Mäklare Charlotte Lind

Charlotte Lind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skalldalsbacken 1, null, Göteborgs kommun

Skalldalsbacken 1

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
57 m²
2 rum
vån 6/7
3 568 kr/mån
69 298 kr/m²

Välkommen till denna magnifika lägenhet högt upp i huset, med sina 57 kvadratmeter och en underbar havsutsikt. Ni är hjärtligt välkomna till Hovås Höjd - där havet och naturen står i fokus! Här växer ett nytt kvarter fram, med hållbara bostäder som omges av naturens skönhet och närhet till havets salta bad. Den välplanerade lägenheten i ett fantastiskt hörnläge erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för trevliga stunder med vänner och familj. En rymlig balkong om 27 kvadratmeter sträcker sig runt bostaden, med en vidunderlig utsikt i västerläge för att avnjuta otaliga solnedgångar. Ett mysigt sovrum med plats för litet kontor och eget badrum med tvättutrustning gör vardagen smidig. De högkvalitativa och stilrena materialvalen skapar en harmonisk och elegant atmosfär som speglar områdets karaktär och kvalitet. Här kan ni njuta av alla bekvämligheter i en nyproducerad lägenhet! Här är man även garanterad garageplats! Som en del av Brf Hovås Altituden får man tillgång till alla fördelar som Hovås Höjd har att erbjuda, med vinterträdgårdar, utsiktsplats, innergård med pergola och Navet som knytpunkt. Ni har tillgång till cykelservicerum, lådcyklar, festlokal, bilpool med elbilar och en smart digital skärm med realtidsinformation om kollektivtrafiken från de närliggande busshållplatserna. Endast en kort promenad från Hovås golfbana och det expansiva Nya Hovås med trevliga restauranger, butiker och caféer. Hovås Höjd byggs med Miljöbyggnad Silver-certifiering, vilket garanterar hållbara kvaliteter såsom energieffektivitet, innemiljö och luftkvalitet. Besök webbsidan för mer information om projektet: https://nyproduktion.balder.se/projekt/hovas-hojd/

  • Balkong
  • Hiss
Södra Fiskebäcksvägen 148, null, Göteborgs kommun

Södra Fiskebäcksvägen 148

Radhus
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
115 + 10 m²
5 rum
157 m² tomt

Välkommen till din framtida oas i Fiskebäck, en pärla utanför Göteborg där lugnet möter bekvämligheten. Detta underbara radhus erbjuder en perfekt balans mellan närhet till natur och stadsliv, med en rad bekvämligheter som kommer att göra varje dag till en dröm. På övre plan finner du tre välplanerade sovrum och ett badrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Det generösa köket och det ljusa vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för gemensamma stunder och middagar. Njut av soliga dagar på den inglasade altanen och den inhägnade uteplatsen som ger möjlighet till utomhusaktiviteter och avkoppling i privat miljö. Ett litet förråd finns också för att tillgodose dina förvaringsbehov. Framför radhuset ligger en lekplats där barnen kan leka fritt och säkert, med full uppsikt från huset. Detta gör det till ett perfekt hem för familjer som värdesätter en trygg och barnvänlig miljö. Beläget i det eftertraktade området Fiskebäck, erbjuder detta radhus enastående närhet till allt du behöver. Med gångavstånd till kommunikationer och skolor är detta ett idealiskt hem för familjer. Dessutom ligger havet, båthamnen och charmiga badplatser bara en kort promenad bort, vilket ger möjligheter till avkoppling och rekreation precis runt hörnet. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett trivsamt och välbeläget radhus i populära Fiskebäck. Med närhet till allt från skolor till havet, erbjuder detta hem en livsstil som är svår att överträffa. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stad och natur i detta fantastiska hem! Kontakta mäklare Charlotte Lind för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta underbara radhus i Fiskebäck.

Bergartsgatan 45, null, Göteborgs kommun

Bergartsgatan 45

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
194 + 15 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt nybyggda villa med en yta på hela 194 kvm som uppfördes år 2021. Detta hem kombinerar moderna bekvämligheter med tidlös charm. Huset är beläget i ett lugnt och familjevänligt område och hit kan du verkligen komma hem till ditt drömhem. Här kan vi stolt presentera en nybyggd pool omgärdad av en generös 150 kvm altan, detta hem är perfekt kombination av både utomhusunderhållning och avkoppling på sommarhalvåret och en modern lyxig inomhusmiljö på vinterhalvåret. Med högt i tak och stora fönster får du rikligt med naturligt ljus som strömmar in i varje hörn av huset. En modern och öppen planlösning skapar en känsla av rymd och gemenskap i hela hemmet. Köksentusiaster kommer att älska det moderna köket från Ballingslöv, komplett med en köksö som bjuder in till gemensamma matlagningsstunder och samvaro. Alla fyra sovrummen ligger på övre plan och erbjuder en oas av komfort och avkoppling. Med moderna och lyxiga tillval genomgår detta hem inga kompromisser när det gäller kvalitet och design. Bekvämligheten av en rymlig uppfart som rymmer 5-6 bilar gör detta hem idealiskt för familjer med flera fordon eller med många besökare. Beläget nära skolor och förskolor, det här området är perfekt för barnfamiljer! Detta är din möjlighet att äga en elegant och modern villa som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Kontakta mäklare Charlotte Lind idag för att boka din visning och upplev detta fantastiska hem!

Köinge 120, null, Falkenbergs kommun

Köinge 120

Villa
Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
495 + 80 m²
14 rum
2 140 m² tomt

Välkomna till detta spektakulära hus i Köinge, en pärla från början av 1800-talet som bär på en fascinerande historia och har genomgått en noggrann renovering för att bli dagens unika bostad. Ursprungligen byggt år 1833, fungerade detta praktfulla hem som tingshus för Faurås härad fram till 1907 och har sedan dess genomgått flera intressanta förvandlingar. När du kliver in i detta historiska mästerverk möts du av atmosfären från svunna tider. Från den ursprungliga samlingen av 24 kakelugnar, varav några står på träben från 1700-talet, har elva av dessa mästerverk bevarats. En gjutjärnskamin sägs till och med härstamma från Selma Lagerlöfs hem, Mårbacka, vilket ger en extra touch av historisk glamour. Beläget endast 2 mil från kusten erbjuder detta boende det bästa av två världar – en idyllisk lantlig atmosfär och närhet till den friska kustluften. För de som önskar shopping och nöjen är närheten till Ullared köpstad en extra bonus. Huset har förvandlats till ett bed & breakfast med fem charmiga rum för uthyrning, komplett med en välutrustad bar och ett stort kök för att ge gästerna en minnesvärd vistelse. Den tidigare tingshusperioden avspeglas fortfarande i husets inredning, inklusive det bevarade skranket som en gång uppdelade tingssalen och de imponerande pelarna som utgör resterna av det ursprungliga domarskranket. För den som älskar historia är varje vrå av detta hem en skattkista av unika detaljer. Möbler med kopplingar till tingshusaktiviteter, som den gamla kistan i hallen som sägs ha stått i häktet, förhöjer den autentiska atmosfären. Även fönstergallren i vinkällaren vittnar om en tid då brottslingar väntade på sitt öde innan de fördes till tingssalen. Denna fastighet har en anrik historia som sträcker sig över århundraden och har fått nytt liv genom omsorgsfull restaurering och moderna uppgraderingar. Gekås-profilen Göran Karlsson, som ägde huset på 80-talet, har lämnat sin prägel genom omfattande restaureringsarbeten och nytillägg. Detta hus är inte bara en bostad; det är en upplevelse, ett stycke levande historia som väntar på att bli utforskad och uppskattad av sina nya ägare. Kom och upplev charmen och unikheten i detta fantastiska hem i Köinge – en investering i historiens vingslag och en framtid av minnen. Välkommen till ditt nya hem!

Björklundavägen 8, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Björklundavägen 8

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
53 m²
2 rum
3 121 kr/mån
54 623 kr/m²

Välkommen till en nyproducerad tvåa av hög kvalitet i Brf Hovås Entré. Här möts ni av en stilfull och välplanerad lägenhet med noggrant utvalda material för en lyxig känsla. Den moderna interiören inkluderar vitlaserade ekgolv och ljusa målade väggar som skapar en ljus och trivsam atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum förlänger sig ut mot en generös uteplats, perfekt för avkoppling och umgänge under soliga dagar. Sovrummet erbjuder gott om plats och smarta förvaringslösningar med flera garderober. Dessutom finns en rymlig garderob i hallen för extra förvaring. Lägenheten är utrustad med hög teknisk standard inklusive egen tvättutrustning och fullt utrustat kök. Denna attraktiva bostad är redo för omedelbar inflyttning. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en visning idag! Utanför portdörren kan ni ta del av ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, vårdcentral, blomsterhandel, cykelverkstad och frisör. Ni finner allt ni kan tänkas behöva inom gångavstånd. Det finns dessutom flertalet gym samt paddelbana och via trevliga cykelvägar och motionsstråk tar ni er smidigt ner till flertalet badplatser vid havet. På kort avstånd ligger Sandsjöbacka, Oxsjön och Sisjön som är utmärkta motions- och skogsslingor, som lämpar sig alldeles utmärkt för motionären. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen.

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 5