Mäklare Rickard Wattjersson

Rickard Wattjersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Lantbrukets väg 37, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 37, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 37, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 37

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 595 000 kr

140 m²

4 rum

493 m² tomt

Välkommen till detta nybyggda och exklusiva parhus i 2-plan i lyxiga Steninge Slottsby. Området ligger mellan Uppsala och Stockholm och är endast tio minuter från Arlanda och här varvas nya bostadskvarter med en vacker och anrik slottsmiljö från en svunnen tid. Här har man en unik möjlighet att påverka övervåningen och vinden då husets nedre plan med vardagsrum, kök och badrum är färdigbyggt och klart medans övreplan som är förberett för 3 sovrum samt badrum och bastu ej är 100% färdigställt. Således så kan man här enkelt påverka egna val och få sin egna stil på golv, klinker och kakel då alla trist och dyrt redan är monterat och klart såsom väggar, vattenburen golvvärme, el och vatten. Man kan även lätt bygga ett sovrum till på nedre plan vid behov. Offertförslag finns för att färdigställa övervåning och vind. Här på höjden med utsikt över Mälaren och Slottet på område Tun-1 (se karta) bor man i ett idylliskt område med det mesta man behöver inom ett kort räckhåll. Mälaren glittrar nedanför och med en kort promenad på cirka 3 minuter når man Stenladan och Slottsparken. I Stenladan hittar man flera butiker, restaurang och café. Man har dessutom ett aktivt liv utanför dörren med närhet till bad, ridskolor, löparbanor och fotbollsplaner. Livet i Steninge Slottsby känns nästan som en idyll från förr, men på lagom avstånd till storstaden. Här kan man komma hem och slappna av och uppleva skillnaden mellan jobb och fritid, stad och lantliv. Mitt i byn planeras det för förskola och skola upp till årskurs sex. Säkra gång- och cykelvägar gör att det är lätt att ta sig till och från skolan och möta upp kompisarna på vägen. Den tillfälliga förskolan vid träladan är det nu full fart på. Välkommen hem till charmiga Steninge Slottsby med närhet till Slottsparken, Stenladan, badstranden vid Mälaren och bra kommunikationer. Obs endast bokade visningar!

  • Premium
Runstens byväg 84, Runsten, Haninge kommun
  • Idag

Runstens byväg 84

Radhus
Runsten, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 995 000 kr

113 m²

6 rum

5 096 kr/mån

26 504 kr/m²

Varmt välkommen till detta vackra tvåplans parhus om 113 kvadratmeter och stor hörntomt om ca 900 kvadratmeter i Runsten Village. Här cirka 35 minuter söder om Stockholm hittar man orörd skog, hästar, badsjöar och vidsträckta ängar runt husknuten. Det är helt klart något speciellt med det här brf parhuset med två uteplatser och stor insynsskyddad tomt, som gör att den utmärker sig från mängden. Uteplatserna som nås både från vardagsrummet och ett av sovrummen har sol från tidig förmiddag till eftermiddag/kväll. Således ett unikt boende för den som uppskattar lugn och ro med hästar och natur runt husknuten men ändå nära till golf, dagis och affärer. Måste upplevas på plats. Obs endast bokade visningar. Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Sandavägen 43, Norr Enby, Nynäshamns kommun

Sandavägen 43

Radhus
Norr Enby, Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 195 000 kr

120 m²

6 rum

895 m² tomt

Välkommen till Norr Enby i natursköna Sorunda. Här byggs ett nytt bostadsområde med lantligt läge cirka 40 minuter söder om Stockholm. Här kommer 22 stycken villor och parhus att uppföras. Alla husen får egen lagfart och håller en mycket hög standard gällande materialval med låga uppvärmningskostnader. Ring och boka tid för information och visning av parhus Norr Enby 1:92. Först till kvarn gäller!

  • Nyproduktion

Visar alla 3