Mäklare David Folke

David Folke

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Valfiskens gata 810, Handen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Valfiskens gata 810, Handen, Haninge kommun, bild 2
Valfiskens gata 810, Handen, Haninge kommun, bild 3

Valfiskens gata 810

Radhus
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 950 000 kr

118 m²

5 rum

221 m² tomt

I ett lugnt och trivsamt område på Valfiskens gata 810 finns nu möjligheten att förvärva detta välplanerade 1-plans radhus. Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig och praktiskt förvaring i garderob. Praktiskt vinkelkök med stora arbetsytor och gott om förvaring. Utrustat med bland annat ugn, ny diskmaskin och en vacker bänkskiva med kakel ovan. Här finns plats för en stor matplats för det större sällskapet eller en köksö för den som vill ha matplats i det stora vardagsrummet. Två helkaklade badrum, varav det större med badkar är renoverat 2005. Det finns även en separat tvättdel utrustat med diskho, tvättmaskin och torkskåp. Stort och lättmöblerat vardagsrum som rymmer stor soffgrupp, eventuell matplats och övrigt önskade möbler. 4 optimalt planerade sovrum som även kan användas som ett extra allrum, kontorsdel eller förråd. Fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden från de stora 3-glas fönsterna som vetter mot altanens soliga söderläge. Den insynsskyddade tomten är på ca 220kvm och har en inglasad utedel med hög mysfaktor som förlänger användandet av altanen under året. Här finns med gott om plats för matbord och övrigt möblemang. Altanen sträcker sig runt den inglasade delen och här finns plats för loungegrupp, grill, utmöbler m.m. Resterande del av tomten ligger gräsmatta. På tomten står även ett praktiskt förråd. I samfällighetsavgiften ingår en garageplats. Det finns även parkeringsplatser för besökare och för boende med fler bilar. Populärt radhusområde med närhet till allt du önskar. Brandbergens- och Haninge centrum som erbjuder bra shopping, gym, matbutiker, systembolag, restauranger och övrig service är inom kort räckhåll. Ytterligare utbud finns i Port 73 med flertal butiker, möbeljättar, större klädmärken och restauranger. I närheten finns även större matbutiker såsom Ica Maxi och Willys. Flertal skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med direktbussar till Gullmarsplan och city bara ett stenkast från bostaden. Det går även direktbussar som snabbt tar dig till Haninge Centrum och Handen med pendeltåg samt andra busslinjer. Med bil tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen/73:an på ett par minuter och vidare in till Stockholm C på ca 15 minuter. Området har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Gott om grönska och natur med fina strövområden runt hörnet. Här bor du granne med Tyresta nationalpark och i Tyresta by med café med mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Rudans friluftsområde erbjuder härliga promenadstråk, utegym, badplats och fiske. Vidare finns Slätmossens naturpark endast en kort promenad bort. För den aktive finns bland annat Torvalla idrottsplats med simhall, fotbollsplan och tennisplan. Nära Brandbergen ligger även Skutans Gård med hästgård för barn och ungdomar i Haninge. För mer information om fastigheten se bifogat besiktningsprotokoll och fastighetsutdrag. Välkommen att kontakta mäklare på 073-354 04 52 för mer information och eventuell privatvisning av bostaden.

  • Premium
Stenbockens gata 106, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 18:00

Stenbockens gata 106

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

995 000 kr

40 m²

1 rum

3 260 kr/mån

24 875 kr/m²

I ett lugnt och trivsamt område finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade bostad på entréplan med inglasad balkong i soligt söderläge som vetter mot natur. Välplanerad och yteffektiva 40 kvm. Rymligt och stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta. Vackert kakel över bänkskiva och en gedigen matplats intill fönster. Helkaklat och fräscht badrum med duschhörna och tvättmaskin. Stort allrum med gott om plats för soffgrupp, sovdel och övrigt önskade möbler. Här finns även rikligt med förvaring i de platsbyggda garderoberna. Möjligt att avskilja sovdel med t.ex. glasparti, vägg eller lamellgardiner. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter med plats för garderober i hallen och i det stora externa förrådet med egen dörr bara några meter från entrén till bostaden. Trivsam och välskött förening med god ekonomi och låg belåning (enbart ca 4000kr i lån per kvm). Populära HSB Brf Väduren erbjuder bland annat möjlighet att nyttja den fina innergården med grillplats med utemöbler och lekplats. Det går även att hyra garageplats eller p-plats, övernattningsrum och festlokal. Föreningen innehar även barnvagns-och cykelrum och åtta gemensamma tvättstugor. Bra avgift där värme, vatten, bredband och basutbud TV ingår. Här bor du i ett lugnt område med närhet till allt du önskar. Brandbergens- och Haninge centrum som erbjuder bra shopping, gym, matbutiker, systembolag, restauranger och övrig service är inom kort räckhåll. Ytterligare utbud finns i Port 73 med flertal butiker, möbeljättar, större klädmärken och restauranger. I närheten finns även större matbutiker såsom Ica Maxi och Willys. Flertal skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Utmärkta kommunikationer med bussar till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Bara ett stenkast från bostaden går direktbussar som tar dig till Haninge Centrum och Handen på 5 minuter med pendeltåg samt andra busslinjer. Med bil tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen/73:an på ett par minuter och vidare in till Stockholm C på ca 15 minuter. Området har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar. Gott om grönska och natur med fina strövområden runt hörnet. Rudans friluftsområde erbjuder härliga promenadstråk, utegym, badplats och fiske. Vidare finns Slätmossens naturpark endast en kort promenad bort. För den aktive finns bland annat Torvalla idrottsplats med simhall, fotbollsplan och tennisplan. Närhet till Tyresta nationalpark och i Tyresta by med café med mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Nära Brandbergen ligger även Skutans Gård med hästgård för barn och ungdomar i Haninge.

  • Plus
  • Balkong
Bangatan 13, Solna Centrum, Solna kommun

Bangatan 13

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 995 000 kr

79 m²

4 rum

3 798 kr/mån

63 228 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS. Exklusivt totalrenoverad 4:a, 2 badrum, låg avgift och stor balkong. Snabbt tillträde möjligt. I ett trivsamt läge på Bangatan 13 i Solna finns nu möjligheten att förvärva denna exklusivt nyrenoverade och välplanerade 4:a med dubbla badrum och stor balkong i ett soligt läge. Förening med god ekonomi och låga avgifter där i princip allt ingår, till och med elen. Öppen planlösning med påkostat materialval, stilrent kök med bänkskiva och vägg i granit. Helkaklade badrum i lyxig design med golvvärme, gedigen matplats och ett lättmöblerat vardagsrum. Genom hela bostaden ligger den vackra och nylagda fiskbensparketten. I kök och hall ligger ett tilltalande stengolv. Fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden. Goda förvaringsmöjligheter med flertal nya garderober i både sovrum och hall. Här har du närhet till det mesta. Bangatan erbjuder en kombination av närhet till centrum, stadspuls och ett härligt naturliv. Intill bostaden finns ett stort utbud av service, butiker och restauranger, inte minst i Solna Centrum. För ytterligare utbud är inte Mall of Scandinavia långt bort. Närhet till Huvudstad strandbad och Ulvsundasjön med badmöjligheter och populära restaurang Grodhavet och Pampas Marina längst vattnet. Åt andra hållet finns Haga Parken intill Brunnsviken. Här finns fantastiska promenadstråk intill Haga slott och längst viken. Mysiga cafeér och restauranger, bland annat nyinflyttade Boulebar Haga. En längre promenad bort så når ni nordvästra delen av Kungsholmen och Hornsbergs Strand med bostäder, affärer, restauranger och parker. I området finns även gott om förskolor och skolor. Utmärkta kommunikationer från Solna Centrum med T-bana, bussar, tvärbana inom gångavstånd. Vid Solna station nås dessutom pendeltåget. Bussar trafikeras även intill bostaden som enkelt tar dig runt i Solna stad. Välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning 073-354 04 52

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3