Mäklare David Folke

David Folke

Om mig

Registrerad Fastighetsmäklare sedan 2017 Partner på Erik Olsson Sedan 2022. För många säljare är en bostadsaffär deras viktigaste och största affär i livet. Det förtroendet motiverar mig att överträffa deras förväntningar genom hela processen, inte minst slutpriset. Jag är övertygad om att med mitt driv, professionalism i mitt arbete, mina personliga egenskaper och erfarenheter så kommer jag kunna hjälpa er till en lyckad bostadsförsäljning. Välkommen att kontakta mig på 073-354 04 52

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vega allé 114, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vega allé 114, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 114, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 114

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 198 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen till det perfekta första boendet i hjärtat av populära Vega. Nu finns möjligheten att förvärva denna extremt välplanerade 1,5:a byggd 2022 med hela 2,8m i takhöjd, solvalkov och en tjusig fransk balkong bara ett stenkast bort från pendeltåget. Njut av nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en näst intill orörd bostaden med noll underhållsbehov. BOSTADEN: Välkomnande hall öppnar upp denna ljusa bostad. Här finns gott om plats att hänga av sig, en platsbyggd garderob och även ett förråd. Badrummet är stort och helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med bland annat kombinerad tvätt-och torktumlare, stort skåp med förvaring och handdukstork. Tilltalande kök med mörkgrå bänkskiva, vita kakel plattor på vägg, induktionshäll, integrerad diskmaskin och micro. Goda arbetsytor och rejält med förvaring i de vita köksluckorna. Här finns även plats för ett matbord intill fönstret. Vardagsrummet är lättmöblerat med naturligt plats för soffa, soffbord och TV. I vardagsrummet finns även den trevliga franska balkongen. Intill vardagsrummet finns sovalkoven som man enkelt kan skärma av med vackert industriglas eller lamellgardiner. För den som vill går det att sätta upp en vägg och göra om bostaden till en mini tvåa med ett mindre sovrum. OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vega allé 96, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Vega allé 96, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 96, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 96

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/5
2 890 kr/mån
49 875 kr/m²

I eftertraktade Brf Slänten 1 på Vega Allé 96 i hjärtat av Vega finns nu möjligheten att förvärva en otroligt välplanerad 2:a på 40 kvadratmeter. Detta tjusiga hem med låg avgift, väldigt mycket förvaring och balkong med fri utsikt mot natur i bästa möjliga västerläge passar perfekt både för singeln och paret. Njut av nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, modern design och en näst intill orörd bostad med noll underhållsbehov. Hallen öppnar upp denna ljusa bostad. Här finns rikligt med plats att hänga av sig och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och i klädkammaren/förrådet. Möjlighet att sätta in fler garderober för ytterligare förvaringsutrymme. Stilrent kök med släta luckor i sandbeige färg och integrerade vitvaror. Smakfullt badrum med stora ytor och utrustat med bland annat kombimaskin och golvvärme. Sovrummet rymmer stor säng och garderob eller mindre skrivbord. Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Här finns även plats för ett gediget matbord. Ut från vardagsrummet nås balkongen som är rymlig och erbjuder en hög mysfaktor. Fri utsikt mot natur utan insyn i rakt västerläge. Här lyser solen från 15 tiden till solnedgång. Här bor du i ett bekvämt läge i populära Vega bara ett stenkast från pendeltåg, matbutiker och restauranger. Föreningen Brf Slänten 1 är en av de mest populära i Vega. Lägre belåningsgrad än snittet i området, en stor del bundna lån på lång tid framåt till låga räntor och föreningen äger även marken. Här finns även garage för medlemmarna och en gemensam takterrass. Dessutom har den tjusiga byggnaden vunnit pris för sin arkitektur. OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun

Klockelundsvägen 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 667 kr/mån
65 943 kr/m²

UNIK CHANS. TERRASSLÄGENHET MOT VATTNET LEDIG. INFLYTT SEPTEMBER 2024 BOSTAD: Nu finns en unik möjlighet att förvärva en av söderorts häftigaste bostäder i ett nytt område precis intill Drevviken. Denna välplanerade etagelägenhet vetter rakt ut mot vattnet, är högst upp i huset och har ett fantastiskt hörnläge med fönster i flera väderstreck. Ut från de stora glaspartierna nås bostadens egna terrass. Här har du hela 20kvm att nyttja och har rakt läge mot vattnet utan insyn. Här finns plats för både loungegrupp, rejäl matplats, utekök och annat man kan tänka sig vilja ha. Invändigt erbjuder detta unika hem stilren design med nyproduktionens samtliga fördelar, välplanerade 53 kvadratmeter, påkostade tillvalsmaterial och en takhöjd på ca 4m. Stora sociala ytor med ett tilltalande kök med integrerade vitvaror och ett helkaklat badrum med bland annat kombinerad tvätt och torktumlare. För den som vill kan man enkelt göra ett till sovrum där man enligt ritning har matplats och istället ha matplatsen i det stora vardagsrummet. Loftet är 13kvm och har en takhöjd på 1,89m vilket möjliggör att använda loftet som ett sovrum med stor säng, garderober, skrivbord och övrigt önskade möbler. Boarea: 39kvm Biyta (loft): 14kvm Enligt lägenhetsförteckning är bostaden 1 RoK men bostaden kan disponeras som en 2:a, eller 3:a med loftet som ett sovrum. Lägenhetsnummer: 2-1403 Bostaden säljs av en privatperson som köpt bostaden från byggherren men säljer vidare sitt kontrakt och nya köparen blir den första att flytta in när bostaden är färdigbyggd. För mer information se bifogade filer under "dokument" OMRÅDE: Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med som tar dig vidare mot City, Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns även tunnelbana eller pendeltåg. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Bostaden säljs av en privatperson som köpt bostaden från byggherren men säljer vidare sitt kontrakt och nya köparen blir den första att flytta in när bostaden är färdigbyggd.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Fribordsgränd 11, Vega, Haninge kommun
  • Imorgon kl 13:00
Fribordsgränd 11, Vega, Haninge kommun, bild 2
Fribordsgränd 11, Vega, Haninge kommun, bild 3

Fribordsgränd 11

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 375 000 kr
28 m²
1 rum
2 654 kr/mån
49 107 kr/m²

I ett trivsamt och optimalt läge på Fribordsgränd 11 finns nu möjligheten att förvärva denna extremt välplanerade och moderna 1:a byggd 2020 med en stor och lummig uteplats mot innergården i bästa möjliga söderläge. Här ryms både säng (väggen mot badrummet är 2m), soffa och skrivbord. Detta hem är beläget i hjärtat av Vega med gångavstånd till både matbutiker, pendeltåg och restauranger. Populär förening som äger marken. Välkommen till ett perfekt första boende! Flexibelt tillträde. BOSTADEN: Bostaden har egen ingång från den stora uteplatsen på framsidan. Uteplatsen har ett fantastiskt soligt läge mot den lummiga och lugna innergården. Här ryms plats för soffgrupp, matplats, grill och övrigt önskade utemöbler. Det finns även praktiskt insynsskydd på bägge sidor. Invändigt erbjuder detta hem nyproduktionens fördelar med bland annat garantier på vitvaror samt entreprenad, stilren interiör och en näst intill orörd bostad med noll underhållsbehov. Rymlig hall med gott om plats att hänga av sig öppnar upp denna ljusa bostad. Här finns goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Helkaklat badrum utrustat med bland annat kombinerad tvätt-och torktumlare. Vidare in nås det stora allrummet och köket. Tilltalande kök med ljus bänkskiva, stilrena luckor och vitt kakel på vägg. Köket är utrustat med integrerad ugn, micro, diskmaskin och en induktionshäll. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Allrummet är lättmöblerat och rymmer säng, soffgrupp, matplats eller skrivbord. För den som vill kan man enkelt avskilja sovdelen längst badrumsvägen som är 2m med stilrent industriglas, lamellgardiner eller liknande. Nuvarande ägare har en praktisk bäddsoffa. Genom hela bostaden ligger det fina parkettgolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från stora fönster. Till lägenheten ingår ett externt förråd. OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Storseglet 25, Vega, Haninge kommun
  • Imorgon kl 11:45
Storseglet 25, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 25, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 25

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
2 392 kr/mån
53 393 kr/m²

I ett optimalt läge i hjärtat av Vega bara ett stenkast från matbutiker, pendeltåg och restauranger finns nu möjligheten att förvärva denna stilrena och moderna etta byggd 2020. Balkong i ett soligt söderläge vilket inte bara ger många soltimmar utan även ett härligt och generöst ljusinsläpp in i bostaden. I detta extremt välplanerade hem ryms både säng (väggen mot badrummet är 2m), soffa, bord och övrigt önskade möbler. Tilltalande kök med mörka luckor och vitt kakel på vägg. Utrustat med bland annat rostfri kyl/frys, induktionshäll och integrerad diskmaskin samt micro. Badrummet är helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med ny kombinerad tvätt och torktumlare (december 2023), kommod och smarta förvaringsutrymmen. Rymlig hall med plats att hänga av sig och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Vidare erbjuder detta hem alla nyproduktionens fördelar med garantier på vitvaror, extremt bra ljudisolering och en nästintill orörd bostad med noll renoveringsbehov på många år framöver. Genom hela bostaden ligger en fin ekparkett och bostaden är ljus med vitmålade väggar. Här bor du i en populär förening som äger marken och har god ekonomi med stora delar bundna lån på låga räntor långt framåt. Välkommen till ett perfekt första boende! Till lägenheten ingår ett externt förråd. Lägenheten är utrustat med FlexEl, ett innovativt och flexibelt sätt att använda eluttagen i lägenheten, läs mer här: https://press.ikanobostad.se/posts/news/kunddriven-innovation-vagen-framat-for-ikano OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 12, vån 3/4, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 12, vån 3/4, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 12, vån 3/4, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 12, vån 3/4

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/4
2 710 kr/mån
67 432 kr/m²

UNIK HÖRNTVÅA MED STOR BALKONG I SÖDERLÄGE. PRIVATPERSON SOM SÄLJER VIDARE SIN UNIKA BOSTAD. INFLYTT SEPTEMBER 2024. -I princip slutsålda Etapp 1 i populära Klockelund Strand -Högt upp i huset på med hörnläge och fönster i flera väderstreck -Stor balkong på ca 14kvm i söderläge -Unikt läge i nya populära Klockelund Strand -Välplanerade bostad. -Huset som är närmst vattnet -Färdigbyggd september 2024 -Fri uthyrning i andra hand -Juridisk person OK I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva ett av projektets populäraste bostad. Extremt välplanerad och modern tvårummare högt upp i huset med stor balkong på ca 14kvm i bästa söderläge. Här skiner solen i princip hela dagen och bostaden får ett rejält och trevligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Invändigt erbjuder detta hem nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en helt orörd bostaden med noll underhållsbehov. Modern design och välplanerade kvadratmeter som passar både paret och den som bor ensam. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område i en stabil förening som äger marken och tillåter fri andrahandsuthyrning och företag som ägare. Lgh nr: 2-1301 Inflytt september 2024 Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med som tar dig vidare mot City, Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns även tunnelbana eller pendeltåg. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Bostaden säljs av en privatperson som köpt bostaden från byggherren men säljer vidare sitt kontrakt och nya köparen blir den första att flytta in när bostaden är färdigbyggd. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Först till kvarn, fast pris!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 10

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
4 572 kr/mån
38 796 kr/m²

ACCEPTERAT / FAST PRIS Kontakta mäklare för privatvisning. -Högst upp i huset med hörnkänsla -Inglasad balkong mot natur -Fönster i flera väderstreck -3m takhöjd -Stor 2:a på 54kvm byggd 2017 -Gångavstånd till pendeltåg och centrum -Förening med bundna lån till låga räntesatser I ett ostört och fritt läge på Vallagränd 10 finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och moderna tvårummare högst upp i huset med inglasad balkong. Generös takhöjd på ca 3m, öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande kök, helkaklat badrum med kombimaskin, gedigen matplats och ett lättmöblerat vardagsrum. Luftigt och rymligt sovrum med ingång från vardagsrum och badrum. Goda förvaringsmöjligheter med flertal garderober och tillhörande källarförråd. Genomgående fin ekparkett, vitmålade väggar och ett härligt ljusinsläpp. Förening med god ekonomi som äger marken och har stor del bundet lån till låg ränta under lång tid. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt du önskar. Gångavstånd till Haninge centrum som erbjuder bra shopping, gym, matbutiker, systembolag, restauranger och övrig service. Ytterligare utbud finns i Port 73 med flertal butiker, möbeljättar, större klädmärken och restauranger. I närheten finns även större matbutiker såsom Ica Maxi och Willys. Flertal skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Gott om grönska och natur med fina strövområden runt hörnet. Rudans friluftsområde erbjuder härliga promenadstråk, utegym, badplats och fiske. Vidare finns Slätmossens naturpark endast en kort promenad bort. För den aktive finns bland annat Torvalla idrottsplats med simhall, fotbollsplan och tennisplan. Utmärkta kommunikationer i form av gångavstånd till pendel och bussstation ett stenkast från bostaden. Handens pendeltågstation tar tar dig in till stadspulsen på ca 20 minuter. Bussförbindelser som tar dig runt i Haninge, söderort och in mot Gullmarsplan. Nynäsvägen (väg 73) nås enkelt med bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
26 m²
1 rum
2 626 kr/mån
49 808 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning. Varmt välkommen till denna kvadratsmarta (se planritning för exempel på möblering) och stilrena lägenhet i underbara Vega. Byggd 2019 med fina materialval gör detta till ett utomordentligt boende för den kräsne. Med sina 26 välplanerade kvadratmeter erbjuds här ett stilrent kök från Marbodal med integrerade vitvaror och ett lättmöblerat allrum med öppen planlösning. Detta allrum rymmer både säng, soffgrupp och skrivbord eller extra garderober för den som vill (se planritning). I allrumet finns även en trevlig fransk balkong och stora fönsterpartier som ger ett trevligt ljusinsläpp. Välkomnande hall med plats för förvaring och gott om yta att hänga av sig. Helkaklat badrum utrustat med duschvägg, kombinerad tvätt-och torktumlare och golvvärme. Här bor du i en populär förening som bland annat erbjuder takterrass åt sina medlemmar. Här är det bara att flytta in och trivas! Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till butiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, gym, bageri, härliga naturområden och både ICA och Hemköp. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Gott om parkeringsplatser längst gatan utanför huset. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och eventuell privatvisning.

  • Balkong
  • Hiss
Gaffelseglet 42, Vega, Haninge kommun
Gaffelseglet 42, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 42, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 42

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 3/6
3 574 kr/mån
55 735 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning! Nu finns möjligheten att förvärva denna extremt välplanerade 1,5:a (möjlig att göra om till en mini 2:a) byggd 2023 högt upp i huset med balkong mot innergården med eftermiddags och kvällssol. Njut av nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en näst intill orörd bostad med noll underhållsbehov. Bekvämt läge i populära Vega bara ett stenkast från pendeltåg, matbutiker och restauranger. BOSTADEN: Välkomnande hall öppnar upp denna ljusa bostad. Här finns gott om plats att hänga av sig och en platsbyggd garderob/städskåp. Badrummet är stort och helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med bland annat kombinerad tvätt-och torktumlare, stort skåp med förvaring och handdukstork. Tilltalande kök i vitt med mörkgrå bänkskiva, induktionshäll, diskmaskin och micro. Här finns goda arbetsytor för vardagskocken och rejält med förvaring. Vardagsrummet är lättmöblerat med naturligt plats för soffa, soffbord och TV. Ut från vardagsrummet nås balkongen som har en högt läge i bästa möjliga väderstreck. Här lyser solen från lunch till solnedgång med utsikt ut mot innergården. Intill vardagsrummet finns sovalkoven som man enkelt kan skärma av med vackert industriglas eller lamellgardiner. För den som vill går det att sätta upp en vägg och göra om bostaden till en mini tvåa med ett mindre sovrum. VEGA: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 10

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/4
2 825 kr/mån
57 500 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa moderna och välplanerade tvårummare i stilren design med balkong. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med gedigen matplats. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen i ett fritt och högt läge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på mäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 14

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 080 kr/mån
59 434 kr/m²

Försäljning pågår i sista två husen i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett stort intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. Välkommen till det perfekta första boendet. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa extremt välplanerade och moderna enrummare med balkong i västerläge som står inflyttningsklara 2024. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat allrum som rymmer säng, soffgrupp och övrigt möblemang. För den som vill kan man enkelt avskilja sovdelen med stilrent industriglas, lamellgardiner eller liknande. Ut från allrummet nås den rymliga balkongen i bästa möjliga västerläge. Här kan du njuta i eftermiddags- och kvällssolen och titta ut över Drevviken. Genom hela bostäderna ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvariga mäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Bifogade dokument finns längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Tallstigen 4, vån 3/3, Västerhaninge, Haninge kommun
Tallstigen 4, vån 3/3, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Tallstigen 4, vån 3/3, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Tallstigen 4, vån 3/3

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/3
6 850 kr/mån
19 451 kr/m²

-Unik och välplanerad hörnfyra högst upp i huset -Stabil och populär HSB förening med god ekonomi -Balkong i söderläge mot innergård -Gångavstånd till pendeltåg I ett trivsamt och lugnt läge högst upp i huset på Tallstigen 4 finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade hörnlägenhet i HSB:s populära förening Stigarna. Bostaden har en rymlig balkong i ett högt och fritt söderläge som vetter mot innergården. Invändigt så erbjuder detta hem ett stilrent kök med gott om förvaring och arbetsyta med integrerad diskmaskin och ugn. Här finns gott om plats för ett matbord. Badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och kommod. Lättmöblerat och stort vardagsrum med gott om yta för stor soffgrupp och större matplats. I detta rum ligger även en vacker fiskbensparkett. Bostaden har tre välplanerade sovrum varav ett enkelt kan användas som ett kontor för den mindre familjen. I hallen finns gott om plats att hänga av sig och här ligger ett praktiskt klinkergolv. Hörnlägets föredelar gör att bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i flera vädersträck. Det tillhör även ett externt källarförråd till lägenheten. Västerhaninge ligger naturskönt och lantligt och är en del av skärgårdskommunen Haninge med närhet till Muskö och Årsta Havsbad. Här bor man i lummig idyll med närhet till det mesta. För den naturglade ligger Tyresta nationalpark och i Tyresta by runt hörnet med café med mindre djurhållning och Nationalparkernas hus. Västerhaninge Centrum är beläget nära pendeltågstationen med matvarubutiker, post, bank, apotek, bibliotek och systembolag. Ute i bostadsområdena finns flera närbutiker. Barnanpassat området med ett stort utbud av förskolor och skolor inom gångavstånd. Pendeltågstationen finns intill centrum där det går fyra tåg i timmen mot Stockholm och mot Nynäshamn ett flertal busslinjer ansluter till pendeltåget. Restiden med pendeltåget till Stockholm eller Nynäshamn är cirka 30 minuter. Med bil tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen (73:an) som enkelt tar dig in mot City och till fler närliggande livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns ytterligare utbud av apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Välkommen att kontakta mäklare för privatvisning.

  • Premium
  • Balkong
Storseglet 29, Vega, Haninge kommun
Storseglet 29, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 29, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 29

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
35 m²
2 rum
vån 2/5
2 997 kr/mån
55 714 kr/m²

Välkommen till det perfekta första boendet i hjärtat av populära Vega. Nu finns möjligheten att bli den första att flytta in i denna otroligt välplanerade mini 2:a på hörnet av huset med fönster i flera väderstreck. Bostaden är byggd 2022 och har en balkong i ett soligt sydvästläge bara ett stenkast bort från pendeltåget. Njut av nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en helt orörd bostad med noll underhållsbehov. GARANTIER: Garantier giltiga t.o.m: Garanti lägenhet & förening: maj 2028 Målningsarbete samt blandare maj 2025 Cylinda kyl/frys, kombimaskin: oktober 2024 Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden en 1,5 RoK men disponeras i dagsläget som en 2 RoK. OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 14, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 14

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 075 kr/mån
67 736 kr/m²

SISTA 1:AN UT MOT VATTNET. HÖGT UPP I HUSET. BALKONG I VÄSTERLÄGE. PRIVATPERSON SOM SÄLJER VIDARE SIN UNIKA BOSTAD. -Bästa läget i projektet -Högt upp i huset på hörnan med utsikt över Drevviken -Balkong i västerläge med kvällssol -Unikt läge i nya populära Klockelund Strand -Välplanerade bostad. -Färdigbyggd oktober 2024 -Fri uthyrning i andra hand -Juridisk person OK I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva ett av projektets populäraste bostad. Extremt välplanerad och modern enrummare högt upp i huset med balkong i bästa västerläge med eftermiddags och kvällssol som är inflyttningsklar oktober 2024. Här kan du njuta av sjöutsikten och det fria läget ut över Drevviken från balkongen. Invändigt erbjuder detta hem nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en helt orörd bostaden med noll underhållsbehov. Modern design och välplanerade kvadratmeter som passar både paret och den som bor ensam. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område i en stabil förening som äger marken och tillåter fri andrahandsuthyrning och företag som ägare. Lgh nr: 3-1305 Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med som tar dig vidare mot City, Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns även tunnelbana eller pendeltåg. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Bostaden säljs av en privatperson som köpt bostaden från byggherren men säljer vidare sitt kontrakt och nya köparen blir den första att flytta in när bostaden är färdigbyggd. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Först till kvarn, fast pris!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Harpsundsvägen 31, Högdalen, Stockholms kommun

Harpsundsvägen 31

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/3
1 709 kr/mån
55 000 kr/m²

Utmärkt tillfälle att förvärva denna välplanerade etta i Högdalen med låg avgift bara ett stenkast från tunnelbana och centrum. Rymligt allrum med plats för både soffgrupp och matplats. I detta rum finns även en platsbyggd sovalkov med smarta förvaringslösningar under sängen. Tilltalande och renoverat kök med bland annat diskmaskin, goda förvaringsutrymmen och gott om arbetsyta. Badrummet är stambytt och helkaklat från 2011. Goda förvaringsmöjligheter i garderoberna i hallen och tillhörande källarförråd. Här bor du i ett optimalt läge med utmärkta kommunikationer och närhet till allt man kan önska sig, inte minst stadspulsen. Populär förening som innehar väldigt låg belåning och överlag god ekonomi. Ett perfekt första boende! Källarförråd tillhör lägenheten Här bor du i ett populärt och bekvämt område med närhet till centrum, tunnelbana, naturliv, sjö och fritidsaktiviteter. Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans gröna linje 100m från bostaden som tar dig smidigt in till Söder och innerstan. Det finns även goda kommunikationer med bussar som förbinder hela söderort med knutpunkt i Högdalen. Bostaden ligger ett stenkast från Högdalen centrum som har ett brett utbud av allt det tänkbara - bibliotek, mataffärer, restauranger, skönhetssalonger, teater, gym, badhus, shopping med mera. Här bor du dessutom med närhet till både Fagersjö motionsspår vid vackra sjön Magelungen och naturreservat. I närområdet finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Längre ned på Harpsundsvägen ligger även Highvalley Skateworld - en skatepark som är den största anläggningen i Sverige.

  • Plus
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 425 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/4
2 716 kr/mån
65 541 kr/m²

Fåtal bostäder kvar i etapp 2 i populära projektet Klockelund Strand efter ett i princip slutsålt etapp 1. Detta projekt med unikt sjöläge, stilrena och prisvärda bostäder har lett till ett enormt intresse. Fasta priser och först till kvarn gäller för samtliga kvarstående bostäder. FRI UTHYRNING I ANDRA HAND & JURIDISK PERSON OK. INFLYTT NÄRMAR SIG Preliminär inflytt HÖSTEN 2024. Byggnation är igång och finansiering säkrad då de flesta bostäder i projektet är sålda med bindande avtal. I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva dessa väldisponerade hörnlägenheter i stilren design och 14kvm balkong i söderläge. Öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande och välutrustat kök med och plats för matbord. Helkaklat badrum med duschvägg i glas och utrustat med kombimaskin. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer soffgrupp och övrigt möblemang. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Ut från vardagsrummet och köket nås den stora balkongen på hela 14kvm som vetter mot innergården i bästa möjliga söderläge. Genom hela bostaden ligger det fina trägolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. För den som vill skapa sitt egna drömboende så finns det under en kort tid framåt fortsatt rikligt med tillvalsmöjligheter. Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med anslutning till Nynäsvägen och till Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns tunnelbana eller pendeltåg som tar dig vidare mot City. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Klockelund Strand med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information och aktuell prislista med tillgängliga bostäder. Relevanta dokument finns bifogade längst ner på fastighetsmäklarens hemsida. Med reservation för att specifikt denna bostad kan vara bokad men liknande finns tillgängliga på olika våningsplan för olika priser. Pris i annons är från pris och gäller lägenheter från bottenplan. Bilderna i annonsen är illustrationsbilder - avvikelser kan förekomma.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 16