Mäklare Urban Flynner

Urban Flynner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 2
Klockelundsvägen 12, Farsta, Stockholms kommun, bild 3

Klockelundsvägen 12

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
26 m²
1 rum
vån 2/4
2 075 kr/mån
65 192 kr/m²

SISTA 1:AN UT MOT VATTNET. HÖGT UPP I HUSET. BALKONG I VÄSTERLÄGE. PRIVATPERSON SOM SÄLJER VIDARE SIN UNIKA BOSTAD. -Mycket bra läge i projektet -Högt upp i huset med utsikt över Drevviken -Balkong i västerläge med kvällssol -Unikt läge i nya populära Klockelund Strand -Fri uthyrning i andra hand -Juridisk person OK -Välplanerade bostad. -Inflytt i slutet av augusti 2024 I ett nytt och unikt läge intill vattnet i Klockelund Strand finns nu möjligheten att förvärva ett av projektets populäraste bostad. Extremt välplanerad och modern enrummare högt upp i huset med balkong i bästa västerläge med eftermiddags och kvällssol som är inflyttningsklar 29 augusti 2024. Här kan du njuta av sjöutsikten och det fria läget ut över Drevviken från balkongen. Invändigt erbjuder detta hem nyproduktionens fördelar med bland annat öppen planlösning, garantier på vitvaror, stilren interiör och en helt orörd bostaden med noll underhållsbehov. Modern design och välplanerade kvadratmeter som passar både paret och den som bor ensam. Här bor du i ett trivsamt och lugnt område i en stabil förening som äger marken och tillåter fri andrahandsuthyrning och företag som ägare. Lgh nr: 2-1203 Klockelund Strand är ett nytt och unikt område som bildas mellan Farsta och Sköndal. Med dess unika och fantastiska läge kommer tveklöst bli ett av Söderorts mest populära områden. I ett grönskande och trivsamt läge nära City med sjöutsikt och Drevviken som granne finner du dessa vackra hus med träfasad. Här kan du ta ett morgondopp på sommaren, promenera längs vattnet på hösten, glida fram på långfärdsskridskorna på vintern och testa fiskelyckan på våren. Tar du istället cykeln och trampar 15 minuter åt andra hållet hittar du Ågesta Friluftsgård med bland annat utegym, frisbeegolfbana och fina skid- och motionsspår. Här finner du även Stockholms längsta elljusspår som mäter hela 6 km samt Ågesta golfklubb. Närhet till Farsta centrums gigantiska utbud av restauranger, butiker, systembolag och övrig service. Du har även gångavstånd till Sköndals mysiga caféer och centrum. Nya busstationer och nytt P-hus kommer att göra området lättillgängligt. Från Perstorpsvägen precis intill bostaden kommer det att gå bussar med som tar dig vidare mot City, Farsta Centrum, Farsta Strand och Trångsund, här finns även tunnelbana eller pendeltåg. Bussarna tar dig även mot Gullmarsplan. Bostaden säljs av en privatperson som köpt bostaden från byggherren men säljer vidare sitt kontrakt och nya köparen blir den första att flytta in när bostaden är färdigbyggd. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer information. Accepterat pris!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Oxelvägen 74, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
  • Imorgon kl 13:30
Oxelvägen 74, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun, bild 2
Oxelvägen 74, Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun, bild 3

Oxelvägen 74

Villa
Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
136 m²
6 rum
678 m² tomt

Välkommen till populära och familjära Tullinge Trädgårdsstad och Oxelvägen 74 där en mycket trevlig fristående villa nu är till salu. Området är gemytligt och ligger nära till förskolor och skola upp till 9:an samt till goda kommunikationer. Huset ligger med hörnläge längst in i området. Alla ytskikt är fräscha och nyrenoverade 2024. Tomten är inramad av fullvuxna Tuijia-häckar, fin belyst mur och staket för en privat och insynsskyddad känsla. Här finns en stor fin altan (som slipats efter fotograferingen) och en stor härlig gräsmatta att använda till roliga sommaraktiviteter. Utanför tomten ligger en fantastisk lekpark. Välkommen hem!

  • Premium
Vendelsömalmsvägen 102, Vendelsö, Haninge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Vendelsömalmsvägen 102, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Vendelsömalmsvägen 102, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Vendelsömalmsvägen 102

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
81 m²
3 rum
5 980 kr/mån
24 630 kr/m²

Modern välplanerad 3:a byggd 2005 i ypperligt läge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning Två stora sovrum med möjlighet till att dela av för att få en fyra Två stora , fräscht helkaklade duschrum/wc Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. 2 uteplatser. En uteplats och ett inglasat uterum! Möjlighet till parkering och även för elbil. 50 meter till busshållplats mot city. Gångavstånd till candyz (godisaffären), Lidl och populära restaurangen Sistrarna Sisters Flertal skolor och förskolor i närområdet Mataffär och restauranger med kort gångavstånd Stort separat förråd finns Handikappvänlig 2 ingångar finns vilket möjliggör uthyrning och inkomstmöjlighet så du kan bo nästan gratis.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun
Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Ringvägen 8, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Ringvägen 8

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/3
3 443 kr/mån
43 167 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och renoverade etta ombyggd till mini-tvåa (med separat sovrum), perfekt för dig som söker ett smart boende utan att kompromissa med stil och komfort. Bostaden erbjuder ett fint ljust vardagsrum, fräscht helkaklat badrum och ett modernt, stilrent kök med alla bekvämligheter du behöver. Sovalkoven är en avdelning av vardagsrummet och här kan man stänga om sig när man vill sova eller vill vara för sig själv. Den fina ekparketten ger en varm och inbjudande känsla genom hela lägenheten. Som pricken över i:et har du en rymlig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, vilket skapar den perfekta platsen för avkoppling efter en lång dag. Välkommen hem! Åby i Västerhaninge är ett idylliskt område som erbjuder det bästa av två världar – naturnära boende och bekvämt avstånd till storstadens puls. Här finner du vackra grönområden och promenadstråk, perfekt för dig som uppskattar friluftsliv och avkoppling i naturen. Åby präglas av en lugn och trivsam atmosfär med charmiga villor och moderna bostadsrätter som tillsammans skapar en harmonisk miljö. Trots sin natursköna omgivning ligger Åby nära alla nödvändiga bekvämligheter. I Västerhaninge centrum, som bara är en kort promenad eller cykeltur bort, finns ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer och serviceinrättningar. Här hittar du även skolor och förskolor, vilket gör området idealiskt för barnfamiljer. Kommunikationerna är utmärkta med regelbundna bussförbindelser och närhet till pendeltågsstationen i Västerhaninge, som tar dig till Stockholm C på under 30 minuter. För den bilburne är det enkelt att nå både Nynäsvägen och Haningeleden, vilket gör pendlingen smidig och bekväm. Åby i Västerhaninge är en plats där du kan njuta av en hög livskvalitet, med närhet till naturen, bra service och utmärkta kommunikationer. Välkommen till ett område som erbjuder en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet.

  • Premium
  • Balkong
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun, bild 2
Myrmalmsringen 221, null, Haninge kommun, bild 3

Myrmalmsringen 221

Radhus
Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
102 m²
4 rum
5 980 kr/mån
28 922 kr/m²

Välkommen till Myrmalmsringen 221 och ett fint bostadsrätts-radhus i ett plan om 102 kvm. Perfekt beläget med busshållplats utanför och 5 minuter gångavstånd till Ica Maxi. 4 rum varav 3 sovrum. Bostaden har byggår 2012 och är därav i modern fin standard med fint kök, helkaklat duschrum, vattenburen golvvärme och enhetligt ekparkettgolv. Solig insynsskyddad altan på baksidan, en skön plats för lata dagar och trevliga grillkvällar. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kvadrantvägen 29, Vega, Haninge kommun
Kvadrantvägen 29, Vega, Haninge kommun, bild 2
Kvadrantvägen 29, Vega, Haninge kommun, bild 3

Kvadrantvägen 29

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/6
6 299 kr/mån
48 333 kr/m²

Upptäck drömlivet i denna rymliga fyrarumslägenhet högst upp i huset med en stor solig takterrass som kommer att förföra dig från första ögonblicket. Belägen i ett eftertraktat område med närhet till trendiga restauranger, bekväma matvaruaffärer, gym och pendeltågsstation erbjuder denna bostad den ultimata kombinationen av komfort och livsstil. Här kan du njuta av stora sällskapsytor med generösa fönster som släpper in massor av naturligt ljus, och det moderna köket blir din kulinariska lekplats. Gör dig redo att imponera på dina gäster på den rymliga takterrassen, där du kan njuta av soliga dagar och underbara kvällar med panoramautsikt över det pulserande området. Med fyra sovrum har du gott om plats för familj och vänner, och du kommer att älska att ha en mängd bekvämligheter inom räckhåll. Denna lägenhet är den perfekta platsen att kalla hem i ett område som bubblar av energi och möjligheter. Missa inte chansen att äga din egen oas mitt i stadspulsen. Välkommen på visning och låt mig visa dig varför detta är ditt drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gaffelseglet 35, Vega, Haninge kommun

Gaffelseglet 35

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
48 m²
2 rum
4 223 kr/mån
39 479 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS och flexibelt tillträde: Välkommen till denna välplanerade och stilrena tvåa på 48 kvm i underbara Vega. Markplan med dubbla uteplatser. Dels den egna balkongen samt den fantastiska takterrassen som badar i sol. Egen ingång från mysig innergård. Huset har en stor och magisk takterass. En självklar plats dit du bara tar hissen upp soliga, lata dagar eller om du vill bjuda hem dina vänner och familj och umgås på en rymlig och fin plats utomhus sommartid. Lägenheten är byggd 2019 med fina materialval och högt i tak. Här erbjuds ett stilrent kök med integrerade vitvaror och ett lättmöblerat vardagsrum i öppen planlösning med köket. Från vardagsrummet når man den egna balkongen. Vidare finns ett rymligt sovrum med platsbyggda skjutdörrsgarderober samt ingång till större klädkammare/förråd. I hallen finns städskåp samt avhängningsyta för ytterkläder. Tidlöst helkaklat badrum utrustat med dusch, wc, handfat med underskåp och spegelskåp, kombinerad tvätt-och torktumlare, takspotlights och golvvärme. På denna gata finns alltid gott om parkeringsplatser så man slipper åka runt och leta. Populära Vega är ett expansivt och populärt område som erbjuder närhet till butiker, restauranger, naturområde och utmärkta kommunikationer. Bostaden ligger ett stenkast från Vegas pendeltågsstation vilket tar du dig till city på ca 17 minuter. Vega är ett lugnt område med promenadavstånd till förskolor, skolor, gym, bageri, härliga naturområden och både ICA och Hemköp. Närhet till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och skidspår på vintern. Närhet till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även till shopping och stadsliv med centrala Stockholm bara en kort bilresa iväg eller en kort resa med närliggande pendeltåg. Vega är ett växande, mycket attraktivt och välplanerat bostadsområde. Ett fint område att växa upp i för familjer som vill bo nära Stockholm men ändå kunna njuta av natur och friluftsliv. Bara några minuter bort med bil eller kollektivtrafik finns ytterligare utbud av livsmedelsbutiker såsom Ica maxi, Lidl och Coop Forum. I närliggande Haninge Centrum, Länna köpcentrum och Port 73 finns apotek, systembolag, caféer, butiker, frisörer, service, gym och ett gediget utbud av fritidsaktiviteter. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. Gott om parkeringsplatser längst gatan utanför huset.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7