Mäklare Martin Arup

Martin Arup

Om mig

Jag är registrerad fastighetsmäklare sedan 2011 och numera franchisetagare på Erik Olssons kontor på Regementsgatan i Malmö. Min bakgrund är från idrotten där ishockeyn varit en stor del av mitt liv. Samtidigt som jag spelade passade jag även på att ta min civilekonom utbildning. Kunnig, tävlingsinriktad och driven är tre ord som personifierar mig ganska väl. Det är också detta som gjort att jag fått utmärkelsen "Årets mäklare Malmö" hela fyra gånger. Tveka inte att höra av er.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gustaf rydbergsgatan 7, Ribersborg, Malmö kommun

Gustaf rydbergsgatan 7

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 695 000 kr
108 m²
4 rum
vån 3/5
5 399 kr/mån
43 472 kr/m²

Varmt välkomna till Gustaf Rydbergsgatan 7 och denna fantastiska lägenhet disponerad på 4 rum och kök. Bekvämt belägen 3 trappor upp finner vi här ett mycket stilrent hem inrett med varsam hand där vackra kulörer, tidstypiska detaljer och generöst ljusinsläpp samsas på bästa vis. Via den långa hallen med charmigt kalkstensgolv når vi bostadens hjärta - vardagsrummet, som vidare öppnar upp mot såväl matplats som kök. De utsuddade avgränsningarna skapar en luftig atmosfär utmärkt för sociala tillställningar och mingel samtidigt som middagen tillagas i det moderna köket. Privat beläget väntar sedan två tilltagna sovrum och lägg där till god förvaring samt helkaklat badrum som ytterligare bekvämligheter. Som pricken över i:et kliver vi ut på den mysiga balkongen i bästa söderläge där vi gärna njuter av sensommarens värmande strålar med en god kopp kaffe. Här bor vi i en välskött förening med grönskande innergård och lugn känsla trots läget mitt i staden. Med närhet till allt vardagen kräver i form av skola, matbutik, shopping, fritidsaktiviteter och kommunikationer lämnas vi inget ytterligare att önska. Vi ses på visning!

 • Balkong
Gustaf Rydbergsgatan 7, Ribersborg, Malmö kommun

Gustaf Rydbergsgatan 7

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/4
4 391 kr/mån
40 663 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina bostad högst upp i huset på attraktiv adress endast ett stenkast från svalkande hav. Den väldisponerade planlösningen skapar en funktionell lägenhet som är både rymlig och lättmöblerad. Välbevarad fiskbensparkett löper genom rummen och ljusa kulörer skapa oslagbar luftighet. Det sociala vardagsrummet inbjuder till härliga tillställningar och här finns gott om plats för såväl soffgrupp som matplats. Vidare tillagar vi middagen i ett charmig kök innan vi finner god förvaring i flera garderober samt rofyllda sovrum som enkelt disponeras efter behov. Som pricken över i:et ställer vi upp dörren till den mysiga söderbalkongen där vi gärna njuter av sensommarens värmande strålar. Här bor vi i en stabil förening med vacker innergård och med närhet till Ribersborgs härliga utbud av caféer, restauranger, matbutiker och service. Dessutom bekvämt promenadavstånd till grönskande Slottsparken samt vackra strandmiljöer. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Tallmätaregatan 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00
Tallmätaregatan 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Tallmätaregatan 1, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Tallmätaregatan 1

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
163 + 8 m²
438 m² tomt

På idyllisk läge med Bunkeflostrands natursköna omgivningar runt knuten presenterar vi nu detta optimala hem för hela familjen. Här råder inga tvivel om hög bostadskomfort tack vare smarta kvadrat, stilren interiör och härliga kulörer som piggar upp. Entrévåningens sociala planlösningen inbjuder till trevliga tillställningar och vi ser fram emot såväl mysiga middagar som långa kvällar i soffan. De utsuddade gränserna mellan vardagsrum och kök skapar luftiga ytor och för den med matlagningsintresse välkomnar ett kvalitativt drömkök. En trappa upp väntar sedan en mer privat avdelning där sovrummen är belägna, samtliga med genomgående material. Stilren akustikpanel sätter modern prägel på noga utvalda väggar och lägg där till bekvämligheter som dubbla badrumsmiljöer, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. Som pricken över i:et kliver vi ut i en grönskande utemiljö som stoltserar med både gräsmatta och trädäck. Här finns gott om plats för skrattfylld barnlek, värmande timmar i solstolen och utrymme för vackra planteringar. Med närhet till skola, matbutik, fritidsaktiviteter, kommunikationer och service är detta ett hem för alla åldrar. Vi ses på visning!

 • Premium
Lönnallén 15, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Lönnallén 15

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 295 000 kr
180 + 25 m²
7 rum
688 m² tomt

I natursköna Bunkeflostrand har vi nu nöjet att presentera denna stilrena villa utmärkt för familjen. Här råder det inga tvivel om hög bostadskomfort tack vare väldisponerad planlösning, smakfull interiör och kvalitativa materialval alltigenom. Vi välkomnas av en otrolig rymd som skapas av ljusa kulörer, stora fönsterpartier och svårslagen takhöjd öppet i nock. Entrévåningens sociala atmosfär inbjuder till trevliga tillställningar och vi tillagar gärna goda middagar i det moderna HTH-köket. När vi sedan tar trappan till andra våningen väntar flera av bostadens privat belägna sovrum och smarta kvadrat för barn i alla åldrar. Lägg där till dubbla badrumsmiljöer, separat tvättstuga, praktiska förvaringslösningar och en genomtänkt tillbyggnad med såväl sovrum som garage. Som pricken över i:et kliver vi ut i den underbara och arkitektritade utemiljön i västerläge. Med uppvärmd pool, grönskande planteringar, poolhus, stenlagd uteplats och lekytor för de minsta lämnas vi inget ytterligare att önska. På Lönnallén 15 bor vi med vackra grönområden som närmsta granne och närhet till allt vardagen kräver i form av skola, förskola, matbutiker, service samt kommunikationer. Vi ses på visning!

Stadiongatan 53B, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 53B

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/8
4 819 kr/mån
20 872 kr/m²

På centralt läge med närhet till både grönskande parker, shopping och fotboll på Stadion presenterar vi nu denna fina trerummare. Bekvämt belägen två trappor upp välkomnas vi här av ett väldisponerat hem där det sociala vardagsrummet utgör hemmets självklara hjärta. Präglat av generöst ljusinsläpp, neutrala kulörer och charmiga detaljer skapas här en naturlig samlingsplats för såväl vänner som familj. Vi tillagar goda middagar i det praktiska köket och vidare finner vi två tilltagna sovrum som enkelt nyttjas efter behov. Lägg där till ett helkaklat badrum, god förvaring och som pricken över i:et - en härlig österbalkong som tack vare inglasningen blir ett extra rum året om. På Stadiongatan bor vi i en välskött förening med lummig innergård och korta avstånd till allt vardagen kräver i form av skola, matbutik, kommunikationer, fritidsaktiviteter, promenadstråk och köpcentrum. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mariedalsvägen 7B, Ribersborg, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Mariedalsvägen 7B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/4
3 135 kr/mån
35 972 kr/m²

Ribersborg är ett av Malmös mest populära områden och placerar sig mitt mellan det böljande blå havet, grönskande parker och pulsen från citykärnan. Livet här är enkelt med flertalet livsmedelsbutiker, gym, trendiga fik och restauranger samt fantastiska kommunikationsmöjligheter i närområdet. Precis här hittar vi nu en oslipad diamant i populära Brf Mariedal 1916. En genomgående bostad på 36 kvadratmeter med stor potential och chans att få sätta sin egen prägel. Vi erbjuds rymliga sällskapsytor, härliga fönsterpartier, köksutrymme med plats för matbord samt gott om förvaringsytor. Perfekt för studenten! Välkomna till Mariedalsvägen 7B!

Östergatan 28, Vellinge, Vellinge kommun

Östergatan 28

Radhus
Vellinge, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
88 m²
3 rum
370 m² tomt

På central gata i vackra Vellinge har vi nu nöjet att presentera detta nyrenoverade parhus i två plan. Här samspelar charmiga detaljer från byggåret med moderna kulörer och stilrena materialval som omsorgsfullt valts ut i samband med renoveringen. Den väldisponerade planlösningen erbjuder sociala ytor på hela nedre plan och vi ser fram emot umgänge i såväl vardagsrummet som i det smakfulla köket. En trappa upp väntar sedan hemmets mer privata del och vi njuter av nattsömnen i ett väl tilltaget sovrum. Vidare kliver vi ut i trädgården där det finns oändliga möjligheter för den med gröna fingrar att skapa en fantastisk och insynsskyddad oas. Idag finner vi här härliga gräsytor, buskage, stenläggning, ståtliga träd samt stenlagd uppfart i anslutning till entrén. Lägg där till helkaklat badrum, WC med tvättutrustning och generöst ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. I Vellinge bor vi endast ett stenkast från allt vardagen kräver i form av matbutiker, gym, service och kommunikationer. Dessutom uppskattar vi närheten till de otroliga stränderna i Kämpinge, Skanör och Falsterbo. Varmt välkommen att sätta din prägel, vi ses på visning!

Hyllie allé 30C, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie allé 30C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
87 m²
4 rum
vån 7/8
5 770 kr/mån
43 621 kr/m²

I en av Malmö snabbast växande stadsdelar som stoltserar med kaxig arkitektur och hög boendekomfort har vi nu nöjet att presentera denna fina fyrarummare. På husets sjunde våning med vacker utsikt över takåsarna välkomnas vi här av genomgående planlösning, moderna bekvämligheter och stilren interiör alltigenom. Det generösa ljusinsläppet flödar över hemmets sociala sällskapsytor och köket blir en självklar mittpunkt för såväl matlagning som mingel. Vidare väntar tre lättmöblerade sovrum, dubbla badrumsmiljöer och egen tvättutrustning som underlättar vardagen. Dessutom goda förvaringsmöjligheter och som pricken över i:et, en helt magisk balkong i bästa söderläge som lockar till härliga stunder i solens värmande strålar. Här lämnas inget att önska och med närhet till skola, shopping, matbutik, kommunikationer och Hyllies breda serviceutbud tillgodoses behov för alla åldrar. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Glansbaggegatan 48, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Glansbaggegatan 48

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
111 m²
3 rum
388 m² tomt

Till er som söker något enkelt men är pedantiska i sitt val att bo, har äntligen kommit rätt! Vi välkomnar er in till denna optimalt planerade 1-plans villa med utrymme för stora som små. Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum, tillsammans med de fina fönsterpartierna, blir snabbt husets hjärta. Här finns även möjlighet att göra ännu ett sovrum om familjen växer eller ni helt enkelt är i behov av det. Sovrum och badrum ligger privat placerat och badrummen renoverades 2020-2021 med lyxig interiör för extra avslappning. Utvändigt ligger lättskötta grönytor med en dekorativ uteplats perfekt lämpad för möblemang och grillmiddagar, dessutom med full uppsyn över gräsmattan där de minsta kan springa fritt för lek. Bunkeflostrand är ett attraktivt bostadsområde med många barnfamiljer som umgås och trivs med närhet till natur, lekplatser och populära förskolor samt skolor. Här finns ett mindre centrum med allt man kan behöva till vardags, och med Malmös myllrande folkliv på bekvämt avstånd behöver man aldrig sakna något. Här bor ni kort sagt lugnt, trivsamt och med bekvämligheter som underlättar den annars hektiska vardagen- varmt välkomna på visning!

Tessins väg 14, Ribersborg, Malmö kommun

Tessins väg 14

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
112 m²
5.5 rum
vån 2/7
6 630 kr/mån
44 598 kr/m²

Kring Ribersborg grönskande stråk har vi nöjet att presentera denna ståtliga lägenhet disponerad på 5,5 rum och kök. På Tessins väg 14 välkomnas vi av välplanerad planlösning, generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt charmiga attribut så som dubbeldörrar och vacker parkett. De sociala ytorna med vardagsrum och matsal inbjuder till trevliga tillställningar och vidare lockar en rymlig balkong i utmärkt västerläge. Här ser vi fram emot såväl morgonkaffe som ljumna sommarkvällar i goda vänners lag. Lägg där till köket i klassisk design, privat belägna sovrum varav ett med walk-in-closet, badrum, gäst-WC och flera smidiga förvaringslösningar som ytterligare bekvämligheter. Den centrala adressen erbjuder närhet till allt vardagen kräver och vi njuter av Ribbans lummiga närområden, svalkande havsbad, skolor, service, kommunikationer och brett restaurangutbud. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Kastanjeallén 8A, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Kastanjeallén 8A

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
103 + 17 m²
5 rum
404 m² tomt

Varmt välkomna till Kastanjeallén och denna härliga villa disponerad på 1,5 plan. På attraktiv adress i alltid lika populära Bunkeflostrand njuter vi här av unik närhet till såväl böljande hav som grönskande närområden. Bostadens väldisponerade planlösning nyttjas enkelt efter familjens behov och vi möter direkt den sociala entrévåningen som saknar skarpa gränser mellan kök, vardagsrum och matplats. Här lockas vi till trevliga tillställningar med våra nära och när vädret tillåter tvekar vi inte att kliva ut i den solsäkra utemiljön. En trappa upp väntar sedan tilltagna sovrum och goda möjligheter att inreda med såväl förvaringslösningar som personliga kulörer. Lägg där till ett helkaklat badrum, fullt utrustad tvättstuga i separat byggnad samt stenlagd parkering med plats för två bilar. Med ett brett utbud av restauranger, matbutiker, service, skola och fritidsaktiviteter är detta ett optimalt boende för både stora och små. Vi ses på visning!

Gustaf rydbergsgatan 3, Ribersborg, Malmö kommun

Gustaf rydbergsgatan 3

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
73 m²
2.5 rum
vån 2/4
4 119 kr/mån
40 411 kr/m²

I hjärtat av Ribersborg har vi nu nöjet att presentera denna ljuvliga 2,5:a med hemtrevlig känsla och charmiga attribut. På Gustaf Rydbergsgatan 3 väntar en väldisponerad bostad med ljus interiör, tilltagen takhöjd och vackra detaljer som andas 1930-tal. Vardagsrummets öppna planlösning mot halvan skapar en social miljö och vackra dörrar med glaspartier leder in till det rofyllda sovrummet. Vidare finner vi ett mysigt kök i moderna kulörer och härifrån når vi även den underbara balkongen där en platsbyggd soffa lockar till soliga stunder med utsikt mot föreningens grönskande innergård. Lägg där till helkaklat badrum och flera praktiska förvaringsutrymmen som ytterligare bekvämligheter. Utanför porten väntar Ribersborgs breda utbud av restauranger, caféer och matbutiker. Dessutom är vi endast ett stenkast från lummiga parker, livlig stadspuls och svalkande dopp i det blå. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Östra Ansgarigatan 68, Limhamn, Malmö kommun
 • Sön 8 okt kl 16:45

Östra Ansgarigatan 68

Villa
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
55 m²
3 rum
107 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera detta fina gathus med väldisponerade ytor och hemtrevlig atmosfär. Här är det lätt att trivas tack vare harmonisk interiör, vackra detaljer, synliga takbjälkar och mysig kamin som inbjuder till många härliga kvällar. Ljusinsläppet är generöst tack vare stora fönster och vi förlänger gärna rummen genom att öppna upp mot såväl trädäck som trädgård i soligt söderläge. Sovavdelningen finner vi sedan avskilt en trappa upp och vidare erbjuds vi ett helkaklat badrum med badkar. Den pittoreska miljön känns rofylld och vi njuter av närheten till både vackra promenadstråk, hav, Öresundsbron, båtliv och kullerstensbeklädda gator. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Roslins väg 14A, Ribersborg, Malmö kommun

Roslins väg 14A

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 5/5
3 287 kr/mån
49 875 kr/m²

På översta våningen på omåttligt populär adress, hittar vi denna kvadratsmarta enrummare med fantastisk 50-talscharm. Här är det lätt att trivas med moderna, enhetliga interiörval som samspelar fint med välbevarade originaldetaljer så som fiskbensparkett och kalkstensgolv. Lägg där till stora fönsterpartier som ger ljus åt den öppna och yteffektiva planlösning som bjuder på kök och vardagsrum med stora sällskapsytor med god plats för matplats och umgänge, samt en avskild del för sovalkov med platsbyggda hyllor. På samma våning och bara några steg bort ligger den gemensamma takterassen med fin utsikt där ni kan njuta av en kopp kaffe i eftermiddagssolen. Området är omtalat tack vare närheten till parker, havet och Citykärnan. Här bjuds vi på trevliga strövområden längs Ribban och i Slottsparken samt flertalet mysiga restauranger. Missa inte chansen att förvärva denna pärla som är något utöver det vanliga, hjärtligt välkomna på visning!

Regementsgatan 56B, Slottsstaden, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Regementsgatan 56B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
50,4 m²
2 rum
vån 6/7
3 075 kr/mån
39 583 kr/m²

I hjärtat av Slottsstaden välkomnar vi er nu till denna luftiga tvårummare med balkong i österläge. Tack vare den väldisponerade planlösningen, tilltagen takhöjd och generöst ljusinsläpp bjuds här på lättmöblerade rum som enkelt inreds efter tycke och smak. Bostaden präglas av 30-talskänsla och vi njuter av charmiga detaljer så som takrosetter och välbevarad fiskbensparkett. Vidare finner vi ett trevligt kök med liten matplats, halvkaklat badrum och goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Här bor vi på perfekt läge och runt knuten finner vi allt vardagen kräver i form av mataffärer, lummiga promenadstråk, service, restauranger och caféer. Den korta sträckan till havet ger guldkant på vardagen och önskas mer citypuls erbjuds flera smidiga pendlingsmöjligheter. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 15