Mäklare Pontus Kähr

Pontus Kähr

Om mig

Engagerad, målmedvetenhet, erfaren Sedan 2005 har jag varit verksam som mäklare och förmedlat både bostadsrätter och villor. Idag är jag specialiserad på villor i Kungsbacka och Onsala. Mitt mäkleri präglas av målmedvetenhet och engagemang. Med Erik Olssons väl utarbetade arbetsmetod och mitt gedigna kontaktnät bistår jag er till en lyckad bostadsaffär

Mäklarens försäljning på Hemnet
Panderosa 4, Fjordsidan, Kungsbacka kommun
  • Budgivning pågår
Panderosa 4, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 2
Panderosa 4, Fjordsidan, Kungsbacka kommun, bild 3

Panderosa 4

Villa
Fjordsidan, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 950 000 kr
263 + 85 m²
6 rum
2 949 m² tomt

Med ett högt läge ovanför fjorden ligger denna stora fastighet med möjligheter. Enligt detaljplan avstyckningsbar. Tomt om hela 2949kvm. Härlig 40-tals villa i vinkel på naturskön tomt med solläge hela dagen och fina trädgårdsrum. En stor möblerbar hall tar emot er på entréplan, här finns också ett stort vardagsrum, kök och två sovrum samt ett badrum och gästtoalett. En trappa upp finns ytterligare ett sovrum, kök och vardagsrum med balkong och öppen spis. På övervåningen finns förutsättningar för verksamhet, uthyrning eller generationsboende. Källaren erbjuder tvättmöjligheter och ett allrum utöver bastu, badrum och förvaringsmöjligheter. Källarplan med egen ingång är perfekt för egen verksamhet. Här bor ni i ett barnvänligt villaområde i natursköna omgivningar med närhet till salta bad. I Onsala får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka och Varberg. Det finns gott om skolor och barnomsorg i området och barnen kan stanna kvar ända upp i åk 9. Busshållplats som tar er direkt till Kungsbackas utbud av service och vidare kommunikationer finns på behagligt avstånd från fastigheten. I Onsala kyrkby finns ett större serviceutbud med matbutik, vårdcentral, bensinmack m.m. Ca 12 km in till Kungsbacka centrum där det även går pendeltåg till Varberg och Göteborg. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

  • Premium
Timmerbyvägen 14, Vallda, Kungsbacka kommun
Timmerbyvägen 14, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 2
Timmerbyvägen 14, Vallda, Kungsbacka kommun, bild 3

Timmerbyvägen 14

Villa
Vallda, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
133 m²
5 rum
1 368 m² tomt

I populära Vallda ligger unika Timmerbyvägen. När man kommer upp till Timmerbyvägen är det som att man kliver in i en annan värld, en förtrollande värld. Tomterna på Timmerbyvägen såldes ursprungligen av en norrläning som hette Glommé. Förutsättningen för att få köpa tomterna var att man byggde timmerhus. Boningshuset på Timmerbyvägen 14 har fraktats ner från Glommersträsk på tidiga 60-talet med båt från Skellefteå till Göteborg. Timret för tillbyggnaderna kommer från Dalarna. Från början användes huset som sommarbostad men det har med åren kommit att bli en året runt bostad. En året runt bostad där de boende kan behålla lugnet och den avkopplande känslan som vanligtvis bara infinner sig när man är på semester på landet eller i fjällen. Bostaden har tre sovrum i markplan och supermysiga loft där man också kan sova alternativt inreda som kontor. Vardagsrum integrerat med köket. Här finns även två kaminer som skänker extra värme. Finns även en eldstad på terrassen för mysiga utekvällar. I trädgården finns flera små stugor som är inredda som vinkällare, snickeboa, vedförråd och för gäster. På uppfarten finns även ett garage. På tomten finns även en badtunna. Fastigheten kommer säljas med friskrivningsklausul. Anmäl ert intresse redan nu till detta sagoboende.

  • Premium
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 2
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 3

Råhagsvägen 38

Gård/Skog
Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
107 + 60 m²
5 rum
2,4 ha tomt

Nu har vi äntligen nöjet att få presentera denna fantastiska lantgård uppförd 1945 med en imponerande areal om hela 23 900 kvm. Med ljuvligt havsnära läge får ni här leva ostört i en avskild oas där lugnet råder. Gården har av tidigare ägare nyttjats som hästgård, boxplatser finns kvar, men utrymmet nyttjas i dag till förvaring. Utanför dörren kan ni njuta av härlig grönska och invändigt är den bevarade charmen synnerligen påtaglig. Här möts ni av stora sällskapsytor som inviger till festliga sammankomster, högrest eldstad belägen i hemmets hjärta samt en fantastisk möjlighet att skapa en plats att längta hem till... På fastigheten finns i dag två bostadsbyggnader i varierande skick, med chans att få sätta sin egen prägel samt ett orangeri med spännande möjligheter. Bosätt er på en lugn barnvänlig gata med närhet till såväl skolor som lummiga motionsslingor och badplatser. Busshållplatsen är belägen inom bekvämt promenadavstånd och tar er smidigt till centrum samt Kungsbacka pendelstation.

  • Premium

Visar alla 3