Mäklare Konrad Hättmark

Konrad Hättmark

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hyllie kyrkoväg 55B, Annetorp, Malmö kommun

Hyllie kyrkoväg 55B

Lägenhet
Annetorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 905 kr/mån
30 268 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga, genomgående tvårummare med väldisponerad planlösning i en av få föreningar på Limhamn som erbjuder hiss. Högt upp i huset stoltserar här smarta kvadrat som tillsammans med enhetlig interiör och ypperligt ljusinsläpp skapar en härlig atmosfär. Hemmets självklara hjärta är det sociala vardagsrummet och härifrån nås även den inglasade balkongen i perfekt läge mot föreningens grönskande innergård. Lägg där till ett helkaklat badrum, god förvaring och lyxen att bo med närhet till allt vardagen kräver i form av matbutiker, nöjen och service. Dessutom erbjuds pendlaren flera smidiga kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hyllie allé 4, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie allé 4

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 350 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/5
5 239 kr/mån
40 854 kr/m²

I attraktiva Hyllie har vi nu nöjet att presentera denna smakfulla trerummare. Här välkomnas vi av en modern bostad med genomgående parkettgolv, ljusa kulörer, stora fönsterpartier och stilrena detaljer. Den öppna planlösningen mellan matplats och vardagsrum bidrar till generösa sociala ytor - och ett tidlöst kök med praktisk köksö blir en naturlig mötesplats vid såväl vardag som fest. Två lättmöblerade sovrum disponeras med lätthet efter behov och vidare finner vi ett tilltaget badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter samt en gårdsvänd balkong varifrån vi fångar dagens härliga solstrålar. På Hyllie allé 4 bor vi på ypperligt läge med närhet till vardagens alla måsten, shopping på Emporia, skola, restauranger och evenemang på Malmö Arena. Dessutom utmärkta pendlingsmöjligheter från Hyllie Station där tåget tar oss vidare till både City och Köpenhamn. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 21 apr kl 17:00

Lilla Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 560 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/5
3 360 kr/mån
48 302 kr/m²

På utmärkt adress med närhet till såväl strandliv som citypuls har vi nu nöjet att presentera denna stilsäkra tvårummare. Vi tar hissen från markplan och välkomnas av en modern bostad från 2018 där enhetliga kulörer, generöst ljusinsläpp och kvalitativa material sätter en hög standard alltigenom. Kök, vardagsrum och matplats samsas utan skarpa gränser vilket skapar ypperliga förutsättningar för trevliga tillställningar - och som pricken över i:et ställer vi dörren på glänt mot den gårdsvända balkongen. Vidare väntar ett tilltaget sovrum, praktiska förvaringslösningar och tidlöst badrum med egen tvättutrustning som ytterligare bekvämlighet. Här bor vi problemfritt i en välskött förening med matbutiker, restauranger, kommunikationsalternativ, badbryggor och vackra promenadstråk runt knuten. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
S:t Knuts väg 4C, S:t Knut, Malmö kommun

S:t Knuts väg 4C

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
40,8 m²
2 rum
vån 2/4
2 368 kr/mån
51 348 kr/m²

På populär adress intill S:t Knuts livliga torg presenterar vi nu denna härliga 1920-talspärla. Här möter vi genomtänkt planlösning, stilren interiör och ljusa ytskikt som varsamt renoverats för att bevara den tidstypiska charmen. Det sociala vardagsrummet i vacker kulör blir hemmets naturliga samlingsplats och vidare tillagar vi goda middagar i ett smakfullt kök med lantlig känsla. Smarta kvadrat nyttjas på allra bästa vis och vi finner även sovrum, praktiska förvaringslösningar och helkaklat badrum. Bostaden är belägen i en välskött bostadsförening med lugn känsla och en av Malmös mysigaste innergårdar. Vi låter oss omfamnas av lummig grönska innan vi beger oss ut i området som tack vare sitt ypperliga läge erbjuder närhet till såväl trevliga restauranger som butiker, service och smidiga kommunikationsalternativ för den som pendlar. Den avslappnade känslan tillsammans med ett brett kulturutbud skapar en mycket tilltalande atmosfär. Varmt välkomna på visning!

Branteviksgatan 6B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 6B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2
4 142 kr/mån
24 167 kr/m²

Nu har vi nöjet att välkomna er till Branteviksgatan 6B där denna trivsamma tvårummare väntar. Här finner vi ljusa ytskikt, stilrena detaljer och enhetliga material som återfinns genom den mycket väldisponerade planlösningen. Stora fönsterpartier skapar fin rymd i det sociala vardagsrummet och en härlig balkong kan nyttjas året om tack vare praktisk inglasning. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och ett mycket smakfullt kök i tidlös design. Här bor vi bekvämt på Östra Sorgenfri som karaktäriseras av mysiga parker mellan huskropparna och trevliga promenadstråk trots närheten till citykärnans livliga puls. Inte långt ifrån lockar härliga Folkets Park och Möllans breda utbud av nöjen, god mat och uteliv. Vi ses på visning!

  • Balkong
Kolsyregatan 7, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Kolsyregatan 7

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
74 m²
3 rum
4 558 kr/mån
39 122 kr/m²

På utmärkt adress i Limhamns Sjöstad har vi nu nöjet att presentera denna optimala trerummare med plats för familjen. Här välkomnas vi av öppen planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo och vi njuter av hög bostadskomfort alltigenom. Det sociala vardagsrummet inbjuder till trevliga tillställningar och en gårdsvänd balkong blir en naturlig förlängning där vi gärna spenderar årets lite varmare dagar. Lägg där till två lättmöblerade sovrum, flera förvaringslösningar samt bekvämligheter som egen tvättutrustning och hiss från markplan. Här bor vi på trivsamt läge med närhet till såväl böljande hav som mysiga caféer - samtidigt som vi med endast en kort cykeltur når Malmös citykärna. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Formgatan 30, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Formgatan 30

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 2/6
4 918 kr/mån
42 174 kr/m²

I attraktiva Limhamns Sjöstad med magiska havsmiljöer och attraktiva promenadstråk runt knuten kan vi nu presentera denna nyproducerade trerummare. Här samsas yteffektiv planlösning med moderna detaljer och enhetliga materialval som tillsammans sätter hög standard alltigenom. De sociala sällskapsytorna innebär såväl vardagsrum som kök utan skarpa gränser - och med enkelhet inreder vi med både soffgrupp och matbord. Stora fönsterpartier låter dagsljuset flöda och en tilltagen balkong lockar under årets lite varmare dagar. Vidare finner vi två generösa sovrum, inbyggda förvaringslösningar och ett tidlöst badrum med tvättutrustning. Här bor vi i ett nybyggt bostadsområde med kluckande vatten, livliga närområden och avkopplande lugn. Dessutom närhet till populära restauranger, caféer, matbutiker, vårdcentral, Limhamns centrum och smidiga färdvägar till City. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Granviksgatan 79, Gullvik, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Granviksgatan 79

Radhus
Gullvik, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 529 kr/mån
24 564 kr/m²

I populära Gullvik har vi nu nöjet att presentera detta trivsamma radhus perfekt för familjen. Här kombineras bekvämligheten av en bostadsrätt med ombonad villakänsla vilket skapar utmärkta boendeförhållanden. Entrévåningens sociala planlösning erbjuder såväl vardagsrum som kök där neutrala kulörer, enhetliga material och generöst ljusinsläpp sätter prägel. En trappa upp väntar sedan en mer privat avdelning där flera sovrum finns belägna, samtliga utrustade med goda förvaringsmöjligheter. Lägg där till dubbla badrumsmiljöer och egna tvättmöjligheter som ytterligare bekvämligheter. Som pricken över i:et njuter vi av det mysiga uterummet vilket blir en naturlig förlängning mot uteplatsen som insynsskyddats av grönskande buskage. På Granviksgatan bor vi lugnt och barnvänligt med närhet till skola, förskola, matbutik, service och kommunikationer. Vi ses på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Byavägen 2, Äsperöd, Sjöbo kommun

Byavägen 2

Villa
Äsperöd, Sjöbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
141 m²
810 m² tomt

Endast några minuter från Tomelilla, belägen i natursköna Äsperöd erbjuds nu möjligheten att förvärva denna nyproducerade 1,5-plansvilla. På tilltagen tomt i ett familjärt kvarter välkomnas vi här av stilren exteriör i krispigt vitt med charmiga detaljer i grön nyans som direkt stjäl vår uppmärksamhet. För den med gröna fingrar tillåts kreativiteten flöda för att skapa en underbar utemiljö innan vi sedan kliver in i bostaden. Här slås vi direkt av den härliga rymden där ljusa ytskikt, genomgående material och stora fönsterpartier samsas på ett ypperligt vis. Entrévåningens öppna planlösning innebär generösa sociala sällskapsytor och köket är en dröm för den med matlagningsintresse. En trappa upp väntar sedan en mer privat avdelning där sovrummen enkelt disponeras efter behov. Dessutom flera praktiska förvaringsutrymmen samt ett av bostadens två helkaklade badrum i smakfull design. Lägg där till en funktionell grovingång med tvättutrustning, separat förråd och egen carport som underlättar den annars så hektiska vardagen. Här bor vi i en modern fastighet med låga driftkostnader och smarta lösningar. Med närhet till både förskola, matbutik och kommunikationer lämnas vi inget ytterligare att önska. Välkomna hem!

  • Plus
  • Nyproduktion

Visar alla 9