Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storseglet 51, Vega, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 27 okt kl 13:20
Storseglet 51, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 51, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 51

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
33 m²
1 rum
vån 5/7
2 387 kr/mån
51 364 kr/m²

I ett högt och unikt hörnläge på Storseglet 51 på våning 5 finns nu möjligheten att förvärva denna stilrena hörnetta byggd 2019 med låg avgift. Detta hem har en fantastisk balkong i ett högt och soligt läge med trevlig utsikt. Tack vare hörnläget och fönster i flera väderstreck så har bostaden ett härligt ljusinsläpp. Extremt välplanerade kvadratmeter, i allrummet ryms både säng, soffa, matbord och övrigt önskade möbler. Det går enkelt att skärma av sängdelen med lamellgardiner, industriglas eller liknande. Bostaden är belägen i populära Vega med gångavstånd till både matbutiker, gym, pendeltåg och restauranger. Brf Las Vega är troligtvis Vegas bästa förening. Föreningen äger marken, innehar låga avgifter, något lägre belåning per kvadratmeter än genomsnittet för nyproduktion och gemensamma takterasser. Föreningen har även ett förmånligt upphandlat avtal för bredband, medlemmarna betalar enbart 150kr/mån för bredband. VEGA: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Djurgårdsvägen 129, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30
Djurgårdsvägen 129, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Djurgårdsvägen 129, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Djurgårdsvägen 129

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
104 m²
4 rum
6 244 kr/mån
28 798 kr/m²

Nu saluförs äntligen ett stort radhus på omtyckta Djurgårdsvägen i Vendelsö. En väldisponerad bostad fördelad på två plan med två underbara uteplatser som fångar solens strålar större delen av dagen. Direkt när du kommer in möts du av en ljus och välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare finns det renoverade köket med utrymme för stort matbord som sedan tar oss till förbi badrummet till det generösa vardagsrummet med utgång till uteplatsen på baksidan. Här finns möjlighet att skapa ett till sovrum för den som behöver. En trappa upp finns tre rymliga sovrum och ett badrum med tvättdel. En perfekt bostad för både den lilla och stora familjen! Rogivande natur runt finns knuten och nära flera naturbad såsom Långsjön, "Krokodilbadet" samt Lycksjön. Samtidigt har du närhet till Haninge centrum, Port 73 och Stockholm city. Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. promenader till badplatserna, löpträning i elljusspår, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. I närhet till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort. På promenadavstånd finns både vårdcentral, hemköp, pizzeria, kiosk, lekpark, idrottsplatser och frisör. Bara några minuter bort finns Lidl, Ica Maxi, systembolaget, Handens centrum och Port73 med flera frisörer, butiker, cafeér och restauranger. Utbudet är stort och närheten underbar! Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Haga/Lyckebyskolan från förskoleklass till åk 9 ligger ca 10 min gångväg bort, även Vendelsö Hage finns i närheten. Fredrika Bremergymnasiet ligger i Handen och det finns även flera skolor i Tyresö som ligger nära. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 2
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun, bild 3

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
62 m²
3 rum
6 129 kr/mån
41 855 kr/m²

Ring för visning! Välkommen till denna ljusa och luftiga trea som erbjuder en perfekt balans mellan funktion och elegans. Den välgenomtänkta planlösningen skapar en öppen och rymlig atmosfär. Njut av det privata utomhusutrymmet på den charmiga balkongen, där du kan koppla av med en kopp kaffe eller njuta av soliga dagar. Lägenheten är inredd med sobra kulörer och moderna materialval som ger ett stilrent och tidlöst intryck. Det smakfulla köket och vardagsrummet harmoniserar perfekt. Det helkaklade badrummet är funktionellt med tvättmöjligheter som underlättar vardagen. Föreningen erbjuder även en trevlig takterrass som passar vid större bjudningar eller för den som vill njuta av soliga dagar. Bo i hjärtat av nya Vegastaden, där du har allt du behöver inom promenadavstånd. Runt pendeltågsstationen finns bra bussförbindelser, en ICA Nära-butik, restauranger, gym och en spelkiosk. Inte långt från bostaden har ett välsorterat Hemköp nyligen öppnat, och här finns även ett modernt gym med paddelbana och löparbana på taket. En kort bilresa bort hittar du ICA Maxi och köpcentret Port 73, som erbjuder ett större utbud av butiker, restauranger och service. För familjer med barn finns flera skolor och förskolor inom gångavstånd, bland annat Nakterhusskolan, Måsöskolan, Raoul Wallenbergs skola, förskola och en Ur och Skur-förskola samt står även Vega skola och aktivitetshus klart, bara ett stenkast från bostaden. Vega erbjuder en unik närhet till naturen med skogar och vatten. Rudans naturreservat, som ligger bara ett stenkast bort, har motionsspår, badmöjligheter och fiske. På vintern anläggs skidspår. Du kan även bada i Drevviken i norr, och inom cykelavstånd når du Tyresta nationalpark, som har fem mil av vandringsleder med picknick- och grillplatser. Söderut når du Haninges fantastiska skärgård, där du från Dalarö och Årsta havsbad kan ta båt ut till skärgårdens populära öar, som Utö. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska lägenhet!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krogtäppan 104, Jordbro, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Krogtäppan 104, Jordbro, Haninge kommun, bild 2
Krogtäppan 104, Jordbro, Haninge kommun, bild 3

Krogtäppan 104

Radhus
Jordbro, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
125 + 18 m²
5 rum
155 m² tomt

Nu saluförs detta stilrena radhus med inredd vind på omtyckta Krogtäppan. Huset bjuder in till härliga sammankomster för den stora familjen, både inne men även utomhus. Du välkomnas av en väl omhändertagen framsida som rymmer gott om plats för lounge- eller matgrupp, grill och grönska. En väldisponerad bostad fördelad på tre plan med underbara sociala ytor och trevligt ljusinsläpp. Väl inne i huset finner du köket med gott om förvaring och plats för stort matbord intill fönster. Vidare på entréplan finns en väl tilltagen hall, ett duschrum samt ett generöst vardagsrum med utgång till den mysiga baksidan. Här finns en väl tilltagen altan med plats för både loungegrupp, grill och grönska. En gräsmatta bjuder in till lek och möjlighet till att odla. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett helkaklat badrum i stilrena toner. Ytterligare en trappa upp nås den inredda vinden som skapar en perfekt yta för ett master bedroom, ett allrum, hemmakontoret eller för hemmets tonåring. Rogivande natur finns runt knuten och här har man närhet till både bad och shopping. Haninge centrum och Port 73 och finns på bekvämt avstånd från bostaden. Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. promenader till badplats, löpträning i elljusspår, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på sjön Rudan. I närhet till bostaden går direktbussar som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 minuter. Buss går även till Jordbro, Handen och Vega. Pendeltågen stannar i Jordbr. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen som löper en bit bort. På promenadavstånd finns både vårdcentral, pizzeria, kiosk, lekpark, idrottsplatser och frisör. Ca 10 minuter bort med bil finns Lidl, Ica Maxi, systembolaget, Handens centrum och Port73 med flera frisörer, butiker, caféer och restauranger. Utbudet är stort och närheten underbar! Förskola och skola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Du har även Rudansjön på promenadavstånd från bostaden där du kan njuta av härliga dopp på sommaren eller olika vinteraktiviteter så som längdskidor eller skridskoåkning. Tyresta nationalpark med härliga naturstråk, svampplockning och flera grillplatser finns även på bekvämt pendlaravstånd. Här är det bara att flytta in och trivas! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Gamla Lyckebyvägen 46, Lyckeby, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:30
Gamla Lyckebyvägen 46, Lyckeby, Haninge kommun, bild 2
Gamla Lyckebyvägen 46, Lyckeby, Haninge kommun, bild 3

Gamla Lyckebyvägen 46

Villa
Lyckeby, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 195 000 kr
198,2 m²
6 rum
712 m² tomt

Varmt välkommen till denna fulländade fastighet där ingenting har lämnats åt slumpen. I natursköna Lyckeby på en trygg och lugn återvändsgata finner vi detta underbara hus om nästan 200 välplanerade kvadratmeter med en generös takhöjd. Här möts man av en väl omhändertagen trädgård som bjuder in till mysiga stunder med familj och vänner. Baksidan som skänker utrymme för både loungemöbler, grill, matbord och solstolar, gränsar mot ett härligt skogsparti vilket skapar en privat och fridfull miljö. Vid entrén möts man av dubbeldörrar som tillsammans med många stora fönsterpartier skänker fint ljus in i huset och skapar en harmonisk känsla i hemmet. Huset består av underbara sociala ytor där vardagsrum, matrum och kök utgör en stor del. Vidare finner vi tre helkaklade badrum, stor tvättstuga med groventré och tre rymliga sovrum. På övre plan finns även en stor bastu, rymliga klädkammare och ett stort allrum. Härifrån nås den generöst tilltagna balkongen som fångar de flesta av solens strålar. Ytskikten är noggrant renoverade för att ge en känsla av kvalitet och en generös takhöjd skapar en otroligt lyxig känsla och rymden är väl påtaglig. Här bor du i en underbar familjeidyll med rogivande omgivning men ändå med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, shoppingcentrum, natur och badplatser ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Man kan t.ex. cykla ner till Lyckan i morgonrock för ett dopp eller ta bussen till city på 25 min. Underbara kontraster. I närområdet finns även Trollbäckens centrum, Handens Centrum och Port 73. Här finns ett stort utbud av caaféer, restauranger, butiker, frisörer, systembolag och annat. Detta hus är utan tvekan ett perfekt boende för den kräsne. Ett hem att bara flytta in och trivas i. Varmt välkommen med din intresseanmälan. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallagränd 10, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallagränd 10

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
5 166 kr/mån
36 944 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS 1 995 000 KR Kontakta mäklare för privatvisning -Högst upp i huset med hörnkänsla -Inglasad balkong mot natur -Fönster i flera väderstreck -3m takhöjd -Stor 2:a på 54kvm byggd 2017 -Gångavstånd till pendeltåg och centrum -Förening med bundna lån till låga räntesatser I ett ostört och fritt läge på Vallagränd 10 finns nu möjligheten att förvärva denna välplanerade och moderna tvårummare högst upp i huset med inglasad balkong. Generös takhöjd på ca 3m, öppen planlösning med stilren interiör med ett tilltalande kök, helkaklat badrum med kombimaskin, gedigen matplats och ett lättmöblerat vardagsrum. Luftigt och rymligt sovrum med ingång från vardagsrum och badrum. Goda förvaringsmöjligheter med flertal garderober och tillhörande källarförråd. Genomgående fin ekparkett, vitmålade väggar och ett härligt ljusinsläpp. Förening med god ekonomi som äger marken och har stor del bundet lån till låg ränta under lång tid. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till allt du önskar. Gångavstånd till Haninge centrum som erbjuder bra shopping, gym, matbutiker, systembolag, restauranger och övrig service. Ytterligare utbud finns i Port 73 med flertal butiker, möbeljättar, större klädmärken och restauranger. I närheten finns även större matbutiker såsom Ica Maxi och Willys. Flertal skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. Gott om grönska och natur med fina strövområden runt hörnet. Rudans friluftsområde erbjuder härliga promenadstråk, utegym, badplats och fiske. Vidare finns Slätmossens naturpark endast en kort promenad bort. För den aktive finns bland annat Torvalla idrottsplats med simhall, fotbollsplan och tennisplan. Utmärkta kommunikationer i form av gångavstånd till pendel och bussstation ett stenkast från bostaden. Handens pendeltågstation tar tar dig in till stadspulsen på ca 20 minuter. Bussförbindelser som tar dig runt i Haninge, söderort och in mot Gullmarsplan. Nynäsvägen (väg 73) nås enkelt med bil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 50

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 498 kr/mån
26 593 kr/m²

Välkommen till Ribby Allé 50 och denna charmiga trea om 67,5 kvm. Belägen en trappa upp erbjuder denna lägenhet en väldisponerad planlösning, stor balkong med perfekt solläge samt genomgående generösa ytor. Här har du det perfekta boendet för dig som värderar en familjär och barnvänlig känsla men ändå korta avstånd till närservice, skolor, förskolor, kommunikationer, natur, golfbanor och bad. Bostaden består utav ett rymligt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, vardagsrum med utgång till balkongen samt två bra sovrum. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Källtorpsvägen 69, Vendelsö, Haninge kommun
  • Tor 24 okt kl 17:30
Källtorpsvägen 69, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Källtorpsvägen 69, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Källtorpsvägen 69

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/2
4 431 kr/mån
30 565 kr/m²

Nu saluförs denna trivsamma bostad på omtyckta Källtorpsvägen i hjärtat av Vendelsö. En väldisponerad bostad om 62 kvadratmeter med egen entré. Man möts av en välomhändertagen framsida som rymmer med både grönska och cafégrupp som bjuder in till härliga förmiddagar i solen. Vidare finns en ljus och välkomnande hall med tvättstuga direkt till höger. Ett rymligt kök samt generöst vardagsrum med utgång till stor balkong. Utöver det finns här ett rymligt sovrum och helkaklat badrum. Från sovrummet nås ett mindre rum, utmärkt för kontoret, klädkammare eller det lilla barnrummet. En perfekt bostad för den som vill bo stort själv, ett par eller den lilla familjen. Från framsidan har man god sikt över den närmsta lekparken, perfekt för barnfamiljer! Här är gatorna bilfria och man har god uppsikt från hemmet. Rogivande natur runt finns knuten och nära flera naturbad såsom Långsjön, "Krokodilbadet" samt Lycksjön. Från bostaden kan du cykla och ta ett härligt morgondopp och njuta av den mysiga omgivningen. Samtidigt har du närhet till Haninge centrum, Port 73 och Stockholm city. Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. promenader till badplatserna, löpträning i elljusspår, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. I närhet till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort. På promenadavstånd finns både vårdcentral, Lidl, hemköp, pizzeria, kiosk, lekpark, idrottsplatser och frisör. Bara några minuter bort med bil finns Ica Maxi, systembolaget, Handens centrum och Port73 med flera frisörer, butiker, cafeér och restauranger. Utbudet är stort och närheten underbar! Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Haga/Lyckebyskolan från förskoleklass till åk 9 ligger ca 10 min gångväg bort, även Vendelsö Hage finns i närheten. Fredrika Bremergymnasiet ligger i Handen och det finns även flera skolor i Tyresö som ligger nära. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Storseglet 31, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 11:45
Storseglet 31, Vega, Haninge kommun, bild 2
Storseglet 31, Vega, Haninge kommun, bild 3

Storseglet 31

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/5
3 928 kr/mån
49 000 kr/m²

Nu saluförs den stilfulla hörntvåa med ett fantastiskt läge i omtyckta Vega. Denna väldisponerade bostad erbjuder förutom sitt höga och soliga läge en social planlösning som bjuder in till sociala sammanhang med nära och kära, modern design och flera fönster i olika väderstreck som skänker ett underbart ljusinsläpp genom bostaden. Via balkongdörr i glas nås bostadens inglasade balkong, vilket blir den självklara platsen året runt. Här kan du njuta av ett högt och rakt söderläge med sol från morgon till kväll med gott om plats för umgänge. Vidare erbjuds du ett stilrent kök med all maskinell utrustning som du kan önska, öppen planlösning mot vardagsrummet, stort sovrum med klädkammare/förråd samt ett rymligt badrum med kombimaskin som underlättar vardagen. En bostad med alla rätt, perfekt för singeln som paret eller den lilla familjen. Här är det bara att flytta in och njuta av nyproduktionens alla fördelar. Garantier giltiga t.o.m: Garanti lägenhet & förening: maj 2028 OMRÅDET: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vega allé 71, vån 4/5, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 10:45
Vega allé 71, vån 4/5, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 71, vån 4/5, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 71, vån 4/5

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/5
4 764 kr/mån
42 183 kr/m²

Nu finns en av Vegas bästa treor ute till salu. Högt upp i huset, låg avgift, hörnläge med fönster i tre väderstreck och en stor inglasad balkong i västerläge är en del av vad denna fina lägenhet har att erbjuda. Denna välplanerade trerummare har ett optimalt läge på Vega allé 71 med bara ett stenkast från matbutiker, pendeltåg och restauranger. Det unika gavelläget ger en härlig rymd och tack vare alla fönster i totalt 3 väderstreck så har lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder vidare en stor inglasad balkong med hög mysfaktor i bästa möjliga västerläge. Här skiner solen från lunch till solnedgång. Bostaden är byggd 2020 och erbjuder nyproduktions samtliga fördelar. Öppen och flexibel planlösning, modern design och inga underhåll eller renoveringsbehov. Stilren interiör med ett tilltalande vinkelkök med integrerade vitvaror och en gedigen matplats. Rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, inte minst i det stora förrådet. Vardagsrummet är lättmöblerat med plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin, torktumlare med arbetsbänk ovan och golvvärme. Genom hela bostaden ligger det fina parkettgolvet och bostaden har gott om förvaringsmöjligheter. VEGA: Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer. På bara 20 minuter tar du dig till city. Lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Henriksbergsvägen 94, Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Henriksbergsvägen 94, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Henriksbergsvägen 94, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Henriksbergsvägen 94

Radhus
Vendelsömalm, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
126 + 42 m²
6 rum
543 m² tomt

Kedjehus i attraktiva Vendelsömalm på en lugn barnvänlig gata. Här får du ett fint hem som senaste åren har påkostats med nytt kök, nya badrum, ny tvättstuga, nytt yttertak, nytt värmesystem och med inredd övervåning, med andra ord mycket är gjort som kostar mycket pengar. Här får du även med ett bra garage, bra förrådsytor och en insynsskyddad tomt på baksidan av huset. Här bor du också med gångavstånd till Vendelsömalmsskolan som erbjuder era barn omsorg från förskoleklass ända fram till årskurs 9. Frekvent bussförbindelse mot stan finns inom 5 minuters gångavstånd. Mataffärer som te x Ica Maxi ligger bara 2 minuter bort med bil.

  • Premium
Petuniavägen 28, Vendelsö Gård, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Petuniavägen 28, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Petuniavägen 28, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Petuniavägen 28

Radhus
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
126 m²
5 rum
5 839 kr/mån
35 675 kr/m²

Välkommen till detta fina och välbelägna bostadsrättsradhus i två plan, beläget i eftertraktade Vendelsö Gård! Med sina 126 kvm och med sitt hörnläge erbjuder detta hem en perfekt balans mellan stil, komfort och funktionalitet. Här finns 5 rum varav 4 rymliga sovrum, modernt kök, tvättstuga, 2 helkaklade badrum, 2 bra klädkammare samt ett ljust och generöst vardagsrum med en stämningsfull braskamin som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Utomhus väntar en stor altan och en lummig trädgård med gräsmatta, omgärdad av vintergröna häckar för extra avskildhet – en perfekt plats för både lata dagar och härliga grillkvällar. Övervåningen imponerar med högt i tak och charmiga sluttande tak, vilket ger rummen karaktär och ljus. Till radhuset hör även en carport med laddstation för elbil, och i föreningen råder en stabil ekonomi. Dessutom får du en avgiftsfri månad per år – en förmån som ytterligare understryker den goda ekonomin i föreningen. Här bor du med närhet till både badplatser och goda kommunikationer, vilket gör detta till ett boende som erbjuder både det lilla extra och smidig vardag. Missa inte chansen att förvärva detta fina boende i idylliska Vendelsö Gård!

  • Premium
  • Uteplats
Fribordsgränd 5, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 14:45
Fribordsgränd 5, Vega, Haninge kommun, bild 2
Fribordsgränd 5, Vega, Haninge kommun, bild 3

Fribordsgränd 5

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/6
3 536 kr/mån
50 000 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva fina Fribordsgränd 5. Välplanerad och modern tvårummare högt upp i huset med balkong från vardagsrummet i bästa möjliga västerläge. Öppen planlösning med stilren interiör. Tilltalande kök i modern stil, helkaklat badrum med kombimaskin, gedigen matplats och lättmöblerat vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i stor garderobslänga i hallen samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt önskat möblemang. Genom hela bostaden ligger den fina ekparketten och ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterna. Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till butiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område med mestadels bostadsrätter och hus. Promenadavstånd till förskolor, skolor, gym, bageri, härliga naturområden och matbutiker. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till naturreservatet Tyresta och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stuxbergs gränd 16, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 13:30
Stuxbergs gränd 16, Vega, Haninge kommun, bild 2
Stuxbergs gränd 16, Vega, Haninge kommun, bild 3

Stuxbergs gränd 16

Radhus
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
105 m²
5 rum
5 632 kr/mån
41 857 kr/m²

Varmt välkommen till detta underbara radhus med härlig trädäckad altan mot grönska, egen parkeringsplats och ett härligt ljusinsläpp. Här bor man i en familjeidyll med direkt närhet till skolor, förskolor, kommunikationer och natur. I ett trivsamt och bekvämt läge på Stuxbergs gränd 16 finns nu möjligheten att förvärva detta välplanerade radhus byggt 2016 i populära Vega. Huset disponeras i två plan med trevlig planlösning som passar både den mindre och större familjen. Vidare erbjuder detta boende genomgående fint parkettgolv, tre rymliga sovrum (med möjlighet tiill fyra) och tilltalande materialval. Fint ljus sipprar in i hela bostaden och här det bara att flytta in utan några underhållsbehov och njuta av ett nytt och modernt radhus med bästa möjliga läget i Vega. Man möts av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjlihgheter. Vidare erbjuder köket praktiska arbetsytor, rikligt med förvaring och gott om plats för en rejäl matplats. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer stor soffgrupp och övrigt önskade möbler. Härifrån nås den trevliga baksidan som har en trädäckad altan med plats för loungegrupp, utekök och matplats m.m. Gräsmattan bjuder in till lek, rymmer studsmatta och här finns flera bär att plocka! Här finns även ett stort utomhusförråd. På framsidan av huset finns plats för att parkera bilen, perfekt när man kommer hem med matkassar! För den som har elbil finns laddare installerad. Utöver det finns ett helkaklat badrum i stilren design med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett helkaklat badrum. Ett stort plus här utöver ovan är den moderna luftkonditioneringen. Den gör så att man har ett svalt inomhusklimat oavsett hur varmt det är ute! Bostaden ligger i expansiva Vega och på nära avstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. Bara några minuter bort finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns restaurang, kiosk och gym. Nu finns både Ica och Hemköp också i Vega I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som te. x. Dalarö och Utö. Även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Från pendeltågsstationen går tågen går flera gånger i timmen. På bara 20 minuter tar du dig till city. Bussar till Handen och Vega station finns runt hörnet och 810 till Gullmarsplan finn i närområdet. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Estövägen 15G, Estö, Nynäshamns kommun
Estövägen 15G, Estö, Nynäshamns kommun, bild 2
Estövägen 15G, Estö, Nynäshamns kommun, bild 3

Estövägen 15G

Radhus
Estö, Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
111,5 m²
5 rum
8 814 kr/mån
26 861 kr/m²

Välkommen till detta stilrena bostadsrättsradhus med hörntomt och gavel med söderläge, om 111 kvm fördelat på 5 rum och 2 badrum – perfekt för barnfamiljen! Här möts du av ljusa, rymliga rum med genomtänkta materialval som skapar en modern och trivsam atmosfär. Vardagsrummet är stort och inbjuder till både socialt umgänge och avkoppling. Köket har plats för matbord och erbjuder gott om förvaring. Från vardagsrummet når du den stora uteplatsen och den inglasade verandan, som förlänger sommarsäsongen och ger möjlighet att njuta av trädgården året om. Den grönskande trädgården är perfekt för barn att leka i, och området är både lugnt och barnvänligt. Estövägen 15 ligger i ett lugnt och attraktivt område i Nynäshamn, precis vid kusten. Omgivningen präglas av närheten till vattnet och naturen, med skärgårdens charm inom räckhåll. Här finns vackra promenadstråk längs havet och gröna parker som ger en avslappnad och naturnära livsstil. Området erbjuder också närhet till stadens centrum, där du finner ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Pendeltågsstationen ligger på bekvämt avstånd för enkel pendling till Stockholm. För barnfamiljer finns skolor och förskolor i närområdet, och det är en trygg och barnvänlig miljö med lekplatser och grönområden. Här kombineras skärgårdens lugn med tillgången till stadens bekvämligheter, vilket gör området till ett populärt val för både familjer och par som söker en harmonisk och trivsam plats att bo.

  • Premium
  • Uteplats
Skebokvarnsvägen 201, Högdalen, Stockholms kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00

Skebokvarnsvägen 201

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
15 m²
1 rum
vån 1
1 102 kr/mån
73 000 kr/m²

Välkommen till denna smart planerade etta på 15 kvm i hjärtat av populära Högdalen! Här får du ett optimalt utnyttjat boende med ett ljust allrum, en praktisk kokvrå och förvaring som överraskar. Trots den kompakta ytan känns lägenheten rymlig och väl genomtänkt, perfekt för dig som vill ha en flexibel bostad eller en bekväm övernattningslägenhet. Läget kan knappast bli bättre – bara några minuter till Högdalens centrum med sitt breda utbud av butiker, caféer och t-bana som tar dig till city på 15 minuter. Den här pärlan erbjuder både närhet till stadspulsen och grönområden. Varmt välkomna hem till Skebokvarnsvägen 201!

  • Plus
Lilla Hållsättravägen 24, Tungelsta, Haninge kommun
Lilla Hållsättravägen 24, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Lilla Hållsättravägen 24, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Lilla Hållsättravägen 24

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
43 + 2 m²
3 rum
1 716 m² tomt

Välkommen till Lilla Hållsättravägen 24, ett charmigt rött hus med vita knutar och en stor altan som är perfekt för att njuta av solen. Huset är vinterbonat, har två sovrum, ett rymligt vardagsrum och ett fullt utrustat kök med lantlig prägel från IKEA. Bostaden har under åren genomgått renoveringar både invändigt och utvändigt. Tomten har en stor gräsmatta som passar utmärkt för både lek och avkoppling. I närheten finns en sjö som erbjuder möjligheter till bad och avkoppling vid vattnet. På tomten finns ett extra hus som rymmer en tvättstuga med tvättmaskin, en bastu, samt ett förråd. Det finns även en friggebod, byggd 2020, som för närvarande används som sovrum. Den stora altanen på cirka 120 kvadratmeter är utrustad med jacuzzi och har flera inbyggda altanspotlights, vilket skapar en stämningsfull belysning på kvällen. På tomten finns också gott om parkeringsutrymme, med plats för cirka 10 bilar. Lilla Hållsättra ligger i Tungelsta, Haninge kommun, söder om Stockholm. Området är omgivet av grönska och skog, vilket skapar en lugn och harmonisk miljö. Bebyggelsen består främst av villor och småhus som ger en trivsam atmosfär. Tungelsta är känt för sina trädgårdar och närhet till naturreservat, vilket gör Lilla Hållsättra till ett utmärkt val för naturälskare. Samtidigt finns goda kommunikationer till Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla. Här får du en fin balans mellan naturnära boende och närhet till stadens bekvämligheter. Med sin idylliska miljö och perfekt avvägda mix av natur och närhet till stadens bekvämligheter, är Lilla Hållsättra ett boende som förför både hjärta och sinne. Välkomna på visning!

  • Premium
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 10, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 10

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 245 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/4
2 776 kr/mån
56 125 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Polcirkelvägen 12, Vega, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 10:15
Polcirkelvägen 12, Vega, Haninge kommun, bild 2
Polcirkelvägen 12, Vega, Haninge kommun, bild 3

Polcirkelvägen 12

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
29 m²
1.5 rum
2 326 kr/mån
51 552 kr/m²

Välkommen till det perfekta första boendet i hjärtat av populära Vega. Nu finns möjligheten att förvärva denna extremt välplanerade 1,5:a byggd 2020 med unik takhöjd, låg avgift, sovalkov och en stor uteplats i soligt läge bara ett stenkast bort från pendeltåget. Njut av nyproduktionens fördelar och en näst intill orörd bostaden med noll underhållsbehov. BOSTADEN: Välkomnande hall öppnar upp denna ljusa bostad. Tilltalande kök med ljus bänkskiva, mörka kakel plattor på vägg, induktionshäll, diskmaskin och inbyggd micro. Goda arbetsytor och rejält med förvaring i de vita köksluckorna. Här finns även plats för ett matbord intill fönstret. Vardagsrummet är lättmöblerat med naturligt plats för soffa, soffbord och TV. Intill vardagsrummet finns sovalkoven som man enkelt kan skärma av med vackert industriglas eller lamellgardiner. För den som vill går det att sätta upp en vägg och göra om bostaden till en mini tvåa med ett mindre sovrum. Badrummet är stort och helkaklat med grått klinker på golv och vitt kakel på vägg. Utrustat med bland annat kombinerad tvätt-och torktumlare, skåp med förvaring och handdukstork. Till bostaden tillhör externt förråd. Genom hela bostaden ligger det fina parkettgolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp. Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till matbutiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, gym, bageri, härliga naturområden och matbutiker. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brusewitz väg 36, Hermanstorp, Haninge kommun
Brusewitz väg 36, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 2
Brusewitz väg 36, Hermanstorp, Haninge kommun, bild 3

Brusewitz väg 36

Tomt
Hermanstorp, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
1 158 m² tomt

Varmt välkommen till denna underbara tomt som ligger i Hermanstorp där ny detaljplan trätt i kraft och på nära avstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. Tomten som kanske är en av Vegas bästa, lättbebyggd och ligger i bästa solläge! Tomten är 1158 kvm och största byggnadsarea (vilket är den yta på marken som byggnaden upptar) för huvudbyggnad är 100 kvm per fastighet, samt komplementbyggnad om högst 30 kvm. Eftersom bebyggelsen kan uppföras i två våningar inklusive suterrängvåning plus eventuell inredd vind innebär det att relativt stora byggrätter medges räknat i sammanlagd bruttoarea. Byggnadsarean har dock hållits relativt begränsad i syfte att inte ta för mycket mark i anspråk. Se mer info i bifogade dokument. Kommunen har beviljat bygglov från 2023. Se bifogad detaljplan, plankarta och läs mer på Haninge kommuns hemsida: https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/ I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som te. x. Dalarö och Utö. Även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns restaurang, kiosk och gym. Nu finns både Ica och Hemköp också i Vega I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö Från pendeltågsstationen går tågen går flera gånger i timmen. På bara 20 minuter tar du dig till city. Bussar till Handen och Vega station finns runt hörnet och 810 till Gullmarsplan finn i närområdet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Nordenskiölds väg 51B, Vega, Haninge kommun
Nordenskiölds väg 51B, Vega, Haninge kommun, bild 2
Nordenskiölds väg 51B, Vega, Haninge kommun, bild 3

Nordenskiölds väg 51B

Villa
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
170 m²
6 rum
1 032 m² tomt

Varmt välkommen till detta vackra tvåplanshus i New England-stil där ingenting har lämnats åt slumpen. Här är takhöjden väl tilltagen, materialen påkostade och en ett fantastiskt ljusinsläpp sipprar in i hela bostaden. Sociala ytor skapar rum för mysiga tillställningar med nära och kära och uteplatsen skapar ett extra rum när årstiden tillåter. På entréplan möts man av en luftig planlösning som ger gott om plats för sittbänk, byrå och att hänga kläder. På ena gaveln finns en praktisk groventré som leder in i husets klädvårsavdelning. Kök och vardagsrum utgör hemmets hjärta och skapar underbara ytor för umgänge. Här är planlösningen öppen mellan rummen och köksön skapar utrymme för mingel medan middagen tillagas. Utöver det finns gott om plats för stort matbord intill fönsterparti och vidare öppnar det rymliga vardagsrummet upp sig mot den härliga baksidan. På övre plan finns husets fyra sovrum, varav tre har praktisk klädkammare. Här finns också ett väl tilltaget allrum som liksom vardagsrummet på entréplan har burspråk och härligt ljusinsläpp. På fastigheten finns färdigt bygglov för pool. På en perfekt yta i soligt läge finns här möjlighet att bygga pool med altan runtom. Se ritningar som är annonserade. Bostaden ligger i expansiva Vega och på nära avstånd till förskolor, skolor, pendeltåg och härliga naturområden. Bara några minuter bort finns Ica maxi, Systembolaget, Lidl och Coop Forum. På gång- och cykelavstånd nås både Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, caféer, flera butiker, frisörer och gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Närheten till Port 73, Haninge centrum och Länna köpcentrum gör att utbudet av restauranger, caféer, butiker, frisörer, apotek och systembolag finns bara några minuter bort med bil. Vid Vega pendeltågsstationen finns restaurang, kiosk och gym. Nu finns både Ica och Hemköp också i Vega I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, flera, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer som ger en trivsam närmiljö I Vega är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som te.x. Dalarö och Utö. Även nära till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller med närliggande pendeltåg. Vega är ett mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. I närområdet finns även Rudans friluftsområde och naturreservat som erbjuder fantastiskt friluftsliv precis vid Handens pendeltågsstation. Här kan du bada, jogga, fiska och cykla mountainbike, grilla eller bara ströva omkring på slingrande skogsstigar och njuta av naturen. Från pendeltågsstationen går tågen går flera gånger i timmen. På bara 20 minuter tar du dig till city. Bussar till Handen och Vega station finns runt hörnet och 810 till Gullmarsplan finns i närområdet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Vilan 19, Muskö, Haninge kommun

Vilan 19

Tomt
Muskö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
3 048 m² tomt

Analyserat gott vattenprov V/A anslutning är betald Borrad brunn om 110 meter Septik tank Utanför detaljplan Huset på tomt ingår Solceller Tomten är obunden från husleverantörer- fritt att välja själv Grönska och vatten intill Plan tomt Färdigt bygglov Nu har du chansen att förvärva en fantastisk tomt på vackra Muskö – en perfekt möjlighet för dig som drömmer om ett skärgårdsliv, med enkel tillgång till både natur och bekvämligheter. Den här tomten erbjuder allt du kan önska dig: en plan och lättbyggd yta som ger stora möjligheter att skapa ditt drömboende. Här kan du enkelt visualisera ditt framtida hem i en lugn och naturskön miljö, omgiven av skärgårdens vackra landskap och grönska. Tomten har redan indraget kommunalt vatten och avlopp, vilket sparar både tid och kostnader i byggprocessen. Det betyder att du kan komma igång med dina byggplaner direkt och fokusera på att skapa ditt eget paradis. Med närheten till både havet och vacker natur, finns här oändliga möjligheter för ett aktivt och naturnära liv – morgondopp i viken, båtliv, skogspromenader och fiske blir en del av din vardag. Muskö nås enkelt via den praktiska Muskötunneln, vilket gör tomten tillgänglig året runt och ger en trygg och bekväm plats för både fritidshus eller permanentboende. Med denna tomt får du det bästa av skärgårdens fridfulla charm, samtidigt som du har all infrastruktur och tillgänglighet du behöver för ett bekvämt liv. Låt drömmen om ett skärgårdsboende bli verklighet – den här tomten är en sällsynt möjlighet! Välkomna att besöka tomten utanför angiven visning.

Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun
Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 8

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
30 m²
2 rum
vån 1/3
3 443 kr/mån
41 667 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och renoverade etta ombyggd och disponeras som en tvåa (med separat sovrum), perfekt för dig som söker ett smart boende utan att kompromissa med stil och komfort. Bostaden erbjuder ett fint ljust vardagsrum, fräscht helkaklat badrum och ett modernt, stilrent kök med alla bekvämligheter du behöver. Sovalkoven är en avdelning av vardagsrummet och här kan man stänga om sig när man vill sova eller vill vara för sig själv. Den fina ekparketten ger en varm och inbjudande känsla genom hela lägenheten. Som pricken över i:et har du en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, vilket skapar den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag. Välkommen hem! Åby i Västerhaninge är ett idylliskt område som erbjuder det bästa av två världar – naturnära boende och bekvämt avstånd till storstadens puls. Här finner du vackra grönområden och promenadstråk, perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och avkoppling i naturen. Åby präglas av en lugn och trivsam atmosfär med charmiga villor och moderna bostadsrätter som tillsammans skapar en harmonisk miljö. Trots sin natursköna omgivning ligger Åby nära alla nödvändiga bekvämligheter. I Västerhaninge centrum, som bara är en kort promenad eller cykeltur bort, finns ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och serviceinrättningar. Här hittar du även skolor och förskolor, vilket gör området idealiskt för barnfamiljer. Kommunikationerna är utmärkta med regelbundna bussförbindelser och närhet till pendeltågsstationen i Västerhaninge, som tar dig till Stockholm C på under 30 minuter. För den bilburne är det enkelt att nå både Nynäsvägen och Haningeleden, vilket gör pendlingen smidig och bekväm. Åby i Västerhaninge är en plats där du kan njuta av en hög livskvalitet, med närhet till naturen, bra service och utmärkta kommunikationer. Välkommen till ett område som erbjuder en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet.

  • Premium
  • Balkong
Vega allé 100, Vega, Haninge kommun
Vega allé 100, Vega, Haninge kommun, bild 2
Vega allé 100, Vega, Haninge kommun, bild 3

Vega allé 100

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
93 m²
4 rum
vån 2/6
6 720 kr/mån
41 882 kr/m²

Kontakta mäklare för att boka in privatvisning. Nu finns Vegas absolut bästa fyrrummare äntligen till salu i populära Brf Slänten 1. Denna välplanerade bostad på hela 93 kvadratmeter passar både den mindre och större familjen med sin smarta planlösning. Utvändigt erbjuder bostaden en balkong med hög mysfaktor mot natur och grönska. Här är det bästa möjliga västerläge med eftermiddags och kvällssol. För den som vill finns möjlighet att glasa in balkongen. Tack vare sutteräng och att huset är placerat i en sluttning så får man känslan av ett högt, fritt och ostört läge. Detta gör också att det är i princip insynsfritt från samtliga fönster i hemmet. Invändigt så njuter man av nyproduktionens samtliga fördelar och en bostad med noll renovering eller underhållsbehov. Öppen planlösning med stora sociala ytor, stilrent Marbodal kök i exklusiv design och ett lättmöblerat vardagsrum. Två badrum varav ett stort utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och stora förvaringsutrymmen. Det andra badrummet är i samma stilrena design utrustat med dusch, kommod och wc. Tre rymliga sovrum med plats för säng, förvaring, skrivbord och övrigt önskat möblemang. I sovrummet intill vardagsrummet finns även ett med ett stort förråd. Smart kontorslösning i anslutning till hallen som även kan användas som extra förvaring utöver garderobslängan i hallen. Bostaden har ett genomgående härligt ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck och på golvet ligger en vacker ekparkett. Föreningen har beslutat om en avgiftssänkning från och med 1 januari 2025 med 7,2%. Föreningen kommer efter sänkningen ha lägst avgift per kvadrat av samtliga föreningar i Vega för tillfället! Kombinationen av det grönskande och lugna läget på balkongen och att samtidigt bo i hjärtat av Vega med gångavstånd till skolor, matbutiker, gym, restauranger och pendeltåg är oslagbart. Detta boende är något för den kräsne och ett bättre alternativ för en 4:a i Vega finns knappast. Välkommen hem! Här bor du i Vegas mest populära förening som äger marken, innehar gemensam takterrass och betydligt lägre månadsavgifter än övriga föreningar i Vega. Dessutom har föreningen lägre belåningsgrad än snittet för nyproducerade föreningar. OMRÅDE: Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till matbutiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område som passar utmärkt för familjer med promenadavstånd till flertal förskolor och skolor. Gym, bageri, härliga naturområden och matbutiker är även det inom gångavstånd. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan ko

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Albatrossvägen 38, Vendelsö, Haninge kommun
  • Idag kl 17:30
Albatrossvägen 38, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Albatrossvägen 38, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Albatrossvägen 38

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
92 m²
4 rum
vån 2/2
6 129 kr/mån
26 033 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa, välplanerad och genomgående fina 4:a med stor inglasad balkong. Bostaden erbjuder ett rymligt kök, två helkaklade och renoverade badrum, tre rymliga sovrum och lättmöblerat vardagsrum. Här finns en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Den inglasade balkongen fångar solens strålar och lämpar sig ypperligt som ett mysigt extra rum som kan avnjutas från tidig vår till sen höst. Utöver det bor man här i en otroligt ekonomiskt stark förening med många faciliteter för de boende! Bland annat så finns här en gästlägenhet man kan hyra, en fin boulebana, en baskethörna via Oasen. Föreningen har även låtit installera ett komplett gym med all tänkbar utrustning i källaren på Albatrossvägen 84 som går att nyttja för 100 kr/mån. Besök gärna föreningens hemsida för mer information https://www.albatrossen.se Här bor du i en underbar familjeidyll med rogivande omgivning men ändå med närhet till det mesta. Goda kommunikationer, förskolor, skolor, Haninge centrum, Port 73, natur och badplatser ligger på bekvämt avstånd från bostaden. Runt knuten finns underbar natur men även bussar som tar dig till city under 30 minuter, härliga kontraster. Skog, sjö och äng kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, t.ex. promenader till badplatserna, löpträning i elljusspår, cykelturer, skogspromenader eller kanske skridskoåkning på Drevvikens is. I närhet till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Vega, Handen och Tyresö. Pendeltågen stannar i Handen och Vega. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort. I närområdet finns Coop, Ica Maxi, systembolaget, Thairestaurang, pizzeria och Mias kök. Bara några minuter bort finns Lidl, Handens centrum och Port73 med flera frisörer, butiker, cafeér och restauranger. Utbudet är stort och närheten underbar! Förskola finns i direkt anslutning till området samt även i området runtom. Vendelsömalmsskolan från förskoleklass till åk 9 ligger ca 5 min gångväg bort, även Vendelsö Hage finns i närheten. Fredrika Bremergymnasiet ligger i Handen och det finns även flera skolor i Tyresö som ligger nära. Här har du Närhet till vackra naturomgivningar med promenadavstånd till Ramsjön med badstrand och grillplats, Svartsjön med badklippor och även direkt närhet till Tyresta By där det finns underbara skogspartier som bjuder in till orientering, löpning och bad. Här kan man grilla korv och fika eller ta med egen matsäck. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 89