Mäklare Max Lexert

Max Lexert

Om mig

Målmedveten, engagerad och lösningsfokuserad tidigare elitidrottare med tävlingsmomentet nära om hjärtat. Även om min drivkraft är att maximera slutpriset, ser jag alltid till att både köpare och säljare känner sig trygga under hela försäljningsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bobergsängen 6B, Dammfri, Malmö kommun
  • Sön 8 okt kl 12:00
Bobergsängen 6B, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Bobergsängen 6B, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Bobergsängen 6B

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
58,2 m²
2 rum
vån 3/3
4 711 kr/mån
29 983 kr/m²

Högst upp i huset på attraktiv adress har vi nu nöjet att presentera denna hemtrevliga tvårummare. Här erbjuds en väldisponerad bostad med tilltagna sociala ytor, genomtänkt planlösning och generöst ljusinsläpp tack vare det utmärkta gavelläget. Charmiga detaljer och pigga kulörer sätter tydlig prägel på de lättmöblerade rummen och vi ser fram emot att umgås med våra nära vid såväl matbordet som soffgruppen. Den mysiga balkongen vetter åt sydväst och bjuder på härliga soltimmar. Här lockas vi till avkoppling under sensommarens ljuvliga kvällar. Lägg där till ett rofyllt sovrum, helkaklat badrum och god förvaring som ytterligare bekvämligheter. Här bor vi i en lugn förening med närhet till vardagens alla behov. Dessutom väntar hav, citypuls och grönskande Pildammsparken endast en promenad bort. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kronborgsvägen 20D, Pildammarna, Malmö kommun

Kronborgsvägen 20D

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 745 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
4 525 kr/mån
35 612 kr/m²

Två trappor upp på utmärkt cityläge har vi nu nöjet att välkomna er till denna härliga tvårummare. Här möter vi en kvadratsmart planlösning och enhetlig interiör som samspelar fint med vackra parkettgolv och generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Bostadens luftiga känsla märks inte minst i vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som matbord och vi ställer gärna dörren på glänt till den mysiga balkongen för att förlänga rummet ytterligare. Vidare tillagar vi middagen i det smakfulla köket och lägg där till ett modernt badrum, rofyllt sovrum och goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Här bor vi i ett fridfullt område med natursköna Pildammsparken runt hörnet och allt vardagen kräver såsom matbutik, gym, kvarterskrogar och pendlingsmöjligheter på bekvämt gångavstånd. Dessutom njuter vi av föreningens lummiga innergård med både gemensam grillplats och perfekta ytor för lek. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Mariedalsvägen 62B, Pildammarna, Malmö kommun

Mariedalsvägen 62B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 850 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 480 kr/mån
36 634 kr/m²

Vårt varmaste välkomnande till denna smakfulla tvårummare på alltid lika populära Dammfri. På perfekt läge mellan city och hav finner vi smarta kvadrat och stilren interiör som harmoniserar fint med generöst ljusinsläpp och moderna kulörer. Här är det bara att flytta rakt in till sociala sällskapsytor, kök med praktisk matplats och sovrum som stoltserar med platsbyggda och inmålade garderober. Som pricken över i:et kliver vi ut på den härliga västerbalkongen som tack vare inglasningen blir som ett extra rum året om. Här njuter vi gärna av såväl morgonkaffe som ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. Bo på attraktiv adress endast ett stenkast från lummiga Pildammsparken, knutpunkten Triangeln samt ett brett utbud av restauranger, nöjen och kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Balkong
Roskildevägen 27B, Pildammarna, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Roskildevägen 27B

Lägenhet
Pildammarna, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
5 080 kr/mån
33 839 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna smakfulla tvårummare belägen högst upp i huset med hiss på utmärkt adress med Pildammsparken som närmsta granne. Här välkomnas vi av väldisponerad planlösning och en hemtrevlig atmosfär som präglas av generöst ljusinsläpp och stilren interiör. Luft och rymd är ledorden vilket visar sig direkt i det sociala vardagsrummet som med enkelhet möbleras med såväl soffgrupp som matbord - perfekt för trevliga tillställningar. Dessutom njuter vi av möjligheten att ställa dörren på glänt mot den inglasade balkongen som året om blir ett extra rum för umgänge. Vidare finner vi ett klassiskt kök i vita toner, stort sovrum, helkaklat badrum och flera praktiska garderobslösningar. Här bor vi i en välskött förening i attraktivt område som tack vare sitt centrala läge erbjuder närhet till både hav, city, grönområden, restauranger och nöjen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4