Mäklare Pontus Kähr

Pontus Kähr

Om mig

Engagerad, målmedvetenhet, erfaren Sedan 2005 har jag varit verksam som mäklare och förmedlat både bostadsrätter och villor. Idag är jag specialiserad på villor i Kungsbacka och Onsala. Mitt mäkleri präglas av målmedvetenhet och engagemang. Med Erik Olssons väl utarbetade arbetsmetod och mitt gedigna kontaktnät bistår jag er till en lyckad bostadsaffär

Mäklarens försäljning på Hemnet
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 2
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 3

Råhagsvägen 38

Gård/Skog
Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
107 + 60 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Nu har vi äntligen nöjet att få presentera denna fantastiska lantgård uppförd 1945 med en imponerande areal om hela 23 900 kvm. Med ljuvligt havsnära läge får ni här leva ostört i en avskild oas där lugnet råder. Gården har av tidigare ägare nyttjats som hästgård, boxplatser finns kvar, men utrymmet nyttjas i dag till förvaring. Utanför dörren kan ni njuta av härlig grönska och invändigt är den bevarade charmen synnerligen påtaglig. Här möts ni av stora sällskapsytor som inviger till festliga sammankomster, högrest eldstad belägen i hemmets hjärta samt en fantastisk möjlighet att skapa en plats att längta hem till... På fastigheten finns i dag två bostadsbyggnader i varierande skick, med chans att få sätta sin egen prägel samt ett orangeri med spännande möjligheter. Bosätt er på en lugn barnvänlig gata med närhet till såväl skolor som lummiga motionsslingor och badplatser. Busshållplatsen är belägen inom bekvämt promenadavstånd och tar er smidigt till centrum samt Kungsbacka pendelstation. Fastigheten säljes med friskrivningsklausel.

  • Premium
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 2
Södra Fjärskogsvägen 24, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 3

Södra Fjärskogsvägen 24

Villa
Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
156 + 135 m²
7 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till detta sagolika hus med fjordutsikt och en harmonisk sammanslagning av traditionell charm och modern komfort. Detta vackra hus bjuder in dig med sina rikt utsmyckade detaljer såväl inne som ute. Här finns gott om platsbyggd inredning med gedigna materialval och sober färgskala. På entréplanet möts du av en rymlig hall med generöst med förvaringsutrymme, perfekt för att hålla ordning på alla säsongens kläder och skor. Här finns även ett mysigt allrum, ett hobbyrum för kreativa projekt, en avslappningsavdelning för total återhämtning och en praktisk tvättstuga. Uppför trappan väntar ett välutrustat kök med en traditionell vedspis, perfekt för att skapa läckra måltider och en känsla av hemtrevnad. Det stora vardagsrummet bjuder in till avkoppling med en härlig balkong där du kan njuta av den förtrollande fjordutsikten. Från matplatsen leder dörrar ut till det soliga altandäcket med en inbjudande pool och en avkopplande pergola - perfekt för underhållande vänner och familj. På det övre planet finner du väl tilltagna sovrum och ett allrum med tillgång till en mysig balkong där du kan njuta av lugna stunder och vacker utsikt. Trädgården är en oas av skönhet med vackra stensättningar, prydligt planterade buskar och träd samt en charmig lekstuga för de små. En välskött gräsmatta och en pittoresk lyckobrunn bidrar till den idylliska atmosfären. Här finns även gott om plats för parkering av ett flertal bilar på den stenlagda gårdsplanen och ett i dubbelgarage. Gångavstånd till bad och närhet till skolor, förskola och enkel åtkomst till centrala Kungsbacka samt E6:an för smidiga pendlingsmöjligheter Låt dina drömmar bli till verklighet och skapa minnen för livet i detta underbara hem!

  • Premium
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 2
Bommen 10, Draget, Kungsbacka kommun, bild 3

Bommen 10

Villa
Draget, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
273 + 138 m²
12 rum
1 921 m² tomt

Nu förbereds denna gedigna familjevilla med enastående havsutsikt till försäljning. Med sitt fantastiska läge i Draget med utsikt över havet finner ni denna stora villa. Hemmets totala kvadratmetrar fördelas över ett stort entréplan samt ett källarplan. Här finns flera tilltagna sovrum för alla att trivas samt gott om plats för de sociala tillställningarna inne som ute. Drygt 200 meter från huset finner ni en mysig bergsudde med strand och badtrappa som ägs gemensamt med närliggande fastigheter. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Gottskär finns våffleri och en hamnkrog. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig fastighetsmäklare Pontus Kähr för mer information.

  • Premium
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun
  • Idag kl 12:30
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun, bild 2
Baronvägen 17, Vässingsö, Kungsbacka kommun, bild 3

Baronvägen 17

Villa
Vässingsö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
100 + 26 m²
2 rum
1 799 m² tomt

På Baronvägen med sköna gröna omgivningar och med behagligt gå-avstånd till havet väntar ett unikt boende på sin nya ägare. I slutet av gatan möts ni av detta underbara hem med attribut som ryggåstak, handgjorda fönster och fönsterdörrar samt en alldeles egen ateljé med många möjligheter. På soutterängplan ges plats åt stora gemenskapsytor med magiskt ljusinsläpp. Ett härligt vardagsrum med kök i öppen planlösning bjuder in till umgänge med vänner, njut av den luftiga atmosfären och avnjut middagen på den stora balkongen och möt kvällens sista solstrålar. Här finns också ett stort sovrum med platsbyggd förvaring, egen balkong mitt i mot nås husets baksida genom glas-dubbeldörrar. Badrummet är h väl tilltaget med dusch med vikbara glasdörrar och vädringsfönster. Den stora tomten har gott om plats för vackra planteringar i rabatter, buskar och bärbuskar. För den odlingsintresseade finns stora plana ytor att låta kreativiteten ta plats. Parkera gör man antingen i carporten eller på uppfarten. Med närheten till havet, endast 700 meter bort, och tillgång till båtbryggor och badplatser kan du omfamna havets friska brisar och njuta av det marina livet. För de små finns skolbussen bara drygt en kilometer bort och förskolan inom bekvämt avstånd. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul!

  • Premium

Visar alla 4