Mäklare Gustav Larsson

Gustav Larsson

Om mig

Arbetar som fastighetsmäklare och franchisetagaren i Haninge och söderorts övriga kommuner. Född och uppvuxen i södra Stockholm och känner därför starka band till att arbeta här för att kunna vägleda köpare och säljare på bästa möjliga sätt för en trygg och framgångsrik affär. Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nynäsvägen 68, Haninge, Haninge kommun
  • Idag kl 12:45
Nynäsvägen 68, Haninge, Haninge kommun, bild 2
Nynäsvägen 68, Haninge, Haninge kommun, bild 3

Nynäsvägen 68

Lägenhet
Haninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
64 m²
2 rum
4 531 kr/mån
26 484 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna välplanerade två om hela 64 kvm med ett genomgående gott skick. Här erbjuds man ett mycket trevligt boende med ett centralt läge i handen. På den rymliga balkong om ca 8 kvm kan du sitta och avnjuta den härliga solen från förmiddag till eftermiddag. Här erbjuds ett riktigt kvalitetsboende! Lägenheten har en praktisk väl tilltagen hall som har gott om förvaringsutrymme och användningsmöjligheter. Det ljusa vardagsrummet har generösa ytor och plats för både soffgrupp och matbord. Via vardagsrummet nås den inglasade balkongen. Det renoverade köket är fullt utrustat och nås från hall och sovrum. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt önskat möblemang, garderob med skjutdörrar för förvaring. Bostaden har även ett fräscht helkaklat badrum med dusch samt en separat wc. Ett hem att stortrivas i helt enkelt! Här bor du i absolut toppläge med nära till det mesta, såsom centrum, kommunikationer, badsjö och naturen. Matbutiker och annan service finna att tillgå i Haninge centrum. Busshållplats och pendeltågsstation finns inom gångavstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Albatrossvägen 82, Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Imorgon kl 18:30
Albatrossvägen 82, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Albatrossvägen 82, Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Albatrossvägen 82

Lägenhet
Vendelsömalm, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/3
5 675 kr/mån
26 033 kr/m²

Välkommen till Albatrossvägen 82 - En stilren och ljus 4:a med stor balkong! Bostaden erbjuder ett mordent och tidlös interiör med renoverat kök och badrum, gedigen matplats, tre sovrum varav ett med en stor walk in closet samt ett stort vardagsrum med rejält ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter med flertal garderober i både hall samt separat klädkammare. Lägenheten ligger i en av Haninges absolut bästa föreningar med urstark ekonomi, låg avgift såväl som flertalet faciliteter för sina innehavare. Besök gärna föreningens hemsida https://www.albatrossen.se/ för mer information. Lugnt omtyckt område med närhet till goda kommunikationer och bekvämligheter såsom mataffärer, service, skola, dagis och vackra grönområden. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Port 73 och Länna inom bekvämt avstånd. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Överforsvägen 83, Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Överforsvägen 83, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 2
Överforsvägen 83, Nynäshamn, Nynäshamns kommun, bild 3

Överforsvägen 83

Gård/Skog
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 495 000 kr
180 m²
7 rum
2 ha tomt

Välkommen till denna fantastiska hästgård med påkostad modern villa i två plan från LB-hus byggt 2015. Stor uppfart med carport, trädäck runt huset med pool och poolhus med vedeldad bastu. Njut av lugnet på landet endast ca 30 minuter söder om Stockholm. Lugnt härligt läge med egna hagar, stall med 5 boxar även det från 2015. Attefallshus uppfört 2021, perfekt för uthyrning eller för tonåringen. Belyst ridbana 20x 40 m med stenmjöl 0,8. Belyst rundkorall 13 m med stenmjöl 0,8. Ca 1 ha sommarhage med sått gräs av typen pegasus 13 (2018) samt 3 st vinterhagar. Underbara ridvägar i området. Fiber finns indraget i huset. Välkommen på visning!

  • Premium
Albatrossvägen 185, Vendelsö, Haninge kommun

Albatrossvägen 185

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
59,3 m²
2 rum
vån 2
4 154 kr/mån
34 570 kr/m²

Bostaden säljs med ACCEPTERAT PRIS! Modern och väldisponerad tvåa med radhuskänsla. Lägenheten håller genomgående en högstandard med större renoveringar utförda. Bostaden erbjuder ett generöst kök med matplats. Ljust vardagsrum med dubbeldörrar ut till balkong. rejält sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Duschrum i absolut toppskick med dusch och tvättmaskin samt hall med gott om plats för ytterkläder. Till lägenheten hör även ett intilliggande förråd med generös storlek. Lugnt omtyckt område med närhet till goda kommunikationer och bekvämligheter såsom mataffärer, service, skola, dagis och vackra grönområden. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Port 73 och Länna inom bekvämt avstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4