Mäklare Jennifer Ström Soussi

Jennifer Ström Soussi

Om mig

Mitt främsta driv är kundnöjdhet. Mitt mål är alltid att samtliga parter ska bli mer än nöjda. Det engagemang som jag har är personligt och när ni gör ett av livets ibland största affär ska ni känna en stor tillit och förtroende för mig och för mitt arbete. Med flera år inom fastighetsbranschen och många år inom försäljning ger jag en hög kvalitet på mitt arbete och ni kan känna er trygga i mina händer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Navigationsvägen 6, Norra Kopparmora, Värmdö kommun

Navigationsvägen 6

Fritidshus
Norra Kopparmora, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
84 + 19 m²
6 rum
1 858 m² tomt

Underbar fritidsfastighet med härliga stora gräsytor med fruktträd, bär och buskar med endast fem minuters promenad till badstrand, båtbryggor och busshållplats. Njut dessutom av indraget och betalt kommunalt V/A, ordentligt kök och badrum, braskamin och uteplats. Det går även att nyttja fastigheten året runt då vattnet är vintersäkrat. Generös byggrätt gäller i området och medger utbyggnation till 160 kvm så huset går att bygga ut på flera olika sätt. Ljuvlig inhägnad tomt med kombination av berg, gräs och natur. En av de finaste tomterna i området. Välkommen att kontakta mäklaren för visning utanför utsatta tider.

  • Plus
Wilhelm Kåges gata 96, Porslinskvarteren/Gustavsberg, Värmdö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Wilhelm Kåges gata 96

Lägenhet
Porslinskvarteren/Gustavsberg, Värmdö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
46 m²
2 rum
3 993 kr/mån
46 739 kr/m²

Välkommen till en 2:a med moderna färger och industrikänsla i markplan med insynsskyddad uteplats beläget i det nyrenoverade Lanterninhuset i populära porslinskvarteren. Ett boende som är helt unikt, här har detaljer från tiden då fastigheten använts som fabrik smakfullt integrerats med all komfort som man kan önska av ett modernt hem. På golvet ligger en fin ekparkett som matchas med eleganta och häftiga materialval. Lägenheten rymmer toppmodernt kök och badrum, vardagsrum, sovrum samt en rymlig walk-in-closet. Som boende i föreningen har du access till föreningens takterrass där du har möjlighet att boka en privat del perfekt för ett kalas eller en brunch och njuta av den fantastiska utsikten över Farstavikens inlopp. Säljaren är flexibel med tillträde.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 2