Mäklare Ida Rohman

Ida Rohman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Kristinelundsvägen 8A, Slottsstaden, Malmö kommun

Östra Kristinelundsvägen 8A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/3
3 704 kr/mån
34 773 kr/m²

I ett av Malmös mest populära områden kan vi nu äntligen presentera en stilsäker bostad med öppen planlösning på bekvämt våningsplan. Bostadens kärna är köket som skapar en naturlig kontakt med bostadens sociala ytor och lämpar sig perfekt för den matlagningsfrälste. I taket finns även inbyggda högtalare som bjuder på stämning när fredagshumöret är på topp. Utöver detta har vi ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, stort rofyllt sovrum med plats för skrivbord, goda förvaringsutrymmen och härligt ljus från stora fönsterpartier. Området bjuder på allt som kan tänkas behövas i form av matbutiker, kommunikationer, grönskande parker och placerar sig perfekt med kort promenad till såväl hav och city. Välkommen till Östra Kristinelundsvägen 8A!

Solhöjdsgatan 9, Varvsstaden, Malmö kommun

Solhöjdsgatan 9

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/7
5 516 kr/mån
50 570 kr/m²

I det nybyggda kvarteret på Varvskajen finner vi nu en toppmodern trea med genomgående planlösning och solig balkong. Bostaden är luftig med en ljus atmosfär och väl tilltagen takhöjd samt erbjuder mängder av förvaringsmöjligheter. Köket är fullt utrustat med gott om arbetsytor, badrum rymligt med egna tvättmöjligheter och sällskapsrummet är socialt placerat i öppen anslutning till kök. Till detta får vi även två bra sovrum med inbyggda garderober samt en underbar balkong mot föreningens lugna och grönskande innergård. Några våningar upp finner vi även den gemensamma takterrassen med slående utsikt över Malmö kanal. Här bor vi i ett expansivt område alldeles intill glittrande kanalen och Västra hamnen med närhet till både restauranger, matbutiker samt allt Malmö City har att erbjuda såsom shopping, nöjen och bra pendlingsmöjligheter. I området är morgondoppet i det svalkande havet en del av vardagen och närområdet bjuder även på härligt grönskande parker. Varmt välkomna till Solhöjdsgatan 9!

  • Balkong
  • Hiss
Blåsebergavägen 25, Elinegård, Malmö kommun

Blåsebergavägen 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 4/5
2 996 kr/mån
52 330 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade tvåa med stor balkong och fantastisk utsikt. Lägenheten erbjuder en ljus och stilren interiör med väldisponerad ytor. Du blir första ägaren med att flytta in och tillvalen är noga utvalda för att skapa en varm och exklusiv känsla. En social planlösning som lockar till umgänge i det välutrustade köket och vardagsrummet. Lägg där till ett rymligt sovrum med bra förvaringsmöjligheter samt ett spatiöst badrum med egna tvättmöjligheter. På den stora balkongen njuter vi av utsikten och kan se solnedgången likt en tavla med Kalkbrottet och den vackra Öresundsbron i blickfånget. Huset är ritat av White Arkitekter som är en av Skandinaviens ledande arkitektfirmor och husen ska uppfylla högt ställda krav på både materialval och funktionalitet samtidigt som man bygger klimatsmart. Lägenheter färdigställdes nu i Maj 2023. Här bor du på ett naturnära läge med bekvämt avstånd till både Sibbarps vackra strand, Hyllie station, centrala Malmö och Emporia. Gångavstånd även till skolor, livsmedelsbutiker och den kommunala trafiken. På Elinegård är avstånden korta och cykelvägarna många! Varmt välkommen till Blåsebergavägen 25!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3