Mäklare Simon Lindhe

Simon Lindhe

Om mig

Engagerad, kommunikativ och målmedveten. Det är tre ord som beskriver mig rättvist. Att du som kund ska känna dig trygg och delaktig i din bostadsaffär är alltid mitt huvudfokus. Jag brinner för att leverera service utöver det vanliga, att gå den extra milen är en del av mitt arbete. Född och uppvuxen i Haninge, vilket har resulterat i en oerhört bred lokal kännedom. Detta är definitivt min hemmaplan.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arkens Väg 22, Handen, Haninge kommun
  • Imorgon kl 11:30

Arkens Väg 22

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 290 kr/mån
40 795 kr/m²

Varmt välkommen till Arkens Väg 22 - En välplanerad 2:a med gavelläge och en fantastiskt stor uteplats. Beläget i centrala Handen med närhet till goda kommunikationer och det lokala centrumet med stort utbud av dagligvaruhandel, restauranger, caféer och butiker. Gångavstånd till pendeltåg och bussar. Bostaden erbjuder en stor och luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket medför en underbar möjlighet för socialt umgänge. Ett helkaklat badrum i ljusa toner utrustat med golvvärme, WC, kommod, badkar och tvättmaskin. Köket är modernt och har allt som kan tänkas behövas för den glade hobbykocken. Sovrummet är rymligt och erbjuder generöst med förvaring. Den stora uteplatsen är bostadens hjärta, här skulle vem som helst vilja njuta av sommarkvällarna med vänner och familj. Bostaden har nära till natur och badstränder. Här i närheten finns Rudans friluftsområde med fantastiska promenadstråk och familjevänliga badstränder. Föreningen har god ekonomi och erbjuder även boende i föreningen att nyttja den gemensamma innergården för grillning etc. I avgiften ingår värme och kallvatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 211 kr/månad för bredband (fiber 100/10Mb), kabel-TV och IP-telefoni. Varmvatten tillkommer efter förbrukning. Parkering går att hyra via föreningen.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Solhemsvägen 2, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Borttagen före visning

Solhemsvägen 2

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/2
6 703 kr/mån
23 312 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Skogsvägen 2, Muskö, Haninge kommun
Skogsvägen 2, Muskö, Haninge kommun, bild 2
Skogsvägen 2, Muskö, Haninge kommun, bild 3

Skogsvägen 2

Villa
Muskö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 995 000 kr
167 + 109 m²
7 rum
4 521 m² tomt

Varmt välkommen till Skogsvägen 2 - En fantastisk villa på idylliska Muskö som blandar det lantliga med modern elegans. Denna fastighet blev färdigställd 2021 och är helt unik i sin design. Utöver den stora villan finns även ett smart planerat attefallshus, en stor terass som sträcker sig runt hela huvudbyggnaden och givetvis en stor tomt. Hela byggnaden är handikappanpassad. Första planet har en stor entré som leder dig rakt in i ett mysigt allrum. Här finns det utrymme för en större soffgrupp, perfekt för avkoppling eller socialt umgänge framför den mysiga öppna spisen. Detta plan erbjuder även ett välutrustat grovkök med allt du behöver för att laga en utsökt måltid. I detta rum finns även tvättmaskin och torktumlare. I rummet bredvid finns ett helkaklat badrum i mörkare beiga toner. Det är utrustat med golvvärme, WC, kommod och en duschhörna. Intill badrummet har vi husets första sovrum, här finns gott om plats för en dubbelsäng och mycket generös förvaring. En trappa upp hittar vi hjärtat i huset, det fantastiska mellanplanet. De mäktiga fönsterna lyser upp hela våningen och framhäver dess elegans. Även detta vardagsrum har en mysig öppen spis precis intill platsen för soffgruppen framför tv:n. Intill finns ett rymlig och modernt kök med tillhörande köksö. Utrustat med allt som kan tänkas behöva för den glade hemmakocken. Här finns även ett helkaklat badrum i ljusa toner med turkosa detaljer som är utrustat med golvvärme, WC, bidé, kommod, badkar och dusch. Intill hittar vi sovrum nummer två och tre. Dessa sovrum erbjuder en fint ljusinsläpp och har gott om förvaring. Mellan dessa sovrum finns även en smart planerad klädkammare. Ytterligare trappa upp kommer vi till sista våningen. Här finns ett stort och mysigt sovrum med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Intill detta sovrum finns ett helkaklat badrum i ljusa toner med mörka inslag. Badrummet är utrustat med golvvärme, WC, kommod, badkar och dusch. Detta sovrum har även en rymlig klädkammare intill sig. Originalhuset som stod på tomten tidigare har idag gjorts om till ett attefallshus. Varsamt har huset plockats isär del för del och sedan byggts upp igen bredvid den stora villan. Här har originalskicket hållits intakt för att bevara dess charm. Här finns sovplats, ett kök från IKEA och ett mindre allrum. Beläget på Muskö så omgivs denna fastighet av grönskande skog och natur. Ett stenkast från havet vilket är positivt eftersom en båtplats ingår i fastigheten. Detta är det perfekta sommarhuset för hela familjen.

  • Premium
  • Energieffektiv
Mejramsgränd 7, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Imorgon kl 12:30
Mejramsgränd 7, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Mejramsgränd 7, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Mejramsgränd 7

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
122 m²
4 rum
256 m² tomt

Varmt välkommen till Mejramsgränd 7 - Ett fantastiskt radhus med centralt läge i Västerhaninge. Denna pärla är nyrenoverad och är således i mycket fint skick. Ett mycket lugnt område med fina grannar. Nära till goda kommunikationer samt det lokala centrumet. Bostaden erbjuder en större hall med god förvaring. Ett häftigt kök där moderna och nya vitvaror möter tidlös inredning i klassisk design med varma trätoner. Ett större vardagsrum med utrymme för en soffgrupp framför TV:n. Här finns även en braskamin som tillför mysfaktorn samt ett fantastiskt tillbyggt vinförråd. Intill vardagsrummet finns ett större utrymme för en trevlig matplats för hela familjen. I huset finns tre rymliga sovrum med härligt ljusinsläpp samt generösa förvaringsmöjligheter. Vad gäller vardagsrummet, köket, matplatsen och sovrummen så är det ett nytt parkettgolv som är genomgående i samtliga rum. Den stora uteplatsen har utrymme för både terass samt gräsmatta och erbjuder en ljuvlig eftermiddagssol fram till senkvällen. Huset har även en stor tvättstuga med groventré. Ett stenkast från bostaden finns Västerhaninge Centrum med ett stort utbud av dagligvaruhandel, restauranger och caféer. Här finns även bussterminal och pendeltågsstation i bägge riktningar. Allt för att du ska trivas.

  • Premium

Visar alla 4