Mäklare Johan Bergengren

Johan Bergengren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 38, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 38

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/6
4 631 kr/mån
36 042 kr/m²

Välkommen till denna toppmoderna trerummare med dubbla uteplatser. Lägenheten erbjuder en ljus och stilren interiör vars planlösning är optimalt planerad. Tack vare att bostaden är så pass ny är renoveringar inte en faktor man behöver ta hänsyn till på flera år. På de idylliska, uteplatserna kan man umgås både mindre och större sällskap. Den stora uteplatsen ligger dessutom i underbart läge mittemot Elinelundsparken med sol under hela dagen. Utöver detta erbjuds en planlösning som ger sociala ytor i det välutrustade köket och vardagsrummet, ett mindre sovrum som passar utmärkt som barnrum/gästrum/kontor och ett stort sovrum med gott plats för både större dubbelsäng samt garderober som ger en separat sovavdelning, tillsammans med ett spatiöst badrum med egna tvättmöjligheter. Elinegård är ett nybyggt område i anslutning till Limhamn. På cykel når man både hav och strand samt Hyllie tågstation, matbutik och Emporias utbud av restauranger och shopping inom 10 minuter. Utanför dörren erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Ett hem som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Hyllie vattenparksgata 46, Hyllie, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 10:00

Hyllie vattenparksgata 46

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
3 829 kr/mån
39 196 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna stilfulla tvårummare på hela 56 kvadratmeter. Den öppna planlösningen ger en hemtrevlig och välkomnande känsla där köket ger dig möjligt att laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. Här finns goda möjligheter att göra en del av bostaden till ett hemmakontor, eller varför inte en spelhörna! Vardagsrummet möbleras enkelt och är både trivsamt och ljust tack vare det generösa ljusinsläppet. En röd tråd i bostaden är det genomgående parkettgolvet samt de ljusa väggarna. Från det rymliga sovrummet når du den ljuvliga balkongen där du kan njuta av stillheten över den grönskande innergården. Här fattas inget! Hyllie har kommit att bli en stadsdel där du verkligen kan leva och inte bara bo. Här får du tillgång till shopping och service i världsklass med Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg med ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Ett stenkast från din ytterdörr finns även City Gross. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Kommunikationerna här är optimala, till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar er ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sundholmsgatan 14A, Limhamn-Ön, Malmö kommun

Sundholmsgatan 14A

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 2/5
3 245 kr/mån
46 429 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårummare på Sundholmsgatan i Brf Ventus! Här bjuds på välplanerade kvadratmeter, en balkong, en tilltaget köksö som lyxar till vardagen samt en stilren interiör i en välskött förening. Tack vare de ljusa ytskikten och stora fönsterpartierna erhålls ett behagligt ljusinsläpp i bostaden. Läget blir inte bättre än såhär! Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. Badrocksavstånd till vattnet där man tar morgon- och kvällsdoppen där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund. För den aktiva finns både gym i närheten, härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Behöver man ta sig in till stan är man bortskämd med kommunikationsmöjligheter i närheten.

  • Balkong
  • Hiss
Trådgränd 13C, Hyllie, Malmö kommun

Trådgränd 13C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/5
8 057 kr/mån
34 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna undangömda femma i Hyllies hemtrevliga kvarter - perfekt för familjen! Njut av att ha en egen entré och ingång utan att behöva använda sig av flera trappor. Även om det finns flera bostäder placerade ovanför detta boende får man ändå huskänsla tack vare etage-planeringen. Detta ger också en bostaden en modern planlösning med en mer social avdelning på entréplan, perfekt för underhållning av små och större sällskap. Här finner man ett av bostadens badrum, ett tilltaget vardagsrum, köket samt uteplats vänd mot innergården. Ovanplan är en mer avskild privat avdelning med sovrummen varav det största har tillgång till balkong. På ovanplan finns även bostadens andra badrum. Ett attraktivt boende för den som ställer krav på sitt nya hem. Gott om ljusinsläpp och en lugn miljö gör detta till ett hem att trivas i! Här bor man i ett område med närhet till välsorterade matbutiker, Malmös största köpcentrum Emporia med hela sitt utbud, förskolor, skolor samt Hyllie station där man enkelt kan ta tåget in till City eller över sundet till Danmark. För pendlaren även inom Sverige finns det flera kommunikationsmöjligheter, både tåg, buss och möjligheter till samåkning. Detta måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Kronolotsgatan 2, Limhamn-Ön, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Kronolotsgatan 2

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
101 m²
4 rum
vån 3/5
6 706 kr/mån
38 564 kr/m²

Fridfullt belägen på barnvänliga Ön, välkomnar denna välplanerade bostad som idag disponeras som en fyra med dubbla balkonger! Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en hemtrevlig känsla med fina utsikter över både hamnbassängen och Öresundet. Bostaden är enkel att möblera och flera alternativ är möjliga för den kreativa! Bostaden bjuder på tre rofyllda sovrum, som även kan användas som hemmakontor om så önskas. Detta hemmet är dock redan försett med en arbetsyta i hallen vid badrummet, säljarna har strategiskt planerat detta utefter dagar då jobbet kan utföras på hemmaplan. Bostaden bjuder även på ett rymligt badrum med egna tvättmöjligheter. Man bjuds på mycket goda förvaringsmöjligheter allt igenom samt bekvämligheter såsom hiss raka vägen ner till förråd på markplan. Detta är en bostad utöver det vanliga som upplevs bäst på plats. Varmt välkomna! Läget blir inte bättre än såhär! Det är få förunnat att kunna bo så nära vattnet. Badrocksavstånd till vattnet där man tar morgon- och kvällsdoppen där man även kan följa fiskebåtarna ut mot Öresund. För den aktiva finns både gym i närheten, härliga promenadstråk och cykelvägar mot både Ribersborg och Bunkeflostrand. Behöver man ta sig in till stan är man bortskämd med kommunikationsmöjligheter i närheten.

  • Balkong
  • Hiss
Sundholmsgatan 24, Limhamn-Ön, Malmö kommun
  • Tor 16 maj kl 14:15
Sundholmsgatan 24, Limhamn-Ön, Malmö kommun, bild 2
Sundholmsgatan 24, Limhamn-Ön, Malmö kommun, bild 3

Sundholmsgatan 24

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
103 m²
3 rum
vån 1/8
7 373 kr/mån
34 903 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad belägen i alltid lika populära Brf Mästerlotsen ute på Sundholmsgatan 24! Bostaden i fråga är belägen bekvämt på fösta våningen vilket innebär att man som ägare här innehar en härlig uteplats belägen på bästa västerläge. Just i detta fall är det tacksamma läget extra givande då man även njuter av härlig utsikt mot Öresund! Väl inne i bostaden blir trivseln inte sämre - här renoverades bostaden under 2020 då nytt golv lades, väggar målades, badrum och kök renoverades. Utöver detta har man en unik bostad med många kvadrat att inreda till just ens egna blivande drömhem. Gott om ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösning och tack vare den tilltagna boytan känns varje rum spatiöst. Resultatet? Ett hem att stortrivas i! På Ön bor man lugnt i pittoreska kvarter med havet som närmsta granne. Här blandas hus och smågator i en härlig symfoni tillsammans med natursköna promenadstråk med otroliga vyer. Norra delen av Ön har gott om björnbär och är populärt för fritidsfiske. All tänkbar service finns i centrala Limhamn och en del vid Övägen bara några minuter bort. För familjen finns även närbelägna förskolor och skolor. Bara några hundra meter från bostaden finns matbutik, Friskis & Svettis, samt goda kommunikationer till övriga staden via bussförbindelser samt cykelvägar. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Vagnmakarebyn 4D, Bunkeflostrand, Malmö kommun

Vagnmakarebyn 4D

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 650 kr/mån
25 394 kr/m²

Nu har vi glädjen att förmedla en stilren trerummare med fantastiskt ljusinsläpp och tilltagen uteplats. Vi välkomnas in i en ljus och mycket trivsam bostad med enhetlig ljus interiör och goda utrymmen att umgås. Bostaden erbjuder bland annat ett tilltaget kök med plats åt hela familjen, två spatiösa sovrum, enhetliga och öppna ytor samt stor balkong. I Bunkeflostrand bor vi på lugnt och familjevänligt område som erbjuder närhet till både goda kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkomna hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Holma torg 1B, Holma, Malmö kommun

Holma torg 1B

Lägenhet
Holma, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/6
7 442 kr/mån
22 865 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika bostad belägen på Holma Torg 1B! Ta hissen från markplan upp högst upp i huset och ta steget in och njut av ljusinsläpp, välplanerade kvadratmeter och det höga läget. Här saknas inget! Har man stora sällskapet på besök finns bostadens mycket trevlig takterrass att nyttja och under de kallare månaderna kan man instället använda sig av den halvöppna och moderna lösningen i vardagsrum/köket som tillsammans med den inglasade balkong bildar fina sociala ytor. Utöver detta bjuds det på möjlighet till tre sovrum, badrum med egna tvättmöjligheter och gäst-WC. Allt detta paketerat i en bostad som har tjusig utsikt åt tre väderstreck. Vardagslyxen är därmed ett faktum. Denna bostad är sannerligen unik och måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Skräddarebyn 1A, Bunkeflostrand, Malmö kommun
  • Sön 19 maj kl 15:30

Skräddarebyn 1A

Lägenhet
Bunkeflostrand, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 775 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 3/4
7 004 kr/mån
21 515 kr/m²

Nu har vi glädjen att förmedla en rymlig trerummare belägen på tredje våningen med fantastiskt ljusinsläpp. Vi välkomnas in i en ljus och mycket trivsam bostad med enhetlig interiör och goda utrymmen att umgås. Bostaden erbjuder bland annat ett tilltaget kök med plats åt hela familjen, två spatiösa sovrum, enhetliga och öppna ytor samt stor balkong. I Bunkeflostrand bor vi på lugnt och familjevänligt område som erbjuder närhet till både goda kommunikationer, skolor och dagis. Varmt välkomna hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 9