Mäklare Rebecca Nowicka

Rebecca Nowicka

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnvägen 26A, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Björnvägen 26A, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Björnvägen 26A, Älta - Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Björnvägen 26A

Villa
Älta - Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 795 000 kr
121 m²
4 rum
798 m² tomt

Välkommen på visning av detta trevliga enplanshus i barnvänliga Älta! Väldisponerad planlösning med tre bra sovrum, ett generöst vardagsrum som med fördel kan delas av till ytterligare ett sovrum om behovet finns. Köket är nyrenoverat och rymligt med intilliggande tvättstuga med groventré. Badrum från byggåret med ljus våtrumsmatta på väggar och golv och som rymmer både badkar och dusch. Generös, plan trädgårdstomt med ett perfekt insynsskyddat och bra solläge. Garage samt asfalterad uppfart för flertalet bilar. I Hedvigslund bor ni i ett mycket barnvänligt område med gångavstånd till både badsjö och vacker natur. Några minuters gångavstånd till bussar med förbindelser till Gullmarsplan och Slussen samt tvärförbindelser till Nacka, Haninge och Tyresö. Detta är ett hus ni verkligen kommer trivas i! Ett lugnt område med trevliga grannar och många barn i omkringliggande hus. Anmäl ert intresse för löpande information!

  • Premium
Lovisedalsvägen 84, Älta - Lovisedal, Nacka kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Lovisedalsvägen 84

Radhus
Älta - Lovisedal, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 795 000 kr
125 m²
5 rum
162 m² tomt

Detta friköpta radhus är något utöver det vanliga. Topprenoverat med genomgående stilfulla materialval av högsta klass. Nuvarande ägarna har gjort om planlösningen på entréplanet för att skapa en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket ger härliga sociala ytor och ett vackert genomgående ljusinsläpp. Ett vitlaserat ekgolv från Kährs löper skarvlöst genom våningsplanet utom i badrum och entrédelen där det ligger ett snyggt klinkergolv. Kök med inredning från Picky Living och stor köksö som blir till den naturliga samlingspunkten. På entréplanet finns även det smakfullt renoverade duschrummet samt en separat tvättstuga. Det övre våningsplanet disponeras av tre bra sovrum i ett insynsskyddat läge, en klädkammare samt ytterligare ett renoverat badrum med badkar. Detta radhus har två härliga uteplatser, den ena med en stor trädäckad altan med utgång från köket och den andra på entrésidan av huset där man sitter i ett lummigt och insynsskyddat läge. Det vackra plommonträdet bidrar till en härlig medelhavskänsla. På entrésidan av huset finns även ett rymligt förråd med praktiska hyllor och snickarbänk. Mer förvaringsutrymme finns på den rymliga vinden. Här bor ni i en välskött samfällighet med garage i länga och låga driftkostnader tack vare fjärruppvärmningen. Mycket attraktivt och barnvänligt radhusområde med barnvänlig innergård och med gångavstånd till Strålsjöns naturreservat. Älta har flertalet bra förskolor och skolor. Inom någon minuts promenad är ni vid naturreservatet med milslånga strövområden. I Älta finns flera badsjöar, stora lekplatser och fina konstgräsplaner. Goda busskommunikationer till Gullmarsplan bara ett stenkast från bostaden. Önskar man åka till Slussen så nås denna busshållplats med ca 15 minuters promenad.

  • Plus
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 2
Anemonvägen 36, Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun, bild 3

Anemonvägen 36

Lägenhet
Älta - Södra Hedvigslund, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/4
5 159 kr/mån
54 890 kr/m²

Med ett av de bästa lägena i området, med ett högt och fritt läge utan insyn, är nu denna superfina 4:a om 91 kvm till salu! Huset uppfördes av SMÅA under 2016/2017 och har fortfarande kvar sin nyproduktions känsla med genomgående fina materialval samt exklusiva tillval. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp utan att ge insyn. En stor inglasad balkong i sydvästläge med vacker utsikt över Hedvigslundsparken och dess grönområde. Tre rymliga sovrum med bra förvaringsutrymmen, det exklusiva badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt en separat wc. Brf Mispeln består av 42 lgh i fyra huskroppar som uppfördes av SMÅA och stod inflyttningsklara under 2016/2017. Då föreningens byggnader är så pass nya finns heller inga planerade underhåll. Istället har föreningen installerat i elladdstolpar till sina parkeringsplatser samt installerat individuell vattenavläsning för en mer rättvisare debitering. Denna förening har även en tvättstuga samt gästlägenhet för uthyrning åt sina medlemmar. Lokalt i området Södra Hedvigslund är torget en naturlig samlingsplats för food trucks. Bara en kort bit nedanför kullen så finner ni Hedvigslundsparken med både konstgräsplan, basketplan, skateboardramp, gungor, klätterställningar och gräsytor. Här håller scouterna sin årliga Maj-brasa. Även en väldigt populär pulkabacke ligger i anslutning till parken vid berget och skogen. Här bor ni i barnvänliga och relativt nybyggda Södra Hedvigslund med naturen inpå knuten och lekparken och strövområden precis i anslutning till huset. Förskola i området och gångavstånd till Sigfridsborgsskolan med åk. F-6. Flertalet badsjöar i närområdet och bra bussförbindelser till Gullmarsplan. Närservice hittar ni i Älta centrum och även nära Tyresö centrum med ett större utbud av restauranger och affärer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3