Mäklare Martina Albertsson

Martina Albertsson

Om mig

2008 började jag min karriär som fastighetsmäklare och jag kan uppriktigt säga att jag älskar mitt jobb! Med min erfarenhet och gedigna kunskap skapar jag trygghet för mina kunder genom varje steg i försäljningsprocessen. Genom mitt driv och tydlig återkoppling levererar jag en högkvalitativ och professionell tjänst med personlig service. Hör av dig för ett första möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Koristgatan 14, Lindeborg, Malmö kommun

Koristgatan 14

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 475 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
3 909 kr/mån
23 790 kr/m²

På trivsamma Lindeborg välkomnar denna hemtrevliga tvåa med alldeles perfekt planlösning. Ett stort kök med matplats och ett generöst vardagsrum gör bostaden social och ifrån sovrummet nås den inglasade balkongen i västerläge. Denna blir till ett extra rum året om, med fantastisk grönskande utsikt och med plats för loungegrupp där vi kan avnjuta många härliga kvällar. Bostaden erbjuder även ett helkaklat badrum och stora fönsterpartier som bidrar till ett fantastiskt ljusflöde genom bostaden. Området är grönt och fridfullt och vi har nära till Svågertorp och Hyllie med tågstation och shopping samt restauranger och perfekt access till yttre- och Inre Ringvägen som tar oss såväl åt söder som åt norr. Lockar en shoppingtur i Köpenhamn eller flygresa via Kastrup tar vi oss enkelt och snabbt dit på ca 20 minuter antingen med bil eller tåg. Varmt välkomna!

  • Balkong
Grönvägen 4E, Arlöv, Burlövs kommun

Grönvägen 4E

Lägenhet
Arlöv, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/3
4 410 kr/mån
13 354 kr/m²

På trivsamma Grönvägen välkomnas vi in till denna ljusa trerummare med en inglasad balkong i söderläge och optimalt planerade kvadratmeter. Här erbjuds en genomgående planlösning där köket, matplatsen och vardagsrummet skapar optimala sällskapsytor som bjuder in till umgänge med vänner och familj. Från den ena sovrummet nås den inglasade balkongen där vi kan njuta av det härliga ljuset året om. Vidare bjuds det på parkettgolv, två inbjudande sovrum, platsbyggda garderober och badrum med badkar. Här bor vi i ett välskött och trevligt område bland flerfamiljsbostäder med fina grönskande innergårdar där vi kan njuta av soliga dagar. Dessutom har vi bekväm närhet till allt vardagen kräver så som skolor, förskolor och matbutiker samtidigt som vi enkelt når Malmö city med bil, buss eller tåg.

  • Balkong
Skräddarebyn 1B, Annestad, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Skräddarebyn 1B, Annestad, Malmö kommun, bild 2
Skräddarebyn 1B, Annestad, Malmö kommun, bild 3

Skräddarebyn 1B

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
59,6 m²
2 rum
vån 1/4
5 060 kr/mån
24 329 kr/m²

Vi kliver in i en ljus och sober marklägenhet med en uteplats i österläge! Harmoniska färgval, uppdaterat och smakfullt kök i vita toner, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt god förvaring. Här bor vi i ett lugnt och trivsamt område som erbjuder allt man kan önska sig så som välsorterad matbutik, fantastiska grönområden och närhet till havet samtidigt som vi har goda kommunikationer till Emporia samt Malmö City. Skolor samt förskolor ligger på promenadavstånd precis som centrum med välrenommerade restauranger och apotek

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 2
Fiskaregränd 23, Bunkeflostrand, Malmö kommun, bild 3

Fiskaregränd 23

Villa
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 995 000 kr
248 + 20 m²
9 rum
762 m² tomt

Välkommen till Fiskaregränd. Ett genuint boende nära havet med premiumval i alla detaljer och låga driftskostnader. Snabba och smidiga kommunikationsmöjligheter – inte minst till Köpenhamn. I natursköna omgivningar vid Bunkeflo strandängars naturreservat finner vi denna gedigna fastighet från 2012 med låga driftskostnader belägen på lugn återvändsgata ner mot havet. Tomten gränsar till öppna ytor som ger en härlig bullerbykänsla för barnen. Förutom lättskötta gräsytor finner vi även rymlig uteplats och härligt poolområde i syd/väst. Havet är endast en kort promenad bort vilket uppskattas såväl sommartid, med ett dopp, som såväl vintertid med skridskoåkning. Villan är synnerligen genomtänkt med påkostade materialval och en utmärkt planlösning om bland annat fem sovrum, kök med stor matplats och angränsande vardagsrum med kamin och imponerande fönsterpartier. Vidare erbjuds två eleganta badmiljöer, bastu, gästtoalett, tv-rum samt allrum på det övre våningsplanet. Goda förvaringsmöjligheter samt rymliga klädkammare. Carport, flera uppställningsplatser för bil samt dubbla förråd.

  • Premium
Lindeborgsgatan 297, Lindeborg, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Lindeborgsgatan 297

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 051 kr/mån
23 987 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5