Mäklare Victor Munter

Victor Munter

Om mig

Jag är en fastighetsmäklare som erbjuder gedigen kunskap, engagemang och driv. Mitt mål är att erbjuda dig en trygg bostadsaffär och samtidigt bäst betalt! Hög service, kvalitet och god kommunikation värderar jag högt i mina kundrelationer, för att skapa så bra förtroende som möjligt. Jag vill att du ska känna dig trygg, samtidigt som du gör din bästa affär. Att jag är driven och samtidigt lättillgänglig uppskattas av mina många nöjda och återkommande kunder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högomsvägen 2, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Tis 12 dec kl 16:00
Högomsvägen 2, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Högomsvägen 2, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Högomsvägen 2

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
750 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 074 kr/mån
20 270 kr/m²

Trevlig 1,5a på 37 kvm, fördelat på rymligt vardagsrum med sovalkov med ventilation och skiljevägg, stilrent badrum och ett rymligt kök. Vidare har lägenheten gott om förvaringsutrymmen samt en stor och härlig inglasad balkong. Här finns gott om utrymme och bekvämligheter för dig att trivas! Populärt område och förening med närhet till det mesta såsom kommunikationer, mataffär, skola, apotek samt cykelavstånd till Sundsvall centrum.

 • Premium
 • Balkong
Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun
 • Imorgon kl 16:10
Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 2
Korstavägen 13, Korsta, Sundsvalls kommun, bild 3

Korstavägen 13

Lägenhet
Korsta, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
360 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/7
3 517 kr/mån
9 000 kr/m²

Trevlig 1,5a på rymliga 40 kvm, fördelat på rymligt vardagsrum med sovalkov, stilrent badrum och ett rymligt kök. Vidare har lägenheten gott om förvaringsutrymmen samt en härlig balkong. Här finns gott om utrymme och bekvämligheter för dig att trivas! Kommunikationen är optimal i området då du ca 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 1 som tar dig endast på 15 minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Bussen går med endast ett mellanrum av ca 10 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun
 • Budgivning pågår
 • Imorgon kl 17:00
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Eriksgränd 1, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Eriksgränd 1

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
108 + 63 m²
6 rum
800 m² tomt

Välkommen till Eriksgränd 1, en trevlig villa belägen i eftertraktade Haga. Detta hem är perfekt beläget med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som det erbjuder fantastiska promenadstråk i en naturskön omgivning. Praktisk och väl omhändertagen villa med flertalet renoveringar gjorda. Huset är fördelat på två plan samt källare och har även ett tillhörande garage. Här finns flertalet rum och sovrum, stor uteplats som är delvis inglasad samt gott om utrymme för umgänge. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun
 • Mån 18 dec kl 16:45
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 2
Tivolivägen 20, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 3

Tivolivägen 20

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
52,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 360 kr/mån
24 148 kr/m²

Här finner du en stilren tvåa med en genomtänkt planlösning och balkong i soligt läge med härlig utsikt. Välplanerad lägenhet med fönster i två väderstreck som ger att rikt ljusinsläpp genom lägenheten, och generösa ytor med goda förvaringsmöjligheter via både klädkammare och garderober. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 10-15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Bygatan 12, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Bygatan 12

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 675 000 kr
153 + 100 m²
6 rum
820 m² tomt

Välkommen till Bygatan 12, en stor villa belägen i eftertraktade Haga. Här finns möjlighet att sätta din egna prägel och således skapa ditt drömboende! Huset är perfekt beläget med närhet till stadens bekvämligheter samtidigt som det erbjuder fantastiska promenadstråk i en naturskön omgivning. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun
 • Tor 14 dec kl 16:45
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 2
Kungsvägen 11, Norrliden, Sundsvalls kommun, bild 3

Kungsvägen 11

Lägenhet
Norrliden, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/7
4 643 kr/mån
36 735 kr/m²

Välkommen till denna härliga och välplanerade lägenhet på populära Norrliden. Här finns ett trevligt kök med, rymligt vardagsrum med fantastisk utsikt i två väderstreck samt en inglasad balkong med utsikt över staden och hamninloppet, två rymliga sovrum samt ett stort badrum. Vidare finns det gott om förvaringsmöjligheter i både garderober, klädkammare samt tillhörande förråd. Du tar enkelt hissen ner till källaren där du finner förråd samt föreningens tre tvättstugor. Föreningen har även flertalet laddstationer för elbil utöver deras många motorvärmarplatser. I Norrliden bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bragegatan 15, Haga, Sundsvalls kommun

Bragegatan 15

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
119 m²
4 rum
vån 2/3
7 214 kr/mån
23 950 kr/m²

Välkommen till Bragegatan 15 i det populära och attraktiva området Haga! Här erbjuder vi en rymlig fyra med en yta på hela 119 kvm. Med två inglasade balkonger, en mysig eldstad och ett badrum samt duschrum är detta en bostad som erbjuder både komfort och stil. När du kliver in i denna charmiga bostad möts du av en luftig och öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är inrett med en elegant eldstad, som skapar en varm och inbjudande atmosfär. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på ca 15 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Balkong
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun
 • Mån 18 dec kl 16:45
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 22C, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 22C

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 350 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 689 kr/mån
18 881 kr/m²

Trevlig trea i Haga som erbjuder en bekväm och hemtrevlig boendemiljö. När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall som ger en välkomnande känsla. Lägenheten har ett rymligt kök, stort vardagsrum, två sovrum som båda är rymliga och ljusa, med möjlighet att använda det andra sovrummet som arbetsrum eller extra förvaringsutrymme om så önskas. Badrum med kakel och våtrumsmatta samt uttag för tvättmaskin. Här finns även en stor inglasad balkong i soligt läge. Vidare har lägenheten gott om förvaring samt ett tillhörande vindsförråd. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong
Tallrotsgatan 7, Haga, Sundsvalls kommun
Tallrotsgatan 7, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Tallrotsgatan 7, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Tallrotsgatan 7

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
550 000 kr
25 m²
1 rum
1 660 kr/mån
22 000 kr/m²

Välkommen till denna etta belägen på Tallrotsgatan 7 i populära Haga. Med sitt utmärkta läge och smarta planlösning passar denna lägenhet perfekt som första boende eller som praktisk övernattningslägenhet. Här finnas allt som kan tänkas behövas; Allrum med våningssäng, kokvrå, hall med gott om utrymme till förvaring, stort badrum samt en stor och härlig inglasad balkong. I Haga bor ni med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Inom promenadavstånd når du matbutik, bageri, frisörsalong, sjukhus samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 15-20 minuters promenad från ytterdörren. I nära anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norra Berget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från konserter till trevliga aktivitetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till Norra Berget finner du också ett elljusspår som under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot Baldershovs idrottsanläggning.

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 9