Mäklare Malin van Ekström Ahlby

Malin van Ekström Ahlby

Om mig

För en lyckad bostadsaffär krävs det en mäklare som ger det lilla extra för sina kunder, någon som kan tänka utanför boxen och överträffa samtligas förväntningar. Ingen affär är den andra lik och det krävs att jag som mäklare anpassar mig, något som även gör vardagen omväxlande. Med mitt driv och engagemang, tillsammans med den högkvalitativa byrån som Erik Olsson är, ser jag till att maximera slutpriset och imponera på mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Erikslustvägen 36K, Erikslust, Malmö kommun

Erikslustvägen 36K

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/3
4 429 kr/mån
33 258 kr/m²

Till er som söker efter trean som prickar av det man önskar med en bostad i Stjärnhusen, har äntligen hittat rätt. Här välkomnar vi er in till en genomgående trerummare bekvämt belägen på andra våningen med solig balkong ut mot den mysiga grönskan. Därtill rejäla interiörval så som fina parkettgolv och i köket ligger bänkskiva i sten. Med varsam renovering skapas enkelt drömbostaden efter egen smak och tycke. Något som utmärker stjärnhusen är de omtalade innergårdarna med mysiga uteplatser för liten som stor på varje gård. Ombonade i sobra färger från husen och grönskande gräsytor skapar gårdarna gemensamhet bland grannar. Här bor ni med kort avstånd till allt vardagen kräver i form av matbutiker och service samt bekvämligheten med de gröna omgivningarna som vidare tar er ner till havet. HSB:s bostadsrättsförening Erikslust är en väl omtalad förening med engagerad styrelse som tänker i framkant. Föreningen står tryggt med stabil ekonomi och något som ger extra guldkant är den trevliga grannsämjan i alla åldrar.

  • Balkong
Köpenhamnsvägen 42B, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 42B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/7
3 688 kr/mån
35 946 kr/m²

I stabila och omtalade HSB:s Brf Pukan välkomnar vi er upp till våning 3, där denna trivsamma tvårummare ligger perfekt beläget. Invändigt ligger det ljus, enhetlig och välskött interiör som noggrant valts ut för att behålla en 50-tals charmig attribut trots modern touch. Från vardagsrummet nås balkongen som vetter ut mot västerläge, där det dessutom har gott om plats för möblemang. Detta blir snabbt en naturlig plats att hänga på de varmare dagarna, kanske efter ett dopp i det blå nere på Ribersborg som ligger på kort cykelavstånd. Vidare erbjuds här självklart bekvämligheter i form av diskmaskin och smarta förvaringslösningar. För att underlätta den annars hektiska vardagen ytterligare, ligger populära Ica Malmborgs över gatan tillsammans med goda kommunikationer som enkelt tar er vidare om så önskas. Detta är ett boende för den som är pedantisk men bekväm i sitt val att bo. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 45B, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 45B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/7
5 774 kr/mån
33 333 kr/m²

Till er som vill bo bekvämt men är pedantisk i sitt val att bo, har äntligen hittat rätt! Här bjuds det på en ypperlig planlösning med genomgående ljusinsläpp och smart placerade rum. De sociala sällskapsytorna stoltserar i sin storlek, där man även kan ha stora sällskap i köket, minst sagt härligt! Från vardagsrummet nås balkongen som fint vetter mot föreningens grönska och är belägen ut mot västerläge som i sin tur ger en hel del soltimmar. Sovrummen ligger diskret placerat och förvaringsmöjligheterna är flertal. Enkelt för familjen! HSB:s bostadsrättsförening Trumman är en populär och omtalad förening. Föreningen äger marken och har under åren gjort det mycket bekvämt för de boende i föreningen. Här finns gym, bastu, boulebana, övernattningslägenhet för era besökare och fantastiska grönytor kring gårdarna perfekt lämpat för såväl stora som små. Runt knuten ligger även populära Ica Malmborgs, Lidl och goda kommunikationer som enkelt tar er in till city om så önskas. Grönområden och Ribersborgs glimrande strandstråk nås via kort promenad eller cykeltur de varmare dagarna.

  • Balkong
  • Hiss
Repslagaregatan 27, Arlöv, Burlövs kommun

Repslagaregatan 27

Radhus
Arlöv, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/1
4 595 kr/mån
33 688 kr/m²

Äntligen finns ett av de fantastiska 1-plans bostadsrättsradhusen på Repslagaregatan nu till ert förfogande. Radhuset är fördelat på tre rum och kök med en lättskött trädgård på baksidan. Invändigt imponeras vi av den välhållna och stilsäkra interiören, som tack vare den öppna planlösningen ger en känsla av otrolig rymd. Bekvämligheter i form av dubbla badrumsmiljöer, egna tvättmöjligheter och optimala förvaringslösningar är här en självklarhet. Att ha en walk-in closet i direkt anslutning till det stora sovrummet är lyx! För er med små barn kommer ni att glädjas åt den nybyggda lekplatsen som ligger precis på grönområdet intill huset. Även att parkeringsplats ingår ger extra bekvämlighet oavsett ålder. Arlöv är en omtyckt tätort med bekvämt läge i närheten av både Malmö och Lund. Arlöv erbjuder en balans mellan bostäder, service och bra kommunikationer, vilket gör det till ett attraktivt område för dem som söker en bekväm livsstil utanför storstaden, men fortsatt vill vara nära. Grönskande promenadstråk finns det gott om och tack vare att kommunen har expanderat mycket, och fortsätter att göra det, finns alla bekvämligheter inom kort gångavstånd, för både stora och små.

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4