Mäklare Christian Grsic

Christian Grsic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slättgårdsvägen 91, Västertorp, Stockholms kommun
  • Kommande

Slättgårdsvägen 91

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/3
4 458 kr/mån
43 933 kr/m²

Välkommen till denna modernt renoverade 3:a ombyggd till 4:a. Bostaden ligger högt upp i huset med balkong där man kan njuta av den tidiga morgonsolen och sena kvällssolen. Stilrent kök från Kvik renoverat 2021 med snygga material- och färgval. Ljust golv och vitmålade väggar som är genomgående för hela bostaden. Stort och lättmöblerat vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Tre bra planerade sovrum samt ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni i ett lugnt läge med utsikt som vetter mot grönska och föreningens innergård. Här bor ni med ett stenkast från vackra promenadstråk, förskolor och skolor och en kort promenad bort ligger både tunnelbana och buss. Lägg därtill en stabil och välmående förening och ni förstår att detta är ett hem att trivas i!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Skridskovägen 18, Västertorp, Stockholms kommun
  • Kommande

Skridskovägen 18

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 044 kr/mån
55 463 kr/m²

Välkommen till denna fint renoverade tvåa med bevarade charmiga funkisdetaljer. Härlig planlösning där kök och matplats öppnar upp sig mot det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet. Bostaden har ett fint ljusinsläpp tack vare den öppna planlösningen och de flera fönsterpartierna. Balkongen ligger med ett fritt läge, här kan du njuta av solen från morgon till eftermiddag. Köket har förnyats under senare år men har bevarade detaljer som snedställda överskåp samt äldre beslag. Sovrummet är generöst med platsbyggd förvaring. Det helkaklade badrummet renoverades under 2017, här finns golvvärme samt tvättmaskin för bästa komfort. På Skridskovägen bor du i en populär och mycket stabil förening. Bostaden är placerad i ett lugnt och lummigt område mitt i mellan två tunnelbanestationer. Detta innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig runt i staden och utforska allt som den har att erbjuda. Med bra kommunikationer blir din vardag enklare och du kan enkelt nå arbetsplatser, affärer och andra bekvämligheter. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av modern komfort och tidlös charm. Västertorp är ett mysigt område med gott om grönområden, bra förskolor och skolor samt gott om service. Varmt välkommen till ditt nya boende!

  • Balkong
Sicklastråket 23, Sickla, Nacka kommun
  • Kommande

Sicklastråket 23

Lägenhet
Sickla, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
46 m²
2 rum
vån 3/5
2 845 kr/mån

Nu ges möjligheten att förvärva denna drömbostad med exklusiv standard, öppen planlösning och balkong! Lägenheten är försedd med stilrena och sobra material- och färgval i ljusa kulörer. Bostaden karaktäriseras av en lyxig känsla med genomgående parkettgolv, fantastisk rymd och goda förvaringsmöjligheter. Det högkvalitativa köket från Ballingslöv erbjuder full maskinell utrustning och har gott om arbetsyta samt förvaringsutrymme. Vardagsrummet bjuder på generös sällskapsyta med härligt ljusinflöde och utgång till balkong med utsikt mot föreningens lummiga innergård. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet med stora garderober och plats för dubbelsäng. Planeringen och materialvalet i det helkaklade badrummet är väl genomtänkt med klinkergolv med underliggande golvvärme, WC och kombinerad tvättmaskin. Nobelberget har växt fram till en ny banbrytande stadsdel i Sickla med bostäder, kreativa kontor, kultur, natur och mötesplatser. Här bor man i attraktiva kvarter med gångavstånd till Sickla Köpkvarter där all tänkbar service erbjuds. Butiker, affärer, restauranger, livsmedels-, och blomsterbutik, apotek samt systembolag alldeles runt hörnet. Även närhet till Södermalm med endast ca 10 minuters bussfärd, där det finns stort utbud av kulturliv, shopping, restauranger, barer, caféer samt mysiga populära torg. Utmärkta kommunikationer finns att tillgå dygnet runt på behagligt gångavstånd. Buss på gatan tar dig till Slussen på ca 7 minuter, Saltsjöbanan finns inom gångavstånd från porten. Vid Sickla Strand finns en allmän badplats med bryggor som är mycket trevligt på sommaren. Vattnet i Sicklasjön blir ofta relativt varmt på grund av sin ringa storlek. På vintern så fryser vattnet snabbt till skridskoåkbar is så gillar man att vara utomhus finns det många aktiviteter utanför porten. Välkommen till detta fulländade boende!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3