Mäklare Evelina Linder

Evelina Linder

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lägatan 8A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Lägatan 8A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

35 m²

1.5 rum

2 417 kr/mån

57 000 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trivsamma bostad belägen på attraktiva Dockan! Vi möts direkt av den rogivande interiören med ljusgrå väggar samt ett ljust parkettgolv som flyter genom rummen. Köket samspelar med vardagsrummet vilket ger en social tillvaro och härifrån nås även uteplatsen i soligt söderläge. Vidare erbjuds ett rofyllt sovrum med garderober, rymligt badrum och bekvämligheten av egna disk- och tvättmöjligheter. Föreningen bjuder på trevligheter så som pergola, soldäck, gästlägenhet, garage och möjlighet till bilpool. Runt knuten finner vi Dockans småbåtshamn med restauranger och folkliv och inom räckhåll finns stranden och Västra Hamnen!

  • Uteplats
  • Hiss
Carl Söderbergs allé 1, Kirseberg, Malmö kommun

Carl Söderbergs allé 1

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 850 000 kr

53 m²

2 rum

4 522 kr/mån

34 906 kr/m²

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna ljusa och välplanerade gaveltvåa med balkong i västerläge! Invändigt präglas bostaden av stilren parkett som löper genom samtliga rum, enhetlig interiör samt ljuset som flödar in genom fönster i två väderstreck. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen i västerläge, där vi kan få koppla av och avsluta en härlig sommardag i denna sköna atmosfär med utsikt över parken. Den utmärkta planlösningen erbjuder en social bostad där givna platser för både matbord och soffhäng kombineras fint med det eleganta och moderna köket. Säljaren gjorde även en del tillval, en sammanställning av dessa finner du under dokument. En bostad utöver det vanliga! Sege Park är ett nytt unikt och hållbart område som växer fram i Malmö där du bor i en redan grönskande parkmiljö, omgiven av kulturhistoriska byggnader med en nätt cykeltur till stan. Här utvecklar Malmö stadens mest hållbara område och framtidens mest moderna boendelösningar med allt från öppen dagvattenhantering, lokala energikällor, smart elnät och självförsörjande gatu- belysning tillsammans med återbrukstation, växthus och cykelpool. Knytkalaset kommer självklart ha solceller på taket, gemensamma odlingsmöjligheter och klimatsmart energiförbrukning. Med torget utanför och en hubb där du kan dela allt från cyklar till verktyg med grannen för att vardagen ska vara lättare. Inflyttning planerad till april 2023.

  • Balkong
  • Hiss
Astervägen 40, null, Burlövs kommun

Astervägen 40

Tomt
Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

1 995 000 kr

810 m² tomt

I samarbete med hustillverkaren Nordiska Villor som levererar kvalitativa stenhus har vi tagit fram olika alternativ till er när det kommer till husalternativ. Här får ni tillsammans med dem skapa ert drömhus från början precis så som ni vill ha det. Frågan ni behöver ställa er, Hur ser ert drömhem ut? Ta kontakt med Nordiska Villor på 010 330 76 75 för att påbörja skapandet av ert nya stenhus. https://www.nordiskavillor.se/ Ett lugnt och naturnära villakvarter samtidigt som närhet finns till skolor, förskolor, tågstation och Burlöv Center. Pendlingsläget här är optimalt! För bilpendlaren är motorväg E6 och E22 nära för vidare färd i Skåne och Burlövs tågstation erbjuder enkla tågförbindelser till Lund, Malmö, Helsingborg eller Köpenhamn. För mer information om du får bygga privatbostad kontakta Burlöv kommuns bygglovsavdelning på 040-625 60 41.

Visar alla 3