Mäklare Alexander Sjönvall

Alexander Sjönvall

Om mig

Efter att ha jobbat som fastighetsmäklare sedan 2016 vet jag vad som krävs för en lyckad bostadsförsäljning; att genom goda förberedelser och omsorgen kring varje enskild detalj i bostadsaffären göra er bostadsaffär till den bästa. Varje försäljning är unik och därför skräddarsyr vi försäljningen efter just dina behov och förutsättningar. Min målsättning är alltid att kunden ska få en trygg affär och bästa möjliga slutresultatet. Med mitt engagemang och driv kommer vi att nå dit!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Graningevägen 29, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Graningevägen 29

Villa
Lillån, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
114 + 40 m²
5 rum
995 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla på Graningevägen 29 i Lillån. En väl omhändertagen villa med en yta om 114 kvm och en generös trädgård om hela 995 kvm är detta det perfekta boendet för barnfamiljen som söker en rogivande tillvaro i ett bra läge med en vacker utsikt. Husets strategiska läge med en trädgård och baksida som vetter söderut ger dig gott om soltimmar och en naturlig ljusinsläpp som skapar en ljus och trivsam atmosfär genom hela dagen. Den stora trädgården erbjuder utmärkta möjligheter för avkoppling och sociala sammankomster, perfekt för såväl lekande barn som avkopplande grillkvällar. På tomten finns även ett stor öppen altan samt ett inglasat uterum. Interiört välkomnas du av en praktiskt planerad hall, tre sovrum, där varje rum erbjuder privatliv och komfort. Det fjärde rummet, användbart även det som sovrum (genomgångsrum), leder till ett inrett allrum, tidigare ett garage om ca 40 kvm. Denna flexibilitet gör det möjligt för dig att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål, så möjlighet finns att skapa ett hus om ca 150 kvm. Det stora vardagsrummet är hjärtat i hemmet och pryds av en eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Köket är ljust och välplanerat, perfekt för matlagning och gemensamma måltider. Tvättstugan, med separat grovingång, underlättar vardagen med praktiska lösningar. Badrummet är utrustat med både dusch och wc, medan det separata wc-rummet ger extra bekvämlighet för hushållet. Denna trevliga 1-plansvilla i Lillån är en pärla som kombinerar trivsel, funktionalitet och en fantastisk utomhusmiljö. Gott om förvaringsutrymmen, stor vind med bra takhöjd, externa förråd på tomten. Uppfart med plats för två bilar, ena delen med carport. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och njuta av det vackra livet här! Här i Lillån bor ni i lugna och familjevänliga kvarter med närhet till både förskola, skola, natur och kommunkationer! Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun, bild 2
Kungsstigen 12, null, Örebro kommun, bild 3

Kungsstigen 12

Villa
Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
113 + 59 m²
4 rum
1 087 m² tomt

Välkommen till Kungsstigen 12 och denna trevlig villa i ett plan! Beläget i ett idylliskt område på en återvändsgata, erbjuder detta hem en harmonisk och familjevänlig miljö. Med ett rymligt och välkomnande kök samt ett vardagsrum som öppnar upp mot baksidan med både uterum och altan, skapar detta utrymmen för gemenskap och avkoppling. Huset erbjuder tre sovrum med potential för att skapa ett fjärde, vilket gör det idealiskt för både växande familjer och/eller gäster. Dessutom finns två badrum, varav det ena är utrustat med en bastu för avkoppling och välbefinnande. Det kopplade garaget med en praktisk grovingång erbjuder bekvämlighet och säker förvaring av fordon och verktyg. Dessutom har detta hem vårdat med kärlek av samma ägare sedan det byggdes, vilket ger en känsla av stabilitet och omsorg. I närområdet finns utmärkta utbildningsmöjligheter med både förskola och skola inom bekvämt avstånd. För den som älskar natur och utomhusaktiviteter, ligger Ånnaboda med sina vackra omgivningar och året runt-aktiviteter inom räckhåll. Sammanfattningsvis är detta ett hem där komfort, funktionalitet och närhet till natur och samhälle går hand i hand. Missa inte chansen att bli en del av denna underbara gemenskap! Låter det intressant? Välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:30
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun, bild 2
Ledgränd 23, Solhaga, Örebro kommun, bild 3

Ledgränd 23

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 045 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 667 kr/mån
16 457 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrätt med en rad fantastiska fördelar! Den inglasade balkongen är verkligen pärlan i kronan, perfekt för avkoppling och sociala stunder med dess optimala läge som bjuder på härlig eftermiddags- och kvällssol. Badrummet är stilrent med kakel och klinker, vilket ger en modern och fräsch känsla. I vardagsrummet flödar ljuset in från fönster i två väderstreck, vilket skapar en ljus och öppen atmosfär. Sovrummet är rymligt och rymmer en dubbelsäng med gott om plats att skapa en avslappnad och behaglig sovplats. För de soliga dagarna finns en underbar vattenpark med pool för att svalka av sig och njuta av sommardagarna. För de som älskar naturen ligger vandringsstråk i vackra hästhagen på bekvämt avstånd, perfekt för promenader och frisk luft. Denna bostad erbjuder också mycket bra kommunikationer, vilket underlättar vardagen. Dessutom finns Hagacentrum endast 100 meter bort, vilket innebär bekväm tillgång till shopping, mat och andra bekvämligheter. Sammanfattningsvis är detta en bostad som kombinerar bekvämlighet, ljus och trivsel på bästa sätt. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Bonstorpsvägen 14, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 14

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
4 487 kr/mån
24 434 kr/m²

Välkomna till Bonstorpsvägen 14 i Södra Lindhult och denna trevliga tvåa med en fin balkong i västerläge. Lägenheten är smart planerad med bra förvaring och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket ger en trivsam atmosfär. Balkongdörren och fönster i två väderstreck ger bra ljusinsläpp och skapar ett ljust och hemtrevligt boende. I vardagsrummet finns gott om plats för en soffgrupp, och matplatsen binder samman köket med vita släta köksluckor och vitt kakel. Balkongen är ett extra plus för avkoppling. Bostaden har även en klädkammare, ett rymligt sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum med kombimaskin. Genomgående parkettgolv och tapetserade väggar ger en harmonisk känsla. Avgiften inkluderar värme, kallvatten, bredband och tv. Läget i Södra Lindhult är attraktivt med närhet till förskolor, skolor och vårdcentral. Centrum och köpcentret Marieberg ligger enkelt tillgängligt med cykel, och området är känt för sin familjevänliga och lugna atmosfär med olika typer av bebyggelse. Välkommen till Södra Lindhult, där du finner ett bekvämt hem i en trivsam miljö. Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 47E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 47E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 47E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 47E

Radhus
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
99 m²
5 rum
5 995 kr/mån
35 303 kr/m²

Välkommen till detta moderna radhus på Termikgatan 47E. Detta hem är nyproducerat från 2021 och erbjuder bekvämlighet och funktionalitet. Med sina 99 kvadratmeter och fem rum och kök är detta ett yteffektivt hem som passar både den större och mindre familjen. Radhuset är ombyggt ifrån fyra rum och kök till fem, ett extra rum har skapats i vardagsrummet. Skulle ni vilja återställa planlösningen till standardutförande så kan ni med enkelhet ta bort väggen utan åverkan på golvet. Planlösningen är väl genomtänkt och skapar en trevlig atmosfär med ljusa och luftiga utrymmen. Uteplatsen i västerläge ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder utomhus, skyddad från insyn och lummig atmosfär. Området är centralt beläget med närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik, vilket gör vardagen smidig. Parkeringsplats finns tillgänglig i närliggande garage. Välkomna att kontakta mäklaren Alexander Sjönvall för att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Drevevägen 17G, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Drevevägen 17G, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Drevevägen 17G, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Drevevägen 17G

Radhus
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
118 m²
5 rum
6 995 kr/mån
25 381 kr/m²

Välkomna till Drevevägen 17G och detta parhus! På sjösidan i populära och barnvänliga Ekeby-Almby finns detta bostadsrättsparhus 1½ plan med fint läge och med uterum, stor trädgårdstomt, carport och stor och bra uppfart. Här möts du av optimalt planerade 118 kvm som präglas av generösa sällskapsytor, eldstad, AC (luftvärmepump), stora fönsterpartier och takfönster som ger ett fint ljusinsläpp och möjlighet till upp till fem sovrum, varav fyra i samma våningsplan. Välkomnande och dekorativ entré med trätrall och gräsmatta. I entréplanet finns ett modernt kök med gott om plats för härliga middagar. Maskinell utrustning från Bosch. I öppen anslutning till köket finns ett väl tilltaget vardagsrum. Utgång till uterummet samt trädäcket och en stor gräsmatta. Stilrent helkaklat badrum med badkar och golvvärme samt tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I det övre planet återfinns tre sovrum samt ett väl tilltaget badrum med dusch. Allrum som kan omdisponeras till sovrum vid behov av fyra sovrum i samma plan. Takfönster ger rummen fin karaktär och rymd. I natursköna Ekeby-Almby bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till Hjälmaren, småbåtshamn och naturreservat med fina promenadstråk. För den aktiva finns Östra Almby med tennisplan/basketplan, löpspår och fotbollsplan. I området finns både förskola och skola med F-6. Bra kommunikationer med buss eller den fina cykelvägen in till Örebro city med dess utbud. Låter det intressant? Då är ni välkomna att boka in er till visningen!

  • Premium
  • Uteplats

Visar alla 6