Mäklare Ebba Westerlind

Ebba Westerlind

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brottkärrsvägen 9, Hovås, Göteborgs kommun
  • Budgivning pågår
Brottkärrsvägen 9, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Brottkärrsvägen 9, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Brottkärrsvägen 9

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
103,5 m²
4 rum
vån 6/7
6 861 kr/mån
56 957 kr/m²

II HÖGT UPP I HUSET PÅ VÅN 6 II TVÅ KOMPLETTA BADRUM II TVÅ BALKONGER II Varmt välkomna till denna exklusiva fyra högt upp i huset med två balkonger på Brottkärrsvägen 9! Invändigt möts ni av öppna ytor, ljusa färgsättningar och två balkonger i olika väderstreck. Kök och vardagsrum ligger i ett öppet socialt plan och den lyxiga köksön blir en given plats att samlas invid när festliga sammankomster stundar. Vidare erbjuds tre välplanerade sovrum, två stora badrum med dusch samt goda förvaringslösningar i klädkammare. Här finner ni allt ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. På behagligt avstånd har ni havet med flera badplatser samt naturområdet vid och runt Amundön med härliga badplatser, promenadstråk och utsiktsplatser. I Nya Hovås finns ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Flertalet förskolor/skolor för barnen och gym samt härliga motionsstråk samt goda kommunikationer in till Göteborgs stadskärna.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kommendörsgatan 5

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
3 681 kr/mån
74 875 kr/m²

Högt upp i huset på våning 4 finner ni nu denna sällsynta tvåa med alla rätt! Här välkomnas ni in i en optimalt planerad bostad där tidlös design möter modern industriell stil. Det stilrena köket från HTH löper vidare in i det ljusa vardagsrummet där ni finner hemmets hjärta, en loggia som ni kan möblera på bästa vis med utsikt mot Göteborgs hamn. Sovrum med vädringsmöjlighet och ett kaklat badrum med kombimaskin är ytterligare faktorer som förhöjer helhetsintrycket. Utanför ytterdörren finns plats för caféset som blir en utmärkt plats att starta dagen på när sommarhalvåret står för dörren! På den gemensamma innergården finns ett mysigt orangeri att nyttja till medlemmarnas förfogande. Denna bostad är belägen i en av Göteborgs mest charmerande omgivningar med närhet till både stadskärnan och vattnet. Cykelvägar och kommunikationsmöjligheter skapar enkel tillgänglighet!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 17:30
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun, bild 2
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun, bild 3

Humlekärrs byväg 45

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
123 + 70 m²
4 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till en unik familjevilla med ett högt och enskilt läge på härliga Humlekärrs byväg 45! I hjärtat av Sandsjöbackas naturreservat, med bara 15 min bilfärd till Göteborg och Kungsbacka, ligger denna unika fastighet. Köket är stort och rymligt med vedspis och gott om plats för förvaring. Vardagsrummet med sin rymd och värmande eldstad förhöjer mysfaktorn och ni har en vacker fri sikt över hagar och skog. Bastun och gillestugan kan nyttjas som spa. Trädgården i etage skapar möjligheter - alltifrån odling och ha höns till härliga uteplatser där ni kan följa solens alla timmar. Vid sidan om huvudbyggnaden finns ett separat hus som kan nyttjas som generationsboende, ateljé, musikstudio eller till uthyrning. Egen infart finns till gästhuset. Gästhuset har en total boarea på 37 kvm. Parkerar gör ni bekvämt på uppfarten. Här bor ni i ett lugnt område nära naturen utan genomfartstrafik. I närheten finns gott om svamp, bär och fina vandringsleder i Sandsjöbackas naturreservat. In till Lindome centrum är det endast 3 km. Här finner ni mataffärer och annat serviceutbud samt bra buss- och tågförbindelser in till både Göteborg och Kungsbacka. I närområdet finns skolor och förskola.

  • Premium
Timmerslätt 29B, Furulund, Partille kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Timmerslätt 29B, Furulund, Partille kommun, bild 2
Timmerslätt 29B, Furulund, Partille kommun, bild 3

Timmerslätt 29B

Lägenhet
Furulund, Partille kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
123,6 m²
5 rum
vån 1/2
7 870 kr/mån
30 704 kr/m²

Unna er områdets bästa femma med lugnt läge mot skogen! Denna fantastiska bostadsrätt om hela 5 rum och kök erbjuder en renoverad touch med stilsäker inredning. Med sin genomtänkta planlösning som samsas med stora luftiga ytor blir det enkelt att möblera efter tycke och smak. Det eleganta köket med ribbad träpanel och vacker bänkskiva i sten är inrett med moderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd - designen är tidlös och tillåter köksfronterna att ta plats! Hemmet förlängs vidare ut i flera generösa uteplatser vilket gör att ni kan njuta av soltimmarna från tidig förmiddag till ljummen sensommarkväll. På den stora altanen om hela 28 kvm finns möjlighet för avkopplande stunder tack vare dess ostörda läge mot grönskande naturomgivningar. Vidare kan ni ta del utav fyra rogivande och svala sovrum, goda förvaringslösningar och två helkaklade badrum. Här kan ni flytta rakt in utan minsta tanke på renovering. Möjlighet till alternativ planlösning på nedre plan där nuvarande tre sovrum kan bli två större sovrum om så önskas! Stabil HSB-förening som nyligen installerat kombinerad solenergi- och bergvärmeanläggning som resulterar i rejält minskade kostnader för fjärrvärme. Här bor ni i en trygg och barnvänlig miljö med närhet till såväl natur som stadsliv. Utanför dörren finner ni mysiga strövområden samtidigt som ni har bekvämt avstånd till service och kommunikationer. Direkt närhet till förskola som underlättar vardagens bestyr och ni tar er smidigt till Göteborgs Innerstad på ca 15 min. Vi ses!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun
  • Borttagen före visning
Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 2
Kvarnbygatan 49, Kvarnbyn, Mölndals kommun, bild 3

Kvarnbygatan 49

Lägenhet
Kvarnbyn, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/6
5 272 kr/mån
46 280 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Del av Grindsby 1:28, Orust, Orust kommun
  • Budgivning pågår

Del av Grindsby 1:28

Villa
Orust, Orust kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
595 000 kr
2 300 m² tomt

Nu har vi förmånen att erbjuda en lantlig och naturnära tomt i en miljö från stadens puls! Här får ni leva i en tyst oas med behagligt avstånd till allt som ni kan tänkas behöva för en bekymmersfri vardag. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ebba Westerlind för mer information! [email protected] 0702-489250

Visar alla 6