Mäklare Pontus Kähr

Pontus Kähr

Om mig

Engagerad, målmedvetenhet, erfaren Sedan 2005 har jag varit verksam som mäklare och förmedlat både bostadsrätter och villor. Idag är jag specialiserad på villor i Kungsbacka och Onsala. Mitt mäkleri präglas av målmedvetenhet och engagemang. Med Erik Olssons väl utarbetade arbetsmetod och mitt gedigna kontaktnät bistår jag er till en lyckad bostadsaffär

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skällaredsvägen 106, Presse, Kungsbacka kommun
  • Idag kl 11:30

Skällaredsvägen 106

Villa
Presse, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 250 000 kr

138 m²

4 rum

1 241 m² tomt

Gedigen familjevilla på hörntomt längst in på återvändsgata i trivsamt villaområde. Huset är en välplanerad enplansvilla med stilren elegans, generösa ljusflöden och stora sällskapsytor såväl inne som ute! Här finns ett stort vardagsrum med utgång till uterum och altan, ett stilrent kök från 2018, tre sovrum, två badrum samt rymlig tvättstuga. Braskaminen ger hög mysfaktor och skön värme. Hemmet erbjuder en fin trädgård, garage och en trevlig uteplats i soligt läge. Husets trädgårdstomt är lättskött och barnvänlig och gränsar till skogsområde. Sammantaget är detta ett perfekt hem för er som vill bo bekvämt i ett barnvänligt område nära havet! Skällared är ett barnvänligt villaområde med gångavstånd till hav och salta bad. Här bor ni naturskönt med hästhagar och skog inpå knuten och förskola och skola finns bara några minuter bort. Daglig service finns närmast i Onsala kyrkby med vårdcentral, tandvård, matbutik och bankomat. I övrigt finns i området pizzerior, thairestaurang, Hamnkrogen i Gottskär, Majgården och bensinmack. Lockar friskvårdsaktiviteter finns Rydets IP med fotbollsplaner och skolan har lokaler där gymnastikföreningen håller till och anordnar gympa för såväl gammal som ung. I området finns även motionsslinga med utomhusgym och cirka 5 km bort ligger en naturskön golfbana. Goda kommunikationer med buss 731 eller 730 tar er smidigt in till Kungsbacka station. Därifrån går sedan pendeltåg vidare till Göteborg eller söderut.

  • Plus
Enbärsvägen 5, Oskarsberg, Kungsbacka kommun

Enbärsvägen 5

Villa
Oskarsberg, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

5 250 000 kr

165 m²

5 rum

1 165 m² tomt

Med panoramavy över fjorden finner ni detta härliga sutteränghus högt belägen i populära Oskarsberg. Bostaden bjuder in till sociala sällskapsrum med mycket ljusinsläpp från de många fönsterpartier och där känslan av rymd förlängs ut över grönskande landskap och fjordens skimrande vatten. Med den öppna ytan mellan kök och vardagsrum ges här tillfälle för många gäster där kvällarna gärna avslutas i soffan framför den öppna eldstaden eller varför inte ett dopp i poolen en trappa ner i hemmets relaxavdelning. Här finns gott om plats för familjen med de tre sovrummen som enkelt kan omvandlas till fyra. Den generösa tomten nås från hemmets båda våningar, här finner ni flera soliga uteplatser och den grönskande trädgården bjuder in till familjeaktiviteter och odlingsmöjligheter. Här bor ni med närhet till både idylliska kusten med salta bad och klippor och även den fartfyllda stadsdelen i Kungsbacka och Göteborg. Med endast några minut med bil eller buss når ni E6:an och Kungsbacka centrum med pendelstationen för vidare kommunikationer. Låt detta bli ert nya hem!

Skalldalsvägen 54B, Hovås, Göteborgs kommun
Skalldalsvägen 54B, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsvägen 54B, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsvägen 54B

Tomt
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

4 000 000 kr

1 068 m² tomt

Förverkliga ert drömboende högst upp i attraktiva Skalldalen i Hovås på denna högt belägna tomt på över 1000kvm. Mjukt inbäddad och helt insynsskyddat med trevlig utsikt. Här har ni möjligheten att låta bygga en arkitektritad enplansvilla framtagen av arkitekt Arklas och Fiskarhedenvillan om 184 kvm i högstandard med generöst tilltagen altan för sol alla dagens soltimmar. För detta boende finns bygglov beviljat och klart. Har ni andra boende drömmar är det fritt att välja egen husleverantör då tomten inte är knuten till en någon husleverantör. Här får ni ett naturskönt läge med ett stenkast till allt vad Hovås erbjuder. För mer information se under fakta och/eller ring ansvarig mäklare Pontus Kähr 0708-505 606. Fastigheten säljes separat och har beviljats bygglov för enplansvillan om 184,3kvm enligt bifogade ritningar. Se bifogade ritningar, planlösning, generell information samt offert. Här har ni valmöjligheten att köpa tomten och inleda avtal med Fiskarhedenvillan eller köpa tomten och bygga annat drömhus. Bygglov beviljat för garage finns. Inte vunnit laga kraft. Garaget är inte med i kalkylen. Idag har fastigheten ingen gatunummer. 54B har tagits för annonsering.

  • Premium
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 2
Råhagsvägen 38, Vallda Sandö, Kungsbacka kommun, bild 3

Råhagsvägen 38

Gård/Skog
Vallda Sandö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

8 500 000 kr

107 m²

5 rum

2,4 ha tomt

Nu har vi äntligen nöjet att få presentera denna fantastiska lantgård uppförd 1945 med en imponerande areal om hela 23 900 kvm. Med ljuvligt havsnära läge får ni här leva ostört i en avskild oas där lugnet råder. Gården har av tidigare ägare nyttjats som hästgård, boxplatser finns kvar, men utrymmet nyttjas i dag till förvaring. Utanför dörren kan ni njuta av härlig grönska och invändigt är den bevarade charmen synnerligen påtaglig. Här möts ni av stora sällskapsytor som inviger till festliga sammankomster, högrest eldstad belägen i hemmets hjärta samt en fantastisk möjlighet att skapa en plats att längta hem till... På fastigheten finns i dag två bostadsbyggnader i varierande skick, med chans att få sätta sin egen prägel samt ett orangeri med spännande möjligheter. Bosätt er på en lugn barnvänlig gata med närhet till såväl skolor som lummiga motionsslingor och badplatser. Busshållplatsen är belägen inom bekvämt promenadavstånd och tar er smidigt till centrum samt Kungsbacka pendelstation. För mer information samt visning, vänligen kontakta mäklaren.

  • Premium

Visar alla 4