Mäklare Elena Gomez

Elena Gomez

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arkadvägen 1, Johanneshov, Stockholms kommun
  • Sön 9 jun kl 18:00

Arkadvägen 1

Lägenhet
Johanneshov, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
23 m²
1 rum
vån 3/7
2 137 kr/mån
86 739 kr/m²

Varmt välkomna till Arkadvägen och denna smakfulla 1 RoK med Globens kvällsfärger som närmaste granne. Här finner ni ett av Johanneshovs bästa lägen med en grönskande vy ovan trädtopparna. Lägenheten ligger insynsskyddat och erbjuder en optimal planlösning med gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni även i en mycket stabil förening, Brf Arkitekten med friköpt tomt, låg belåningsgrad och väl underhållen fastighet.??Lägenheten ligger ett stenkast bort från Tele2 Arena och Globen med butiker och restauranger men även grönskan och stränderna längst med Årstaviken som erbjuder badmöjligheter och fina promenadstråk. T-bana och tvärbana finner ni endast 5 minuter promenad bort. Slakthusområdet ska utvecklas från ett industriområde till en urban stadsdel där bostäder, arbetsplatser, handel och service samsas med nya parker och torg. När området är färdigställt ca 2030 kommer områI kontrast till de närliggande arenorna i stort format ska Slakthusområdet med sin hundraåriga historia erbjuda mat, kultur och upplevelser i småskalig miljö. Kulturhistoriskt värdefulla byggnader bevaras och utvecklas tillsammans med tusentals nya bostäder och arbetsplatser. Välkomna hem till Arkadvägen 1!

  • Plus
  • Hiss
Stjärnsundsgatan 7, Ormkärr, Stockholms kommun

Stjärnsundsgatan 7

Lägenhet
Ormkärr, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1
3 266 kr/mån
33 235 kr/m²

Denna charmiga tvåa erbjuder den perfekta balansen mellan stadsliv och natur. Belägen i ett lummigt område, är denna lägenhet ett fridfullt tillflyktsort från stadens brus samtidigt som den ger bekväm tillgång till allt vad området har att erbjuda. Lägenheten bjuder in till ljusa och luftiga rum med generösa fönster som fyller utrymmet med naturligt solljus. Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en harmonisk atmosfär perfekt för avkoppling eller underhållning. Det rymliga sovrummet erbjuder gott om plats för en stor säng och förvaringsmöbler. Pricken över i:et är de två balkongdörrarna som finner möjligheten till en uteplats där du kan njuta av lugnet och skönheten i det omgivande grönskan. Denna pärla ligger också nära bekvämligheter såsom butiker, restauranger och kollektivtrafikförbindelser. För den naturintresserade finns det också många grönområden och parker i närheten för avkopplande promenader eller picknickar. Missa inte chansen att bo i denna fantastiska tvåa som erbjuder det bästa av både stadsliv och natur! Varmt välkommen!

Arvodesvägen 8, null, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 11:30

Arvodesvägen 8

Lägenhet
Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
4 471 kr/mån
53 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS- Välkomna att förvärva denna fantastiska lägenhet om 50 kvm med alla de rätta attributen på populära Arvodesvägen. Lägenheten andas ljus och rymd och erbjuder en härlig och hemtrevlig atmosfär med ljusa material och färgval tillsammans med ett rikligt ljusinflöde. Här erbjuds en eftertraktad 2 RoK med tilltagna stora rum, gediget med förvaringsmöjligheter och fint renoverat kök i ett insynsskyddat läge. Här bor ni i ett mycket fördelaktigt område med närhet till såväl promenad och motionsspår, kommunikationer, serviceutbud och grönska. Varmt välkomna hem till Arvodesvägen 8!

  • Plus
  • Balkong
Bjursätragatan 35, Rågsved, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 18:00

Bjursätragatan 35

Lägenhet
Rågsved, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/5
4 296 kr/mån
38 889 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - En bostad med mycket hjärta kanske bäst beskriver känslan du får när du vistas här. Välkomna att förvärva denna fantastiska lägenhet med alla de rätta attributen på Bjursätragatan 35, ett hem utöver vanlig standard. Redan från gatan möts ni av en hemtrevlig och familjekär huvudbyggnad i en lummig och rogivande omgivning. Väl inne i lägenheten finner ni välplanerade kvadratmetrar där funktionalitet och design står i fokus. Bostaden ligger i ett insynsskyddat läge och präglas av ljusa material och färgval. Här finner ni även en möblerbar stor balkong i ett härligt sydvästligt läge där många soltimmar kan avnjutas. Varmt välkomna hem till Bjursätragatan 35!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4