Mäklare Rebecca Norman

Rebecca Norman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:30
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Uggleberget 26, Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Uggleberget 26

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/6
6 651 kr/mån
54 938 kr/m²

En härligt ljus trea med hög standard i lugnt läge på Ugglebergets vackra höjd. Nära till såväl hav, natur och alla bekvämligheter som Nya Hovås har att erbjuda. Hemmet håller en ytterst välbevarad och hög nyproduktionsstandard med material av hög kvalitet. Takhöjden är generös och den öppna planlösningen i vardagsrum / kök tilltalar med både köksö och plats för större matbord. En given plats för umgänge och sociala sammankomster. Från vardagsrummet når man en härlig balkong i solfyllt söderläge som vetter mot en lugn och grönskande innergård. Dessutom med en glimt av havet mot horisonten i väster. De två sovrummen ligger i rofyllt läge mot berget och är helt fria mot insyn. Det större sovrummet inkluderar även en smakfullt inredd walk-in-closet. Hallen är rymlig med infällda spotlights och lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter. Fint badrum med golvvärme och praktisk tvättdel. Föreningens gemensamma takterrass har en underbar havsutsikt och vy ut över skärgården. Här finns både grill och möblemang som bjuder in till sköna dagar och långa kvällar under sommarhalvåret. När vinterkylan smyger på finns det även tillgång till bastu och relaxavdelning i grannföreningen. Nya Hovås centrum är endast en kort promenad bort. Här finns allt man kan önska i form av serviceutbud med såväl matvarubutik, blomsterhandel, caféer, restauranger, gym och klädbutiker. Här finns också förskola och skola. På bekvämt gång- och cykelavstånd nås havet och natursköna omgivningar vid Amundön. Goda förbindelser med expressbuss gör även Göteborgs cityliv nära tillhands. Välkomna till Uggleberget 26!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hedtångsvägen 23, Hovås, Göteborgs kommun

Hedtångsvägen 23

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 4/6
3 216 kr/mån
58 889 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna väldisponerade 1,5:a med modern touch på omtyckta Hedtångsgatan 23 i attraktiva Nya Hovås! Högt upp på våning 4/6 välkomnas ni av ljusa inredningsval, magiskt ljusspel från stora fönster samt modernt kök i stilren ljus nyans som samspelar med allrummet. Här finns även en praktisk sovalkov, som rymmer en dubbelsäng- som bidrar till känslan av ett extra rum samt praktisk skjutdörrsgarderob. Den kvadratsmarta golvytan förlängs vidare ut i en sydvästvänd balkong där ni kan njuta av årets varmare dagar. Rymlig hall med plats för avhängning samt garderobslösning. I anslutning till hallen ligger det stora helkaklade badrummet med egen tvättutrustning som förenklar bestyren. På mycket behagligt avstånd kan ni ta del av ett brett utbud av caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, tandläkare, vårdcentral, blomsterhandel och frisör. Med andra ord finner ni allt ni kan tänkas behöva inom gångavstånd. Det finns dessutom gym och härliga motionsstråk att tillgå som lämpar sig alldeles utmärkt för motionären. Härifrån går det smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkomna till Hedtångsvägen 23! Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Norman för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 2
Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel), Lindholmen, Göteborgs kommun, bild 3

Lodjursstråket 1 (Karlatornet vån 60 Skylevel)

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 950 000 kr
105,5 m²
4 rum
vån 60/73
6 773 kr/mån
113 270 kr/m²

Välkomna till hissnande våning 60! Belägna på våning 59-66 finns lägenheterna i Karlatornet Skylevel. Här bor du ytterligare en nivå högre vad gäller storlek, kvalitet, material och service. Lägenheten som är belägen på våning 60 av 73 med hörnläge mot sydväst bjuder på en storslagen utsikt över stan, Älvsborgsbron och hamninloppet! Takhöjden sträcker sig till ca 2,70 meter och materialen går i en behaglig dämpad ton med mörklaserade ekgolv. Det grå köket kommer från italienska Binova, har en bänkskiva i kvartskomposit och vitvaror från Gaggenau. Badrummen kontrasterar med ljusa material på väggar och golv och har stora spegelpartier och mattsvarta detaljer. Att bo uppe på Skylevel är något alldeles extra och unikt! Karlatornet ger dig som bor här möjlighet till ett brett serviceutbud från hotellet som finns i direkt anslutning till tornet. Beställ room service upp till din lägenhet – perfekt för en middag efter en lång dag eller brunch efter en lång natt. Det kommer också finnas möjlighet att beställa städning och tvättservice. Som boende i Karlatornet Skylevel har du tillgång till utvalda exklusiva faciliteter i byggnaden. Ta hissen direkt ner till hotellets gym och spa med relax, pool och bastu. Hissen kan du också ta till garaget under Karlastaden eller till våning 15 där den gemensamma terrassen finns. I kylrummet på entréplan kan du hämta livsmedel du beställt på nätet. I tornet får till och med hunden sitt; välkommen till Karlatornets eget hundspa. I den ståtliga entrén finns flera av de faciliteter du och dina grannar delar som lounge, bio, spel- och aktivitetsrum, mötesrum och kontorsplatser för dig som vill arbeta hemifrån ibland. Fun fact: Hissarnas maxhastighet uppgår till hela 30 km i timmen. Det innebär att det tar ungefär en halv minut att åka upp till våning 70 utan stopp.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hovås Stenbärsväg 29, Hovås, Göteborgs kommun

Hovås Stenbärsväg 29

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 875 000 kr
69,3 m²
4 rum
vån 1/2
4 411 kr/mån
55 916 kr/m²

Varmt välkomna till denna noga omhändertagna fyra på Hovås Stenbärsväg 29 med egen parkeringsplats och solig uteplats! Här bjuds det på ljusa genomgående ytsikt, ett stilrent kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet samt tre välplanerade sovrum som enkelt rymmer plats för alla era tillhörigheter. Bostadens golvyta förlängs vidare ut i en härlig uteplats i attraktivt västerläge, utan insyn vilket gör att soltimmarna här kan bli många. Med god uppsikt över den gemensamma gården kan barnen leka ostört medans ni njuter av middagen under sena sommarkvällar. Hemmets badrum är helkaklat och innehar såväl en ljus och stilren inredning som egen tvättutrustning. Omtyckt bostadsrättsförening med gemytlig känsla, egen parkeringsplats med anslutande förråd, laddstation för el-bil i föreningen, samt grillmöjligheter finns att tillgå för medlemmarna. Med andra ord ett ytterst bekymmersfritt boende med allt ni kan tänkas behöva för en komfortabel vardag. Här får ni möjligheten att bo i ett populärt område med närhet till expansiva Nya Hovås och dess rika serviceutbud, cafeér, restauranger och gym. Via trevliga cykelvägar och motionsstråk tar ni er smidigt ner till badplatser vid havet. På kort avstånd ligger Sandsjöbacka, Oxsjön och Sisjön som är utmärkta motions- och skogsslingor. Goda förbindelser finns att tillgå in till Göteborgs pulserande stadskärna för shopping och nöjen. Kontakta ansvarig mäklare Rebecca Norman på 0708-651835 för mer information och chans till förhandsvisning. Välkomna till Hovås Stenbärsgång 29!

  • Uteplats
Berguven 6, Hovås, Göteborgs kommun

Berguven 6

Lägenhet
Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
42 m²
2 rum
vån -1/5
3 957 kr/mån
57 024 kr/m²

Modern och tilltalande tvåa med härlig balkong på fridfulla Uggleberget! Den trivsamma planlösningen i kombination med ljusa genomgående materialval, generös takhöjd och glaspartier ner till golv bidrar till en ljuvlig harmoni att längta hem till. Vardagsrummet mynnar vidare ut i en stor balkong som rymmer plats för både matgrupp och loungemöblemang med grönskan utanför. Hemmet erbjuder god förvaring i såväl hallen, sovrummet som i tillhörande förråd. I det helkaklade badrummet finns skön golvvärme och är dessutom utrustad med både tvättmaskin och torktumlare, allt för en bekvämare vardag! Bosätt er uppe på höjden med rofyllt läge ett stenkast från expansiva Nya Hovås mittpunkt där ni finner servicebutiker, matvaruhandel, frisörer, caféer och restauranger, gym, en nybyggt lekplats och mycket mer. Fina cykelvägar att tillgå ner till havet och goda förbindelser med buss tar er smidigt in till citykärnan via 158:an. Varmt välkommen till Berguven 6! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rebecca Norman för mer information om bostaden.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillgårdens Gränd 7, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Lillgårdens Gränd 7

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 550 000 kr
89 m²
4 rum
vån 3/5
5 507 kr/mån
62 360 kr/m²

Fantastisk 4:a i gavelläge med stor inglasad balkong och modern interiör i härlig kombination av stil och funktionalitet. Här möts du av ett smakfullt och sobert grått kök från Marbodal där ytorna mellan matplats och vardagsrum smälter samman för att skapa fina sällskapsytor. Den inglasade balkongen blir en egen liten oas med utsikt över torget och grönskan. Planlösningens trivsamma utformning inkluderar även tre rymliga sovrum, varav två utrustade med varsin klädkammare, samt ett praktiskt badrum med tvättutrustning och dessutom en gäst-wc. Utanför dörren kan ni ta del av ett brett utbud av skolor och förskolor, caféer, restauranger, butiker, matvaruhandel och övrig service såsom apotek, blomsterhandel och frisör. Det finns dessutom flertalet gym och härliga motionsstråk, går även smidigt att ta sig ner till havet via buss eller med cykel. Direkta kommunikationer tar er enkelt in till Göteborgs stadskärna för att ta del av citypulsen. Välkommen till Lillgårdens Gränd 7! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rebecca Norman för mer information om bostaden.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6