Mäklare Max Lexert

Max Lexert

Om mig

Målmedveten, engagerad och lösningsfokuserad tidigare elitidrottare med tävlingsmomentet nära om hjärtat. Även om min drivkraft är att maximera slutpriset, ser jag alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pilåkersvägen 7A, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 7A

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 852 kr/mån
37 157 kr/m²

I ett lugnt område med lite trafik, vackra närområden och gårdar med härlig känsla av villaträdgård presenterar vi nu denna stilrena tvårummare. Bekvämt belägen på husets första våning välkomnas vi här av direkt hemmakänsla som skapas av ljusa kulörer, tilltagen takhöjd och en utmärkt blandning av såväl gammalt som nytt. Vi finner en yteffektiv planlösning där ett socialt vardagsrum står i centrum för trevliga tillställningar och vidare ett funktionellt kök med praktiska förvaringsmöjligheter. Pricken över i:et är den mysiga balkongen i västerläge varifrån vi njuter av ljuvlig kvällssol samtidigt som vi låter blicken vandra över föreningens välskötta miljöer. Lägg där till ett rofyllt sovrum samt helkaklat badrum i tidlöst svart- och vitt. På Pilåkersvägen 7A bor vi i en engagerad BRF med fina faciliteter och närhet till vardagens alla behov så som skola, handlare, matbutiker, Kronprinsen och Triangeln. Dessutom tar vi gärna en promenad till någon av de lummiga parkerna eller cykeln till havet. Vi ses på visning!

  • Balkong
Planetgatan 9, Oxie, Malmö kommun

Planetgatan 9

Villa
Oxie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
128 + 62 m²
6 rum
688 m² tomt

I familjärt kvarter presenterar vi nu denna optimala villa med plats för både stora och små. Här välkomnas vi av en väldisponerad planlösning med tilltagna sociala ytor, lättmöblerade sovrum och enhetlig interiör med kvalitativa materialval. Ett rymligt vardagsrum blir bostadens naturliga mittpunkt och vi samlas gärna kring den värmande öppna spisen. Härifrån når vi även det uppvärmda uterummet som leder vidare mot en underbar trädgårdsmiljö i söderläge med flera rum. Bekvämt insynsskyddat njuter vi här av härliga soltimmar samtidigt som den kreativa finner flera möjligheter till möblemang, odling i växthus, utekök och barnlek i gräset med vackra planteringar. Vidare väntar ett fullt utrustat kök, dubbla badrumsmiljöer, separat tvättstuga, ypperliga förvaringsmöjligheter samt tilltagen parkering och eget garage. På Planetgatan 9 bor vi bekvämt på en lugn gata med grönskande Kristinebergsparken alldeles intill. Dessutom finner vi skolor, förskolor, matbutik, fritidsaktiviteter och flera kommunikationsalternativ. Vi ses på visning!

Roskildevägen 29B, Pildammsparken, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Roskildevägen 29B

Lägenhet
Pildammsparken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
5 018 kr/mån
29 537 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Bobergsängen 3E, Dammfri, Malmö kommun

Bobergsängen 3E

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 1/3
4 443 kr/mån
31 498 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna trivsamma och kvadratsmarta tvårummare på alltid lika attraktiva Dammfri. Här möter vi genomgående planlösning och neutrala kulörer som tillsammans med generöst ljusinsläpp skapar härlig luft och rymd. Ett socialt vardagsrum möbleras enkelt med såväl soffgrupp som matbord vilket skapar utmärkta förutsättningar för trevligt umgänge - och härifrån når vi även den mysiga balkongen i solsäkert söderläge som överblickar föreningens gröna närmiljöer. Lägg där till ett helkaklat badrum, vilsamt sovrum, god förvaring i flera praktiska garderober och ett tidlöst kök med arbetsytor. Här bor vi i ett populärt område där vi njuter av den korta sträckan till både hav, city samt allt vardagen kräver i form av matbutiker och service. Välkomna på visning!

  • Balkong
Bobergsängen 3B, Dammfri, Malmö kommun

Bobergsängen 3B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 845 000 kr
54,2 m²
2 rum
vån 1/3
4 361 kr/mån
34 041 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående och stilrena tvårummare på alltid lika populära Dammfri. Bekvämt belägen på husets första våning välkomnas vi här av smarta kvadrat, smakfull interiör och generöst ljusinsläpp. Lägenheten präglas av en luftig atmosfär, inte minst i det sociala vardagsrummet som med enkelhet möbleras med såväl soffgrupp som matbord. Ställer vi sedan dörren på glänt till den solsäkra söderbalkongen förlänger vi rummet ytterligare. Med vacker utsikt över lummiga närområden njuter vi här av både morgonkaffe och ljumna sommarkvällar. Vidare finner vi ett klassiskt kök, rofyllt sovrum och smidiga förvaringslösningar som ytterligare bekvämligheter. I lugna och välskötta Brf Svenstorp 4 bor vi dessutom med låg boendekostnad och närhet till allt vardagen kräver i form av matbutiker, restauranger och service. Som pricken över i:et lockar grönskande Pildammsparken, Ribersborgsstranden och pulsen i City. Vi ses på visning!

  • Balkong
Brogatan 9A, City, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 15:30

Brogatan 9A

Lägenhet
City, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/4
4 995 kr/mån
48 581 kr/m²

På oslagbart läge med gågatan runt knuten har vi nu nöjet att presentera denna ljuvliga 3:a belägen i pampig fastighet anno 1911. Via vackra Centralpassagen kliver vi in på första våningen där vi direkt imponeras av bostadens tilltagna takhöjd, välbevarade sekelskiftesattribut och genomgående brädgolv som sätter prägel. Moderna inslag och charmiga detaljer samsas på bästa vis - och de stora, höga fönsterpartierna låter dagsljuset flöda genom planlösningen. Ett stilrent kök med kvalitativa vitvaror inbjuder till matglädje och härifrån har vi dessutom direkt åtkomst till föreningens uteplats som sommartid lockar till många härliga stunder i goda vänners lag. Lägg där till bekvämligheter som två rofyllda sovrum i bra storlek, WC, duschrum och platsbyggda förvaringslösningar. Här bor vi på Malmös bästa läge med lugn känsla trots närheten till stadens pulserande gator. Med ett brett utbud av shopping, restauranger, mysiga caféer och kommunikationer lämnas vi inget ytterligare att önska. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss
Astrakangatan 66A, Herrestorp, Vellinge kommun

Astrakangatan 66A

Lägenhet
Herrestorp, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 892 kr/mån
38 091 kr/m²

Varmt välkomna till expansiva Herrestorp och denna nyligen producerade tvårummare. I ett attraktivt kvarter med moderna bostäder och härlig grannsämja möts vi här av kvadratsmart planlösning, ljus interiör och hög bostadskomfort alltigenom. Den tilltagna sociala ytan blir hemmets självklara hjärta och här kombineras såväl kök som vardagsrum på ett ypperligt vis. Stilrena kulörer sätter prägel och ljuset flödar från de tilltagna fönsterpartierna som står mellan oss och en mysig uteplats. När sensommarsolen skiner lockas vi till avkoppling, långa grillkvällar och umgänge i goda vänners lag bland de lummiga planteringarna. Lägg där till ett stort sovrum, helkaklat badrum med egen tvättutrustning och god förvaring som underlättar vardagen. Här bor vi med närhet till Vellinge Centrums utbud av matbutiker, caféer, bageri och service. Dessutom smidiga kommunikationer till både Näsets svalkande bad och Malmös pulserande stadskärna. Vi ses på visning!

  • Uteplats

Visar alla 7