Mäklare Daniel Copic

Daniel Copic

Om mig

Som fastighetsmäklare gör jag mitt yttersta för att motsvara mina kundens förväntningar allt för att du som kund ska få bra betalt som möjligt för din bostad samt att ni ska känna er trygga under hela försäljningsprocessen. Jag har oslagbar lokalkännedom kring området jag arbetar i vilket är en stor fördel för såväl köpare som säljare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandavägen 53, null, Nynäshamns kommun

Sandavägen 53

Villa
Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 429 000 kr
96 m²
885 m² tomt

Visning söndag 28/4 13.00 Nu kan du bygga Älvsbyhus populära 1,5-plans husmodell Lasse på lantlig tomt i Sorunda, Nynäshamns kommun med kommunalt vatten och avlopp. Här bor du lantligt och fint på friköpt tomt om ca 885 m² som är avstyckad och klar. Parhuset byggs i tomtgräns. Gångavstånd till förskola. Husmodell Lasse passar både dem mindre familjen och ensamhushåll, eller par utan barn. Entréplan om 63 kvm rymmer ett vardagsrum och kök i öppen planlösning. Badrum med dusch, hall med klädkammare och sovrum med plats för dubbelsäng. Lasse är enkelt att skräddarsy helt efter dina behov och intressen. Den inredningsbara övervåningen väljer du själv hur den ska se ut innan inflyttning. Kanske vill du ha ett extra sovrum, en ateljé eller ett stort lekrum. Du bestämmer! Till den inredningsbara övervåningen ingår alltid trappa, fönster, underlagsgolv och förberedelser för vvs, el och data. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Beräknad energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 2755 kWh/år. Den som äger en obebyggd tomtmark ska betala 1 procent av taxeringsvärdet i statlig fastighetsskatt. När fastigheten är bebyggd, slutbesked utfärdats och fastighetsdeklarerats till Skatteverket, blir fastigheten befriad från fastighetsavgift under 15 år. Priset är baserat på parhus husmodell Lasse från Älvsbyhus inklusive många tillval och friköpt tomt inklusive kommunal VA-anslutning. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomten själv. Fastighetsmäklare Daniel Copic ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten / tomten. Pris från: 3.429.000 kr inklusive hus, tomt och kommunal VA-anslutning. Adress: Sandavägen 53 Antal kvm: 63 inredd yta + 33 oinredd yta Byggyta: 79 kvm

Sandavägen 55, Sorunda, Nynäshamns kommun

Sandavägen 55

Tomt
Sorunda, Nynäshamns kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
10 500 000 kr
9 852 m² tomt

Nu finns 12 färdiga tomter med bygglov till salu i underbara Grödby. Tolv fastigheter om hela 9852 kvadratmeter totalt. Här har arbetet med att få en plan och fin tomt redan påbörjats. Närliggande tomter har nyligen bebyggts. Bygglovet är för 6st parhus om totalt 12st bostäder, som är beviljat. Se mer under "Dokument" Möjlighet till visning finns av ett färdigt visningshus precis i närheten. Det finns en förskola samt skola cirka 300m från området. Till varje tomt finns kommunalt vatten och avlopp, El-anslutningsavgift per tomt tilkommer med 45 000kr! V/A-anslutning per tomt är betald. Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:98 Sandavägen 55 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:99 Sandavägen 57 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:100 Sandavägen 59 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:101 Sandavägen 61 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:102 Sandavägen 63 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:103 Sandavägen 65 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:105 Sandavägen 62 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:106 Sandavägen 60 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:107 Sandavägen 56 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:108 Sandavägen 54 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:109 Sandavägen 52 Fastigheten Nynäshamn Norr Enby 1:110 Sandavägen 50 Försäljning av fastigheten sker via intresseanmälan till mäklare Daniel Copic. Det är fritt fram att besöka tomten på egen hand. Försäljningen avser samtliga aktier i ett aktiebolag i vilket marken kommer paketeras.

Ejdervägen 58, Farsta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Ejdervägen 58

Lägenhet
Farsta, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 690 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
2 381 kr/mån
36 739 kr/m²

Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för mer information. Den genomgående planlösningen låter ljuset flöda in från morgon till kväll. Stabil förening med flertalet hyresrätter som en dold tillgång. Belägen på en lugn återvändsgata med både grönska och lekplats skapar den perfekta oasen för barnfamiljer. Närhet till härliga strövområden längs med Magelungens klippor och stränder, skola och bra busskommunikationer. T-bana och expansiva Farsta centrum finns på promenad- och cykelavstånd. Välkomna!

Pilfinksvägen 6B, Enhörna, Södertälje kommun

Pilfinksvägen 6B

Tomt
Enhörna, Södertälje kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
1 701 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en underbar fastighet i det fridfulla och natursköna området Vattubrinken, beläget på Enhörnalandet, norr om Södertälje. Fastigheten är omgärdad av den vackra naturen och den lugnande närheten till Mälaren. På denna tomt finns ett charmigt hus på 55 kvadratmeter för närvarande, men det mest spännande är möjligheten som denna fastighet erbjuder. Ett bygglov för ett hus på imponerande 159 kvadratmeter är redan beviljat. Det är din chans att skapa ditt drömhus precis som du vill ha det. En del av fastigheten ger en magnifik utsikt över Mälaren, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Vill du ha mer information om bygglovet och prisuppgifter, är du välkommen att kontakta mäklaren som har all nödvändig information för att hjälpa dig på din resa mot ditt drömhem. Den tillåtna byggnadsarean för huvudbyggnaden är hela 159 kvadratmeter fördelat på två våningar, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt idealiska boende. För att underlätta processen finns alla dokument för bygglovet och detaljerade planer tillgängliga bland "Dokument" på mäklarens hemsida. Det är värt att notera att en anslutningsavgift för VA tillkommer, och du kan få ytterligare information om detta genom att kontakta mäklaren. Denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i detta underbara område bör inte missas. Kontakta mäklaren för mer information och ta det första steget mot ditt framtida boende i Enhörna, Södertälje!

Visar alla 4