Mäklare Malin van Ekström Ahlby

Malin van Ekström Ahlby

Om mig

För en lyckad bostadsaffär krävs det en mäklare som ger det lilla extra för sina kunder, någon som kan tänka utanför boxen och överträffa samtligas förväntningar. Ingen affär är den andra lik och det krävs att jag som mäklare anpassar mig, något som även gör vardagen omväxlande. Med mitt driv och engagemang, tillsammans med den högkvalitativa byrån som Erik Olsson är, ser jag till att maximera slutpriset och imponera på mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostergatan 11, Centrum, Lunds kommun

Klostergatan 11

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/5
2 566 kr/mån
71 667 kr/m²

Mitt i Lunds myller välkomnar vi er in till Klostergatan 11. På föreningens ombonade innergård finner vi ingången till denna charmiga tvårummare. Med en takhöjd på ca 3,5 meter möts vi direkt av en rymlig känsla som tillsammans med de tidstypiska detaljerna ger ett boende utöver det vanliga. Tack vare den välplanerade planlösningen ges utrymme för all typ av möblering, här bor ni kort sagt enkelt med guldkant. Utanför dörren ligger föreningens gemensamma innergård som under somrarna nyttjas väl av nuvarande ägare, här ligger solen på större delen av dagen och lästimmarna kan därför snabbt bli många. På Klostergatan 11 bor ni ett stenkast från allt ni kan tänkas behöva, och lite till! Detta är ett hem som måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

Köpenhamnsvägen 15A, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 15A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 5/5
6 038 kr/mån
39 492 kr/m²

Till familjen som har letat efter en bostad anpassad för alla, har äntligen hittat rätt! Vi välkomnar er med hiss från markplan upp till denna genomgående fyrarummare som genast känns som hemma. Den välplanerade planlösningen skapar rum för alla där vardagsrummet snabbt blir bostadens hjärta. Här finns gott om utrymme för såväl tv-mys som större middagar med nära och kära. Sovrummen är i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter och det finns både badrum och WC tillgängligt, vilket innebär att ni slipper morgonstressen när alla ska i väg ungefär samma tid, lyxigt! Något som vi gärna påpekar en gång extra gällande denna bostad är belägenheten på femte våningen som i sin tur ger en oslagbar inredningsdetalj i form av ljus och utsikt. Dessutom ligger föreningens gemensamma takterrass intill, vilket snabbt ger bostaden pricken över i:et. HSB:s bostadsrättsförening Ärö är en lågt belånad bostadsrättsförening med engagerad styrelse. I föreningen finns utöver lägenheterna en bastu med duschrum som fritt kan nyttjas av medlemmarna, den omtalade takterrassen och inhägnad innergård anpassad för stora som små. Runt knuten finns allt som lummiga Slottsstaden har att erbjuda, inklusive flera matbutiker, förskolor, rogivande promenadstråk och parker, samt Ribersborgs vackra strandpromenad. Om ni önskar mer stadspuls finns det utmärkta bussförbindelser om vädret inte tillåter en kort cykeltur in till centrum.

  • Hiss
Repslagaregatan 27, Arlöv, Burlövs kommun

Repslagaregatan 27

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
4 595 kr/mån
33 688 kr/m²

Äntligen finns ett av de fantastiska 1-plans bostadsrättsradhusen på Repslagaregatan nu till ert förfogande. Radhuset är fördelat på tre rum och kök med en lättskött trädgård på baksidan. Invändigt imponeras vi av den välhållna och stilsäkra interiören, som tack vare den öppna planlösningen ger en känsla av otrolig rymd. Bekvämligheter i form av dubbla badrumsmiljöer, egna tvättmöjligheter och optimala förvaringslösningar är här en självklarhet. Att ha en walk-in closet i direkt anslutning till det stora sovrummet är lyx! För er med små barn kommer ni att glädjas åt den nybyggda lekplatsen som ligger precis på grönområdet intill huset. Även att parkeringsplats ingår ger extra bekvämlighet oavsett ålder. Arlöv är en omtyckt tätort med bekvämt läge i närheten av både Malmö och Lund. Arlöv erbjuder en balans mellan bostäder, service och bra kommunikationer, vilket gör det till ett attraktivt område för dem som söker en bekväm livsstil utanför storstaden, men fortsatt vill vara nära. Grönskande promenadstråk finns det gott om och tack vare att kommunen har expanderat mycket, och fortsätter att göra det, finns alla bekvämligheter inom kort gångavstånd, för både stora och små.

  • Uteplats
Hyllie Boulevard 6C, Hyllie, Malmö kommun

Hyllie Boulevard 6C

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
51 m²
3 rum
vån 5/6
4 559 kr/mån
45 000 kr/m²

Äntligen har ni chansen att flytta rätt in i en högt belägen och mycket välplanerad trerummare, på nybyggda Hyllie Boulevard 6C! De sociala sällskapsytorna samsas naturligt i en öppen planlösning där även den tilltagna balkongen nås från. Tack vare våningsplanet ser ni tydligt att det inte är något som ska byggas framför, för att sätta stopp för en härlig utsikt. Trots sina kvadratmeter finns här två bra sovrum och även en stor klädkammare för förvaring, i ett av sovrummen. Dessutom är badrummet stort och erbjuder egna tvättmöjligheter. JM:s plan var att bygga kvadratsmarta lägenheterna anpassat för både mindre och större behov. På 10 minuters cykelavstånd till centrum har dem skapat moderna, välplanerade bostäder som ger pengar över till annat än att bara bo. Smarta kvadrat helt enkelt. Det kan vi utan tvekan hålla med om att dem lyckats bra med! Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4