Mäklare Peter Ramani

Peter Ramani

Om mig

Jag har arbetat som mäklare i över 25 år och jag hoppas få möjlighet att göra det i många år framöver.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krusbärsgatan 36, Älta centrum, Nacka kommun
  • Budgivning pågår
Krusbärsgatan 36, Älta centrum, Nacka kommun, bild 2
Krusbärsgatan 36, Älta centrum, Nacka kommun, bild 3

Krusbärsgatan 36

Radhus
Älta centrum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
115 + 18 m²
4 rum
96 m² tomt

Välkommen till detta friköpta 3-plansradhus om 115 + 18 kvm fördelade på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Välvårdat radhus med generöst vardagsrum och välplanerat kök med goda arbetsytor. Trädäckad altan som följs av en plan gräsmatta på husets baksida med eftermiddags- och kvällssol och på husets framsida finns en balkong i sydost. På entrévåningen finns ett sovrum, duschrum, relax med bastu samt förrådsutrymmen. På mellanvåningen är de sociala ytorna så som kök och vardagsrum placerade. På övervåningen finns två generösa sovrum samt ett stort badrum med dusch och badkar. Fiber är indraget till fastigheten. Radhuset är beläget i ett område med minimal biltrafik, där endast lastning är tillåten. Mitt i området finns en lekpark perfekt för barnens lek. Detta radhus ligger i nära anslutning till de vackra badsjöarna, flera motionsspår och centrum med närservice samt närhet till goda busskommunikationer som tar dig till bland annat Slussen och Gullmarsplan. Här får du det bästa av två världar - en stillsam miljö samtidigt som du har närhet till allt du behöver för en bekväm vardag.

  • Premium
Högmoravägen 88, Älta - Lovisedal, Nacka kommun
  • Imorgon kl 18:00

Högmoravägen 88

Radhus
Älta - Lovisedal, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
122 + 60 m²
7 rum
187 m² tomt

Här ges möjlighet att förvärva ett hemtrevligt radhus med ett fantastiskt läge i det populära området Älta. Huset erbjuder tre plan med väldisponerade ytor. På entrévåningen möts man av ett stilrent kök med en trevlig matplats intill stort fönsterparti, perfekt för trevliga middagar och sociala sammankomster. På detta plan finns även badrum med dusch och två välplanerade sovrum. En trappa upp finner man det luftiga vardagsrummet tillsammans med en solig balkong i sydväst, ett badrum med badkar samt två sovrum. Badrummet och ett av sovrummen ligger på ena sidan av huset och här har nuvarande ägare låtit skapa en "mastersvit" med walk-through closet. I källarvåningen finns ett stort allrum, en snickarbod/sovrum/arbetsrum, praktisk tvättstuga samt rymligt förråd. Via altandörr på entrévåningen når man den mysiga trädäckade uteplatsen som sedan övergår i en gräsmatta som angränsar allmänningen, baksidan blir en riktig oas under sommaren. I trädgården finns ett magnifikt Magnoliaträd och flera fruktträd bla persika, aprikos, kiwi och plommon samt olika slags bärbuskar. På framsidan leder en stenlagd gång fram till entrén och här finns en mindre uteplats under tak, perfekt för antingen morgonkaffet eller uppställningsplats för barnens cyklar. Här finns även ett praktiskt kallförråd placerat. Fiber finns indraget till huset och garage i länga ingår i samfällighetsavgiften. Samfälligheten förbereder just nu installation av motorvärmare/laddstolpe för elbil, förberedelserna innebär modernisering av el, individuell elmätare samt lastbalansering. Detta innebär att en framtida köpare kommer kunna välja att installera motorvärmare eller laddstolpe för elbil mot en kostnad. Här bor man i ett mycket barnvänligt och trivsamt område med gångavstånd till bra förskolor och skolor. Busshållplats med bussar till både Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till övriga Nacka, Tyresö och Haninge. I Älta bor man intill vackra naturområden samtidigt som man tar sig snabbt och smidigt in till Stockholm City. Inom 10 minuters promenad är man vid Ältadalens utegym samt Nackareservatet med milslånga strövområden. I området finns flera badsjöar, stora lekplatser, fina konstgräsplaner samt ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för alla i familjen. Välkommen till ett underbart hem där ni bara kan flytta in och njuta!

  • Plus
Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 2
Älta Mossväg 9A, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 3

Älta Mossväg 9A

Lägenhet
Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
64,8 m²
2 rum
vån 2/2
4 500 kr/mån
41 590 kr/m²

Kontakta mäklaren för att boka tid för visning! Välkommen till denna mycket välplanerade och omhändertagna lägenhet i lummigt och insynsskyddat läge. I ett lugnt och barnvänligt villaområde är denna trevliga bostadsrättsförening belägen med ett bostadshus i två plan och totalt fyra bostadsrätter. Lägenheten har genomgående ljusa materialval, väl tilltagna sällskapsytor och mycket goda förvaringsmöjligheter i stor walk-in-closet. Härlig radhuskänsla med egen ingång där man kan njuta av eftermiddags-/kvällssolen. På baksidan ligger balkongen i ett lummigt läge mot skogsparti där man kan äta frukost eller ta en kopp kaffe i förmiddagssolen. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i månadsavgiften. Föreningen har en gemensam trädgård med gräsmatta, pergola, odlingslotter och äppelträd. Inom några få minuters promenad ligger Ältasjön som bjuder på bad sommartid och plogad skridskobana runt sjön på vintern. Det än endast två minuters promenad till bussar (20 min till Slussen), det är inte heller långt till vare sig skola eller närmaste matbutik! Gillar man idrott så finns det både tennishall, ishockeyhall och fotbollsplaner i närområdet. En annan pärla i direkt anslutning är Älta mosse - Strålsjöns naturreservat med härliga strövområden och de natursköna miljöerna kring Hellasgården. Perfekt för den löp- eller naturintresserade. Ett härligt ställe med ett lugnt och skönt läge på återvändsgata. Här finns allt som behövs för att längta hem. Tröttnar man på att bada, sola, leka eller grilla, så åker man snabbt och smidigt in till stan. Varmt välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3