Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mjölnarvägen 24, Kvarnholmen, Nacka kommun
 • Sön 1 okt kl 11:45
Mjölnarvägen 24, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Mjölnarvägen 24, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Mjölnarvägen 24

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 795 000 kr
117,5 m²
3 rum
vån 8/10
5 883 kr/mån
66 340 kr/m²

Välkommen till Mjölnarvägen 24 på våning 8 där du finner denna underbara trea om hela 117m². Belägen på kajen i förening med god ekonomi är en bostad som måste upplevas på plats. På baksidan av fastigheten har man direkt access till Kvarnholmen och dess faciliteter såsom mataffär, restauranger, apotek och vårdcentral. I bostaden finns ett stort kök, öppna sociala ytor, generösa rum samt kvalitativa tillval. Från balkongen, som i den här fastigheten är ganska ovanligt, kan man avnjuta många timmar kikandes ut mot inloppet och Kungliga Djurgården. Du kommer hem till en stilren lägenhet som andas kvalitet med breda svarvade lister, massiva innerdörrar, spröjsade fönster, enstavigt trägolv, samt smakfulla tillval såsom bänkskiva i sten i köket och vitvaror från Siemens. Vardagsrummets stora och öppna ytor ger rum, för både matplats till det stora sällskapet, soffgrupp samt en mysig lek- eller läshörna intill balkongen. Här kan du enkelt duka upp långbord till det stora sällskapet. Det finns två rymliga sovrum, det större har en walk-in closet intill och det mindre har en platsbyggd garderob bakom skjutdörrar samt en fransk balkong. Har man behov av fler sovrum, kan sovrum 1 delas av till två mindre rum där båda rummen får fönster. Genom att bygga upp en vägg i vardagsrummet blir lägenheten en femma. Potentialen är stor och det är bara fantasin som sätter gränser. Familjen som bor här idag är första och ända ägare på bostaden sedan den byggdes 2014. Till bostaden hör ett externt förråd på samma våning som bostaden. Garaget når man enkelt via hissen till entréplan. I föreningen finns eget gym, bastu, övernattningslägenhet samt en föreningslokal för kalas eller andra bjudningar. Föreningens lokal ligger högst upp i fastighetens torn och har fönster i alla väderstreck med en häpnadsväckande milsvid utsikt. Ett stenkast bort, längst med kajen finns en mysig yogastudio där man kan utföra yoga med inloppet som utsikt. Båtklubben Hästholmens Båtsällskap ligger ca 600 meter från lägenheten. Här finns över 70 båtplatser, till vilka boende på Kvarnholmen har företräde. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Rimbertsvägen 8, Aspudden, Stockholms kommun
 • Ons 27 sep kl 18:00
Rimbertsvägen 8, Aspudden, Stockholms kommun, bild 2
Rimbertsvägen 8, Aspudden, Stockholms kommun, bild 3

Rimbertsvägen 8

Radhus
Aspudden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 795 000 kr
107 + 6 m²
4 rum
112 m² tomt

Sällan finns dessa stadsradhus till salu, men nu har ni chansen! Jag är glad att kunna presentera detta stilfullt inredda friköpta stadsradhus i Aspudden, ett sällsynt tillfälle för den som söker familjevänligt boende. Här erbjuds ett fantastiskt gavelläge med en generös uteplats som sträcker sig runt gaveln och som bjuder på sol från tidig morgon till solnedgången i horisonten under sommarhalvåret. Radhuset är disponerat på två våningsplan med ett stilrent och välutrustat ljust kök, ett generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen, duschrum på entréplan. På övre planet finner ni tre bra planerade sovrum, en klädkammare samt ett badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Det stora vardagsrummet på entréplan kan enkelt byggas om för att få ytterligare ett rum om behovet finns. Till bostaden hör även en parkeringsplats samt ett utomhusförråd vid entrén med gott om förvaring. Energieffektivt och relativt nyproducerat med fjärrvärme, vilket innebär låga driftskostnader. Samfälligheten på Rimbertsvägen består av totalt 12 radhus och styrs av en engagerad styrelse som sköter den gemensamma ytan och området runt husen. Radhuset är beläget i det eftertraktade och lugna kvarteret Aspudden, med direkt närhet till naturen, förskolor, skolor och ett stort utbud av service. Se till att ta chansen och boka en visning - välkommen till ert nya hem!

 • Premium
Chronas Väg 7A, Segeltorp, Huddinge kommun

Chronas Väg 7A

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
121 + 44 m²
629 m² tomt

Välkommen till detta spännande investeringsobjekt i den eftertraktade stadsdelen Segeltorp i Huddinge. Detta är en möjlighet att äga en villa med inte mindre än tre separata lägenheter för uthyrning – en perfekt inkomstkälla som ger dig möjligheten att låta din fastighet tjäna pengar åt dig! Fastigheten, som är i behov av viss renovering, ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på huset och maximera dess potential. Du kan skapa moderna, efterfrågade boenden för uthyrning och därigenom öka värdet på din investering. Detaljplan bifogad under dokument. Det finns också möjlighet att köpa granntomten bredvid, vilket ger dig en fantastisk chans att utöka din fastighetsportfölj och ännu mer öka ditt investeringsvärde. Utöka ditt utrymme för framtida projekt eller behåll det som en värdefull tillgång i ditt ägande. Läget är perfekt för alla som söker det bästa av två världar – lugnet och skönheten i Segeltorps natur samtidigt som du har närhet till Stockholms city. Området erbjuder grönska, parker, och promenadstråk som ger en avkopplande livsstil, medan du fortfarande har enkel tillgång till stadens puls. Tveka inte att kontakta för mer information eller att boka en visning.

 • Plus
Chronas Väg 7D, null, Huddinge kommun

Chronas Väg 7D

Tomt
Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
601 m² tomt

Denna tomt har allt du kan önska dig. Belägen i det eftertraktade Segeltorp, erbjuder ett högt läge med en harmonisk kombination av naturskönhet och bekvämlighet. Oavsett om du drömmer om ett modernt familjehem, en villa med trädgård, eller en arkitektonisk mästerverk – här är din chans att göra din vision till verklighet. Det mest fantastiska med denna tomt är att den ger dig friheten att designa och bygga ditt drömhus helt enligt dina egna önskemål och behov. Du kan skapa den perfekta bostaden som passar just dig och din livsstil. Beläget nära Mälaren och omgivet av grönska ger Segeltorp en känsla av lugn och ro samtidigt som det har utmärkta kommunikationer till Stockholm city och närliggande områden. Möjligbyggnads BYA 1/5 av tomtens areal och två våningar. Se mer under dokument, Detaljplan mm. Det är också värt att notera att detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en obebyggd tomt i detta populära område.

 • Plus
Hallongatan 61, Älta centrum, Nacka kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00

Hallongatan 61

Radhus
Älta centrum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
74 m²
3 rum
145 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska enplans radhus som har ett otroligt centralt läge i vackra Älta. Här erbjuds en mycket trivsam bostad med tre rum och kök, fördelade över generösa 74 kvadratmeter. Den härliga atriumgården gör uteplatsen privat och blir som en oas under sommarhalvåret. På tomten finns ett spabad och plats för antingen utemöbler eller loungemöbler. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till middagstid under sommaren. Inne i radhuset finner du två rymliga sovrum med gott om utrymme för förvaring. Vardagsrummet är välplanerat och skapar en behaglig atmosfär för umgänge eller avkoppling. Köket är smakfullt renoverat 2016 och erbjuder dig en stilren och modern matlagningsmiljö. Badrummet är utrustat med både badkar och tvättmaskin för att göra vardagen bekväm och praktisk. Dessutom befinner sig detta radhus i ett mycket barnvänligt område med minimal biltrafik, där endast lastning är tillåtet. För att ytterligare säkerställa barnens lek skyddas de av fartgupp som sätts upp under sommaren. Detta hus är perfekt beläget i nära anslutning till de vackra badsjöarna, flera motionsspår och centrum med närservice samt närhet till goda busskommunikationer som tar dig till bland annat Slussen och Gullmarsplan. Här får du verkligen det bästa av två världar - en stillsam miljö samtidigt som du har närhet till allt du behöver för en bekväm vardag. Missa inte chansen att få bo i detta underbara radhus med ett utmärkt läge.

 • Plus
Storkällans väg 1, Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
 • Sön 1 okt kl 14:45

Storkällans väg 1

Lägenhet
Älta - Sigfridsborg, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
5 881 kr/mån
51 284 kr/m²

På entréplan på Storkällans Väg 1 ligger denna härliga 3:a om 74 m² med stor uteplats. Gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp och rymd till hela bostaden. Från köket och matplatsen når man den härliga uteplatsen. Köket ligger i en öppen planlösning mellan matplats, vardagsrum och sovrummen. Här finns två sovrum, ett badrum, kök, matplats, vardagsrum samt uteplats. Hela lägenheten är målad i harmoniska färger och matt ekparkett på golvet. I populära Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Lokalt i Älta finns mindre områden som är uppbyggda däribland Örkroken industriområde som ligger intill Storkällans väg och även området Ältadalen, här finns flertalet restauranger, frisör med mera. Däribland Bake to you, Bellisimo Pizzeria. Inpå knuten finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Södra Hedvigslund är ett annat område i närheten där torget är en naturlig samlingsplats för food trucks och på torsdagar kan du handla färskt bröd när Sthlm Bread truck finns på torget. I området finns det även flertalet parker däribland, naturlekparken och Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, grusfotbollsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Här bor man med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9), Dibber F-4 (tidigare Inspira) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Kärrtorpsvägen 26D, Kärrtorp, Stockholms kommun

Kärrtorpsvägen 26D

Lägenhet
Kärrtorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 5/6
3 470 kr/mån
58 091 kr/m²

Varmt välkommen hem till denna nyproducerade 2:a från 2019 med balkong i härliga Kärrtorp! Stilren lägenhet med en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartier. Från vardagsrummet nås den generösa balkongen med utsikt över innergården och förmiddagssol. Rymligt sovrum med förvaring i garderober. Mellan hall och kök finns ytterligare förvaringsmöjligheter samt i förrådet som tillhör bostaden. Perfekt kök för den som gillar att samtala med sina gäster samtidigt som maten tillagas. I vardagsrummet finns plats för både stor soff- samt matgrupp. Smakfullt duschrum i vitt och grått med tvättmaskin. Genomgående parkettgolv. Här bor du nära naturen och samtidigt några minuter ifrån pulsen i stan. Attraktivt läge mitt i Kärrtorps centrum med närservice, tunnelbana och andra bekvämligheter. Tunnelbanan tar dig till myllrande och pulserande Södermalm på bara 10 minuter. Kärrtorp är en av de förorter som har ett levande centrum med små mysiga butiker, caféer, restauranger, vinbar och t.o.m. egen biograf och teater - Reflexen. Söker man naturupplevelser finns det gott om platser att besöka i direkt närhet till fastigheten. Nytorps Gärde med bland annat fotbollsplaner, utegym, promenadstråk och utomhusbad. Nackareservatet som är ett av Stockholms härligaste friluftsområde bjuder på avkopplande strövområden, badsjöar och skid- samt elljusspår. Här finns även Björkhagens fina 9-hålsbana samt Söderby- och Källtorpssjön med fina badmöjligheter. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ellen keys gata 87, Fruängen, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår

Ellen keys gata 87

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 250 kr/mån
49 000 kr/m²

Välkommen hem till denna trivsamma lägenhet med underbar planlösning. Rymligt och stilfullt kök från Epoq samt ett generöst vardagsrum med plats för stor soffgrupp och övrigt önskat möblemang. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2016/2017 med ljust klinkergolv och vitt kakel på vägg. Från vardagsrummet nås en balkong i lugnt sydvästläge. Härligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg som ger gott om förvaringsmöjligheter. I hallen finns ytterligare en garderob för förvaring och i föreningen finns ett vindsförråd. Mycket stabil förening med god ekonomi och ingen planerad avgiftshöjning samt gemensamt upphandlad el för att hålla ner elkostnaderna. På Ellen Keys gata bor du i ett mysigt bostadskvarter med Fruängens Centrum precis intill som erbjuder mataffärer, butiker, restauranger, gym, vårdcentral, närservice samt goda kommunikationer med buss och tunnelbana. Här bor du dessutom nära Långbroparken med grönskande öppna ytor som bjuder in till picknick intill fontänen och med härliga promenadstråk. Välkomna till ett hem att trivas i!

 • Balkong
Ligustervägen 46, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
 • Idag kl 11:30
Ligustervägen 46, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Ligustervägen 46, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Ligustervägen 46

Villa
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 795 000 kr
167 m²
6 rum
400 m² tomt

Välkommen hem till Villa-Ligustervägen 46 om hela 167 m². Här har samma familj bott och trivts sedan 2013. Den är många år sedan en Villa i den här storlek saluförts i Södra Hedvigslund. Med bästa solläge, privat uppvuxen tomt i trivsamma gröna Älta kan du nu bli ägare av denna fina villa. Entréplanet bjuder på ett härligt kök med matplats, tvättstuga, badrum och ett stort vardagsrum med möjlighet till ett sovrum till och utgång till baksidan med stor altan med pergola och välskött trädgård. Det övre våningsplanet bjuder på fyra sovrum, ett allrum, badrum och två klädkammare. Intill villan finns det uppfart med plats för en bil samt ett garage med plats för en bil. Här finns en el-bilsladdare monterad. Garaget är idag helt öppet med gott om plats med förvaring, man kan dela av garaget för att få till en separat del så som gym eller biorum. Med naturlekparken och Hedvigslundsparken ett stenkast bort från huset är dessa de närmaste parkerna. En gemensam yta mellan husen finns att leka på och nyttja med gräsytor, sandlåda och studsmatta. Hedvigslundsparken bjuder in till lek vid konstgräsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. I populära Älta bor du mitt emellan storstaden och skärgården. Bara en kort cykeltur bort finner ni en stor aktivitetspark, Nova parken. Här finns möjligheter till allt från fotbollsspel, basket, handboll till att låta barnen leka bland gungor, klättring och balansgång i de olika lekparkerna. Även flertalet grillplatser med tak och sittplatser. Älta är ett väldigt aktivt område med närheten till såväl stadens brus som till naturens lugn. En liten cykeltur eller promenad bort ligger Erstaviks naturreservat med möjlighet till fina promenad- och cykelvägar, sjöar för bad eller fiske, skidåkning, svamp- och bärplockning. Bostaden ligger med närhet till flertalet förskolor och skolor bland annat Sigfridsborgsskolan (F-6) och intill den ligger förskolan Ältadalen, Stavsborgsskolan (F-9) samt Älta skola (F-6). Det finns även dagföräldrar i närområdet (man kan läsa mer på www.nacka.se). Älta centrum ligger inom gång och cykelavstånd där det finns livsmedelsaffär, blomsterhandel, restauranger, café, gym, vårdcentral och apotek. Älta centrum kommer att under de närmaste åren att byggas om och byggas ut. I Älta finns också flera olika idrottsanläggningar så som ishall, tennishall, inomhushall (Stavsborgsskolan/tältet), fotbollsplaner och utegym. Det är cykelavstånd till fina Erstaviksbadet, Strålsjön, Skrubbabadet, Sandasjön, Flatenbadet, Källan och Hellasgården. Vid Flatenbadet finns det badbryggor, hopptorn, minigolf, padelbanor samt glasskiosk. Hellasgårdens friluftsanläggning erbjuder bland annat restaurang, kafé, bollplaner, minigolf, bastu, badplatser och både promenadstråk och motionsslingor. Både vid Skrubbabadet och Älta Gård brukar det ordnas med midsommarfirande. Här finns också väldigt bra kommunikationer, bland annat bussförbindelser mot Gullmarsplan (814/816), Nacka Sjukhus (821) och Tyresö centrum (816). En kort promenad bort till Ekstubben så kan du även åka buss 401 till Slussen via Sickla, buss 801 till Gullmarsplan, buss 840 går till Nacka strand såväl som buss 821. Sickla köpkvarter, Nacka Forum, Tyresö Centrum och Farsta Centrum är fyra stora köpcentrum som ligger inom kortare bilavstånd från Älta. Närmste mataffär är Willys Tyres

 • Premium
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun
 • Idag kl 12:00
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 2
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 3

Flugsnapparvägen 47

Radhus
Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
116 + 3 m²
4 rum
195 m² tomt

I ett barnvänligt område i natursköna Älta ligger detta trevliga radhus med skogen som granne. Väldisponerad planlösning med ett rymligt renoverat kök från Puustelli, helkaklat badrum och ett generöst vardagsrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett rum om behovet finns. Från vardagsrummet nås den stora och härliga altanen som är belägen i ett insynskyddat och soligt läge som angränsar mot skogen på baksidan av huset. Det övre våningsplanet disponeras av en mindre hall, tre sovrum och smakfullt renoverat badrum. Garage i länga ingår i samfälligheten. Installation av elladdstolpar pågår och kommer driftsättas under hösten. Installationskostnaden bekostas av samfälligheten. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med lekpark och Ältas vackra natur med badsjöar inom gångavstånd. Bra busskommunikationer till Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

 • Premium
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Kabelverksgatan 66, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Kabelverksgatan 66

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 350 000 kr
80 m²
3 rum
vån 5/6
5 678 kr/mån
66 875 kr/m²

Bostaden säljs på ritning, Inflytt 27:e Juni 2024. Bli först med att flytta in i denna nyproducerade 3:a som kommer stå inflyttningsklar juni 2024. Välplanerad och genomgående 3 rum och kök med balkong i västerläge. Inbjudande och socialt vardagsrum med öppen planlösning mot köket, här finns möjlighet att addera en vägg vilket skapar ett separat matrum. Modernt kök från Vedum, stilrena luckor och stänkskydd. Utrustningen består av integrerad diskmaskin, dubbla rostfria kyl/frys, spiskåpa, induktionshäll och rostfri varmluftsugn med teleskoputdrag. Generöst master bedroom med praktisk klädkammare. Det andra sovrummet är mycket rofyllt och erbjuder plats till säng, skrivbord och övrig möblering. Badrummet är infällda LED-spottar i tak, stilrent inrett med vitt kakel på väggarna och ett grått klinker samt utrustat med dusch med glasdörr, kromad torkställning, kommod med spegel ovanför, tvättmaskin och torktumlare. Välkomnande hall med god förvaring via skjutdörrsgarderob. Hela lägenheten har vitmålade väggar och mattlackad ekparkett. Till månadsavgiften tillkommer Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel. Till lägenheten hör ett externt förråd. Här bor du i nyproducerade bostäder i en blandning av stad och natur med ekskog och lummiga parker som närmaste granne. Här finns skolor och förskolor runt hörnet, blandat med restauranger, träningsmöjligheter och gröna stråk. Mycket trivsamt belägen nära Älvsjö Station, varifrån pendeltåget tar dig till Södermalm på endast 6 minuter samt till Stockholm Central på 10 minuter. Pendeln går även till Arlanda flygplats och Uppsala, medan bussar från Älvsjö station trafikerar hela Söderort. Nära finns även Älvsjö Centrum som erbjuder bra service såsom gym, vårdcentral, bibliotek, bageri samt flertalet mataffärer och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bergstigen 16, Älta - Kolarängen, Nacka kommun
 • Idag kl 12:30
Bergstigen 16, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 2
Bergstigen 16, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 3

Bergstigen 16

Villa
Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 195 000 kr
155 + 14 m²
6 rum
724 m² tomt

Väl omhändertagen 1-plans villa med souterrängplan på tyst och lugn gata i populära Kolarängen. Bostadens 155+14 m² är fördelade på flertalet rum där man på souterrängplanet finner två till tre sovrum, förråd, dusch/bastu samt allrum. På övervåningen har man ett generöst vardagsrum, kök, ytterligare ett sovrum, badrum, tvättstuga och klädkammare. Båda våningsplanen är försedda med braskamin/öppen spis i de sociala utrymmena. Från vardagsrummet på övervåningen nås en balkong i öster som löper med husets långsida. Från köket nås ytterligare en balkong i söder som fortsätter runt huset till baksidan där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen i en lugn och privat oas. Gott om växtlighet på tomten med bl. a. äppelträd, hallon-, vinbärs- och björnbärsbuskar samt plats för ytterligare odlingar om så önskas. Garage med plats för en bil samt arbetsbänk och gott om plats för förvaring. På den asfalterade uppfarten finns det plats för ytterligare en bil. Här bor du med Nackareservatet som en av dina närmaste grannar med sina härliga strövområden med otaliga stigar. Vidare finns motionsspår samt flera badsjöar i närområdet. Oavsett om man vill vandra, bada, springa, cykla eller åka längdskidor så finns allt några hundra meter från huset. De två närmsta badsjöarna är Ulvsjön och Ältasjön. Ulvsjön är en mer avskild skogsjö perfekt för kvällsdopp och i Ältasjön finns flertalet badbryggor. Flera förskolor och skolor på gång- och cykelavstånd från bostaden, den närmaste precis på gatan. Med en kortare promenad når du bussförbindelser mot Slussen, Haninge, Tyresö och övriga Nacka. Här finns chansen att sätta er egen prägel och skapa just det hemmet ni önskar, varmt välkommen på visning!

 • Premium
Oxelvägen 43, 1 tr, Älta - Stensö, Nacka kommun
 • Idag kl 14:15

Oxelvägen 43, 1 tr

Lägenhet
Älta - Stensö, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
115 m²
5 rum
vån 1/8
7 807 kr/mån
26 043 kr/m²

Nu saluförs denna populära 5:a med väldisponerad planlösning belägen i en av Ältas bästa föreningar! Hela bostaden är välskött och har ljusa ytskikt. Lägenheten har nyligen genomgått ett stambyte och i samband med detta renoverades badrum, tvättstuga samt wc i en modern och tidlös stil. Från det generösa vardagsrummet har ni utgång till vädringsbalkongen och vidare den inglasade balkongen i grönskande söderläge. Det ljusa köket har en charmig lantlig stil med plats för matbord intill fönster i grönskande läge. Lägenheten har fyra bra planerade sovrum varav master bedroom har utgång till balkongen. I bostaden finns även en praktisk tvättstuga och två rymliga klädkammare. Till lägenheten hör ett källarförråd för ytterligare förvaringsmöjligheter. HSB Brf Stensö ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Nära till Älta centrum och skolor såväl som till skog och sjö. Ni tar er lätt till Tyresö, Sickla, övriga Nacka, Haninge eller Stockholm city med bil eller buss. Precis runt husknuten finns skog att promenera i samt Ältasjön att bada eller fiska i. Mellan husen finns många gräsmattor, flera lekplatser samt gång- och cykelvägar. Trevlig föningen med mycket god ekonomi, låg belåningsgrad och flertalet gemensamhetsutrymmen såsom gym, bastu och övernattningslägenhet. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hedvigslundsvägen 24, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
 • Idag kl 14:00

Hedvigslundsvägen 24

Villa
Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 750 000 kr
133 + 6 m²
6 rum
867 m² tomt

På en lugn återvändsgränd intill kolonilotter i barnvänliga Hedvigslund i Älta finner ni denna 1-plansvilla med souterräng. Denna familjevilla från Fiskarheden uppfördes 2002 och har en väldisponerad planlösning med generösa sociala ytor och 4 sovrum. Huset ligger med en privat baksida i soligt sydvästläge. Husets entréplan disponeras av allrum, tvättstuga, duschrum samt två sovrum. På det övre planet finner ni kök med öppen planlösning till vardagsrum, ytterligare två sovrum samt ett duschrum. Generöst garage samt uppställningsplats för 2 bilar. Här bor ni med Ältas vackra natur, strövområden och badsjöar inom kort gångavstånd. Bussar tar er smidigt in till Slussen eller Gullmarsplan och närservice med bl.a Ica, vårdcentral och apotek hittar ni i i närliggande Älta centrum. Ett stenkast från bostaden ligger Södra Hedvigslund med lekpark, bollplan etc. Kontakta mäklaren för mer information om bostaden och varmt välkommen på visning!

 • Plus
Lobeliavägen 3, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
 • Idag kl 13:45

Lobeliavägen 3

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
3 566 kr/mån
55 444 kr/m²

Nu finns denna ljusa och välplanerade 2:a till salu. I den moderna trädgårdsstaden i Södra Hedvigslund ligger denna lägenhet producerad 2017. Stilfulla och moderna ytskikt och materialval med ett genomgående enstavig vitlaserad ekparkett och ljust målade väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar sociala ytor. Trevlig möblerbar balkong med många soltimmar och rofylld utsikt över trädtoppar och takåsar. Ett bra planerat sovrum med förvaring i klädkammare. Stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. I källarplanet finns ett förrådsutrymme som tillhör bostadsrätten. Här bor ni i ett nu färdigbyggt område i populära och trivsamma Älta. Nära bra busskommunikationer till Gullmarsplan, Slussen, Nacka och Tyresö. Älta är känd för sin vackra natur och flertalet badsjöar. Här kommer ni stortrivas! Varmt välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Magasinsgången 7, Kvarnholmen, Nacka kommun
Magasinsgången 7, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Magasinsgången 7, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Magasinsgången 7

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 395 000 kr
68 m²
2 rum
4 925 kr/mån
94 044 kr/m²

Måste upplevas på plats! Ta möjligheten att förvärva en av Kvarnholmens mest unika bostäder i denna etagevåning med panoramafönster från golv till tak och helt oslagbar utsikt. Ljusinsläpp genom två väderstreck och utgång till bostadens balkong. Magisk utsikt genom stora fönsterpartier samt öppen planlösning mot kök. Luftigt sovrum med stora fönsterpartier och utsikt över Djurgården & Saltsjön samt en rymlig walk-in closet på övervåningen. Helkaklat badrum med kombimaskin. I föreningen finns relax med bastu samt övernattningslägenhet. I och med att den nya Svinderviksbron till Nacka nu är öppen tar du dig till Nacka Forum på 5 min med bil. Under rusningstrafik avgår bussen till Slussen och Nacka var 7:e minut. Här är det enkelt att varva ner och njuta av lugnet som genomsyrar hela Kvarnholmen. På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 2
Sandalettgatan 1, Älvsjöstaden, Stockholms kommun, bild 3

Sandalettgatan 1

Lägenhet
Älvsjöstaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
3 575 kr/mån
50 818 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Buxbomsvägen 14, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun

Buxbomsvägen 14

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
54 m²
2 rum
3 237 kr/mån
46 204 kr/m²

Välkommen hem till Buxbomsvägen 14 och denna mycket fräscha tvåa om 54 m² på entréplan. I populära området Södra Hedvigslund finner ni denna väl planerade tvåa med välkomnande hall, stort badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt en stor balkong man når via matplatsen i köket. Köket är vitt utförande med kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn samt induktionshäll. I badrummet finns tvättmaskin samt torktumlare, om man hellre tvättar i tvättstuga så kan man boka och nyttja föreningens tvättstuga. Här bor ni i barnvänliga och relativt nybyggda Södra Hedvigslund med naturen inpå knuten och lekparken och strövområden precis i anslutning till huset. Utanför huset tillhörande föreningen finns en fin pergola som möjliggör trevliga middagar och kalas utomhus. På torget i Södra Hedvigslund står foodtrucks och brödbil flera gånger i veckan. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan, Slussen och Nacka Forum. Närservice hittar ni i Älta centrum och även nära Tyresö centrum med ett större utbud av restauranger och affärer.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Evalundsvägen 194, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Ons 27 sep kl 18:00

Evalundsvägen 194

Radhus
Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
120 + 62 m²
6 rum
174 m² tomt

I ett lugnt och barnvänligt område ligger detta radhus i tre plan. Gott om sällskapsytor på entrévåningen med kök och matplats, rymligt vardagsrum på övervåningen samt ett mysigt allrum i källarvåningen. Huset har fyra sovrum fördelade på två plan samt två badrum och en tvättstuga. Lummig och grönskande baksida i härligt söderläge som angränsar mot allmänning. På den stora altanen kan man njuta av många härliga stunder likväl som balkongen som ligger i samma väderstreck. På den plana gräsmattan finns gott om plats för barnens lek. Till bostaden hör ett garage i länga. Älta är känt för att vara ett lugnt och barnvänligt området med en vacker natur som omringar vår lilla ort. Här finns flertalet badsjöar, fina lekparker för barnen och en trevlig idrottsförening med flertalet idrottssektioner för både barn och vuxna. Ett stenkast från bostaden finns både förskola och skola samt goda busskommunikationer både till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till övriga Nacka, Tyresö och Haninge.

 • Plus
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 2
Kvarngränd 10, Kvarnholmen, Nacka kommun, bild 3

Kvarngränd 10

Lägenhet
Kvarnholmen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/7
3 934 kr/mån
59 524 kr/m²

Välkommen till attraktiva Kvarnholmen och Kvarngränd 10. På tredje våningen hittar ni denna välplanerade 2:a på 63 kvm med balkong och sjöglimt över Stockholms inlopp. Lägenheten har en social öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare. Generöst sovrum med garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Huset är byggt 2013-2014 och lägenheten är i väldigt fint skick. Föreningen har en gästlägenhet som föreningens medlemmar kan hyra för 300 kr/natt samt en gemensam takterrass med fantastisk utsikt över Stockholm och en festlokal. Här finns solstolar och borde för trevliga middagar i goda vänners lag. I och med att den nya Svinderviksbron till Nacka nu är öppen tar du dig till Nacka Forum på 5 min med bil. Under rusningstrafik avgår bussen till Slussen och Nacka var 7:e minut. Här är det enkelt att varva ner och njuta av lugnet som genomsyrar hela Kvarnholmen. På Kvarnholmen bor du med närhet till såväl Stockholms innerstad som Nackas underbara natur- och skärgårdsmiljöer. På kajen strax nedanför bostaden ligger båthållplatsen där SL-båtarna tar er in till Nybroplan på knappt 30 minuter. Runt knuten finner du Kvarnholmens centrum där buss mot Slussen åt ena hållet och Nacka Forum åt andra hållet trafikerar med täta avgångar. Här finner ni dessutom god närservice i form av bland annat Coop-butik, bageri, kemtvätt, gym och sushi-restaurang. Intill centrum finns Ebba Braheskolan (årskurs 1-9) samt flertalet förskolor. Välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun
 • Sön 1 okt kl 13:15
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun, bild 2
Ektorpsvägen 11, Ektorp, Nacka kommun, bild 3

Ektorpsvägen 11

Lägenhet
Ektorp, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 795 000 kr
117 m²
5 rum
vån 6/6
6 853 kr/mån
58 077 kr/m²

Välkommen till härliga gröna Ektorp och denna trevliga femma i två plan. På översta våningsplanet ligger takterrassen om ca 50 m² som med sitt höga läge, härlig milsvid utsikt, alla solens timmar, bjuder in till trevligt umgänge med nära och kära. De 117 m² är fördelade på två plan och på entréplan finner man det ljusa och fräscha köket med integrerade vitvaror, luftigt och rymligt vardagsrum som har öppen planlösning mot matplats och kök, helkaklat badrum med tvätt pelare samt dusch och ett sovrum med gott om plats för den större sängen, skrivbord samt bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. En trappa upp på övervåningen finns ytterligare tre sovrum samt ännu ett stilfullt helkaklat badrum med dusch. I hallen på övervåningen nås den generösa takterrassen med rogivande, milsvid utsikt över takåsar och grönska! Till lägenheten hör ett källarförråd och garaget når du via hissen. Här bor du i ett centralt läge ett stenkast från Ektorps centrum med sitt breda utbud av närservice så som mataffärer, gym, små butiker men även mycket bra busskommunikationer. Snabbussen går till slussen på ca 12 minuter. Du har även promenadstånd till Nyckelvikens fina naturreservat samt till Långsjön och Bastusjön. ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum ligger kort bil, buss eller cykeltur bort. Kort gångavstånd till flera skolor, däribland Ektorps skola och Skuru skola. Det finns även flera förskolor och hunddagis i området. Kontakta mäklaren vid intresse!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skridskovägen 10, Västertorp, Stockholms kommun
 • Idag kl 11:30

Skridskovägen 10

Lägenhet
Västertorp, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 044 kr/mån
53 611 kr/m²

Välkommen till denna otroligt mysiga och charmiga lägenhet om 2 rum och kök i populära Västertorp. Lägenheten är ljus och fräsch med härlig funkischarm och uppfräschade ytskikt. Bevarat funkiskök med stor matplats och generöst vardagsrum med utgång till en balkong. Balkongen ligger med högt läge i sydost. Vidare finns ett rymligt sovrum, helkaklat badrum med badkar samt vädringsfönster för fint ljusinsläpp. Gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten samt två källarförråd. Lägenheten har också ett fantastiskt läge mellan två tunnelbanestationer. Detta innebär att du snabbt och enkelt kan ta dig runt i staden och utforska allt som den har att erbjuda. Med bra kommunikationer blir din vardag enklare och du kan enkelt nå arbetsplatser, affärer och andra bekvämligheter. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av modern komfort och tidlös charm. Västertorp är ett mysigt område med gott om grönområden, bra förskolor och skolor samt gott om service. Varmt välkommen till denna bostadsdröm!

 • Plus
 • Balkong
Krikongatan 9, Älta centrum, Nacka kommun
 • Sön 1 okt kl 13:00

Krikongatan 9

Radhus
Älta centrum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
89 m²
4 rum
107 m² tomt

Välkommen på visning av detta 2-plans radhus om 89 kvm fördelade på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Välplanerat radhus med generöst vardagsrum och braskamin som förhöjer mysfaktorn samt ett nyrenoverat mysigt kök. Målade väggar och fina golv i samtliga rum. Badrum på det övre våningsplanet och separat wc med tvättmöjligheter på entréplanet. Tomten på baksidan av huset är beläget i ett härligt insynsskyddat söderläge. Här har säljarna byggt ett stort trädäck som rymmer både matplats och loungemöbel. På framsidan av huset finns ytterligare en uteplats. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med gångavstånd till bra förskolor och skolor. Inom 10-15 minuters promenad är ni vid naturreservatet med milslånga strövområden. I Älta finns flera badsjöar, stora lekplatser och fina konstgräsplaner. Goda busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan.

 • Plus
Oxelvägen 45, 3 tr, Älta - Stensö, Nacka kommun
 • Budgivning pågår

Oxelvägen 45, 3 tr

Lägenhet
Älta - Stensö, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/8
6 225 kr/mån
24 663 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING! Nu finns denna väldisponerade bostadsrätt om tre rum och kök ute till försäljning! Bostaden har nyligen genomgått ett stambyte och i samband renoverades badrum, tvättstuga samt gästtoalett i en modern och tidlös stil. Trevlig planlösning med ljusa öppna ytor. Bostaden har två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen som är belägen i ett sydvästläge. Brf HSB Stensö ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Nära till Älta centrum och skolor såväl som till skog och sjö. Man tar sig lätt till Tyresö, Sickla, övriga Nacka, Haninge eller Stockholm city med bil eller buss. Precis runt husknuten finns skog att promenera i samt Ältasjön att bada eller fiska i. Mellan husen finns många gräsmattor, flera lekplatser samt gång- och cykelvägar. Anmäl ert intresse redan nu för att bli inbjuden till förhandsvisning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 120, Vendelsö, Haninge kommun

Källtorpsvägen 120

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
37 m²
1 rum
1 903 kr/mån
40 405 kr/m²

Äntligen erbjuds en trevlig lägenhet på 37 kvm med en fantastisk altan i bästa solläge. Här samspelar öppna ljusa sällskapsytor med genomtänkta och stilsäkra materialval. Social planlösning bjuder in till umgänge och bostadens hjärta förenar det fina köket med matplats och vardagsrum. Här har du det perfekta boendet för dig som vill ha naturen med stigar och fina promenadstråk runt knuten men ändå en bekväm närhet till kommunikationer, affärer och service. Endast ca 10 minuters promenad till badplats vid Lycksjön och Ramsjön, Tyresta naturreservat och ca 5 minuter till pizzeria, kiosk, service och bekvämligheter. I närhet till bostaden går direktbussar som tar dig till Stockholm på ca 20-25 minuter. Buss går även till Gullmarsplan, Handen, Tyresö och Nacka. Pendeltågen stannar i Handen. Med bil når du Gullmarsplan i Stockholm på 15-20 minuter. Området har bra närhet till större trafikleder såsom Nynäsvägen och Tyresövägen tack vare tvärgående Gudöbroleden som löper en bit bort. På promenadavstånd finns både vårdcentral, hemköp, pizzeria, kiosk, lekpark, idrottsplatser och frisör. Bara några minuter bort finns Lidl, Ica Maxi, systembolaget, Handens centrum och Port73 med flera frisörer, butiker, caféer och restauranger. Utbudet är stort och närheten underbar! Missa inte chansen att förvärva ett sällsynt salufört boende i eftertraktade Lyckeby! Kontakta mäklaren vid intresse! Visning planeras!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 28