Mäklare Malin  van Ekström Ahlby

Malin van Ekström Ahlby

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Söderåsgatan 131, Limhamn, Malmö kommun

Söderåsgatan 131

Radhus
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

80,5 m²

3 rum

5 750 kr/mån

37 205 kr/m²

Till er som sökt efter ett praktiskt boende som ger guldkant på vardagen, har äntligen hittat rätt. Vi möts av en lummig framsida med gott om plats för möblemang, här avnjuts gärna morgonkaffet med lugnande utsikt mot de gemensamma ytorna. Radhuset har en ljus och stilren interiör med god potential att med enkel renovering skapa drömboendet. Dessutom finns det även en lagom stor trädgård på baksidan belägen i sydväst- perfekt för er som älskar sol. Trädgården kräver inte fritidens alla timmar och är minst sagt insynsskyddad. Perfekt för de små barnen att leka fritt medan de äldre sitter och njuter med full uppsyn. Det bilfria området är anpassat för stora som små. De gemensamma ytorna för medlemmarna ligger genomtänkt inbäddat för att ha en idyllisk atmosfär kring sig. Här bor ni även med närhet till förskola, skola och sporthall samt bekvämt gångavstånd in till Limhamn centrum. För mer naturupplevelser finns Kalkbrottet även nära till hands och det tar endast 10 minuter att cykla ner till stranden. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Skvadronsgatan 22A, Slottsstaden, Malmö kommun

Skvadronsgatan 22A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 495 000 kr

60 m²

2 rum

4 269 kr/mån

41 583 kr/m²

I hjärtat av lummiga Slottsstaden välkomnar vi er högst upp till denna genomgående tvårummare med balkong rakt ut i soliga sydväst. Bostadens naturliga samlingspunkt är det spatiösa vardagsrummet där fiskbensparketten stolt ligger kvar som vidare tar er ut till balkongen. Här finns det bra plats för möblemang, växter och umgänge- dessutom med härlig utsikt över Slottsstadens anrika fastigheter. Vidare i köket bjuds det på ljus interiör med goda arbetsytor för matlagning, självklart med bekvämligheter så som diskmaskin och induktionshäll. Sovrum och badrum ligger intill varandra perfekt beläget i planlösningen. Även sovrummet har luftiga ytor med bra plats för mer förvaringsmöjligheter om så önskas. Varför Slottsstaden är ett så pass omtalat område är inget vi förvånas över, här bor ni bland charmiga stråk med kort avstånd till såväl hav och strand som Malmös citypuls. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Köpenhamnsvägen 13B, Slottsstaden, Malmö kommun

Köpenhamnsvägen 13B

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 295 000 kr

66 m²

3 rum

4 229 kr/mån

34 773 kr/m²

I ett av Malmös mest omtyckta områden, med närhet till både härliga parker och city, hittar vi nu denna trerummare en halvtrappa upp där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Bostaden erbjuder luftiga och välplanerade ytor som berikas av ett fint ljusinsläpp tack vare det genomgående ljusinsläppet. Här bor vi med två separata sovrum på lugnt läge mot en grönskande innergård, goda förvaringsmöjligheter och ett rymligt kök med bra arbetsytor. Lägg där till en enhetlig interiör och fina bevarade originaldetaljer som allt tillsammans skapar en otrolig rymd och hemkänsla. Området i sig är populärt tack vare en lugn och trivsam omgivning med parker runt knuten för att sedan ha allt vardagen kräver endast ett stenkast bort.

  • Balkong
  • Hiss
Erikslustvägen 42G, Erikslust, Malmö kommun
  • Borttagen före visning

Erikslustvägen 42G

Lägenhet
Erikslust, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 550 000 kr

66 m²

3 rum

4 218 kr/mån

38 636 kr/m²

Till er som söker efter trean som prickar av det man önskar med en bostad i Stjärnhusen, har äntligen hittat rätt. Här välkomnar vi er in till en genomgående trerummare bekvämt belägen på våning två med solig balkong ut mot den mysiga grönskan. Därtill modern interiör i samtliga rum som renoverats med stilren fingertoppskänsla. Tack vare planlösningen som korrigerats något från originalritningen i Stjärnhusen, finns det ypperliga förvaringsmöjligheter och hemmakänslan möts redan i entrédörren. Något som utmärker Stjärnhusen är de omtalade innergårdarna med mysiga uteplatser för liten som stor på varje gård. Ombonade i sobra färger från husen och grönskande gräsytor skapar gårdarna gemensamhet bland grannar. Här bor ni med kort avstånd till allt vardagen kräver i form av matbutiker och service samt bekvämligheten med de gröna omgivningarna som vidare tar er ner till havet. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 4