Mäklare Jörgen Lundgren

Jörgen Lundgren

Om mig

Att endast arbeta i Nacka kommun och där mitt huvudsakliga fokusområde är Älta, är något jag trivs väldigt bra med och har gjort sedan 2000. Det ger mig en stor fördel, då jag har skapat ett brett kontaktnät och även har god lokalkännedom om alla olika områden, skolor och kommunikationer osv. Jag har sedan 1997 arbetat som fastighetsmäklare och är vidare en utmärkt kommunikatör och har en gedigen erfarenhet där jag utvecklat en unik förståelse för fastighetsmarknaden och dess trender.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillvägen 35, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
Lillvägen 35, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Lillvägen 35, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Lillvägen 35

Lägenhet
Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
3 612 kr/mån
39 583 kr/m²

Denna lägenhet visas enligt överenskommelse och är en 2:a med radhuskänsla och som har en väldisponerad planlösning. Uteplats med sol från tidig eftermiddag till sen kväll samt egen ingång till bostaden. Bra planerat kök och vardagsrum samt goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderob. Vidare kan ni hyra förråd av föreningen för ytterligare förvaring. I lägenheten finns även ett rymligt sovrum samt ett badrum. Bostadens välplanerade kvadratmeter har stor potential. Möjlig mini 3:a om behovet finns. Här bor ni i en solid och välskött förening. Barnvänliga innergårdar samt Ältas vackra natur, strövområden och badsjöar inom kort gångavstånd. Bussar tar er smidigt in till Slussen eller Gullmarsplan och i närliggande Älta centrum finns närservice som bl.a matbutik, vårdcentral, bibliotek, frisör, gym och apotek. Älta centrum är under ombyggnad och inom några år kommer det finnas ett mer modernt och attraktivt centrum här. Ett stenkast från bostaden ligger Södra Hedvigslund med lekpark, bollplan etc. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Björnmossvägen 90, Älta - Erstavik/Strålsjöområdet, Nacka kommun
Björnmossvägen 90, Älta - Erstavik/Strålsjöområdet, Nacka kommun, bild 2
Björnmossvägen 90, Älta - Erstavik/Strålsjöområdet, Nacka kommun, bild 3

Björnmossvägen 90

Lägenhet
Älta - Erstavik/Strålsjöområdet, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
82,8 m²
4 rum
vån 1/2
5 492 kr/mån
45 894 kr/m²

Ifall ni önskar se en lägenhet med ett av områdets bästa lägen finns nu denna välplanerade 4:a till försäljning. Vänligen kontakta mäklaren för att boka en tid. Dessa tvåplanshus har egen ingång vilket ger en mysig radhuskänsla. Denna lägenhet är belägen på markplan med härligt gavelläge intill naturen och uteplats i sydväst. Rymligt fullutrustat kök med matplats samt två helkaklade badrum, det ena med dusch och tvättdel samt det andra med badkar. Generöst vardagsrum med utgång till den soliga altanen. Vidare i bostaden finner man tre bra planerade sovrum samt en generös klädkammare. I anslutning till entrén finns ett stort förråd för gott om förvaringsmöjligheter. Denna bostad är belägen i den övre delen av föreningens område vilket angränsar till skogen varifrån Strålsjöns naturreservat med milslånga strövområden och flera badsjöar nås. Här bor ni en populär föreningen med låg belåningsgrad. Bara ett stenkast från bostaden når man skog och natur med flertalet badsjöar och trevliga promenadstråk. Precis nedanför bostadsområdet finns bra bussförbindelser till Gullmarsplan. På ca fem minuters promenad når man även bussar som avgår till Slussen, Tyresö samt övriga Nacka. Gångavstånd till förskolor och skolor. Älta är perfekt för den urbana familjen som vill ha småstadskänslan nära härlig natur men ändå på behörigt avstånd från storstadens puls.

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 2