Mäklare Mikael Österberg

Mikael Österberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ringvägen 12, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 9 jun kl 12:00
Ringvägen 12, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 12, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 12

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
5 246 kr/mån
20 603 kr/m²

Otroligt välplanerad 2:a på hela 58 kvm, genomtänkt planlösning och fina ljusinsläpp. Här kan du flytta in direkt och samtidigt skapa ditt perfekt drömhem. Närhet till förskola och skolor, fina Västerhaninge centrum inom gångavstånd erbjuder fantastisk närservice. Med en kortare bilväg har du även Haninge C, Österport och Port 73. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ribby allé 94, Boverian Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 9 jun kl 13:00
Ribby allé 94, Boverian Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ribby allé 94, Boverian Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ribby allé 94

Lägenhet
Boverian Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
7 918 kr/mån
34 425 kr/m²

En riktig chans att förvärva en ren drömlägenhet för dig som är >50år, ändrades i senaste stadgarna från 55 till 50 år. Denna 3:a på 87 kvm har verkligen allt du vill ha om du uppfyller kraven för ett seniorboende. Eftertraktat boende som väldigt sällan byter ägare. Boverian erbjuder ett tryggt boende. Den gemensamma entrén är kopplad till en display i lägenheten. Varje lägenhet är utrustad med inbrottslarm. Alla lägenheterna har skyddad ingång från vinterträdgården. Lägenheterna på plan tre har en stor balkong att sitta på mot utsidan. Alla bostäder har en väl tilltagen takhöjd, generösa fönster vilket gör att bostaden präglas av ljus och rymd. Takhöjden är hela 2,5 till 3,4 m. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Oxens gata 263, Brandbergen, Haninge kommun
  • Imorgon kl 11:30
Oxens gata 263, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Oxens gata 263, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Oxens gata 263

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/6
5 306 kr/mån
21 136 kr/m²

Välkomna till denna optimala 2-rumslägenhet med rymligt sovrum och genomtänkt planlösning, belägen på våning 4 med helt oslagbar utsikt i två väderstreck. Denna smakfulla bostad bjuder in till gemenskap med sitt praktiska kök som också är renoverat, perfekt för familjemiddagar och mysiga vardagsstunder. Det generösa sovrummet erbjuder smart förvaringslösning och möjlighet för valfri möblering. Vardagsrummets flexibla utrymme erbjuder stort sällskapsrum eller kombinera ihop med ett större matbord. Ingångarna till vardagsrummet från både hallen och sovrum inger en genomgående öppen känsla. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen med helt oslagbar utsikt. Här bor du med närhet till det mesta och med direkt närhet till Brandbergen centrum som erbjuder närservice av matbutiker, restauranger och affärer. Med en promenad på 10-15 min hittar du handelsplatsen Österport där ICA Maxi, Systembolaget och Biltema ligger. Med kollektivtrafiken precis utanför bostaden tar du dig snabbt till Haninge centrum där bussar från den nybyggda bussterminalen enkelt tar dig vidare till grannkommunerna Tyresö, Nacka och Huddinge. En kort promenad till busshållplats Söderbyleden, tar du dig med direktbussar morgon och eftermiddag till Stockholm City och Gullmarsplan på ca 20 min perfekt för den som arbetar i city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 238, null, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 12:30
Vallavägen 238, null, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 238, null, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 238

Radhus
Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
145 m²
5 rum
356 m² tomt

Den senaste husmodellen i området såldes under 2021! Nu finns åter möjligheten att förvärva ett av de större kedjehusen på Vallavägen 238. Här erbjuds ett praktisk och lättskött 2-planshus. Bostaden är ljus med en tilltalande och genomtänkt planlösning, perfekt för barnfamiljen. På baksidan finner ni en stor altan, med härligt spa bad. En plats för rekreation eller njuta av goda middagar med vänner och familj. En lättskött trädgårdstomt i lugnt läge, som erbjuder plats för både lek och avkoppling. Sammanfattningsvis ett välplanerat boende med hemtrevlig känsla! Här bor ni i ett populärt område med närhet till skolor, matbutiker, vacker natur samt utmärkta kommunikationer. Välkomna hem!

  • Premium
Vattumannens gata 129, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 10:30
Vattumannens gata 129, Brandbergen, Haninge kommun, bild 2
Vattumannens gata 129, Brandbergen, Haninge kommun, bild 3

Vattumannens gata 129

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
6 009 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkomna till denna optimala 3-rumslägenhet med rymliga sovrum och genomtänkt planlösning, belägen på markplan helt perfekt för dig som inte vill gå i trappor. Denna smakfulla bostad bjuder in till gemenskap med sitt praktiska kök, perfekt för familjemiddagar och mysiga vardagsstunder. De två generösa sovrummen erbjuder smart förvaringslösning ihop med tilltagen komfort och möjlighet för valfri möblering. Vardagsrummets flexibla utrymme erbjuder stort sällskapsrum eller kombination ihop med ett större matbord. Vardagsrummets praktiska ingångar från både hallen och köket ger en genomgående underbar öppen känsla. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen. Badrummet är renoverat och helkaklat med golvvärme. Föreningen, Brf Väduren, har genomgått omfattande renoveringar, vilket ger er trygghet och långsiktig komfort. Här bor ni med närhet till vackra innergårdar som erbjuder gott om utrymme för barnens lek och utveckling. Förskolor och grundskolor ligger inom bekvämt gångavstånd. Välkommen att höra av dig för visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 5