Mäklare Ali Turhan

Ali Turhan

Om mig

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i livet. Därför är det viktigt för dig att välja mäklare med omsorg då dagen är framme. Med tolv års erfarenhet inom försäljning och service vet jag vad som krävs för en lyckad affär. Under resans gång har jag lärt mig otroligt mycket om yrket och hur viktigt det är att kunna vara mångsidig då alla kunder är olika. Det jag värdesätter högst inom försäljning och service är att hjälpa människor. Det kommer att återspeglas i mitt arbete

Mäklarens försäljning på Hemnet
Forsvägen 139, Bispgården, Ragunda kommun

Forsvägen 139

Övrigt
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
1,1 ha tomt

Välkommen till Forsvägen 139! Denna fastighet på Forsvägen 139 i Bisågården presenterar en möjlighet för den som söker företagslokaler med potential. På grund av sitt strategiska läge har fastigheten god synlighet och är enkelt tillgänglig, men det bör noteras att viss renovering krävs för att möta moderna standarder. Fastigheten sträcker sig över 4 plan inklusive källare och vind, vilket ger den många rum och flexibilitet för anpassning till olika ändamål. Den inkluderar också en rymlig gård som kan användas för olika ändamål, inklusive eventuell parkering. Dessutom finns en redan inredd matsal och restaurangkök, vilket öppnar upp möjligheter för eventuell restaurangverksamhet eller catering. Möjliga användningsområden kan inkludera omvandling till kontorslokaler eller anpassning för boendeverksamhet. För mer detaljerad information eller för att arrangera en visning, vänligen kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera hur denna fastighet kan passa dina specifika behov. OBS! Notera att arealen kan avvika och därför rekommenderas en egen arealuppmätning för exakta mått. Total lokalyta om ca: 1540 kvm. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ För ytterligare information eller vid intresse för fastigheten, vänligen kontakta oss. En visning kan ge en bättre förståelse för fastighetens nuvarande skick och dess möjliga användningar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Järåvägen 18, Bispgården, Ragunda kommun
 • Budgivning pågår

Järåvägen 18

Övrigt
Bispgården, Ragunda kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
275 000 kr
1 715 m² tomt

Nu presenteras en spännande möjlighet för dig som driver verksamhetet och behöver en bilverkstad eller har ett stort behov av förvaringsutrymme! Detta kan vara av intresse för bilentusiaster och de som verkar inom fordonsbranschen. Fastigheten, som står inför renoveringsbehov, sträcker sig över en betydande yta och bjuder in till olika användningsmöjligheter. Garaget är anpassat för att hantera flera fordon samtidigt och kan vara praktiskt för olika underhålls- och servicebehov. Samtliga kompletta verktyg och däckmaskin överlåts tillsammans med garaget. Den nya billyften från 2023 skapar praktisk tillgång för dessa ändamål och skapar en flexibel och användbar arbetsplats. Fastigheten är fördelad på en markyta om 1 715 kvm. Total lokalyta om ca: 314 kvm. OBS! Notera att arealen kan avvika och därför rekommenderas en egen arealuppmätning för exakta mått. Bispgården är en mindre ort belägen i Jämtlands län, Sverige. Med en charmig och lantlig atmosfär erbjuder orten en lugn tillvaro omgiven av natursköna områden. Bispgården har en befolkning som präglas av gemenskap och har en historia knuten till jordbruk och lokal handel. Orten erbjuder en rad fritidsaktiviteter och natursköna platser, vilket gör den till ett attraktivt resmål för den som söker avkoppling och närhet till naturen. För mer information besök: https://indalsleden.se/ För ytterligare information eller vid intresse för fastigheten, vänligen kontakta oss. En visning kan ge en bättre förståelse för fastighetens nuvarande skick och dess möjliga användningar. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Hallsta 361, Hallsta, Ånge kommun

Hallsta 361

Övrigt
Hallsta, Ånge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
150 000 kr
1 260 m² tomt

Hallsta 361 & Hallsta 363 utgör en varierad fastighet som består av två större lägenheter med fyra rum och kök vardera, där varje enhet har två badrum. Utöver detta finns två mindre lägenheter, vardera med två rum och kök samt badrum. De stora lägenheterna erbjuder generösa ytor med fyra rum som kan anpassas efter olika behov, och två badrum för extra bekvämlighet. De två mindre lägenheterna, med två rum och kök vardera, är perfekta för mindre hushåll eller som potentiella uthyrningsenheter. Dessa enheter är också utrustade med badrum och kök. Det är viktigt att notera att fastigheten är i behov av omfattande renovering. Trots detta ger Hallsta 361 möjligheter för olika boendealternativ och investeringsvägar. OBS! Notera att arealen kan avvika och därför rekommenderas en egen arealuppmätning för exakta mått. Total lokal areal om ca 240 kvm. Oavsett om du överväger investeringar inom hotell- och vandrarhemssektorn eller föredrar att behålla fastigheten som en privat bostad med möjlighet till uthyrning, erbjuder Hallsta 361/363 flexibilitet och potential. För ytterligare information eller för att diskutera möjligheterna närmare, tveka inte att kontakta oss. Fastigheten överlåtes i befintligt skick tillsammans med allt lösöre som finnes på fastigheten på tillträdesdagen. Fastigheten säljes endast till köpare som accepterar fastighetens skick och övertar genom köpet allt ansvar för fastigheten och dess eventuella brister och fel. Välkommen med din visningsanmälan!

Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
 • Mån 11 dec kl 17:00
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Lekängsvägen 2A, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Lekängsvägen 2A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
675 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 025 kr/mån
22 500 kr/m²

Välkommen till denna etta som genast kommer att charma dig! Här kan du njuta av ett optimalt kvadratsmart boende med moderna materialval och en låg månadsavgift. Här erbjuds närhet till allt du kan önska dig, såsom universitet, stadskärna, kommunikationer, nattliv och en vacker parkmiljö. Kliv in i det rymliga allrummet som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter. Här kan du skapa din egen personliga prägel med genomgående golv i hela hemmet och ljusa ytskick på väggarna. I allrummet finner du även en sovalkov. Det rymliga och helkaklade badrummet är en av höjdpunkterna i hemmet, här finns även möjlighet för tvättmaskin, vilket gör vardagen ännu smidigare. Hallen bjuder på praktisk förvaring med tre garderober för att underlätta din vardag. Och det minimala med insyn gör att du kan njuta av ditt privata utrymme utan att oroa dig för nyfikna blickar. BRF Olofsgården är en välskött och stabil förening. Som boende här har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Här finns allt du behöver för att göra vardagen lättare - vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, kvarterskrogar, apotek och friluftsområdet Sidsjön för eftermiddagspromenader. Vill du se hemmet digitalt? Ta en virtuell visning genom vår 3D-tjänst Hoome View och upplev hemmet i din egen takt. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen till visning.

 • Premium
 • Uteplats
Johannedalsvägen 34, Sundsbruk, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Johannedalsvägen 34

Lägenhet
Sundsbruk, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 865 kr/mån
6 810 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvårumslägenhet belägen på omtyckta Johannedalsvägen! Lägenheten bjuder på ett modernt och stilrent kök där matlagning blir en fröjd. Här finner du gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor för att skapa dina kulinariska mästerverk. Det stora sovrummet erbjuder gott om plats för diverse möblemang. Här finns även generösa förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Vardagsrummet är ljust och öppet, vilket skapar en härlig atmosfär. Den generösa ytan ger dig friheten att forma ditt eget personliga vardagsrum precis som du vill ha det. Balkongen är charmig och inbjudande, med tillräckligt med plats för att skapa en mysig loungehörna där du kan koppla av och slappna av efter en lång dag. BRF Skönshus nr1 är en väletablerad bostadsrättsförening med god ekonomi. Belägen i Sundsbruk, erbjuder föreningen 225 lägenheter och har varit en pålitlig bostadspartner sedan dess grundande år 1963. Under året 2018 fick föreningen betyget A, vilket ytterligare understryker dess finansiella framgångar. Johannedal är ett lugnt område med sitt korta avstånd till shoppingområdet Birsta såsom Sundsvall centrum. Härifrån tar dig endast 10 minuter med busslinje 5 till Birsta eller 20 min om du önskar färdas vidare mot Sundsvall centrum. Vidare kan du enkelt ta dig ut till Alnö med nära belägen busshållplats som du finner intill brofästet, på Alnö finner du ett flertal badplatser och rekreation under sommartid. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva, ett stenkast från bostaden finner du ICA Maxi, vårdcentral, grönområde, kyrka, direkt anslutning till E4:an, snabbmatställe och kommunikationer. Där du trivs Där är ditt hem Varmt välkommen till Johannedalsvägen 34.

 • Balkong
Slottsvägen 18, Timrådalen, Timrå kommun

Slottsvägen 18

Villa
Timrådalen, Timrå kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
86 + 57 m²
4 rum
992 m² tomt

Välkommen till denna familjära villa med 4 rum och kök samt med en praktisk källare. Området är särskilt anpassat för familjer med barn med närhet till natur, badplatser, skolor och förskolor – allt du behöver i vardagen. Köket är noggrant utformat och erbjuder goda förvaringsmöjligheter både i överskåp och underskåp, samt tillräckligt med arbetsytor för en smidig matlagning. Gå ut på den inglasade altanen som nås från köket och ta vara på stunder med familj och vänner i en harmonisk atmosfär. Ljuset flödar generöst genom det välanordnade vardagsrummet, där två stora fönsterpartier skapar en inbjudande och varm atmosfär. Det mångsidiga allrummet ger er möjlighet att anpassa utrymmet efter era behov och kan enkelt användas som ett extra sovrum om så önskas. En praktisk gäst-WC kompletterar detta plan. På övre våningen välkomnas ni av två sovrum, varav det ena för närvarande används som kontor. På detta plan finner ni dessutom ett ljust och funktionellt badrum. Källaren erbjuder en praktisk tvättstuga och torkrum, samt tre rymliga förråd och en matkällare för att hålla ordning på vardagens nödvändigheter. På fastigheten kompletteras ett rymligt garage och en extra förvaringsbod, vilket uppfyller alla era praktiska förvaringsbehov. Den solrika tomten är en idealisk plats för både avkoppling och lek, med solens strålar som omfamnar området större delen av dagen. Dessutom finns här härliga bärbuskar såsom krusbär, körsbär, hallon med mera. Områder är idealisk för familjer med barn, med närhet till natur, badmöjligheter, skolor, förskolor och alla vardagliga bekvämligheter. Hemmet ligger bara 2 km från Timrå centrum, där du hittar vårdcentral, apotek, skolor, klädaffärer, frisörer, livsmedelsbutiker, systembolag, gym och simhall. Dessutom erbjuder den omgivande naturen fiskemöjligheter, vackra strövområden och badsjöar, perfekta utflyktsmål för hela familjen. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen hem till Slottsvägen 18.

 • Plus
Luleåvägen 327, Granloholm, Sundsvalls kommun
 • Mån 11 dec kl 14:00
Luleåvägen 327, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Luleåvägen 327, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Luleåvägen 327

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/2
5 952 kr/mån
9 244 kr/m²

Välkomna till denna trivsamma och ljusa trerummare med egen ingång belägen på den populära adressen Luleåvägen 327, med ett eftertraktat gavelläge. Lägenheten har en öppen planlösning med fönster i två väderstreck och trevligt kök och badrum. Det finns gott om förvaringsmöjligheter inklusive det praktiska förrådet vid balkongen och förrådet via entrén. Läget anses som ett av de bättre i området dels med tanke på närheten till stadskärnan men också för att det är trevligt beläget intill trevlig natur, skolor, dagis och ändå en lugn gata. Här bor du i den välskötta HSB Brf Murklan som innefattar 201 bostadsrätter och 1 lokal fördelat på ett antal fastigheter med betäckningen Granlo 3:322, fastigheterna är uppförda 1982. Föreningen har en god ekonomi och sköter fastigheterna med bästa omsorg. Föreningen följer en 30-års underhållsplan som årligen uppdateras. Bostaden är belägen i närhet till trevlig natur och flerbostadshus samt villor. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i nära anslutning till bostaden finner du dagis och endast 10 minuter från bostaden återfinns service, längdskidspår, matbutik och mellanstadieskola i Granloholm centrum. Alldeles intill bostaden når du närmaste dagis och grundskola. Inte långt från bostaden nås även Sundsvalls sjukhus och Komvux. Kommunikationen är optimal i området då du endast 250 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 4 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Sundsvalls sjukhus och Granloholm centrum. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar vi om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Luleåvägen 327!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Korstavägen 4C, Korsta, Sundsvalls kommun

Korstavägen 4C

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
495 000 kr
67 m²
2 rum
vån -1/3
4 367 kr/mån
7 388 kr/m²

Nu saluförs denna rymliga tvårummare på en av Korstas populäraste adresser! Inbjudande och hemtrevlig tvårummare praktiskt belägen på bottenplan med närhet till stadskärnan, kommunikationer, uteliv och härlig natur. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, ett kök som erbjuder allt du behöver för riktigt god matlagning. Toppfräscht badrum med helkaklade väggar och klinkergolv som stambyttes 2018 samt ett tilltaget sovrum med god komfort att slå sig ner i. Utmärkt förvaring i stora garderobslösningar som rymmer samtliga årets plagg. Ett perfekt boende för dig som pendlar i jobbet eller dig som söker ett bra första boende. Till lägenheten hör ett förråd om cirka 3-4kvm. Här bor du i den välskötta föreningen HSB BRF Sliparen som innefattar 120 bostadsrätter och 12 hyresrätter fördelat på en fastighet. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 30-årig underhållsplan. Den ekonomiska förvaltningen sker av HSB. Hemmet är härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt. Endast 1,5km från bostaden når du Skönsbergs centrum, här finns, restauranger, bank, apotek, matbutik, bingo, pizzerior, spelbutik m.fl. 5 minuter promenad från bostaden finner du även förskolorna Drakstadens & Korstas förskola. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Bergsgatan 81A, Sallyhill, Sundsvalls kommun
 • Tis 12 dec kl 16:00

Bergsgatan 81A

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
565 000 kr
40,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 741 kr/mån
13 951 kr/m²

När du tar dina första steg i denna 1,5a möts du av en charmig och insynsskyddad lägenhet med sociala ytor, härlig rymd, stora fönster med bra förvaringsmöjligheter. Vidare i hemmet kliver du in till vardagsrummet som har ett ljuvligt parkettgolv. Här finns det plats för soffgrupp, tv och diverse annat möblemang. Direkt anslutning till vardagsrummet finner du bostadens ljuvliga balkong med utsikt som vetter mot föreningens innergård, här kan du njuta av trevlig eftermiddagssol i västerläge. Vidare i bostaden finner du det charmiga sovrummet med en väl tilltagen klädkammare. Badrummet i hemmet är utrtustat med helkaklade väggar & klinkergolv wc, handfat, spegelskåp och duschhörna. Här finns även ett praktiskt vädringsfönster som ger badrummet ett trevligt ljusinsläpp Här kommer du trivas med närheten till stan, prommenadstråken och naturen i Sidsjön. Bostaden är perfekt belägen med närhet till huvudleden Bergsgatan som sträcker sig i överkant av Sundsvalls stadskärna. På endast 10 minuter promenad eller 2 minuter bussresa når du Sundsvalls stadskärna. Här bor du med närhet till matbutiker, uteliv, restauranger, närservice, Mittuniversitetet, för- & grundskola, gymnasium, grönområde, skidbackar, shopping, systembolag, bank och kulturminnen. Området är härligt kombinerat av sekelskiftesvillor, lummiga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet. Här bor du i den stabila föreningen HSB-föreningen BRF Uven som består av 60st lägenheter upplåten med bostadsrätt. I föreningen finns möjligheten till att hyra övernattningslokal samt att nyttja deras välvårdade innergård för sociala tillställningar. Kommunikationerna är mycket bra i området, strax utanför bostadens port går stadsbuss, busslinje 2 som tar dig vidare mot Navet & Birsta. 1 km från bostaden når du även Sundsvall västra tågstation som tar dig vidare i land och riket i norr och västlig riktning. I anslutning till bostaden når du snabbt E14 som tar dig vidare mot fjällvärlden eller grannstaden Östersund. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Riddargatan 31B, Nedre Haga, Sundsvalls kommun

Riddargatan 31B

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/4
2 685 kr/mån
16 418 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva detta yteffektiva hem med låg månadsavgift i attraktiva Nedre Haga. Hemmet erbjuder ett stilrent kök med arbetsvänliga ytor och goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Samtliga kvadratmeter utnyttjas optimalt med hemmets vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter och generöst med utrymme för både en större soffgrupp och sovplats. Även detta rum har ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Hemmets badrum är stilfullt med kaklade väggar och klinkergolv som renoverades vid senaste stambytet. Föreningen BRF Selen är välskött och har ordnad ekonomi. Här får medlemmarna fritt nyttja Innergården med gemensam uteplats, samt det inglasade uterummet med trädgårdsmöbler, stort altandäck med trädgårdsmöbler, hammock, murad grill samt flertalet planteringar. Varje lägenhet får 3 p- tillstånd för gratis parkering direkt utanför lägenheten. Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), samt den idrottsinriktade Prolympia. Denna stadsdel är även optimal för den som är friluftsintresserad. Direkt då man kliver ut från hemmet finner man trevliga promenadsträckor som leder en upp emot Norra berget som erbjuder ett flertal utsiktsplatser med fantastiska vyer över Sundsvall. Norra berget erbjuder även allt från aktivitetsdagar, lekparker, restaurang Grankotten, Café Gesällen, Vandrarhem och trevliga grönområden. I anslutning till Norra berget finner man även ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationen i området är mycket bra, via en kortare promenad från bostaden finner man busshållplatser där busslinje 84 passerar som tar än runtom Haga och mot Sundsvalls stadskärna. Du når även busslinje 2 via en kortare promenad från hemmet, denna busslinje tar dig vidare emot Sundsvalls stadskärna eller till Birsta shoppingområde och även vidare mot Ljustadalen. Där du trivs, där är ditt hem! Välkommen hem till Riddargatan 31B!

 • Hiss
Åkergränd 4, Sallyhill, Sundsvalls kommun

Åkergränd 4

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
429 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/4
3 118 kr/mån
12 435 kr/m²

Välkommen till denna ljusa funktionella 1,5a. Här erbjuds ett stort vardagsrum med plats för soffa och matbord. Intill vardagsrummet finner du en rymlig sovalkov med plats för en större säng och diverse möblemang. Trevlig arbetskök med generösa förvaringsytor samt ett trevligt ljusflöde från fönsterpartiet. Praktiskt badrum med dusch, plastmatta och våtrumstapet. Rymlig hall och praktisk garderobslösning. Förening med mycket god ekonomi. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Med endast ett gångavstånd på 10 minuter från bostaden finner du matbutiker, apotek, gym och restauranger samt Mitt universitetet. Närmaste kommunikation finner du direkt i anslutning till bostaden, här går busslinje 2 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Sundsvalls centrum och shoppingområdet Birsta. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Storgatan 67B, Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun

Storgatan 67B

Lägenhet
Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
650 000 kr
41 m²
1 rum
vån 2/3
3 591 kr/mån
15 854 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga etta på populära Storgatan 67B i Hjärtat av Sundsvall! Hemmet erbjuder ett smakfullt kök med generösa ytor på arbetsbänk men även för matplats. Fullutrustad maskinpark som inkluderar kyl & frys, spis, ugn samt diskmaskin. Intill köket finner du hemmets tilltagna vardagsrum, här erbjuds sociala ytor med utrymme för större soffgrupp, skrivbord och diverse inredningsdetaljer samt en sovalkov. Från vardagsrummet når du även hemmets tilltalande inglasade balkong. Här kan du förlänga de efterlängtade sommarmånaderna och njuta av sociala tillställningar. Badrum utrustad med dusch, kakel & klinkers på väggar och golv. Till bostadsrätten medföljer ett förråd om 3-4 kvm samt ett matkällarförråd. Bostaden är belägen i närhet till härliga parkmiljöer och flerbostadshus från 50-talet, trevliga promenadstråk längs med Selångersån som är besmyckad med pilträd och ljuvlig vegetation. Här bor du med bekvämlighet och närhet till allt, i direkt anslutning till bostaden har du två pizzerior, Mittuniversitetet, Sundsvalls äventyrsbad Himlabadet och gym med 24/7 öppet. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimal i området då du bara 50 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Skönsbergsvägen 29A, Nedre Haga, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår

Skönsbergsvägen 29A

Lägenhet
Nedre Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
5 770 kr/mån
12 284 kr/m²

Hemmet är en välplanerade 3:a med inglasad balkong. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fönsterpartier i två väderstreck som låter ljuset flöda in i den smarta planlösningen. Bostaden är utrustad med ett ljust och helkaklat badrum med badkar och samt en gästtoalett. Köket erbjuder vita snickerier, gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt goda arbetsytorna som skapar ett kök perfekt för god matlagning. Från köket tar du dig smidigt ut till hemmets inglasade balkong där du kan njuta av dags och eftermiddags sol då balkongen är i söderläge. Hemmets vardagsrum och ena sovrummet har väldigt lite insyn då den stora gräsmattan utanför fönstret skapar ett långt avstånd till granhuset samt att lägenheten ligger i sutteräng, detta skapar en höjdskillnad i vardagsrummet och sovrummet vilket minskar insynen ännu mer. Denna stadsdel är även optimal för den som är friluftsintresserad. Direkt då man kliver ut från hemmet finner man trevliga promenadsträckor som leder en upp emot Norra berget som erbjuder ett flertal utsiktsplatser med fantastiska vyer över Sundsvall. Norra berget erbjuder även allt från aktivitetsdagar, lekparker, restaurang Grankotten, Café Gesällen, Vandrarhem och trevliga grönområden. I anslutning till Norra berget finner man även ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning. Kommunikationen i området är mycket bra, via en kortare promenad från bostaden finner man busshållplatser där busslinje 84 passerar som tar än runtom Haga och mot Sundsvalls stadskärna. Du når även busslinje 2 via en kortare promenad från hemmet, denna busslinje tar dig vidare emot Sundsvalls stadskärna eller till Birsta shoppingområde och även vidare mot Ljustadalen. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Trevlig naturtomt i lantligt läge, Matfors, Sundsvalls kommun

Trevlig naturtomt i lantligt läge

Tomt
Matfors, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
230 000 kr
1 050 m² tomt

Naturnära och lantligt belägen tomt om 1050 kvm. Här ges du möjligheten att bygga din absoluta drömvilla. Tomten är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen. Vatten och avlopp finns ej anslutet till fastigheten idag. El finns ansluten till fastigheten från tidigare ägare. Här bor du med naturen som närmaste granne i ett lantligt och stillsamt område. Med några minuter bilfärd till närmaste badplats och fiskevatten. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjön, nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog. Från fastigheten når du närmaste skola, dagis med 15-20 minuter bil- eller bussfärd och vidare in till Sundsvall centrum tar det cirka 40 minuter. Här finner du allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall. Där du trivs. Där är ditt hem.

Hamnberget 114, Essvik, Sundsvalls kommun

Hamnberget 114

Tomt
Essvik, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
1 228 m² tomt

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva en tomt på den "främre raden". Här bygger ni efter tycke och smak och kan fritt välja husleverantör.

Tilltagna tomter i naturskönt läge, Viforsen, Sundsvalls kommun

Tilltagna tomter i naturskönt läge

Tomt
Viforsen, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
395 000 kr
2,2 ha tomt

Naturnära och privat belägna tomter, 3 stycken tomter med tilltagen yta mellan 1600-1800 kvm. Tomterna är belägen utanför detaljplanelagt område, bygglov krävs och söks utav köparen. Kommunalt vatten och avlopp finns att ansluta, ej förberett, stående offert om cirka 200 000 SEK per tomt alternativt gruppavtal vid installation mot samtliga tomter. Fiberbredband finns anslutet till området, kan anslutas mot fastigheterna mot aktuell prislista hos ServaNet. Köparen bekostar anläggning av vägen till tomterna. Gulmarkerad linje på tomtkartan motsvarar bilväg/ anslutningsväg till fastigheterna. Här bor du med vacker natur inpå tomtgränsen med ängar och blandskog, fiske- och badmöjligheter i sjöarna Pallviken, Klingsta och Vintertjärn. Dessutom har du nära tillgång till ljuvliga promenadstigar och bärskog. För den fiskeintresserade finns ädelfiske eller omväxlingsvis ta en härlig paddeltur i vackra Ljungans vatten bara några hundra meter från området. Nära belägen till skola, dagis och kommunikationer, endast 15-20 minuter bil- eller bussfärd in till Sundsvall centrum där du finner allt som du kan tänkas behöva. Såsom matbutik, vårdcentral, tandläkare, pizzerior och bussanslutningar till övriga Sundsvall. Närmaste kommunikation finner du endast ett par hundra meter från fastigheten, här går busslinje 142 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 15-20 minuter eller vidare mot Matfors.

Visar alla 16