Mäklare Gustav Larsson

Gustav Larsson

Om mig

Arbetar som fastighetsmäklare och franchisetagare i Haninge och söderorts övriga kommuner. Född och uppvuxen i södra Stockholm och känner därför starka band till att arbeta här för att kunna vägleda köpare och säljare på bästa möjliga sätt för en trygg och framgångsrik affär. Personliga kundrelationer, ärlighet och en stark målsträvan är de 3 mest utmärkande egenskaperna som du hittar hos mig som fastighetsmäklare. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svartbäckens by 366, Svartbäcken, Haninge kommun
  • Ons 17 jul kl 17:30
Svartbäckens by 366, Svartbäcken, Haninge kommun, bild 2
Svartbäckens by 366, Svartbäcken, Haninge kommun, bild 3

Svartbäckens by 366

Radhus
Svartbäcken, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 150 000 kr
125 + 34 m²
7 rum
209 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina gavelradhus i två plan + inredd vind, belägen på en av områdets bästa längor i natursköna Svartbäcken. Här möts man av en väl omhändertagen framsida med separat förråd och generös altan med utekök samt gott om plats åt både loungemöbler och grönska. Baksidan bjuder in till lek på gräsmattan samt altanen som gör plats för både grill och matbord. Här finns även ett spabad som bjuder på varma stunder när kylan smyger sig på. Här välkomnas man av en stor och ljus hall och ett kök som planerats in i minsta detalj med påkostade materialval och smarta lösningar. Vidare erbjuds Stora fönsterpartier skänker fint ljus in i huset och skapar en harmonisk känsla i hemmet. Bostaden består utav vardagsrum, hela 5-6 sovrum, 1 badrum, 1 wc, separat tvättstuga. Här bor man med Haninges kanske bästa läge. Området är otroligt lugnt och barnvänligt. Här finns ingen genomfartstrafik och man har direkt närhet till blåbärsskog, lekparker och härliga strövarområden. Runt husknuten ligger den fantastiska nationalparken Tyresta som med sin urskog och små sjöar som ramar in området. Där kan du vandra i den lättgångna hällmarkstallskogen, ta ett svalkande dopp i någon av skogssjöarna, besöka naturum Nationalparkernas hus och mycket mer! Några hundra meter innanför området ligger Svartsjön, en liten badsjö för både stora och små och skogen runt om bjuder in till ännu fler aktiviteter såsom svamp och blåbärsplockning. Fasanens förskola och svartbäckens skola (Årskurs F-6) finns på bekvämt gångavstånd från bostaden. Har en fantastisk skolgård, lummig och kuperad med gott om utrymme för aktiviteter som fotboll, klättring och fri lek. Svartbäcksskolan har med sitt läge intill Tyresta nationalpark nära till naturens resurser. Skolans närhet till kommunikationer gör det även möjligt för skolans elever att upptäcka närsamhället på olika sätt. Läs gärna mer på samfällighetens hemsida: https://www.svartbackensby.se/ Välkommen på visning!

  • Premium
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun, bild 2
Skuthamnsvägen 1 & 3, Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun, bild 3

Skuthamnsvägen 1 & 3

Fritidshus
Dalarö - Kolbotten, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
69 + 31 m²
4 rum
4 054 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till privatvisning under sommaren! Varmt välkommen till denna fina och välunderhållna fritidsdröm belägen på Dalarö. Här ges en unik möjlighet att förvärva 2 fastigheter i samma affär! Här bor man med naturen och underbara skogspartier samt badplatser runt hörnet. Fastigheten innehar tre sovrum, wc, stort och luftigt vardagsrum med öppen spis samt ett renoverat kök. Via vardagsrummet finns utgång till fastighetens altan och baksida. I intilliggande komplementbyggnad finns ytterligare ett sovrum samt dusch och bastu. På tomten finns även ett separat förråd samt en lekstuga. Väl tilltagen hörntomt om 2006 kvm med stora gräsytor och planteringar. Tomten har staket längs samtliga tomtgränser. I köpet ingår den intilliggande tomten (Kolbotten 4:15) som just nu är en obebyggd skogstomt med stor potential. Tomten har en storlek på 2 048 kvm. Priset i annonsen är vid köp av båda fastigheterna. Information gällande nuvarande byggrätt finns under "dokument". Kommunen har en pågående detaljplanprocess avseende utbyggnation av kommunalt vatten och avlopp. (Se länk för mer information) https://www.haninge.se/bygga-trafik-och-miljo/stadsutveckling-planer-och-byggprojekt/detaljplaner/kust-och-skargard/dalaro-etapp-2-kolbotten-och-vastra-vadviken/ Till vardera fastighet ingår en båtplats via samfälligheten Tegelbruket. (Kostnad tillkommer för båtplatsen) Dalarö är en väl bevarad skärgårdsort vid havet, med snirkliga gator, gränder och villor med snickarglädje i schweizisk anda. Här finns mycket skärgårdshistoria, små butiker, bageri och museum att besöka. För de äventyrliga finns det gott om vattensporter och aktiviteter, som t. ex. segling, kajak och kitesurfning I Askfatshamnen kan du tanka båten, ta färjan till Ornö och Huvudskär och andra öar i skärgården. Eller varför inte, bara sitta ner med en glass och spana på folklivet. Buss till Haninge centrum. Restid cirka 30 minuter, därefter 25 minuter pendeltågsresa till Stockholm. Vissa tider går det en direktbuss till Gullmarsplan. Bilfärja från Dalarö till Ornö året om. I övrigt finns båttrafik till omkringliggande öar med ökad frekvens sommartid. Huvudskärsbåten trafikerar på sommaren Fjärdlång och Huvudskär. Med bil tar det cirka 20 minuter till Haninge centrum och cirka 40 minuter till Stockholm. Buss 839 avgår flera gånger om dagen både till och från Dalarö. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Solhagen 1B, Vega, Haninge kommun

Solhagen 1B

Radhus
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
105,3 m²
5 rum
6 495 kr/mån
42 688 kr/m²

I ett trivsamt läge på en lugn återvändsgata finns nu möjligheten att förvärva detta välplanerade parhus byggt 2017 i populärt barnvänldigt område. Här är det bästa möjliga sydvästläge med eftermiddags- och kvällssol på baksidan med stor gräsmatta och två altaner. Huset disponeras i två plan med genomgående fint parkettgolv, tilltalande materialval, härligt ljusinsläpp, mängder av förvaringsutrymme och smart planlösning som passar både den mindre och större familjen. Smakfullt kök med stora arbetsytor, integrerade vitvaror och gott om plats för en rejäl matplats. Rymlig hall med gott om plats att hänga av sig. Två helkaklade badrum i stilren design med värmegolv och dusch/badkar. På entréplan finns även en praktisk tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Fyra välplanerade sovrum med platsbyggda garderober och plats för stor säng samt övrigt möblemang. Lättmöblerat vardagsrum som rymmer stor soffgrupp, matplats och övrigt önskade möbler. Från vardagsrummet genom skjutdörrar i glas nås baksidan som vetter mot natur och grönska. Här ligger en stor trädäckad altan med plats för loungegrupp och matplats. Ute på tomten finns också ett snyggt utekök. På framsidan vid entré finns plats för möblemang och här finns även carport samt ett stort förråd. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta. Bostaden ligger på gångavstånd till Vegas pendeltågsstation vilket möjliggör utmärkta kommunikationer, på bara 20 minuter tar du dig till city. Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på Nynäsvägen (Riksväg 73). Promenadavstånd till förskolor, skolor, matbutik, gym, bageri och härliga naturområden. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Välkommen på visning!

  • Uteplats

Visar alla 3