Mäklare Gustav Larsson

Gustav Larsson

Om mig

Arbetar som fastighetsmäklare och är främst verksam i söderort men utför försäljningar i hela Stockholm. Delägare och franchisetagare för kontoren i Haninge och Enskede. Född och uppvuxen i södra Stockholm och känner därför starka band till att arbeta här för att kunna vägleda köpare och säljare på bästa möjliga sätt för en trygg och framgångsrik affär. Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:30
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 50, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 50

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 498 kr/mån
26 593 kr/m²

Välkommen till Ribby Allé 50 och denna charmiga trea om 67,5 kvm. Belägen en trappa upp erbjuder denna lägenhet en väldisponerad planlösning, stor balkong med perfekt solläge samt genomgående generösa ytor. Här har du det perfekta boendet för dig som värderar en familjär och barnvänlig känsla men ändå korta avstånd till närservice, skolor, förskolor, kommunikationer, natur, golfbanor och bad. Bostaden består utav ett rymligt kök med matplats, helkaklat badrum med tvättmaskin, vardagsrum med utgång till balkongen samt två bra sovrum. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Blekingegatan 36, Södermalm, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Blekingegatan 36, Södermalm, Stockholms kommun, bild 2
Blekingegatan 36, Södermalm, Stockholms kommun, bild 3

Blekingegatan 36

Lägenhet
Södermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 435 kr/mån
84 674 kr/m²

Välkommen till Blekingegatan 36 - En perfekt planerad bostad om 46 kvadratmeter som erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och stilfullt boende. Med stora sociala ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare flertalet fönster, blir detta hem både inbjudande och ljust. Bostaden erbjuder en möblerbar hall, halvkaklat badrum, ljust vardagsrum, kök med utgång till balkong via dubbeldörrar samt sovdel med plats för säng och förvaring. Skicket är gott med välhållna snickerier och ytskikt. Rymdkänslan är genomgående påtaglig med vacker fiskbensparkett som är slipad och vitlackad, breda fönsterbänkar, högt i tak, vackra innerdörrar och spröjsade fönster som adderar extra känsla till lägenhetens känsla och charm. Till lägenheten hör också ett vindsförråd, om ca 5 kvm. Kvarteret kring lägenheten erbjuder allt man kan tänkas behöva. Garage i Åsögaraget finns i närheten och i Ringens Centrum finns bland annat matbutik, apotek, bank, vårdcentral, tandläkare, kiosk och massor av småbutiker samt klädesbutiker. Längs hela Götgatan finner du även rikliga utbud av shopping, caféer, restauranger och uteliv. Även Nytorget och Mariatorget når du genom en kort promenad. Här bor man även med närheten till natursköna motions- och promenadstråken längs Årstaviken som bland annat erbjuder badbryggor och picknickparker samt lummiga Helgalunden bara ett stenkast ifrån. Goda kommunikationer via t-banans gröna linje samt ett flertal bussar i direkt närhet. Sammanfattningsvis, en fantastisk lägenhet i attraktiva kvarter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nynäsvägen 74, Centrala handen, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 14:00
Nynäsvägen 74, Centrala handen, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 74, Centrala handen, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 74

Lägenhet
Centrala handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
120,5 m²
5 rum
vån 2/7
9 263 kr/mån
20 705 kr/m²

I ett trivsamt och bra läge på Nynäsvägen 74 i Handen finns nu möjligheten att förvärva denna ytskikts renoverade och välplanerade 5:a med gavelläge, dubbla stambytta badrum samt en stor inglasad balkong i ett soligt läge med utsikt mot grönska och Rudan sjön. Genomgående nylagda golv och nymålade väggar samt innertak. Stort kök med rejäla bänkytor och en gedigen matplats intill de stora fönsterna. Två helkaklade badrum med dusch, separat tvättstuga med kombimaskin och gott om förvaringsutrymme. Lättmöblerat och stort vardagsrum med härlig utsikt från fönster i flera väderstreck. 4 välplanerade sovrum varav ett av sovrummen med en klädkammare intill. Fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden och goda förvaringsmöjligheter. Det tillhör även ett externt källarförråd till lägenheten. Området är populärt och erbjuder många fördelar inom gångavstånd. Såsom Handenterminalen med en rad av busslinjer samt Handens pendeltågsstation där pendeltåget går fyra gånger i timmen. Restid till Stockholm ca 25 min och till Nynäshamn ca 40 min. Vidare finns fina strövområden som till exempel Rudans friluftsområde som erbjuder natur, badmöjligheter, motionsspår, vandringsleder, frisbeebana med mera. I nedre Rudan sjön finns möjlighet att fiska med fiskekort. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gamla Tullingevägen 5, Västra Solgård, Huddinge kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Gamla Tullingevägen 5, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Gamla Tullingevägen 5, Västra Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Gamla Tullingevägen 5

Villa
Västra Solgård, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
101 + 64 m²
5 rum
800 m² tomt

Välkommen till Gamla Tullingevägen 5 och detta fina hus som andas charm och stilfullhet. Genomgående är huset renoverat till en hög standard. Villan är fördelad i två plan varva nedreplan som källare. Huset mäter en totalyta 165 kvm. Solig södervänd tomt som består av terrass med del under tak, gräsytor i två olika etapper samt rejäla ytor för parkering på asfalterad uppfart samt i garage. Huset har under de senaste åren genomgått stora renoveringar med bla dränering, fasad, tak, el och samtliga ytskikt. Huset har en väl genomtänkt planlösning där entréplan innefattar en rymlig hall, badrum med dusch, tre sovrum, stilrent kök med möjlig matplats och dubbeldörrar till terrassen som binder ihop invändigt med utvändig. Vidare på entréplanet finns vardagsrummet i vinkel som är husets centrala punkt som bjuder in till stora sociala ytor med matplats invid burspråk, braskamin samt generös yta för soffgrupp och tv. På nedre plan finns ett allrum/möjligt sovrum, kontor/klädkammare, matkällare och en stor tvättstuga med förvaringsutrymmen, dusch, wc samt fjärrvärmepanna. Via källarvåningen nås garaget. Fastigheten värms upp med fjärrvärme vilket bidrar till en låg driftkostnad. Fiber finns indraget. Västra Solgård är ett charmigt och populärt bostadsområde. Med sin närhet till både natur, kommunikationer, skolor/förskolor och gym samt paddelhall är området ett eftertraktat val för en bred målgrupp som söker en trivsam boendemiljö. Naturen runt hörnet Västra Solgård omges av vacker natur och erbjuder goda möjligheter för friluftsliv. Området ligger nära Orlångens naturreservat samt flottbros friluftsområde som bjuder på kanotuthyrning, minigolf, värdshus, frisbeegolf och en bra badstrand under sommaren samt skidåkning under vintern. I närområdet finns flertalet skolor/förskolor bla Vistaskolan och Skapa skolan. Inom bekvämt avstånd finns flertalet kommunikationer. Med pendeltåget från Huddinge station, tar det bara cirka 15 minuter till Stockholms central. Dessutom finns flera busslinjer som gör det enkelt att ta sig runt i kommunen och till andra närliggande områden. Välkommen att uppleva detta fantastiska hus på plats!

  • Premium
Hammarbergsvägen 1A, Tungelsta, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 15:00
Hammarbergsvägen 1A, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Hammarbergsvägen 1A, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Hammarbergsvägen 1A

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 695 000 kr
165 + 40 m²
5 rum
1 302 m² tomt

Välkommen till Hammarbergsvägen 1A och denna fantastiska bostad! Imponerade och exklusiv villa i 2 plan med stora sociala ytor och generösa fönsterpartier som skapar en ljus och luftig miljö. Välplanerat in i minsta detalj med påkostade materialval och enhetliga golv som ger en touch av elegans till varje rum. Denna bostad har dessutom modern och energieffektiv uppvärmning med frånluftvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan vilket bidrar till låga driftkostnader. BOSTADEN De sociala ytorna återfinns på husets entréplan. Här välkomnas ni av den stora och ljusa hallen med generöst om förvaring. På golvet ligger snygg och praktisk klinker. Intill hallen ligger tvättstugan med separat groventré och gott om förvaring i över och underskåp, tillsammans med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finns även frånluftvärmepumpen. Precis som i hallen ligger här klinker på golvet vilket bjuder på en genomgående känsla. Köket, matplatsen och vardagsrummet är förenade i en öppen planlösning som skapar stora sociala ytor och möjligheter. Köket från Marbodal är av högsta klass med ljusgråa snickerier, centralt placerad köksö, bänkskivor i kvartskomposit samt mattsvarta beslag. Vitvarorna är genomgående i rostfritt utförande eller integrerade och från märket Siemens. Kyl, frys & diskmaskin är integrerat, micro, varmluftsugn och kaffemaskin i rostfritt. Vidare finns en induktionshäll med integrerad fläkt samt en vinkyl. Invid den generösa matplatsen finns tre stora fönsterpartier vilket ger rikligt med naturligt ljus och en känsla av rymd. I Vardagsrummsdelen bjuds det även här på mycket ljusinsläpp från stora fönster mot baksidan. Här finns gott om plats att möblera efter egna önskemål och behov. På entréplanet finns också ett stort sovrum med egen klädkammare. Bostaden erbjuder två badrum, var och ett strategiskt placerad på vardera plan. Båda dessa badrum erbjuder en hög grad av stil, komfort och lyx, inredda i modern granitkeramik på golv och vägg i greiga/beiga toner. Badrummet på entréplan med dubbla vattenfallsduschar, platsbyggd hylla med spotlights samt inredning i mattsvart. Badrummet på övreplan går i samma eleganta stil som på entréplan. Vattenfallsdusch, platsbyggd hylla samt inredning i mattsvart. Välkomna upp till det övre planet där bostadens två sovrum och allrum är belägna. Varje rum är noggrant utformat och inrett. Det första ni möts av är allrummet med utgången till den stora takterrassen som erbjuder plats för loungegrupp och övrigt önskat, här kan du njuta av solen under stora delar av dagen. Allrummet erbjuder plats för soffgrupp och annan önskad inredning samt dubbla fönsterpartier i separata väderstreck. Stort master-bedroom om hela 22,5 kvm, rummet är inrett med heltäckningsmatta på golv och sober färg på väggarna, tillhörande walk-in closet ger gott om utrymme för dina kläder och accessoarer. (Master-bedroom delningsbart för den som önskar ytterligare sovrum (se alternativ planlösning) Vidare finns ett sovrum till om ca 11 kvm, med väggar i vitt samt målad fondvägg. UTOMHUS Trädgården och uteplatsen ligger med ett ypperligt solläge i sydväst, den ultimata platsen för morgonkaffet, kvällsgrillningen och barnens lek. Altanen sträcker sig runt halva delen utav huset med in och utgångar från både kök och vardagsrum. Tomten är genomgående plan med rullad gräsmatta och häck som ramar in hela tomten. Vidare på framsidan finns ett fristående varmgarage om ca 40 kvm med elektriska port, vattenbure

  • Premium
Järnåldersringen 543, Norra Söderby, Haninge kommun
  • Sön 27 okt kl 11:00
Järnåldersringen 543, Norra Söderby, Haninge kommun, bild 2
Järnåldersringen 543, Norra Söderby, Haninge kommun, bild 3

Järnåldersringen 543

Radhus
Norra Söderby, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
123 m²
4 rum
250 m² tomt

Välkommen till Järnåldersringen 543! Med ett fint läge i hjärtat av Norra Söderbys familjeidyll erbjuds nu ett kedjehus med allt man kan önska. Här samspelar öppna ljusa sällskapsytor på entréplanet med en underbar uteplats på framsidan med sol från lunch till kvällstid och ett uterum på baksidan med förmiddagssol som blir de självklara samlingsplatserna för vänner och familj. Detta fina kedjehus erbjuder vidare ett rymligt kök med gott om arbetsyta, via köket nås matplatsdelen med utrymme för stort matbord. Vardagsrummet ligger i linje med matplatsdelen och har ett generöst ljusinsläpp samt gott om plats för soffgrupp och övrig önskad möblering. Entréplanet innehar därutöver tvättstuga och ett badrum. Det övreplanet innehar två sovrum, varav det större som går att dela av till två om så önskas (se alternativ planritning). Vidare finns två klädkammare för förvaring samt ett stilfullt badrum. Ta chansen att bli 2:a ägaren till detta välskötta hem, under åren har man gjort många bra förbättringar och renoveringar bl.a. bytt värmesystem, ventilationssystem, fönsterbyte och badrumsrenovering. Kallförråd finns på tomten och eget garage med asfalterad uppfart. Ett mycket bra och prisvärt boende för barnfamiljen! Här bor man i eftertraktade Järnåldersringen med ett bra läge med både Ica maxi, Snap och Systembolaget på promenadavstånd från bostaden. Haninge Centrum och Port73 finns ett stenkast bort där det finns ett flertal butiker, cafeér, restauranger, gym. Du har även rudansjön & drevviken på bekvämt avstånd från bostaden där du kan njuta av härliga dopp på sommaren eller olika vinteraktiviteter så som längdskidor eller skridskoåkning. På bekvämt promenadavstånd når du Gudöbroleden där direktbussar tar dig till Stockholm på ca 20 minuter. Med bil når du Gullmarsplan på ca 20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden. Pendeltåg från Handen och Vega är också ett klokt alternativ för den som önskar lämna bilen hemma. Välkommen!

  • Premium
Gudö kilväg 2, Gudö, Haninge kommun
  • Sön 10 nov kl 13:00
Gudö kilväg 2, Gudö, Haninge kommun, bild 2
Gudö kilväg 2, Gudö, Haninge kommun, bild 3

Gudö kilväg 2

Villa
Gudö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
211 m²
9 rum
899 m² tomt

Varmt välkommen till Gudö kilväg 2! Ett högkvalitativt boende med en boyta om hela 211 kvm. Fastigheten finns att hitta i populära och familjevänliga Gudö. Bostaden är välplanerad in i minsta detalj, med stora fönsterpartier, rymd och mycket fina ljusinsläpp. Trevliga sociala och stora sällskapsytor där ute och inne möter varandra tack vare alla de vackra fönsterpartierna samt uteplatsen som binder ihop inne och ute känslan. Fastigheten håller genomgående en högstandard med entréplan som innefattar kök, vardagsrum, badrum, två sovrum, tvättstuga samt utgångar till den rejäla uteplatsen med flera olika sittgrupper. Övervåningen nås via trappan från hallen. På övreplan möts man av ett fantastiskt allrum med högt i tak med olika vinklar och takfönster som släpper in rikligt med ljus. Vidare finns fyra bra sovrum, ett generöst helkaklat badrum med badkar och en klädkammare för extra förvaring. Gudö har under de senaste åren expanderat och blivit ett otroligt populärt område i Haninge kommun. Med en oslagbar natur, vackra promenadstråk, dess lugna miljö och med direkt närhet till det mesta gör det läget oslagbart när man vill kombinera natur och citypuls. I närområdet finner man Gårdens bad, Krokodilbadet, Långsjön och Tyresta Nationalpark med dess fantastiska natur och underbara vandringsleder. Välkommen till denna härliga familjeidyll bara två mil söder om city! Välkommen på visning!

  • Premium
Skeppsmäklargatan 49, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Skeppsmäklargatan 49, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Skeppsmäklargatan 49, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Skeppsmäklargatan 49

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 895 000 kr
95 m²
4 rum
vån 3/5
6 045 kr/mån
72 579 kr/m²

I ett ostört och bra läge på Skeppsmäklargatan 49 i populära Hammarby Sjöstad finns nu möjligheten att förvärva denna väldisponerade och stilfulla fyrarummaren med balkong mot innergården i ett soligt västerläge. Byggt 2019 med halvöppen och flexibel planlösning som passar både paret och familjen. Ett stilrent hem med ett tilltalande kök med full maskinell utrustning, rejält med förvaring och bänkskiva med stänkskydd i kvartskomposit, invid köket finns ett generöst utrymme för matplats. I bostaden finns vidare 3 rymliga sovrum med garderober, plats för större säng och övrigt önskade möbler. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med plats för rejäl soffgrupp och övrigt möblemang, hela ena långsidan är beklädd med platsbyggd möbel som bidrar till en modern känsla. Lägenheten är utrustad med badrum samt en separat wc. Badrummet har stora ytor och gott om förvaring utrustat med bland annat tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Wc är även den helkaklad och innehar wc och handfat. Genom hela bostaden ligger det fina parkettgolvet och bostaden har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Till bostaden tillhör ett källarförråd och föreningen innehar garageplatser där samtliga är utrustade med laddstolpar. (Just nu 2024-10-08 endast 1 person i kö till garageplats) Det finns även bygglov för inglasning av balkong. Hammarby Sjöstad erbjuder en unik livsstil med en harmonisk kombination av modern stadsutveckling och naturskön omgivning. Området är känt för sina vackra kanaler, gröna parker och närheten till Mälaren. Det är den perfekta platsen för dig som vill ha det bästa av båda världar - en dynamisk stadsmiljö och en avkopplande naturupplevelse. Här finns ett pulserande stadsliv med ett brett utbud av restauranger, kaféer och butiker som tillfredsställer alla dina behov och önskemål. För ytterligare utbud finns Sickla köpkvarter inom några minuters promenadavstånd. I området finns ett brett utbud av skolor, förskolor och fritidsaktiviteter samt lekparker som är perfekta för barn och ungdomar, inte minst populära Anders Franzéns lekpark. För den naturälskande är Hammarby Sjöstad en drömdestination. Med omgivande grönområden och promenadvägar längs vattnet finns det gott om möjligheter till friluftsliv och avkoppling. Du kan ta en löptur längs de vackra kanalerna, besöka sickla sjön, cykla i naturen eller helt enkelt njuta av en picknick i en av de många mysiga parkerna. Under vintertid finns även möjlighet till skidåkning i Hammarbybacken. Utmärkta kommunikationsförbindelser. Bara ett stenkast bort finns både tvärbana och bussar som enkelt tar dig in till City samt övriga delar av Stockholm. Eller varför inte ta färjan från kajen tvärs över till Södermalm eller vidare in till City och Nybrokajen. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun, bild 2
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun, bild 3

Skuthamnsvägen 1 & 3

Fritidshus
Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
69 + 31 m²
4 rum
4 054 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till privatvisning under sommaren! Varmt välkommen till denna fina och välunderhållna fritidsdröm belägen på Dalarö. Här ges en unik möjlighet att förvärva 2 fastigheter i samma affär! Här bor man med naturen och underbara skogspartier samt badplatser runt hörnet. Fastigheten innehar tre sovrum, wc, stort och luftigt vardagsrum med öppen spis samt ett renoverat kök. Via vardagsrummet finns utgång till fastighetens altan och baksida. I intilliggande komplementbyggnad finns ytterligare ett sovrum samt dusch och bastu. På tomten finns även ett separat förråd samt en lekstuga. Väl tilltagen hörntomt om 2006 kvm med stora gräsytor och planteringar. Tomten har staket längs samtliga tomtgränser. I köpet ingår den intilliggande tomten (Kolbotten 4:15) som just nu är en obebyggd skogstomt med stor potential. Tomten har en storlek på 2 048 kvm. Priset i annonsen är vid köp av båda fastigheterna. Information gällande nuvarande byggrätt finns under "dokument". Kommunen har en pågående detaljplanprocess avseende utbyggnation av kommunalt vatten och avlopp. (Se länk för mer information) https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/kust-och-skargard/dalaro-etapp-2-kolbotten-och-vastra-vadviken/ Till vardera fastighet ingår en båtplats via samfälligheten Tegelbruket. (Kostnad tillkommer för båtplatsen) Dalarö är en väl bevarad skärgårdsort vid havet, med snirkliga gator, gränder och villor med snickarglädje i schweizisk anda. Här finns mycket skärgårdshistoria, små butiker, bageri och museum att besöka. För de äventyrliga finns det gott om vattensporter och aktiviteter, som t. ex. segling, kajak och kitesurfning I Askfatshamnen kan du tanka båten, ta färjan till Ornö och Huvudskär och andra öar i skärgården. Eller varför inte, bara sitta ner med en glass och spana på folklivet. Buss till Haninge centrum. Restid cirka 30 minuter, därefter 25 minuter pendeltågsresa till Stockholm. Vissa tider går det en direktbuss till Gullmarsplan. Bilfärja från Dalarö till Ornö året om. I övrigt finns båttrafik till omkringliggande öar med ökad frekvens sommartid. Huvudskärsbåten trafikerar på sommaren Fjärdlång och Huvudskär. Med bil tar det cirka 20 minuter till Haninge centrum och cirka 40 minuter till Stockholm. Buss 839 avgår flera gånger om dagen både till och från Dalarö. Varmt välkommen på visning!

  • Premium

Visar alla 9