång, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 43A, Rosenvång, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 43A

Villa
Rosenvång, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 495 000 kr
142 + 99 m²
5 rum
897 m² tomt

På attraktiva Rosenvång med närhet till såväl hav som City har vi nu nöjet att presentera denna fantastiska villa med plats för hela familjen. Här råder det inga tvivel om hög bostadskomfort tack vare väldisponerad planlösning, smakfull interiör och kvalitativa materialval alltigenom. Vi välkomnas av en otrolig rymd tack vare ljusa kulörer som tillsammans med charmiga detaljer så som burspråk, lamprosetter och takstuckatur sätter tidstypisk prägel. Entrévåningens sociala atmosfär inbjuder till trevliga tillställningar och vi tillagar gärna goda middagar i det tidlösa köket. När vi sedan tar trappan till andra våningen väntar bostadens privat belägna sovrum och smarta kvadrat för barn i alla åldrar. Lägg där till ett tilltaget badrum och en härlig balkong som överblickar den omsorgsfullt omhändertagna utemiljön i söderläge. Med flera möjligheter till möblemang, nivåskiftningar, gräsytor, dekorativ stenläggning, planteringar och lyxig pool lämnas vi inget ytterligare att önska. Här spenderar vi gärna soliga dagar tillsammans med våra nära, kanske över en mysig grillkväll eller festligt poolparty? Pricken över i:et är sedan den inredda källarvåningen med tvättstuga, badrum, gästrum och praktiska förvaringsytor. På Geijersgatan 43A finner vi den optimala balansen mellan vacker natur och livlig stadpuls - och vi har gångavstånd till allt vardagen kräver i form av skola, förskola, matbutiker, service samt kommunikationer. Vi ses på visning!

 • Premium
Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun
 • Sön 3 mar
Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Malmö Live, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Malmö Live, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
64 m²
2 rum
vån 4/8
5 079 kr/mån
53 047 kr/m²

På utmärkt adress i hjärtat av Malmö City har vi nu nöjet att presentera denna nyproducerade tvårummare. Bli först att flytta in den 16 april och sätt personlig prägel på denna smakfulla bostad där kvalitativa materialval, enhetlig interiör och smarta kvadrat skapar en trivsam atmosfär från första stund. Fyra våningar upp imponeras vi här av en öppen planlösning med tilltaget sällskapsrum och ett påkostat drömkök från Marbodal. Vidare finner vi ett ljust sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med egen tvättutrustning som förenklar vardagen. Dessutom en underbar balkong som lockar till såväl soltimmar som rofyllda stunder då vi låter blicken vandra över den fantastiska närmiljön. Här bor vi i ett exklusivt bostadsområde med pittoreska kajer, populära Saluhallen runt knuten, välsorterade matbutiker och lummiga grönområden där vi kan njuta året runt. Pricken över i:et är närheten till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren underlättar gångavståndet till Malmö C som skämmer bort oss med smidiga tåg- och bussförbindelser. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vikingagatan 83 B, Friluftstaden, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 14:00

Vikingagatan 83 B

Radhus
Friluftstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
119 m²
5 rum
8 494 kr/mån
49 538 kr/m²

Nu har vi nöjet att välkomna er till detta väldisponerade Brf-radhus med trevlig villakänsla beläget i attraktiva Friluftsstaden. Här samspelar generös takhöjd, smakfull interiör i ljusa nyanser och omsorgsfullt behandlade originalgolv i perfekt harmoni. De tidsenliga detaljerna och karakteristiska dragen är typiska för den omtalade byggmästaren Eric Sigfrid Persson som under 1940-talet uppförde dessa charmiga bostäder i de lummiga omgivningarna. Vi möter en social planlösning utan skarpa gränser mellan vardagsrum och matplats vilket inbjuder till trevliga middagar och storslagna tillställningar i goda vänners lag. Vi får plats med rejäla soffor och den öppna spisen höjer mysfaktorn ytterligare. Vidare en trappa upp finner vi en mer privat avdelning där tre rofyllda sovrum kan disponeras efter familjens behov och som pricken över i:et har samtliga utgång till den väl tilltagna balkongen med utsikt över området. Lägg där till flera praktiska förvaringsutrymmen, stort badrum och gäst-WC i anslutning till entrén. Här bor vi i en trevlig förening där vi njuter av närhet till såväl grönskande närmiljöer som Ribersborgsstranden och vardagsnyttig service. Dessutom erbjuds smidiga kommunikationer för den som pendlar. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Tors gränd 13, Hyllie, Malmö kommun

Tors gränd 13

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/6
4 415 kr/mån
39 632 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna utmärkta 3:a på attraktiva Tors gränd. Här välkomnar en stilren hörnlägenhet där det inte råder några som helst tvivel om hög bostadskomfort tack vare kvalitativa designalternativ, smarta kvadrat och moderna detaljer. Bekvämt belägen på husets första våning med underbar balkong i solsäkert söderläge imponeras vi av ett komplett hem där ljus, rymd och en social atmosfär står i centrum. Vi inbjuds till en öppen planlösning där vardagsrum, matplats och kök samsas utan skarpa gränser - och vidare finner vi två tilltagna sovrum som enkelt nyttjas efter behov. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning som ytterligare bekvämlighet. Här bor vi i en välskött förening i expansiva Hyllie som blivit en knutpunkt för kommunikation då tågstationen erbjuder turer till såväl Malmö C som Kastrups flygplats. För den shoppingsugna väntar sedan Emporia med ca 200 butiker, restauranger och välsorterade matbutiker. Dessutom finner vi skolor, förskolor, Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Idrottsklubb och Hylliebadet. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Fågelbacksgatan 4A, Hästhagen, Malmö kommun
Fågelbacksgatan 4A, Hästhagen, Malmö kommun, bild 2
Fågelbacksgatan 4A, Hästhagen, Malmö kommun, bild 3

Fågelbacksgatan 4A

Lägenhet
Hästhagen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 241 kr/mån
34 624 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna ljuvliga trea belägen på utmärkt adress i alltid lika attraktiva Hästhagen. Här välkomnas vi av ljusa kulörer och öppna ytor som tillsammans med stora fönsterpartier skapar en trivsam atmosfär alltigenom. Vacker parkett flyter genom rummen och stilrena designalternativ i kvalitativa material bidrar till den höga bostadskomforten. Vi tillagar goda middagar i det sociala köket som sömlöst övergår i allrummet där vi enkelt möblerar med såväl soffgrupp som matbord. Härifrån når vi även den gårdsvända balkongen i utmärkt västerläge där vi lockas till underbara soltimmar under årets lite varmare månader. Lägg där till två rofyllda sovrum, praktiska förvaringslösningar och fräscht badrum med egen tvättutrustning. På Fågelbacksgatan 4A bor vi bekvämt i en välskött förening med trevliga grannar och fina faciliteter. Här erbjuds hiss till både förråd och garage, cykelparkering, närhet till skola samt flera kommunikationsalternativ. I området väntar dessutom matbutiker, mysiga caféer, Kronprinsens shoppingutbud, fritidsaktiviteter och långa promenader i Pildammsparken. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hallenborgs gata 14A, Dockan, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 15:30
Hallenborgs gata 14A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Hallenborgs gata 14A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Hallenborgs gata 14A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/7
4 182 kr/mån
45 189 kr/m²

På attraktiva Dockan i kvarteret där staden möter havet har vi nu nöjet att presentera denna stilsäkra tvårummare från 2018. Vi tar hissen till våning tre där vi möter öppna och sociala ytor som tack vare den vita kulören från topp-till-tå inger ett mycket spatiöst intryck. Dagsljuset flödar från stora fönsterpartier och den väldisponerade planlösningen inbjuder till glada tillställningar med våra nära. Ett kvalitativt kök från Vedum lockar till matlagning och vidare väntar det sociala vardagsrummet. Härifrån når vi dessutom bostadens läckra balkong som vetter mot föreningens välskötta innergård. Lägg där till ett tilltaget sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med egen tvättutrustning. Här bor vi i en trivsam BRF med trevliga faciliteter och gemytlig stämning. I närområdet väntar välsorterade butiker, gym, kommunikationsalternativ och restaurangliv. Och inte att förglömma - otroliga havsmiljöer med kluckande vågor och hamnens ståtliga båtar. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nordlinds väg 94A, Rönneholm, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 13:30
Nordlinds väg 94A, Rönneholm, Malmö kommun, bild 2
Nordlinds väg 94A, Rönneholm, Malmö kommun, bild 3

Nordlinds väg 94A

Lägenhet
Rönneholm, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
3 695 kr/mån
35 196 kr/m²

I vackra Rönneholm med närhet till såväl citypuls som lummig parkmiljö presenterar vi nu denna optimala tvårummare. Här erbjuds möjlighet att sätta egen prägel på väldisponerad planlösning, rymliga rum och neutrala ytskikt. Det sociala vardagsrummet skapar goda förutsättningar för trevliga tillställningar och som pricken över i:et ställer vi dörren på glänt till balkongen som bjuder på grönskande vyer. Vidare finner vi ett praktiskt kök, rofyllt sovrum och bra förvaringslösningar. På Nordlinds väg 94A bor vi med korta avstånd till mysiga närområden så som Rönneholmsparken, Pildammsparken, Ribersborgsstranden och Malmös stadskärna. Dessutom matbutik, service och övriga nödvändigheter precis över gatan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Risemöllavägen 26-29, Klågerup, Svedala kommun

Risemöllavägen 26-29

Tomt
Klågerup, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
2 260 m² tomt

I hjärtat av Bokskogen presenterar vi nu möjligheten att uppföra och förverkliga ditt drömboende. Endast 10 minuters bilfärd från Malmö välkomnas vi här av kuperad miljö med otrolig grönska och naturreservat i tre väderstreck. Med ett rikt naturliv utanför porten och suset från ståtliga träd alldeles intill är detta en rofylld idyll olikt allt annat. I dagsläget står grunden till gamla Sågverksgården kvar. Det har tidigare funnits A och K-ritningar för uppförandet av huset med kompletteringsbyggnader i samma stil som originalhuset. Tidigare säljare sökte och fick även beviljat bygglov för uppförande av husen enligt bifogade ritningar. Man vill även informera om att det finns bestånd av växten Parkslide växande på tomten. Här bor vi med utmärkt närhet till Bokskogens golfklubb, underbara promenadstråk, service och såväl Svedalas som Baras utbud av matbutiker och shopping. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 2
Torupsvägen 139-5, Skabersjö, Svedala kommun, bild 3

Torupsvägen 139-5

Tomt
Skabersjö, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
2 400 m² tomt

Bland Skabersjös grönskande omgivningar och lummiga hästhagar erbjuds nu möjligheten att förvärva denna härliga tomt om 2 400 kvm. Bygg din lantliga drömidyll på avskilt läge där lugnet snabbt infinner sig tack vare öppna fält och milsvida utsikter som närmsta granne. Här trivs både stora som små och det korta avståndet till Skabersjös Ryttarförening är utmärkt för den hästintresserade familjen. Dessutom med närhet till Bokskogens golfklubb, service och Svedalas utbud av såväl matbutiker som shopping. Förhandsbesked finns, välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium

Visar alla 9