Mäklare Rebecca Nowicka

Rebecca Nowicka

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 2
Flugsnapparvägen 47, Älta - Kolarängen, Nacka kommun, bild 3

Flugsnapparvägen 47

Radhus
Älta - Kolarängen, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
116 + 3 m²
4 rum
195 m² tomt

I ett barnvänligt område i natursköna Älta ligger detta trevliga radhus med skogen som granne. Väldisponerad planlösning med ett rymligt renoverat kök från Puustelli, helkaklat badrum och ett generöst vardagsrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett rum om behovet finns. Från vardagsrummet nås den stora och härliga altanen som är belägen i ett insynskyddat och soligt läge som angränsar mot skogen på baksidan av huset. Det övre våningsplanet disponeras av en mindre hall, tre sovrum och smakfullt renoverat badrum. Garage i länga ingår i samfälligheten. Installation av elladdstolpar pågår och kommer driftsättas under hösten. Installationskostnaden bekostas av samfälligheten. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med lekpark och Ältas vackra natur med badsjöar inom gångavstånd. Bra busskommunikationer till Slussen och Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Nacka, Tyresö och Haninge.

  • Premium
Krikongatan 9, Älta centrum, Nacka kommun
  • Sön 1 okt kl 13:00

Krikongatan 9

Radhus
Älta centrum, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
89 m²
4 rum
107 m² tomt

Välkommen på visning av detta 2-plans radhus om 89 kvm fördelade på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Välplanerat radhus med generöst vardagsrum och braskamin som förhöjer mysfaktorn samt ett nyrenoverat mysigt kök. Målade väggar och fina golv i samtliga rum. Badrum på det övre våningsplanet och separat wc med tvättmöjligheter på entréplanet. Tomten på baksidan av huset är beläget i ett härligt insynsskyddat söderläge. Här har säljarna byggt ett stort trädäck som rymmer både matplats och loungemöbel. På framsidan av huset finns ytterligare en uteplats. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med gångavstånd till bra förskolor och skolor. Inom 10-15 minuters promenad är ni vid naturreservatet med milslånga strövområden. I Älta finns flera badsjöar, stora lekplatser och fina konstgräsplaner. Goda busskommunikationer till bl a Slussen och Gullmarsplan.

  • Plus
Oxelvägen 45, 3 tr, Älta - Stensö, Nacka kommun
  • Budgivning pågår

Oxelvägen 45, 3 tr

Lägenhet
Älta - Stensö, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
89 m²
3 rum
vån 3/8
6 225 kr/mån
24 663 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING! Nu finns denna väldisponerade bostadsrätt om tre rum och kök ute till försäljning! Bostaden har nyligen genomgått ett stambyte och i samband renoverades badrum, tvättstuga samt gästtoalett i en modern och tidlös stil. Trevlig planlösning med ljusa öppna ytor. Bostaden har två rymliga sovrum och ett generöst vardagsrum med utgång till den härliga inglasade balkongen som är belägen i ett sydvästläge. Brf HSB Stensö ligger vackert beläget i Älta i Nacka kommun. Nära till Älta centrum och skolor såväl som till skog och sjö. Man tar sig lätt till Tyresö, Sickla, övriga Nacka, Haninge eller Stockholm city med bil eller buss. Precis runt husknuten finns skog att promenera i samt Ältasjön att bada eller fiska i. Mellan husen finns många gräsmattor, flera lekplatser samt gång- och cykelvägar. Anmäl ert intresse redan nu för att bli inbjuden till förhandsvisning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stensövägen 3, 5 tr, Älta - Stensö, Nacka kommun

Stensövägen 3, 5 tr

Lägenhet
Älta - Stensö, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/7
3 815 kr/mån
33 814 kr/m²

Med ett högt och fritt läge, utan insyn, finns nu tillfälle att förvärva denna välplanerade och trevliga bostadsrätt om 2 rok fördelade på 59 kvm. Ljus och härlig med fina ytskikt. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober, generöst vardagsrum och ett mysigt kök med plats för matbord framför fönstret. Bra förvaring i klädkammare och källarförråd som tillhör bostadsrätten. Stambytt badrum med duschhörna och tvättmaskin som komplement till föreningens tvättstugor. Här bor ni i en trevlig förening med nära och bra busskommunikationer till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö. Intilliggande Älta centrum erbjuder närservice såsom apotek, vårdcentral, Ica butik mm. Badrocksavstånd till stranden och den populära sommarrestaurangen Älta brygga som är belägen vid vattenbrynet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4