Mäklare Joakim Johansson

Joakim Johansson

Om mig

test

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värbyängen 142, Bara, Svedala kommun
 • Sön 10 dec kl 13:30
Värbyängen 142, Bara, Svedala kommun, bild 2
Värbyängen 142, Bara, Svedala kommun, bild 3

Värbyängen 142

Villa
Bara, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
106 + 54 m²
4 rum
135 m² tomt

Välkomna till natursköna Bara där vi nu har nöjet att presentera detta charmiga 2-plansradhus. Beläget på utmärkt läge med rofyllda närmiljöer finner vi här ett väldisponerat hem med lättmöblerade rum, dubbla badrum och fullt utrustat kök med matplats. Entrévåningens sociala planlösning skapar utmärkta förutsättningar för trevliga tillställningar och vidare en trappa upp väntar flera privata sovrum som med enkelhet nyttjas efter behov. Vidare erbjuds vi en inredd källarvåning med gillestuga och tvättstuga som ytterligare bekvämligheter. Lägg där till goda förvaringsmöjligheter, en tilltagen balkong i norr samt ett härligt uterum som inbjuder till mysiga stunder året om. Pricken över i:et är den insynsskyddade trädgården i solsäkert söderläge där vi gärna njuter av såväl grillkvällar som lata dagar i solstolen. Här bor vi bekymmersfritt med närhet till skola, förskola, fritidsaktiviteter och kommunikationer. Dessutom lummiga Bokskogen, fina Torups Slott och en välbesökt golfbana. Vi ses på visning!

 • Premium
Segestrandsgatan 6 LGH 1004, Svedala, Svedala kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Segestrandsgatan 6 LGH 1004, Svedala, Svedala kommun, bild 2
Segestrandsgatan 6 LGH 1004, Svedala, Svedala kommun, bild 3

Segestrandsgatan 6 LGH 1004

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
3 594 kr/mån
31 583 kr/m²

Varmt välkomna till Segestrandsgatan 6 och denna väldisponerade tvårummare med öppen planlösning, generöst ljusinsläpp och sociala sällskapsytor. Bekvämt belägen på husets första våning möter vi här ett hem med hög bostadskomfort och smarta lösningar som underlättar vardagen. Det rymliga allrummet utan skarpa gränser mellan kök, matplats och allrum blir bostadens självklara hjärta - och här ser vi fram emot att ha trevliga tillställningar med våra vänner. Med dörren på glänt till uteplatsen i österläge förlängs rummet ytterligare och den praktiska inglasningen skapar en mysig atmosfär året om. Vidare väntar ett tilltaget sovrum, goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med både golvvärme och egen tvättutrustning. I Brf Livsmiljö bor vi lugnt och bekymmersfritt med närhet till vardagens alla behov så som skola, matbutik, service och fritidsaktiviteter. Dessutom erbjuds flera smidiga kommunikationsalternativ för den som pendlar till Malmö, Lund eller Ystad. Vi ses på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Rönnstigen 28, Svedala, Svedala kommun

Rönnstigen 28

Radhus
Svedala, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
94,5 m²
4 rum
vån 1/1
6 124 kr/mån
26 402 kr/m²

I familjära Svedala har vi nu nöjet att välkomna er till detta väldisponerade brf-radhus. Kring grönskande närområden och med härlig landetkänsla tack vare tidigare gamla vackra odlingslotter alldeles intill finner vi här ett utmärkt hem med lättmöblerade rum och stilren interiör. Vi erbjuds öppna sociala sällskapsytor utan skarpa gränser mellan kök och vardagsrum - och stora fönsterpartier tillåter dagsljuset flöda över enhetligt parkettgolv. Vidare väntar tre tilltagna sovrum, flera praktiska förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum i tidlös design. Pricken över i:et är den härliga uteplatsen i västerläge som bakom insynsskyddande buskage liknar en privat oas. Här njuter vi av långa grillkvällar med vännerna samtidigt som de små leker på gröningen precis utanför. På Rönnstigen bor vi lugnt och bekvämt med närhet till alla vardagens behov så som matbutik, skolor, service och kommunikationer. Vi ses på visning!

 • Uteplats
Jakob Hanssons väg 5A, Klågerup, Svedala kommun

Jakob Hanssons väg 5A

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
94 m²
3 rum
vån 1
5 698 kr/mån
30 798 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Varmt välkomna till detta fina brf-parhus med plats för lilla familjen med möjlighet att bygga till en ovanvåning om ca 50 kvm. Invändigt bjuder bostaden på välplanerade kvadrat med modern och enhetlig interiör som tillsammans med generöst ljusinsläpp ger en fantastisk rymd utöver det vanliga. Kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning vilket skapar en social atmosfär och från vardagsrummet erbjuds vi även möjligheten att kliva ut på det stora trädäcket i soligt läge. Lägg där till privata och rofyllda sovrum, praktiska förvaringsutrymmen, stort badrum med tvättmöjligheter och gäst-WC. Här bor vi lugnt och tryggt med Bokskogens utmärkta löpspår och utflyktsmål alldeles runt hörnet, och för den som uppskattar kultur välkomnar Klågerups Slott endast en kort cykeltur bort. Dessutom ger närliggande Klågerupsskolan samt förskolorna Väderleken och Mumindalen en trygg start i livet för de yngre familjemedlemmarna. Vi ses på visning!

 • Uteplats
Liljegatan 40, Bara Backar, Svedala kommun

Liljegatan 40

Radhus
Bara Backar, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
107 m²
4 rum
5 254 kr/mån
31 729 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera detta familjära radhus beläget på hörntomt i barnvänliga Bara Backar! Här välkomnas vi av direkt hemmakänsla tack vare omsorgsfullt vald interiör, genomgående parkettgolv, kvalitativa material och stora fönsterpartier som bidrar till härligt ljusinsläpp. Entrévåningens sociala atmosfär utan skarpa gränser mellan kök, matplats och vardagsrum skapar utmärkta ytor för umgänge - och härifrån når vi även bostadens härliga uteplats i solsäkert söderläge. Ett gediget trädäck med mysig pergola möbleras med enkelhet och den grönskande gräsmattan kantad av staket sträcker sig runt huset. Här råder inga tvivel om hög bostadskomfort med badrum på båda våningsplanen, tilltagna sovrum, gott om förvaring och egen tvättutrustning. Dessutom tryggheten att på en lugn gata med trevliga grannar, natursköna omgivningar och närhet till allt vardagen kräver i form av skola, förskola, matbutik, service och fritidsaktiviteter för alla åldrar. Vi ses på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Byastensvägen 1H, Bara, Svedala kommun

Byastensvägen 1H

Radhus
Bara, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/1
5 502 kr/mån
31 050 kr/m²

Välkommen till Byastensvägen 1H! Vi erbjuds nu ett nyproducerat och stilfullt radhus från 2021 som erbjuder dig modern komfort och stilfulla materialval. Med sina 5 rum och 119 kvadratmeter ger denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Med sin genomtänka planlösning där vi får ett socialt nedre plan i en öppen planlösning med kök, vardagsrum och matplats samt ett mer privat plan på ovanvåningen med tre sovrum samt ett allrum att umgås i. Vardagsrummet är rymligt med plats för de möbler du behöver samt en riktigt trevlig braskamin för att höja stämningen ytterligare. Genom vardagsrummet når vi även bostadens uteplats med många soltimmar i söderläge. Perfekt för grillkvällar och för att njuta av solen strålar under den varmare tiden på året. Köket är ett modernt och stilrent kök från HTH med en bänkskiva i komposit och luckor i en stilren grå kulör. Det finns även plats för matbord tillräckligt stort för familjen att samlas runt. På nedre plan finns även ett badrum med tillhörande tvättstuga i toppmodernt utförande. Ovanvåningen ger dig goda möjligheter att anpassa för just din livssituation där du istället för sovrum kan använda det som gästrum eller hemmakontor. Att bostaden har tillgång till två fullstora badrum är även det ett stort plus. Varje hus har även fått installerat en laddbox för bilar. Området runt Byastensvägen erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter. Bland annat finns det skola, vårdcentral, matbutiker och stora grönområden i närheten. För naturentusiaster är närheten till Bokskogen och en golfbana en extra bonus. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Jacob Hanssons väg 9 B, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons väg 9 B

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
144 m²
5 rum
5 927 kr/mån
25 660 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Till er som söker ett bekvämt husliv i en ljus tillvaro, har äntligen hittat rätt! Här bor ni i en bostadsrättsförening trots den fria känslan att ta större delen av ansvaret själv. Den invändiga interiören är slående tack vare den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum som samspelar i perfekt harmoni. Här med utgång till den tilltalande terrassen med pergola och gräsmatta- perfekt för de små att leka! Huset erbjuder idag fyra rymliga sovrum fördelat på två plan. Fler fördelar i huset är de viktiga bekvämligheterna i form av både stort badrum med egna tvättmöjligheter, gäst-WC och gott om bra förvaringsmöjligheter. Optimalt läge med trevliga grannar på ena sidan och en luftig gemensamhetsyta på andra vilket skapar en mer öppen och luftig känsla än övriga tomter. I familjevänliga Klågerup finns såväl förskola som grundskola, populära Bokskogen runt knuten och bra förbindelser till närliggande orter som Malmö, Lund och Svedala. Vi ses på visning!

 • Uteplats

Visar alla 7