Mäklare Jan Sturesson-Rodrigues

Jan Sturesson-Rodrigues

Om mig

Mina kunder tycker jag är lättillgänglig och många uppskattar mina byggtekniska kunskaper. Jag lägger stor vikt på att köpare och säljare ska känna sig trygga men även lokalkännedom är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Alla mäklare på Erik Olsson har sina särskilda fokusområden. Mina är Svedala och Klagshamn.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ardennergatan 2, Åkerbruket, Svedala kommun

Ardennergatan 2

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
115 m²
4 rum
vån 1
4 974 kr/mån
27 826 kr/m²

Välkommen till Ardennergatan 2, där modern komfort möter bekvämlighet i detta charmiga radhus från 2019. Med en yta på 115 kvm fördelat över två plan erbjuder denna bostadsrätt den perfekta kombinationen av stil, funktionalitet och läge. Genomgående parkettgolv och moderna detaljer präglar varje rum i detta hem. De två helkaklade badrummen är en symbol för den höga standarden som genomsyrar hela bostaden. Ett modernt kök komplett med samtliga vitvaror skapar en inbjudande atmosfär för matlagning och gemenskap. Med tre rymliga sovrum erbjuder detta radhus gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas. Den öppna planlösningen på bottenvåningen skapar en känsla av rymd och samhörighet, perfekt för både vardagsliv och underhållning. Egen uppfart och trädgård med terrass i soligt söderläge ger möjlighet till avkoppling och utomhusaktiviteter året runt. Perfekt för grillkvällar, lek med barnen eller bara njuta av solen i lugn och ro. Beläget i ett familjevänligt område erbjuder Ardennergatan 2 närhet till grönområden, lekplatser, förskolor och skolor. Dessutom finns en bekvämt belägen matbutik inom gångavstånd, vilket gör vardagslogistiken smidig och enkel. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från bostaden, vilket gör det bekvämt för arbetspendlare och öppnar upp för ännu fler möjligheter till utflykter och aktiviteter i området. Ardennergatan 2 är inte bara en bostadsrätt, utan en livsstil. Med sin moderna design, praktiska planlösning och familjevänliga område är detta hemmet där drömmar blir verklighet. Missa inte chansen att uppleva det själv – kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig genom detta fantastiska hem.

  • Uteplats
Malmövägen 18, Centrumnära, Svedala kommun
  • Budgivning pågår

Malmövägen 18

Villa
Centrumnära, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
132 m²
6 rum
1 117 m² tomt

Med nöje presenterar vi nu denna moderna och stilrena villan på Malmövägen 18. På entréplan erbjuds kök och vardagsrum i öppen planlösning som bjuder in till trevlig matlagning och sociala tillställningar. Den mysiga braskaminen står även optimalt belägen i hörnan av vardagsrummet och är perfekt att tända under kyligare kvällar. Vidare finns smakfullt och renoverat badrum med takdusch och två rum som enkelt kan nyttjas till arbetsrum eller sovrum. En trappa upp finner vi bostadens mer privata del och här finns tre lättmöblerade sovrum som passar utmärkt att inreda efter familjens behov. Utanför fönstret väntar en lummig trädgård som även den bjuder in till härliga stunder. Omfamnade av vacker växtlighet skapas en privat oas med plats för möblemang i både uterum eller på den stora altanen. Välkomna!

Industrigatan 33, Svedala, Svedala kommun

Industrigatan 33

Lägenhet
Svedala, Svedala kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
100 m²
1 rum
vån 1/1
1 974 kr/mån
9 500 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 33, en exceptionell möjlighet för företagare att äga en modern och flexibel bostadsrättslokal i hjärtat av Svedala. Denna rymliga lokal på ca. 100 kvadratmeter erbjuder en mångsidig plattform för att driva nästan vilken typ av verksamhet som helst. Denna lokal ger dig friheten att förverkliga dina företagsmål. Oavsett om du planerar att öppna ett kontor, en butik, ett showroom, en ateljé, eller behöver lagringsutrymme, så ger denna lokal dig den flexibilitet du behöver. Med 100 kvadratmeter finns det gott om plats att anpassa lokalens layout enligt dina specifika behov och visioner. Byggåret 2021 innebär att denna lokal är utrustad med modern teknik och bekvämligheter som gör det möjligt för din verksamhet att blomstra. Här finns allt du behöver för att skapa en bekväm och effektiv arbetsmiljö. Lokalen är i utmärkt skick och redo för att välkomna ditt företag utan att du behöver oroa dig för kostsamma renoveringar eller uppdateringar. Industrigatan 33 ligger på ett strategiskt läge i Svedala, vilket gör det lätt att nå både lokala och regionala marknader. Ett utmärkt läge för att nå både kunder och leverantörer. Denna bostadsrättslokal på Industrigatan 33 erbjuder på så sätt en unik möjlighet för företagare som söker en modern och mångsidig arbetsplats. Med sitt strategiska läge, moderna utrustning och anpassningsbara layout är den redo att bli nästa steg i din verksamhets framgångssaga. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla fördelar som denna lokalen har att erbjuda. Exempelbilderna är inte faktiska bilder på Industrigatan 33 i Svedala. Exempelbilderna tjänar sitt syfte genom att ge en inblick i inredningsmöjligheterna på övre plan. Obs, kontakta mäklaren för bokning av privata visningar.

  • Plus
Sallerupsvägen 216A, Bulltofta, Malmö kommun

Sallerupsvägen 216A

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
4 707 kr/mån
29 537 kr/m²

Högst upp i huset presenterar vi nu denna stilrena tvårummaren med fönster i två väderstreck. Med egen ingång från loftgången välkomnas vi här av en öppen planlösning, genomgående parkettgolv och ljusa ytsikt. Dessutom finns generös platsbyggd förvaring i såväl kök som sovrum, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt en balkong beläget i bästa söderläge med utsikt över takåsarna. Här bor du bekvämt med matbutik runt hörnan och ett stenkast bort finner du promenadvänliga Bulltoftaparken och all tänkbar service i Toftanäs och Stora Bernstorp. För den som pendlar finns det gott om bussförbindelser som tar dig dit du vill. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tygelvägen 3, Dalabadet, Trelleborgs kommun

Tygelvägen 3

Lägenhet
Dalabadet, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
110 m²
4 rum
6 852 kr/mån
32 682 kr/m²

OBS! Kontakta mäklaren för privata visningar. En kort promenad från det böljande blå välkomnar detta trivsamma kvarter där moderna hus på barnvänliga gator bildar karaktärsfulla och mysiga gränder att trivas i år efter år. Nu kan vi stolt presentera denna smakfulla och friliggande bostadsrättsvilla som stod färdig 2018 och erbjuder genomtänkta materialval i ljusa enhetliga toner och med genomgående kvalitetstänk. Det moderna köket från Vedum är både funktionellt och stilrent och är en perfekt plats för kulinariska upplevelser. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapas en naturlig samlingspunkt som tillsammans med imponerande fönsterpartier från golv till tak ger en känsla av rymd och ljus. Härifrån nås uterummet med stora skjutbara glaspartier som öppnar upp för en miljö där gränsen mellan inne och ute suddas ut. Här sitter vi gärna från tidig vår till sen höst och skulle solen bli för påtaglig så finns en elektrisk markis och invändigt en svalkande AC. Intill uterummet finns ett insynsskyddat trädäck och ytterligare en uteplats i nordost med trevlig morgonsol vilket gör att solchanser skapas under hela dagen. Därtill erbjuds två badrum, tre bra sovrum och ett separat tvättrum. Trädgården bjuder på generösa gräsytor runt hela huset för barn med spring i benen, och här växer bland annat äppelträd, vindruvor, hallon och rosor. Vidare har vi tillgång till carport, en stor uppfart och ett utvändigt förråd. Det är riktigt lyxigt att kunna promenera ner till Dalabadets fina badstrand en varm sommardag och året runt är det härligt att bara gå längs havet. In till centrala Trelleborg tar det endast några minuter med bil och det går även bussar härifrån. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 5