Mäklare Malin van Ekström Ahlby

Malin van Ekström Ahlby

Om mig

För en lyckad bostadsaffär krävs det en mäklare som ger det lilla extra för sina kunder, någon som kan tänka utanför boxen och överträffa samtligas förväntningar. Ingen affär är den andra lik och det krävs att jag som mäklare anpassar mig, något som även gör vardagen omväxlande. Med mitt driv och engagemang, tillsammans med den högkvalitativa byrån som Erik Olsson är, ser jag till att maximera slutpriset och imponera på mina kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Stallmästaregatan 3B, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra Stallmästaregatan 3B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
3 341 kr/mån
47 237 kr/m²

I hjärtat av lummiga Slottsstaden hittar vi denna välplanerade enrummare som kombinerar bevarad charm med en modern inredning. Tack vare den genomtänkta layouten känns lägenheten rymlig och effektiv, med högt i tak och ljusa ytor som är noggrant utvalda för att passa in. Rummet känns rymligt och har plats för större möbler om så önskas. Det separata köket är också rymligt, med gott om arbetsytor för matlagning och sociala sammanhang. Lägenheten har dessutom ett fräscht helkaklat badrum och en praktisk, diskret klädkammare i hallen. Bostadsrättsföreningen är stabil och erbjuder en gemensam takterrass som nuvarande ägare uppskattar mycket – en riktig pärla för boendet. Slottsstaden är ett omtalat område med goda skäl; här bor man nära charmiga kvarter och har kort avstånd till både hav, strand och Malmös stadspuls.

Dalaplan 4D, Dalaplan, Malmö kommun

Dalaplan 4D

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
30,6 m²
1 rum
vån 3/4
1 861 kr/mån
29 248 kr/m²

På citynära adress välkomnar vi er upp till denna charmiga enrummare med kvadratmetrarna på rätt plats. Här bjuds det på bevarade originaldetaljer, breda fina fönsterpartier med fint ljusinsläpp och ett fräscht genomtänkt kök med goda arbetsytor. Tack vare planlösningen finns det smarta lösningar för alla möbler man önskar att inreda med. Det blir väll inte bättre för en student, förstagångsköpare eller någon som söker övernattningslägenhet? Här är det bara att flytta rätt in! Föreningen Brf Södersol är en välskött förening med låga avgifter och här har medlemmarna tillgång till bastu, gym och festlokal. Utanför porten finns kommunikationer och bekvämligheter med stenkast till Södervärn, Mobilia köpcenter och Triangeln Citytunneln.

Atles gata 7A, Hyllie, Malmö kommun

Atles gata 7A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
49 m²
2.5 rum
vån 1/5
3 976 kr/mån
39 796 kr/m²

Välkommen till denna stilrena tvårummare på cirka 49 m² i expansiva Hyllie, med en imponerande takhöjd på cirka 360 cm som ger en otrolig rymd. Den öppna planlösningen skapar ett socialt vardagsrum, och loftet som nås härifrån fungerar perfekt som ett extra sovrum. Med tanke på byggåret 2020/2021 är köket och badrummet modernt och fullt utrustat, så här behöver ingenting fixas innan inflytt. Egna tvättmöjligheter finns självklart i badrummet, och förvaringslösningarna skulle vi kunna påstå är optimala. Från det tilltagna sovrummet mot innergården bjuds det även på direkt access till den privata uteplatsen. Uteplatsen ligger i västerläge, så här stoltserar solen minst sagt. Kommunikationerna från Hyllie är optimala. Stationen är en knutpunkt för tågfärder. Kastrups flygplats nås på 13 minuter, Malmö C nås på 7 minuter och Lund C på ca 15 minuter. För den som studerar på Lunds universitet går den regionala bussen direkt dit på ca 40 minuter. För din bekvämlighet finns köpcentrumet Emporia beläget intill Hyllie Stationstorg. Här finns ca 200 butiker, restauranger och större matbutiker såsom Willys och ICA Kvantum. Runt hörnet finns även City Gross och flertalet gym inom kort promenadavstånd varav ett faktiskt precis över gatan. Skola och förskolor finns lättillgängligt i området. Underhållning och sport erbjuds genom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter samt Hylliebadet alldeles i närheten. Tack vare hur Hyllie är uppbyggt nås allt via korta promenader. Men vill man ta sig längre ut går cykelbanorna smidigt. På en 5 minuters cykeltur når du handlesområdet Svågertorp med bl.a IKEA, Biltema och Bauhaus för att nämna några få.

  • Uteplats
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 47C, Erikslust, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Köpenhamnsvägen 47C

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/7
6 590 kr/mån
38 765 kr/m²

Äntligen finns en av de härliga gavelfyrorna i populära Trumman till salu! Via hiss upp till tredje våningen välkomnar vi er in till en direkt hemmakänsla med slående utsikt. Vardagsrummet blir den naturliga umgängesytan tack vare dess storlek och de härliga fönsterpartierna som släpper in rikligt ljus. Härifrån nås även den tilltagna balkongen som blir ett extra utrymme att avnjuta kvällssolen på. Balkongen ligger i nordväst med gott om plats för möblemang och soliga timmar. Sovrummen ligger diskret placerat i bra storlek, och det tredje rummet som idag används som matsal- görs enkelt om till ytterligare ett sovrum. Lägg där till fräscht helkaklat badrum, bra förvaringsmöjligheter och allt vardagen kräver på kort avstånd utanför porten. HSB:s bostadsrättsförening Trumman är en populär och omtalad förening. Föreningen äger marken och har under åren gjort det mycket bekvämt för de boende i föreningen. Här finns gym, bastu, boulebana, övernattningslägenhet för era besökare och fantastiska grönytor kring gårdarna perfekt lämpat för såväl stora som små. Runt knuten ligger även populära Ica Malmborgs, Lidl och goda kommunikationer som enkelt tar er in till city om så önskas. Grönområden och Ribersborgs glimrande strandstråk nås via kort promenad eller cykeltur de varmare dagarna.

  • Balkong
  • Hiss
Köpenhamnsvägen 46B, Erikslust, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 46B

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/7
4 738 kr/mån
41 544 kr/m²

I välskötta och omtyckta HSB:s bostadsrättsförening Pukan välkomna vi er upp till denna genomgående trerummare med solig västerbalkong. Invändigt erbjuds en ljus, enhetlig och välskött interiör som noggrant valts ut i varje rum för en genomgående känsla. Både vardagsrum och kök är gedigna i sin layout med gott om plats för större sällskap. Köket har exempelvis plats för ca 8 personer vid bordet, så härligt! Vidare erbjuds självklart bekvämligheter såsom diskmaskin och generösa förvaringslösningar. För att ytterligare underlätta den annars hektiska vardagen finns populära Ica Malmborgs och Lidl bara tvärs över gatan, tillsammans med enkel tillgång till goda kommunikationer som tar er vidare om så önskas. Detta boende passar perfekt för den som värdesätter ordning och reda men även bekvämlighet i sitt val av bostad.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5