Mäklare Joakim Bogeling

Joakim Bogeling

Om mig

Med ett brinnande intresse för fastighetsmarknaden är det för mig ett självklart val att arbeta som mäklare på Erik Olsson. Mitt mål är att du som säljare ska känna dig trygg under hela försäljningsprocessen. Jag är lyhörd för mina kunders önskemål, håller vad jag lovar och finns alltid nära till hands. Det absolut viktigaste för mig är att både säljare och köpare ska vara helt nöjda efter försäljningen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tavelsjövägen 25, Årstaberg, Stockholms kommun

Tavelsjövägen 25

Lägenhet
Årstaberg, Stockholms kommun
Erik Olsson Nyproduktion
3 995 000 kr
68 m²
3 rum
4 417 kr/mån
58 750 kr/m²

Välkommen till denna helt nyproducerade 3:a i det eftertraktade projektet Årsta Ljuva, designat av arkitekt Witte Sundell. Denna välplanerade trea med generösa ytor och egen uteplats, belägen i gavel med grönska utan för fönstret. Med genomtänkta materialval i stilrena och trendiga färger skapas en bostad som inbjuder till att skapa många minnesvärda stunder. Boendet på Tavelsjövägen erbjuder en central livsstil med närhet till det mesta. På ett bekvämt avstånd, cirka 700 meter från lägenheten, finns Årstaberg pendeltågsstation, tvärbana och bussar, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Liljeholmstorget och gallerian, som ligger endast 2 kilometer bort, erbjuder ett varierat utbud av shopping och nöjen. För de som uppskattar en mångfald av restauranger är Liljeholmskajen med sitt rika restaurangutbud bara en kort cykeltur bort. Naturälskare har förmånen att ha Tantolunden bara 2,3 kilometer bort. Här kan man ta med sig en picknickkorg och njuta av den stora gröna Storängsparken som ligger precis utanför porten. Boendet på Tavelsjövägen ger därmed inte bara bekvämlighet och närhet till stadens puls utan också möjligheten att uppleva naturen och grönområden på ett smidigt sätt. En optimal plats för en balanserad livsstil där stadslivet och naturen förenas på ett harmoniskt sätt. Föreningen är stabil med 70 lägenheter och tomt med äganderätt. Föreningen har också gemensamma utrymmen så som co-working space och inrett gym samt en trevlig innergård med sandlåda för barnen, pergola med sittplatser, ute gym samt plats för föreningens julgran. Dessutom är bygget miljöcertifierat och kan medföra ränterabatt hos banken. Lägenheten är smakfullt inredd enligt inredningskonceptet Solid, inspirerat av den svenska naturen med dess kalla nordiska ljus och skiftande färgspel under årstiderna.

 • Uteplats
 • Hiss
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Gröndalsvägen

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
7 295 000 kr
109 m²
5 rum
vån 2
7 009 kr/mån
66 927 kr/m²

Unna dig det bästa av både utrymme och flexibilitet med denna fantastiska femrumslägenhet där stil, bekvämlighet och mångsidighet förenas på ett enastående sätt. Med sina fem rum och kök erbjuder den gott om plats för familj och vänner att samlas och trivas. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus samtidigt som den skapar en harmonisk atmosfär där du kan koppla av och njuta av vardagen. En av de bästa funktionerna med denna lägenhet är de två balkongerna samt möjligheten att välja till en egen uthyrningsdel. Med denna flexibla lösning kan du dra nytta av extra intäkter genom att hyra ut en del av lägenheten eller som ett bra generationsboende. När du köper en bostad av Besqab finns det två inredningslinjer med hög designnivå som kostnadsfritt ingår i ditt bostadsköp. Välj mellan Solid eller Säsong. Solid - tidlös och klassisk eller Säsong som är mer kontemporär och trendig. Oavsett vilken linje du väljer får du en harmonisk bas som är lätt att matcha med möbler och textilier.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Gröndalsvägen

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
6 095 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1
5 995 kr/mån
69 261 kr/m²

Rymlig gavelfyra som har fönster åt två håll samt en stor balkong om cirka 9 kvm i söderläge. Här får du moderna materialval samt genomgående ekparkettgolv. Hallen är stor och har gott om plats för avhängning. Här finns dubbla badrum, båda har kaklade väggar och klinkergolv, det ena med tvättmaskin & torktumlare samt plats för badkar. Det större sovrummet är utrustat med garderober, de andra sovrummen fungerar utmärkt som gästrum, barnrum eller arbetsrum. Vidare öppnar hallen upp mot köket och vardagsrummet med en härligt öppen planlösning. Vardagsrummet med sin rymd ger möjlighet till både matsalsmöblemang och soffgrupp. En naturlig sällskapsyta med gott om plats för umgänge. Köket håller en hög standard och har väl planerade arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Spis med induktionshäll samt diskmaskin ingår som standard.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun
 • Idag kl 12:00
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 2
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun, bild 3

Gröndalsvägen

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
4 695 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3
4 940 kr/mån
70 075 kr/m²

Välplanerad trerumslägenhet med fönster åt två väderstreck med balkong. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna balkongen om cirka 8 kvm som möjligen har eftermiddags-/kvällssol. Köket håller en hög standard och har väl planerade arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Spis med induktionshäll samt diskmaskin ingår som standard. Det större sovrummet är utrustat med garderober. När du köper en bostad av Besqab finns det två inredningslinjer med hög designnivå som kostnadsfritt ingår i ditt bostadsköp. Välj mellan Solid eller Säsong. Solid - tidlös och klassisk eller Säsong som är mer kontemporär och trendig. Oavsett vilken linje du väljer får du en harmonisk bas som är lätt att matcha med möbler och textilier.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun

Gröndalsvägen

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
2 325 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4
2 829 kr/mån
86 111 kr/m²

Mysig etta med balkong om cirka 5 kvm. Hall med garderobsförvaring och plats för avhängning. Från hallen nås ett rymligt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rum med öppen planlösning mot fullt utrustat kök samt praktisk sovalkov. Härifrån nås även den stora balkongen. När du köper en bostad av Besqab finns det två inredningslinjer med hög designnivå som kostnadsfritt ingår i ditt bostadsköp. Välj mellan Solid eller Säsong. Solid - tidlös och klassisk eller Säsong som är mer kontemporär och trendig. Oavsett vilken linje du väljer får du en harmonisk bas som är lätt att matcha med möbler och textilier.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Valhallavägen 67, Östermalm, Stockholms kommun
 • Idag kl 13:45

Valhallavägen 67

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/4
1 324 kr/mån
107 500 kr/m²

Varmt välkommen till denna charmiga och välplanerade etta på 26 kvadratmeter, belägen på tredje våningen. Denna bostad erbjuder ett fantastiskt ljusflöde och en privat atmosfär. Lägenheten har en smart layout med en tydlig avgränsning för sängen, en rymlig social yta som rymmer både matbord och soffhörna, samt generösa förvaringsmöjligheter i en garderob. Här har du allt du behöver för att trivas. Detta boende har en attraktiv adress där Östermalm möter Vasastan. Du har bekvämt promenadavstånd till ikoniska platser som Stureplan och Odenplan, och du har också närhet till KTH och Handelshögskolan. Det är en perfekt plats för den som vill kombinera stadspuls med lugnet i det egna hemmet. Du kan också glädjas åt att detta boende är en del av en välskött äkta förening som äger marken. Det ger en extra känsla av trygghet och stabilitet i din bostadssituation. Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Gröndalsvägen, Gröndal, Stockholms kommun

Gröndalsvägen

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
5 245 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3
5 277 kr/mån
69 933 kr/m²

Yteffektiv trea belägen vid gavel, extra gäst-WC samt stor balkong! Gavelläget ger ett vardagsrum med fönster åt två håll samt en stor balkong. I hallen finns bra med förvaring och plats för avhängning. Badrum och gäst-wc, båda med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt plats för badkar. Det större sovrummet har stor garderobsvägg. Köket och vardagsrummet med en härligt öppna ytor. Flexibel planlösning där vardagsrummet går att få ännu större genom att ta ner ena väggen. Från vardagsrummet nås den stora balkongen om cirka 8 kvm. Köket håller en hög standard och har väl planerade arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Spis med induktionshäll samt diskmaskin ingår som standard.

 • Nyproduktion
 • Hösten 2025
 • Balkong
 • Hiss
Näsbyvägen 19C, null, Tyresö kommun

Näsbyvägen 19C

Radhus
Tyresö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
114 m²
4 rum
4 764 kr/mån
56 974 kr/m²

Arkitektritat parhus med det där lilla extra! Nu uppförs ett parhus i två plan om 114 kvm fördelat på 4 rum och kök i populära BRF Näsbyutsikten. Här är kök och vardagsrum husets hjärta, samt den magiska takterrassen med fantastisk utsikt. Vackra trägolv, stora fönster och vita släta väggar, platsbyggt köksö. Två högklassiga badrum, ett på varje plan. Tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring. Huset har ett tillhörande förråd och parkeringsplats. Läget här är mycket fördelaktigt då solen skiner från tidig förmiddag till sena kvällen, ostört läge på skafttomt. En parkeringsplats ingår i avgiften. OBS Bilderna är referensbilder från etapp 1 i samma förening. Nya husen kommer vara snarlika. Huset står färdigt för inflyttning kvartal 4, 2024

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Näsbyvägen 19D, Sofieberg, Tyresö kommun

Näsbyvägen 19D

Lägenhet
Sofieberg, Tyresö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
51 m²
2 rum
2 131 kr/mån
58 725 kr/m²

Välkommen till detta yteffektiva hus, allt som en större villa erbjuder. Köket är fullutrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin och ugn. I badrummet finns tvättmaskin. Gott om plats för vardagsrum eller matplats. Utanför entrén finns plats för mindre bord och stolar, samt om man vill plantera. Det större sovrummet på övre plan har gott plats för stor säng, ett fönsterparti och som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Stora rummet på övre plan kan antingen användas som ett vardagsrum eller delas av för att skapa ett extra sovrum. Fasaden består av träpanel och putsad grundmur. Interiörens färger går i ljusa färger. Ljusa golv. Huset är välisolerat och har energisnåla fönster, hela bostaden är utrustad med vattenburen golvvärme kopplad till frånluftsvärmepump. En parkeringsplats ingår i avgiften. OBS Bilderna är från ett annat hus i föreningen, planlösningen är inte den samma på bilderna. Huset är under produktion. Planritning som gäller för detta hus. Huset står färdigt för inflyttning kvartal 4, 2024

Grönskan, Gröndal, Stockholms kommun
 • 13 lediga bostäder

Grönskan

Lägenhet
Gröndal, Stockholms kommun
BESQAB
fr. 2 325 000 kr
27-109 m²
1-5 rum
2 829 kr/mån

Kom in i Grönskan - intresseanmäl dig på besqab.se I ett uppvuxet kvarter i mysiga Gröndal kommer ett nytt hus att smyga sig in i den gamla 40-och 50-bebyggelsen. Det blir fyrtio nya bostäder, allt från smarta ettor till familjevänliga femmor. Alla med egen balkong eller uteplats och fint läge med bara ett par hundra meter till Mälaren och Mörtviken, femtio till närmaste buss och sjuhundra till tvärbanan.

 • Nybyggnadsprojekt
Chronas Väg 7D, null, Huddinge kommun

Chronas Väg 7D

Tomt
Huddinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
601 m² tomt

Denna tomt har allt du kan önska dig. Belägen i det eftertraktade Segeltorp, erbjuder ett högt läge med en harmonisk kombination av naturskönhet och bekvämlighet. Oavsett om du drömmer om ett modernt familjehem, en villa med trädgård, eller en arkitektonisk mästerverk – här är din chans att göra din vision till verklighet. Det mest fantastiska med denna tomt är att den ger dig friheten att designa och bygga ditt drömhus helt enligt dina egna önskemål och behov. Du kan skapa den perfekta bostaden som passar just dig och din livsstil. Beläget nära Mälaren och omgivet av grönska ger Segeltorp en känsla av lugn och ro samtidigt som det har utmärkta kommunikationer till Stockholm city och närliggande områden. Möjligbyggnads BYA 1/5 av tomtens areal och två våningar. Se mer under dokument, Detaljplan mm. Det är också värt att notera att detta är en sällsynt möjlighet att förvärva en obebyggd tomt i detta populära område.

 • Plus

Visar alla 11