Mäklare Pontus Kähr

Pontus Kähr

Om mig

Engagerad, målmedvetenhet, erfaren Sedan 2005 har jag varit verksam som mäklare och förmedlat både bostadsrätter och villor. Idag är jag specialiserad på villor i Kungsbacka och Onsala. Mitt mäkleri präglas av målmedvetenhet och engagemang. Med Erik Olssons väl utarbetade arbetsmetod och mitt gedigna kontaktnät bistår jag er till en lyckad bostadsaffär

Mäklarens försäljning på Hemnet
Strannevägen 13, null, Kungsbacka kommun
  • Tor 24 okt kl 17:30
Strannevägen 13, null, Kungsbacka kommun, bild 2
Strannevägen 13, null, Kungsbacka kommun, bild 3

Strannevägen 13

Villa
Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 500 000 kr
161 m²
6 rum
1 326 m² tomt

Just nu förbereder vi försäljningen av detta väldisponerade hus med havsnära läge. Huset är väl omhändertaget och har genomgått större renoveringar som badrumsrenovering samt tak- och fönsterbyte. På en lugn återvändsgata finner ni detta trivsamma hem med välplanerade ytor, många sovrum och avskild övervåning. Bostaden präglas av stilfulla materialval och sober färgsättning. Köket bjuder på gott om både arbetsytor och förvaringsutrymmen och har plats för ett större matbord för 8 personer. Bostaden har dessutom två badrum, renoverad tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen i klädkammare, vindar och garage. Hemmets stora altan har privat läge där ni kan njuta av solen under större delar av dagen, en underbar tillgång under årets varma dagar! Trädgården är lummig och insynsskyddad med lättskötta grönytor med fruktträd och bärbuskar. Strosa runt en ljummen sommarkväll och plocka egenodlade äpplen. En mycket trevlig tomt omgiven av charmiga gärdsgårdar. Till bostaden hör ett dubbelgarage med en bottenplatta på ca 60 kvm med verkstad och trädgårdsförråd. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad och mysigt bageri. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg.

  • Premium
Ljungliden 15, Onsala, Kungsbacka kommun
  • Mån 28 okt kl 17:30
Ljungliden 15, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 2
Ljungliden 15, Onsala, Kungsbacka kommun, bild 3

Ljungliden 15

Villa
Onsala, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
150 + 50 m²
7 rum
1 078 m² tomt

Renoverad fastighet med social planlösning, öppna ytor, renoverat badrum och flera uteplatser i soligt västerläge. Här bor ni idylliskt på ett insynsskyddat läge i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Bostaden präglas av underbara ljusinsläpp från stora fönsterpartier med utsikt över öppna fält. Tak upp till nock skapar ljus och rymd. Vardagsrum och kök har en öppen planlösning med plats för större soffgrupp och matbord, perfekt för trevliga middagar med vänner och familj. Här finns en braskamin som skänker värme och ljus under årets kalla dagar. Från vardagsrummet nås bostadens stora terrass med högt och fritt läge, slå er ner och njut av de vackra omgivningarna. Entréplan disponeras på tre sovrum, kök, vardagsrum samt badrum. En trappa ner finner ni ytterligare två sovrum, renoverat badrum, tvättstuga samt allrum. Från allrummet nås ett inglasat uterum, en underbar plats att nyttja under regniga sommardagar. Här finns även en eldstad som bidrar med både värme och mysfaktor. Från uterummet nås en stor altan med sol från morgon till kväll. Tomten har flera nivåer som skapar dynamik och här finns gräsmattor som bjuder in till lek. Här bor ni på en lugn gata i barnvänligt villaområde med närhet till förskola, skola och service. I närheten finns både idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor för den sportintresserade. Området har ett stort utbud av fritidsaktiviteter som ridning, golf, friidrott, segling, kajak och dykning. Naturen är ständigt närvarande och här finner ni vackra naturstråk. Lockar salta bad ligger finns flera badplatser att nyttja. Kungsbacka och Göteborg ligger på bekvämt avstånd dit ni enkelt tar er med bil eller buss.

  • Premium
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 2
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 3

Råhagsvägen 38

Gård/Skog
Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
107 + 60 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Nu har vi äntligen nöjet att få presentera denna fantastiska lantgård uppförd 1945 med en imponerande areal om hela 23 900 kvm. Med ljuvligt havsnära läge får ni här leva ostört i en avskild oas där lugnet råder. Gården har av tidigare ägare nyttjats som hästgård, boxplatser finns kvar, men utrymmet nyttjas i dag till förvaring. Utanför dörren kan ni njuta av härlig grönska och invändigt är den bevarade charmen synnerligen påtaglig. Här möts ni av stora sällskapsytor som inviger till festliga sammankomster, högrest eldstad belägen i hemmets hjärta samt en fantastisk möjlighet att skapa en plats att längta hem till... På fastigheten finns i dag två bostadsbyggnader i varierande skick, med chans att få sätta sin egen prägel samt ett orangeri med spännande möjligheter. Bosätt er på en lugn barnvänlig gata med närhet till såväl skolor som lummiga motionsslingor och badplatser. Busshållplatsen är belägen inom bekvämt promenadavstånd och tar er smidigt till centrum samt Kungsbacka pendelstation. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

  • Premium
Rörviksgatan 23, Näset, Göteborgs kommun
Rörviksgatan 23, Näset, Göteborgs kommun, bild 2
Rörviksgatan 23, Näset, Göteborgs kommun, bild 3

Rörviksgatan 23

Villa
Näset, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
15 750 000 kr
310 + 50 m²
8 rum
863,8 m² tomt

På slutet av en lugn återvändsgata med skog som granne och med ett bekvämt avstånd till Rörviksbadet och Ganglet ligger detta maffiga hus. Detta hem är ett paradis för den som värdesätter ett boende utöver det vanliga. Till bostaden hör en fullt utrustad extern lägenhet med egen entré, kök samt tvättstuga, uthyrning ger en intäkt på ca 150 000 kr/år I bostaden är varje detalj noggrant genomtänkt för att minimera underhåll och maximera bekvämlighet. Lyxiga attribut som integrerat ljudsystem, kamin och bastu kan du njuta av varje dag. Med solceller och bergvärme får du mycket låga driftskostnader samtidigt som du bidrar till en hållbar framtid. Entréplan består av vardagsrum, matsal och kök i öppen planlösning, sovrum och badrum samt tvättstuga med klädvårdsavdelning. Övre plan består av en hall med utgång till en balkong, två sovrum med utgång till balkong och det ena med walk in closet och i från det andra når man husets lägenhet. På övre plan finns också ett badrum med bastu. Högst upp i huset finns ett tornrum med vacker havsutsikt att beundra. Huset lämpar sig dessutom väl för uthyrning av lägenheten eller generationsboende då planlösningen är optimal för detta om man så önskar då huset är konstruerat med en flexibel planlösning. Lägenheten består av vardagsrum och kök i öppen planlösning, sovrum, badrum och en stor terrass med egen ingång till lägenheten. Men det är inte bara insidan som imponerar. Den lättskötta trädgården och den stenlagda gårdsplanen skapar en perfekt harmoni mellan praktiskt och vackert. Med närheten till havet, småbåtshamnen, skolor, affärer och ett brett utbud av fritidsaktiviteter är detta inte bara ett hus, det är en hel livsstil. Kontakta mäklaren Pontus Kähr på 0708-505 606 för privat visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 10

Villa
Draget, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
273 + 138 m²
12 rum
1 921 m² tomt

Nu förbereds denna gedigna familjevilla med enastående havsutsikt till försäljning. Med sitt fantastiska läge i Draget med utsikt över havet finner ni denna stora villa. Hemmets totala kvadratmetrar fördelas över ett stort entréplan samt ett källarplan. Här finns flera tilltagna sovrum för alla att trivas samt gott om plats för de sociala tillställningarna inne som ute. Drygt 200 meter från huset finner ni en mysig bergsudde med strand och badtrappa som ägs gemensamt med närliggande fastigheter. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare Pontus Kähr för mer information.

  • Premium

Visar alla 5