Mäklare Urban Flynner

Urban Flynner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Landåvägen 8, Jarlaberg, Nacka kommun
  • Idag kl 18:00
Landåvägen 8, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 2
Landåvägen 8, Jarlaberg, Nacka kommun, bild 3

Landåvägen 8

Lägenhet
Jarlaberg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/5
6 432 kr/mån
44 228 kr/m²

Upptäck ditt drömhem i hjärtat av Jarlaberg, Nacka! Denna fina trea erbjuder inte bara en välplanerad layout, utan också en hisnande panoramautsikt över det omgivande vattnet. Med ett modernt kök och ett helkaklat badrum är detta det perfekta hemmet för den som söker både komfort och stil. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Nackas livsstil i denna underbara bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fruholmsvägen 17A, Vega, Haninge kommun
Fruholmsvägen 17A, Vega, Haninge kommun, bild 2
Fruholmsvägen 17A, Vega, Haninge kommun, bild 3

Fruholmsvägen 17A

Radhus
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 195 000 kr
152 m²
7 rum
8 930 kr/mån
34 178 kr/m²

Stilrent och rymligt parhus om hela 152 kvm i hjärtat av Vegastaden men ändå med avskilt och högt läge utan insyn och med altan som badar i sol. Garage med fjärrstyrd garageport under huset tillhör. 7 rum varav 5 sovrum, ett vardagsrum och ett allrum. På nedre planet finns ett helkaklad duschrum dusch, wc, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt värmepannan och på övre planet finns ett helkaklat badrum med wc, badkar och handfat. Intill ligger ett separat duschrum med dusch och handfat. Så tre våtrum finns i huset så familjen slipper köa för att duscha och göra sig i ordning. Stort socialt vardagsrum och kök på entréplanet med anslutning till den härliga altanen och tomten i högt fritt och soligt läge. Med en minuts promenad från huset finns bussen mot Vega pendeltågstation som tar dig vidare mot city. Här vid busshållplatsen finns också mysiga och populära kafé Wofflan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun, bild 2
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun, bild 3

Myrmalmsringen 221

Radhus
Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
102 m²
4 rum
5 980 kr/mån
28 922 kr/m²

Välkommen till Myrmalmsringen 221 och ett fint bostadsrätts-radhus i ett plan om 102 kvm. Perfekt beläget med busshållplats utanför och 5 minuter gångavstånd till Ica Maxi. 4 rum varav 3 sovrum. Bostaden har byggår 2012 och är därav i modern fin standard med fint kök, helkaklat duschrum, vattenburen golvvärme och enhetligt ekparkettgolv. Solig insynsskyddad altan på baksidan, en skön plats för lata dagar och trevliga grillkvällar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Söderhamnsplan 1, Vaxholm, Vaxholms kommun
Söderhamnsplan 1, Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 2
Söderhamnsplan 1, Vaxholm, Vaxholms kommun, bild 3

Söderhamnsplan 1

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/3
3 504 kr/mån
49 944 kr/m²

Nu saluförs denna magiska fyra med en slående havsutsikt i centrala Vaxholm. En trivsam bostad med alla rätt, även för den kräsne! Här möts du utav en väldisponerad bostad med en social planlösning och flera sovrum som ger plats till den lilla men stora familjen. Bostaden är inredd med stilrena materialval och erbjuder ett rymligt vardagsrum, trevligt kök med all utrustning som kan önskas, tre sovrum varav 1 disponeras som ett kontor, ett badrum och en gäst toalett samt en välkomnande hall. Från vardagsrummet nås balkongen som är den mest fantastiska plats som lockar med sin magiska utsikt över havets glittrande vatten så långt ögat kan nå. En plats som du året om kommer kunna njuta på, bara för att få känna den underbara brisen från havets vågor. Här bor du med badrocksavstånd och kan njuta av ett svalkande dopp sommar som vinter. Föreningen är oäkta och är fördelat på tre bostadshus, där man har både systembolaget, Hamnkrogen och Boulangerie som gör att föreningen kan hålla låga månadsavgifter. Bostadens centrala placering ger dig möjlighet till att kunna promenera till hamnen där du via Waxholms- och SL-båtar tar dig vidare till Skärgårdens vackra öar men även centrala Stockholm och dess puls. Kommunikationen är ypperlig trots sitt sjönära läge och flera bussar finns som bland annat tar dig till Arninge resecentrum, Täby och Rindö. Området har även fina badplatser, trevliga promenadstråk och grönska inte långt från bostaden. Varmt välkomna till en bostad att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
4 223 kr/mån
39 479 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS och flexibelt tillträde: Välkommen till denna välplanerade och stilrena tvåa på 48 kvm i underbara Vega. Markplan med dubbla uteplatser. Dels den egna balkongen samt den fantastiska takterrassen som badar i sol. Egen ingång från mysig innergård. Huset har en stor och magisk takterass. En självklar plats dit du bara tar hissen upp soliga, lata dagar eller om du vill bjuda hem dina vänner och familj och umgås på en rymlig och fin plats utomhus sommartid. Lägenheten är byggd 2019 med fina materialval och högt i tak. Här erbjuds ett stilrent kök med integrerade vitvaror och ett lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket. Från vardagsrummet når man den egna balkongen. Vidare finns ett rymligt sovrum med platsbyggda skjutdörrsgarderober samt ingång till större klädkammare/förråd. I hallen finns städskåp samt avhängningsyta för ytterkläder. Tidlöst helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat med underskåp och spegelskåp, kombinerad tvätt-och torktumlare, takspotlights och golvvärme. På denna gata finns alltid gott om parkeringsplatser så man slipper åka runt och leta. Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till butiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, gym, bageri, härliga naturområden och både ICA och Hemköp. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Gott om parkeringsplatser längst gatan utanför huset.

  • Balkong
  • Hiss
Vallavägen 197, Handen, Haninge kommun

Vallavägen 197

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 975 000 kr
86 m²
3 rum
8 040 kr/mån
22 965 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna ljusa fina trea i toppskick! Renoverad av företag för 3 år sedan med påkostade och fina enstavsparkettgolv, nytt kök, nya innerdörrar, lister och alla väggar nymålade. Känslan av att kliva in i en nyproducerad lägenhet. Välplanerad med 2 stora sovrum med möjlighet att dela av för ytterligare sovrum. Perfekt belägen i utkanten av Vallavägen med naturen som utsikt från balkongen. Planlösningen erbjuder ljust kök, två stora och rofyllda sovrum, utmärkta förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och stor klädkammare samt ett spatiöst vardagsrum varpå vi når den härliga balkongen. Det genomgående ljusinsläppet samspelar fint med den ljusa interiören och tillsammans skapar de en rogivande atmosfär alltigenom. Här bor man till all tänkbar service så som matbutiker, goda bussförbindelser, skolor och förskolor.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 6