Mäklare Alexander Sjönvall

Alexander Sjönvall

Om mig

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2016 vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsförsäljning; att genom goda förberedelser och omsorgen kring varje enskild detalj i bostadsaffären göra er bostadsaffär till den bästa. Varje försäljning är unik och därför skräddarsyr vi försäljningen efter just dina behov och förutsättningar. Min målsättning är alltid att kunden ska få en trygg affär och bästa möjliga slutresultatet. Med mitt engagemang och driv kommer vi att nå dit!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagastrand 12, Hagastrand, Örebro kommun
  • Mån 25 sep kl 17:15
Hagastrand 12, Hagastrand, Örebro kommun, bild 2
Hagastrand 12, Hagastrand, Örebro kommun, bild 3

Hagastrand 12

Lägenhet
Hagastrand, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
146 m²
3 rum
vån 1/3
6 535 kr/mån
28 733 kr/m²

Välkommen till detta extraordinära boende vid Svartån, som erbjuder en imponerande total bruksarea om 146 kvadratmeter! Den charmiga villan, som uppfördes 1929 och ligger intill Svartån, hyser denna fantastiska lägenhet i två plan med en privat balkong och tillgång till den vackra gemensamma trädgården. På entréplanet möts du av de sociala utrymmena i lägenheten, som karaktäriseras av en imponerande takhöjd på 3,04 meter, vacker stuckatur och vackra trägolv. Vardagsrummet på detta plan är riktigt imponerande med en vacker kakelugn och stora fönster i ett burspråk som bjuder på en magisk utsikt mot Svartån. Intill vardagsrummet finns en matsal som också är smyckad med en vacker kakelugn, vilket skapar en perfekt plats för trevliga middagar och umgänge. Det rymliga köket är välutrustat med generösa arbetsytor och en matplats som bekvämt rymmer ca 4-6 personer. Från hallen som binder ihop entréplanet når man den stora balkongen med utsikt över både trädgården och Svartån. Det moderna badrummet har helkaklade väggar, klinkergolv, golvvärme, badkar och en rymlig dusch. En trappa ner väntar en rymlig hall med inbyggda garderober och separat WC. Det stora sovrummet erbjuder tillräckligt med plats för en dubbelsäng och ett skrivbord eller en mindre möbelgrupp, och dess välvda tak ger rummet en unik karaktär. Takhöjden i detta rum varierar mellan cirka 1,98 och 2,06 meter på grund av det välvda taket. Spaavdelningen med badkar, bastu och dusch, där det finns gott om utrymme för avslappning och loungemöbler. Lägenheten nås via det gemensamma trapphuset. Fiber är indraget i varje lägenhet, och varje lägenhetsinnehavare ansvarar för sitt eget abonnemang. Till lägenheten hör även en parkeringsplats med elstolpe och ett källarförråd. Det är viktigt att notera att lägenheten har en boyta på 93 kvadratmeter plus 53 kvadratmeter biyta. Den totala bruksarean som utnyttjas på båda våningsplanen är 146 kvadratmeter. Detaljerad information finns i det separat bifogade mätdokumentet. Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Vinterhagsvägen 8, Lillån, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Vinterhagsvägen 8

Villa
Lillån, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
131 + 12 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkomna till Vinterhagsvägen 8 och denna hemtrevliga villa i Lillån! Bra planerad villa som under åren har renoverats. Entréplanet som erbjuder ett modernt kök som har öppnats upp mot vardagsrummet för att skapa en öppen planlösning och sociala ytor, i vardagsrummet finns även en härlig täljstenskamin och utgång till det isolerade uterummet. Vidare erbjuder huset på entréplan två sovrum, badrum, tvättstuga och klädkammaren. På entréplanet finns vattenburen golvvärme. En trapp upp finner ni ytterligare ett sovrum och ett stort allrum som med fördel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum/allrum och ett wc-rum. Härlig trädgårdstomt som är inrammad av en stor tujahäck, fina lek- och avkopplingsytor. På tomten finns även ett garage samt ett kopplat förråd. Huset värms upp via luft/vatten-värme, samt fiber finns indraget. Yttertak och fönster är bytta -03 respektive -05. Här i Lillån bor ni i lugna och familjevänliga kvarter med närhet till både förskola, skola, natur och kommunkationer! Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

Villagatan 22, Fjugesta, Lekebergs kommun
  • Mån 2 okt kl 17:15

Villagatan 22

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
178 + 39 m²
8 rum
1 305 m² tomt

Välkomna till Villagatan 22 och denna stora villa som är perfekt för den som söker en rymlig och välskött bostad. Med en boyta på 178 kvadratmeter och hela 8 rum och kök erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa i. Villagatan 22 har genomgått en tillbyggnad år 2015, vilket ger huset en modern touch samtidigt som den behåller sin klassiska charm. Två stycken renoverade badrum, renoverat kök ifrån -16, stort och inbjudande vardagsrum med koppling till ett uterum om ca 30 kvm som vetter mot baksidan av huset. Vardagsrummet är inbjudande och ljust med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Här finns gott om utrymme för att skapa olika sällskapsytor och koppla av efter en lång dag. Det öppna och luftiga köket är hjärtat i detta hem och erbjuder generösa arbetsytor samt moderna apparater för matlagning och underhållning. Det finns gott om plats för en matplats där familj och vänner kan samlas för att njuta av gemensamma måltider. Fastigheten erbjuder även fem stycken rymliga sovrum samt extra utrymmen som kan användas som gästrum, kontor eller hobbyrum - endast fantasin sätter gränserna. Samt ett loft/koja som gömmer sig i en lucka (gamla trapphuset). Två badrum finns tillgängliga samt en separat wc, vilket ger extra bekvämlighet för hushållet. I en del av huset finns även en källare med tvättstugedel, rum för torkning av tvätt, förråd samt genomgång till matkällare. Den stora trädgården är en oas för avkoppling och rekreation. Här kan du njuta av vackra blommor och grönska samtidigt som barnen har gott om utrymme att leka och utforska, här finns både trädkoja, kiosk och lekstuga. Den generösa tomten ger möjlighet till utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. På tomten finns även hönsgård/kaningård och gott om hallonbuskar, vinbärsbuskar, tre äppelträd och rabarber. Läget är perfekt på en återvändsgata, för den som vill bo i en lugn och familjevänlig stadsdel. Fjugesta erbjuder närhet till natur och grönområden samtidigt som det finns bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara 1,5-plansvilla på Villagatan 22 i Fjugesta. Kontakta oss idag för mer information. Välkommen hem!

  • Plus
Åby 412, Ekeby, Kumla kommun
  • Budgivning pågår
Åby 412, Ekeby, Kumla kommun, bild 2
Åby 412, Ekeby, Kumla kommun, bild 3

Åby 412

Villa
Ekeby, Kumla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
85 m²
3 rum
1 905 m² tomt

Välkomna till Åby 412! Här finns möjlighet att förvärva ett hus med potential i ett lantligt läge! Detta hus om 85 kvm, fördelat på tre rum och kök i 1,5 plan. Här kan ni sätta era egen prägel då huset är i renoveringsbehov. En stor och härlig trädgård som erbjuder en perfekt kombination av utrymme och en inspirerande trädgårdstomt som bara väntar på att förvandlas till din drömöas. Här på tomten finns även en lada som erbjuder plats för förvaring. Renoveringsbehov föreligger. Fiber finns indraget. Med ett kärleksfullt handpålägg och omsorgsfull renovering kan du skapa ditt drömhem med stil och personlighet. Den stora trädgårdstomten ger möjligheter till utomhusaktiviteter och avkoppling. Låt fantasin flöda och skapa ditt eget grönskande paradis, med blomstrande blommor, grönsaksland och utomhusutrymmen som är perfekta för grillkvällar och sociala sammankomster. Om du längtar efter fridfullhet och närhet till naturen, kommer det lantliga läget att tillfredsställa dina önskningar. Vakna upp till den friska landsbygdsluften och njut av vacker natur omkring dig. Utforska omgivande grönområden, ta långa promenader och koppla av med familj och vänner i den harmoniska omgivningen. Här bor ni strax utanför Örebro och Kumla, ca 15-20 min med bil. I närområdet finns skola, F-6, livsmedelsbutik och närhet till kommunikationer. Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium

Visar alla 4