Mäklare Rebecca Norman

Rebecca Norman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Berguven 6, Hovås, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 18:15

Berguven 6

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
42 m²
2 rum
vån -1/5
3 957 kr/mån
61 786 kr/m²

Modern och tilltalande tvåa med härlig balkong på fridfulla Uggleberget! Den trivsamma planlösningen i kombination med ljusa genomgående materialval, generös takhöjd och glaspartier ner till golv bidrar till en ljuvlig harmoni att längta hem till. Vardagsrummet mynnar vidare ut i en stor balkong som rymmer plats för både matgrupp och loungemöblemang med grönskan utanför. Hemmet erbjuder god förvaring i såväl hallen, sovrummet som i tillhörande förråd. I det helkaklade badrummet finns skön golvvärme och är dessutom utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, allt för en bekvämare vardag! Bosätt er uppe på höjden med rofyllt läge ett stenkast från expansiva Nya Hovås mittpunkt där ni finner servicebutiker, matvaruhandel, frisörer, caféer och restauranger, gym, en nybyggt lekplats och mycket mer. Fina cykelvägar att tillgå ner till havet och goda förbindelser med buss tar er smidigt in till citykärnan via 158:an. Varmt välkommen till Berguven 6! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rebecca Norman för mer information om bostaden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lillgårdens Gränd 7, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Lillgårdens Gränd 7

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 550 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 507 kr/mån
62 360 kr/m²

Fantastisk 4:a i gavelläge med stor inglasad balkong och modern interiör i härlig kombination av stil och funktionalitet. Här möts du av ett smakfullt och sobert grått kök från Marbodal där ytorna mellan matplats och vardagsrum smälter samman för att skapa fina sällskapsytor. Den inglasade balkongen blir en egen liten oas med utsikt över torget och grönskan. Planlösningens trivsamma utformning inkluderar även tre rymliga sovrum, varav två utrustade med varsin klädkammare, samt ett praktiskt badrum med tvättutrustning och dessutom en gäst-wc. Utanför dörren kan ni ta del av ett brett utbud av skolor och förskolor, caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Det finns dessutom flertalet gym och härliga motionsstråk, går även smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkommen till Lillgårdens Gränd 7! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rebecca Norman för mer information om bostaden.

 • Balkong
 • Hiss
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun
 • Mån 22 apr kl 17:30
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Uggleberget 26

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/6
4 823 kr/mån
67 979 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och välplanerade lägenhet på populära Uggleberget! Här möts ni av en öppen och stilren atmosfär med ett härligt ljusinsläpp från de högresta fönsterpartierna. Bostadens generösa balkong bjuder in till sköna stunder med harmonisk utsikt över trädkronorna. Här bor ni med alla vardagens bekvämligheter i hemmet och dessutom finns en gemensam takterrass med havsutsikt samt relaxavdelning i grannföreningen till medlemmarnas förfogande! I denna lugna men expansiva stadsdel finner ni närhet till ett brett serviceutbud nere på torget där ni bl.a finner gym, restauranger, caféer, frisörer och diverse butiker att strosa omkring i. Bekvämt cykelavstånd ner till havet eller Amundön och dess natursköna omgivningar. Kort promenadavstånd till närmsta busshållplats som smidigt tar er in till Göteborgs pulserande citykärna för att ta del av dess rika nöjesliv. Här får ni chansen att bosätta er i ett mycket attraktivt och expansivt kvarter i Nya Hovås. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Karlavagnsgatan 1, vån 16 av 17, Karlastaden, Göteborgs kommun
Karlavagnsgatan 1, vån 16 av 17, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 2
Karlavagnsgatan 1, vån 16 av 17, Karlastaden, Göteborgs kommun, bild 3

Karlavagnsgatan 1, vån 16 av 17

Lägenhet
Karlastaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 900 000 kr
76 m²
3 rum
vån 16/17
4 784 kr/mån
64 474 kr/m²

Med attraktivt läge i nya Karlastaden, mitt på Lindholmen, är denna högkvalitativa trea redo för inflyttning! Här skapar en modern och hållbar design ett fulländat hem med unika vinklar och högt i tak. Ljuset flödar in från fönster i flera väderstreck som på våning 16 av 17 ger en magnifik utsikt över Hisingens skyline. Balkongdörrar i par leder från båda sovrummen ut till en balkong där lugnet är oslagbart, högt över stadens brus. Ett ljust och luftigt vardagsrum sammanfogas med ett smakfullt minimalistiskt Marbodalkök i en öppen planlösning, perfekt för sociala tillställningar eller trevliga familjemiddagar. Föreningens fastighet är krönt av en magnifik takterrass med utsikt över älven. Under huset finns även ett gemensamt förråd för föreningens medlemmar att nyttja. Här bor du hållbart och modernt i bostäder som rymmer hela livet. Nära till allt du behöver, granne med Karlatornet – Nordens högsta bostadshus med skybar på 245 meters höjd. Perfekt pendlarläge med färja från Stenpiren och busshållplats som tar dig till centralstationen på sex minuter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Rebecca Norman vid intresse och möjlighet till förhandsvisning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 4