Mäklare Matilda Hamilton Ivarsson

Matilda Hamilton Ivarsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Billdals hagenväg 2B, Kungsbacka, Göteborgs kommun

Billdals hagenväg 2B

Radhus
Kungsbacka, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
150 m²
6 rum
348 m² tomt

Välkommen till detta arkitektritade parhus med havsutsikt och härliga uteplatser i flera väderstreck samt balkong med havsutsikt! Här har varje detalj omsorgsfullt utformats för att skapa en exklusiv och rofylld atmosfär, i ett välisolerat hus med genomgående högkvalitativa materialval och skräddarsydd inredning. Den öppna planlösningen skapar en härlig känsla av rymd och ljusflödet är magnifikt med högt i tak och stora spröjsade fönster. De inbyggda små spotlightsen i fönsterramen sätter en exklusiv prägel på detta hem. På bottenplan sträcker sig det exklusiva uppvärmda klinkergolvet över hela ytan, vilket gör det både lättskött och tåligt. På övre plan möts du av vackert parkettgolv och utanför kan man njuta av havsutsikten från den skyddade balkong. Platsbyggda garderober sträcker sig från golv till tak i både över- och nederplan, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter och den rymliga tvättstugan ger extra komfort till vardagsbestyren. Utanför finner ni de två härliga uteplatserna med stor altandäck på baksidan och stenläggning på framsidan där solen kan följas under hela dagen och den vackra solnedgången kan skådas över horisonten med fantastisk havsutsikt. Här finns gott om plats att skapa en härlig utemiljö till sin egen lilla oas. Här bor ni med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas önskas för hela familjen. Detta trygga och idylliska villaområde på en av Billdals mest populära gator är omgiven av naturskön grönska och ligger direkt intill havet. Goda kommunikationer med buss och fina cykelleder som smidigt tar er till skolor, barnomsorg och aktiviteter såsom daglig handel, närservice samt restauranger och caféer. Välkommen till Billdals hagenväg 2B! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matilda Hamilton Ivarsson för mer information om bostaden.

  • Energieffektiv
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås snöbärsväg 2

Lägenhet
Lyckhem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
126 m²
3 rum
7 240 kr/mån
50 000 kr/m²

KOMMANDE BOSTAD Välkommen till denna högkvalitativa trea fördelad över två välplanerade plan, designad av Wingårdh Arkitekter. Mycket lätt att konvertera till fyra vid behov! Lägenheten imponerar med sin genomgående moderna och funktionella design. Från en loftgång välkomnas du in på det övre våningsplanet, här ryms två sovrum, varav ett har tillgång till en sydvänd balkong med utsikt över Hovås trädtoppar. Detta sovrum kan även med enkla medel omvandlas till två rum. En trappa ner välkomnas du av ett fantastiskt ljus och en inbjudande sällskapsdel som stäcker sig genom byggnaden. Vardagsrummet förlängs ut till en stor insynsskyddad altan i söderläge, vilket ger solsken större delen av dagen och utrymme för sociala tillställningar. Den andra uteplatsen är en mysig oas med morgonsol som nås från köket. Hemmet erbjuder även gott om förvaringsutrymmen, inklusive badrum, gästtoalett och samt separat tvättstuga och utanför dörren finns två privata parkeringsplatser. Här bor du i lugnt och tryggt område med gångavstånd till alla bekvämligheter. Skola och förskola samt Nya Hovås stora serviceutbud ligger allt inom mindre än en kilometers avstånd. Även hållplats för buss som tar dig till såväl sköna havsbad som Göteborgs innerstad finner du vid Hovås Allé. Vill du veta med om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matilda Hamilton Ivarsson.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Björklundavägen 20, Nya Hovås, Göteborgs kommun
Björklundavägen 20, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Björklundavägen 20, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Björklundavägen 20

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
97 m²
3 rum
vån 1/4
4 726 kr/mån
56 649 kr/m²

Ljus och välplanerad hörnlägenhet med generös yta om 97 kvm och stort inglasat uterum om ca 40 kvm! bekvämt belägen på markplan med egen ingång! Lätt att göra till fyra vid behov! Hemmet erbjuder en öppen planlösning där ljuset flödar fritt genom umgängesytorna med gott om plats för familj och vänner. Det stora inglasade uterummet blir en förlängning av de sociala ytorna och tack vare infravärmen ges är möjlighet för avkoppling och trevliga middag långt in på hösten. Utanför sträcker sig en altan i vinkel runt lägenhet med plats för grill och möblemang. Lägenheten rymmer två sovrum med tillhörande skjutdörrsgarderober, ett helkaklat badrum med tvättutrustning och utmärkt förvaring i såväl hall som i tillhörande förrådsutrymme. Här bor ni i ett modernt hem i en förening med god ekonomi och stort miljötänk, vilket ger bostäderna låga avgifter. På den gemensamma innergården finner du växthus, pallkragar samt sandlåda och i föreningens garage finns flera platser med laddning för elbil. Här får ni möjligheten att bosätta er på sprudlande Hovås Allé med närhet till allt att önska såsom matbutiker, gym, skolor, servicebutiker, restauranger och caféer. Via fina cykelvägar tar ni er smidigt till natursköna omgivningar och badplatser vid havet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Fortgatan 21, Långedrag, Göteborgs kommun
  • Mån 13 maj
Fortgatan 21, Långedrag, Göteborgs kommun, bild 2
Fortgatan 21, Långedrag, Göteborgs kommun, bild 3

Fortgatan 21

Villa
Långedrag, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 900 000 kr
267,4 + 79,9 m²
12 rum
1 254,2 m² tomt

Underbart tillfälle att förvärva en fantastisk, välvårdad villa med havsutsikt och stor lummig trädgård! Denna imponerande bostad bjuder in till stora och ljusa sällskapsytor som skapar en inbjudande atmosfär för sociala stunder. Njut av panoramautsikten från det eleganta tornet, där du kan blicka ut över Vinga, södra skärgården och Älvsborgs fästning. Med generös takhöjd, öppen spis, och stora, lättmöblerade rum får du en känsla av rymd och harmoni. Den praktiska möjligheten till en separat lägenhet i källaren ger flexibilitet och potential för uthyrning om man skulle önska genom enklare justeringar. Dessutom erbjuder det skyddade läget på hörntomten och den soliga placeringen på återvändsgatan en privat och avskild atmosfär. På tomten möts du av stora ytor och en grönskande trädgård som pryds av fruktträd och en lekvänlig gräsmatta, där de vackra bergen skapar en naturskön atmosfär intill dammen och angränsande natur. I idylliska och anrika Långedrag bor du med promendavstånd till salta bad, restauranger, affärer och buss- och spårvagnsförbindelser, samt färjor till skärgården. Endast någon minut från nya fina Långedragsskolan. Perfekt och tryggt om man har barn i skolåldern. Välkommen till Fortgatan 21 Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matilda Hamilton Ivarsson för mer information om bostaden.

  • Premium
  • Energieffektiv
Lillgårdens Gränd 2, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Lillgårdens Gränd 2

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 495 000 kr
101 m²
4 rum
vån 6/6
5 895 kr/mån
74 208 kr/m²

På ett ytterst centralt läge i populära Nya Hovås ligger denna högkvalitativa och storslagna takvåning. Ett hem med material och utrustning av hög standard och en genomgående modern färgsättning som ger ett behagligt och väl genomtänkt intryck. Hemmets nav är det stora sällskapsrummet på gaveln där fönster i tre väderstreck bidrar med ett oslagbart ljus och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar perfekta umgängesytor. Det fullt utrustade köket med goda arbetsytor i vacker stenkomposit är en dröm för den matlagningsintresserade, med en inbyggd vinkyl som pricken över i:et. Rummet förlängs dessutom av en stor balkong som löper runt husets hörn och blir den givna platsen att spendera härliga sommardagar och grillkvällar med vänner och familj. Tack vare det höga läget har ni även en magnifik utsikt över kvarterets tak och grönska. Master bedroom med inbyggd förvaring, klädkammare och en-suite badrum samt ytterligare ett stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning! Föreningens mysiga innergård ger möjlighet till umgänge och grillning, och hissen i huset har direkt access till garaget. Utanför porten kan ni ta del av ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Med andra ord finner ni allt ni kan tänkas behöva inom gångavstånd. Det finns dessutom gym och härliga motionsstråk att tillgå som lämpar sig alldeles utmärkt för motionären. Härifrån går det smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 5