Mäklare Joakim Johansson

Joakim Johansson

Om mig

test

Mäklarens försäljning på Hemnet
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 2
Liljegatan 32, Bara Backar, Svedala kommun, bild 3

Liljegatan 32

Radhus
Bara Backar, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
107 m²
4 rum
6 549 kr/mån
31 729 kr/m²

I familjära Bara Backar har vi nu nöjet att presentera detta trivsamma radhus som nyproducerades 2019. Beläget på bästa hörnläge välkomnas vi här av en stilren bostad som invändigt bjuder på väldisponerade kvadrat med sociala ytor på nedre plan och privata sovrum en trappa upp. Matplats och vardagsrum samsas utan skarpa gränser vilket skapar en luftig atmosfär och ett kvalitativt kök lockar omgående till trevliga stunder. Ljusa kulörer och enhetliga material sätter tidlös prägel genom hemmet och vi erbjuds badrumsmiljöer på båda våningsplanen. Lägg där till flera sovrum som enkelt disponeras efter behov, praktiska förvaringslösningar, egen tvättutrustning och två parkeringsplatser som underlättar vardagen. Pricken över i:et är den lättskötta utemiljön som innebär underbara soltimmar på både fram- och baksidan, härlig lek och långa grillkvällar med vännerna. Snyggt avgränsat med staket och flera möjligheter till blomstrande planteringar skapas här en privat oas för alla åldrar. I populära Bara bor vi bekvämt och naturnära med närhet till förskola, skola, lekplats, matbutik, vårdcentral samt smidiga resvägar till Malmö. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun, bild 2
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun, bild 3

Byastensvägen 1H

Radhus
Bara, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
6 100 kr/mån
29 370 kr/m²

Välkommen till Byastensvägen 1H! Vi erbjuds nu ett nyproducerat och stilfullt radhus från 2021 som erbjuder dig modern komfort och stilfulla materialval. Med sina 5 rum och 119 kvadratmeter ger denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Med sin genomtänka planlösning där vi får ett socialt nedre plan i en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats samt ett mer privat plan på ovanvåningen med tre sovrum samt ett allrum att umgås i. Vardagsrummet är rymligt med plats för de möbler du behöver samt en riktigt trevlig braskamin för att höja stämningen ytterligare. Genom vardagsrummet når vi även bostadens uteplats med många soltimmar i söderläge. Perfekt för grillkvällar och för att njuta av solen strålar under den varmare tiden på året. Köket är ett modernt och stilrent kök från HTH med en bänkskiva i komposit och luckor i en stilren grå kulör. Det finns även plats för matbord tillräckligt stort för familjen att samlas runt. På nedre plan finns även ett badrum med tillhörande tvättstuga i toppmodernt utförande. Ovanvåningen ger dig goda möjligheter att anpassa för just din livssituation där du istället för sovrum kan använda det som gästrum eller hemmakontor. Att bostaden har tillgång till två fullstora badrum är även det ett stort plus. Varje hus har även fått installerat en laddbox för bilar. Området runt Byastensvägen erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Bland annat finns det skola, vårdcentral, matbutiker och stora grönområden i närheten. För naturentusiaster är närheten till Bokskogen och en golfbana en extra bonus. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 2
Harrisvägen 13, Beddingestrand, Trelleborgs kommun, bild 3

Harrisvägen 13

Villa
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
168 + 17 m²
6 rum
1 043 m² tomt

Drömmer du om ett hem där varje dag börjar och slutar med havets lugnande sus? Denna exklusiva pärla i Skateholm erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil. Beläget som sista hus mot den långa kustremsan njuter vi här av ett kvalitativt boende med svårslagna närmiljöer, rofyllda vyer och milslånga promenader längs med det böljande blå. I Beddingestrand erbjuds allt vardagen kräver i form av service, matbutiker, skolor och kommunikationer. Dessutom finner vi Sveriges sydligaste golfklubb, ett mysigt centrum och fina möjligheter till kitesurfing.

  • Premium
Jakob Hanssons väg 5A, Klågerup, Svedala kommun

Jakob Hanssons väg 5A

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1
6 268 kr/mån
30 798 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Varmt välkomna till detta fina brf-parhus med plats för lilla familjen med möjlighet att bygga till en ovanvåning om ca 50 kvm. Invändigt bjuder bostaden på välplanerade kvadrat med modern och enhetlig interiör som tillsammans med generöst ljusinsläpp ger en fantastisk rymd utöver det vanliga. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär och från vardagsrummet erbjuds vi även möjligheten att kliva ut på det stora trädäcket i soligt läge. Lägg där till privata och rofyllda sovrum, praktiska förvaringsutrymmen, stort badrum med tvättmöjligheter och gäst-WC. Här bor vi lugnt och tryggt med Bokskogens utmärkta löpspår och utflyktsmål alldeles runt hörnet, och för den som uppskattar kultur välkomnar Klågerups Slott endast en kort cykeltur bort. Dessutom ger närliggande Klågerupsskolan samt förskolorna Väderleken och Mumindalen en trygg start i livet för de yngre familjemedlemmarna. Vi ses på visning!

  • Uteplats
Jacob Hanssons väg 9 B, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons väg 9 B

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
144 m²
5 rum
5 927 kr/mån
25 660 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Till er som söker ett bekvämt husliv i en ljus tillvaro, har äntligen hittat rätt! Här bor ni i en bostadsrättsförening trots den fria känslan att ta större delen av ansvaret själv. Den invändiga interiören är slående tack vare den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum som samspelar i perfekt harmoni. Här med utgång till den tilltalande terrassen med pergola och gräsmatta- perfekt för de små att leka! Huset erbjuder idag fyra rymliga sovrum fördelat på två plan. Fler fördelar i huset är de viktiga bekvämligheterna i form av både stort badrum med egna tvättmöjligheter, gäst-WC och gott om bra förvaringsmöjligheter. Optimalt läge med trevliga grannar på ena sidan och en luftig gemensamhetsyta på andra vilket skapar en mer öppen och luftig känsla än övriga tomter. I familjevänliga Klågerup finns såväl förskola som grundskola, populära Bokskogen runt knuten och bra förbindelser till närliggande orter som Malmö, Lund och Svedala. Vi ses på visning!

  • Uteplats

Visar alla 5