Mäklare Martina Albertsson

Martina Albertsson

Om mig

2008 började jag min karriär som fastighetsmäklare och jag kan uppriktigt säga att jag älskar mitt jobb! Med min erfarenhet och gedigna kunskap skapar jag trygghet för mina kunder genom varje steg i försäljningsprocessen. Genom mitt driv och tydlig återkoppling levererar jag en högkvalitativ och professionell tjänst med personlig service. Hör av dig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Törnskärsgången 9A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Törnskärsgången 9A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Törnskärsgången 9A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Törnskärsgången 9A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
4 563 kr/mån
34 455 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Karlskronaplan 6, Karlskronaplan, Malmö kommun

Karlskronaplan 6

Lägenhet
Karlskronaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 268 kr/mån
29 432 kr/m²

En genomgående och ljus lägenhet vid populära Folkets park. Ytterst välplanerad bostad med charmiga och välbevarade originaldetaljer, högt i tak och stuckatur är några av de karakteristiska dragen för denna lägenhet om 44 kvadratmeter.

Kyrkvägen 9A, Höllviken, Vellinge kommun

Kyrkvägen 9A

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
93 m²
3 rum
6 786 kr/mån
53 710 kr/m²

På ett fantastiskt läge i hjärtat av Höllviken, ligger bostadsprojektet Kronodal som andas exklusivitet! Ta chansen att bo i denna ljusa etagelägenhet med egen takterrass och spanska balkonger! Påkostade materialval, planerade ytor och ett fantastiskt ljusflöde! Nära restauranger, hav och vackra promenadstråk! Med närhet till havet och naturen erbjuder Höllviken en lugn och trygg miljö att bo i, samtidigt som storstadslivet i Malmö endast är två mil bort. Höllviken erbjuder bra skolor och barnomsorg nära naturen. Vackra havsvyer finns det gott om tack vare Höllvikens läge mellan Östersjön i söder och Öresund i norr. Ängsmark och skog finns att tillgå samt väl utvecklade vandringsleder genom hela kommunen.

  • Balkong
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Fiskaregränd 23

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
248 + 20 m²
9 rum
762 m² tomt

Välkommen till Fiskaregränd. Ett genuint boende nära havet med premiumval i alla detaljer och låga driftskostnader. Snabba och smidiga kommunikationsmöjligheter – inte minst till Köpenhamn. I natursköna omgivningar vid Bunkeflo strandängars naturreservat finner vi denna gedigna fastighet från 2012 med låga driftskostnader belägen på lugn återvändsgata ner mot havet. Tomten gränsar till öppna ytor som ger en härlig bullerbykänsla för barnen. Förutom lättskötta gräsytor finner vi även rymlig uteplats och härligt poolområde i syd/väst. Havet är endast en kort promenad bort vilket uppskattas såväl sommartid, med ett dopp, som såväl vintertid med skridskoåkning. Villan är synnerligen genomtänkt med påkostade materialval och en utmärkt planlösning om bland annat fem sovrum, kök med stor matplats och angränsande vardagsrum med kamin och imponerande fönsterpartier. Vidare erbjuds två eleganta badmiljöer, bastu, gästtoalett, tv-rum samt allrum på det övre våningsplanet. Goda förvaringsmöjligheter samt rymliga klädkammare. Carport, flera uppställningsplatser för bil samt dubbla förråd.

  • Premium

Visar alla 4