Mäklare Beatrice Henriksson

Beatrice Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:45
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23E

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 3/6
5 997 kr/mån
26 503 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23E, där trivsel och funktion möts i denna strålande trerummare! Den här bostaden har allt du behöver för att skapa ditt drömhem, och mer därtill. Det första som möter dig när du kliver in är det härliga ljusinsläppet som genomsyrar varje vrå. Den öppna och trivsamma atmosfären gör att du genast känner dig hemma. Varje dag blir en njutning i denna ljusa och välplanerade bostad, där varje kvadratmeter är optimalt utnyttjad. Lägenheten är högt belägen med ett insynsskyddat läge med fri utsikt från vardagrummet. Dubbla balkonger (den ena i söder- och den andra i norrläge) förlänger din boendeyta utomhus och ger dig möjlighet att njuta av soluppgångar och solnedgångar direkt från ditt eget hem. Planlösningen är smart och praktisk, med gott om förvaringsutrymme för att hålla ordning och reda. Badrummet är helkaklat och utrustat med både tvättmaskin och torktumlare – bekvämlighet när det är som bäst. Till lägenheten hör ett förråd som är beläget i källaren. Nås smidigt via hissen. Beläget endast 280 meter från Friskis & Svettis och Coop, har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Med 1,9 km till Ica Maxi och Systembolaget, samt 2,5 km till centrum, är du aldrig långt från shopping, restauranger och nöjen. Dessutom når du Örebro Universitet på endast 2,7 km – perfekt för studenter eller personal. Termikgatan 23E är helt enkelt en pärla som kombinerar bekvämlighet, ljus och trivsel på ett fantastiskt sätt. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Byrstatorp 109, Byrstatorp, Kumla kommun

Byrstatorp 109

Villa
Byrstatorp, Kumla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
127 + 127 m²
5 rum
1 439 m² tomt

Välkommen till potentialens pärla på Byrstatorp 109! Denna rymliga 70-talsvilla erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömhem med personlig touch. Med en fin och välarbetad trädgård blir utomhuslivet en fröjd, och du kan njuta av lantlig rofylldhet samtidigt som du har nära till bekvämligheter. Denna enplansvilla med källare har en fantastisk grund att bygga på. Fyra generösa sovrum ger gott om utrymme för din vision, vare sig du planerar för en familjeoas, en kreativ ateljé eller en modern arbetsplats. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus, med stora fönster som skapar en inbjudande atmosfär. Trädgården är en canvas redo att bli din gröna dröm. Med en välarbetad design ger den dig möjligheten att skapa din egen fristad från vardagens stress. Här kan du låta fantasin flöda och skapa en oas som passar just din stil och smak. Läget är det som verkligen gör denna villa till något extra. Den lantliga känslan ger dig avskildhet och ro, samtidigt som du har nära till allt du behöver. Med bekvämt avstånd till affärer, skolor och kommunikationer får du det bästa av båda världar – en inspirerande reträtt och en praktisk vardag. Möjligheterna är oändliga för den som förvärvar Byrstatorp 109. Ett hem där du kan forma varje detalj och skapa din egen unika historia. Välkommen till en framtid fylld av potential och drömmar! Huset kommer att besiktigas innan försäljning, mer information och bilder kommer inom kort!

Studievägen 29, Sörbyängen, Örebro kommun

Studievägen 29

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
66,2 m²
2 rum
vån 1/4
5 360 kr/mån
21 903 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende på Studievägen 29 – en fantastisk tvårummare med en uteplats som kommer att förgylla dina dagar. Lägenheten har ett härligt ljus och rymd med stora fönsterpartier som släpper in generösa mängder naturligt ljus. Här skapar varje solstråle en inbjudande atmosfär och framhäver den öppna planlösningen. Njut av lyxen av ett helkaklat badrum, utrustat med moderna bekvämligheter. Varje detalj är genomtänkt för att ge dig en avkopplande stund i en stilfull miljö. Köket är hjärtat i detta hem och är utrustat med allt du behöver för att underlätta din vardag. Här kan du utforska din kulinariska sida och skapa minnesvärda måltider. Bredband ingår i avgiften, vilket innebär snabb och pålitlig uppkoppling för din arbetsdag, underhållning och kommunikation. Här får du den digitala friheten du behöver. Förvara dina ägodelar tryggt och enkelt i det medföljande förrådet, och upptäck fördelen av att ha allt inom räckhåll. Med endast 1,5 km till city, 2,2 km till universitetet och närheten till fritidsmöjligheter som Backahallen och Sörbybacken är detta läge optimalt för en aktiv livsstil. Gymmet ligger bara 500 m bort för din träningsglädje, medan pizzeria och restauranger lockar med kulinariska upplevelser på ett stenkast avstånd. Dagligvaruhandel finns nära med ICA Universitetet endast 1 km bort, medan Systembolaget också ligger inom bekvämt avstånd för dina festliga tillfällen. En harmonisk kombination av ljus, bekvämlighet och närhet till allt du behöver. Kontakta Beatrice för mer information och låt denna pärla bli ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Karlsdalsallén 63, Sörbyängen, Örebro kommun

Karlsdalsallén 63

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/4
2 602 kr/mån
38 219 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade enrummare med en fantastisk, inglasad balkong i bästa västerläge och fri vy mot golfbanan och natur. Lägenheten har en välplanerad planlösning med öppenhet mellan välutrustat kök och allrum samt med plats för såväl säng, soffmöbel och matbord. Utgång till en den ljuvliga balkongen där du kan njuta av sol från lunch till kväll. Det generöst tilltagna badrummet har kaklade väggar, klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Till lägenheten disponeras ett förråd på gården. Föreningen har en fin innergård där du bland annat hittar ett orangeri som du som boende kan boka kostnadsfritt för att ha en middagsbjudning! Här finns också en uteplats med murad grill och sittmöbler, gräsytor för spel och en boulebana. I föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra. Här bor du i modern fastighet nära till det mesta så som Örebros universitet, gym, stormarknad, systembolag och härliga grönytor. I Sörbyskogen finns fina löp- och promenadstråk. In till Örebro city är det endast 2,5 kilometer! Kontakta Beatrice Henriksson om du är nyfiken redan nu!

  • Balkong
  • Hiss
Änggatan 29, Söder, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Änggatan 29

Lägenhet
Söder, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/4
4 420 kr/mån
30 948 kr/m²

Denna tvårummare på Änggatan 29 är en pärla som inte går att missa! Med ett nyrenoverat kök och ett fräscht badrum är detta hemmet redo för dig att flytta in och trivas från första stund. Här möts du av en modern atmosfär som genomsyrar varje vrå. Ljuset flödar in och skapar en inbjudande och trivsam känsla. Med smart planering har varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Den smarta planlösningen har skapat utrymme för generös förvaring och dessutom finns två förråd som kompletterar. Slå dig ner på din privata balkong och njut av stunderna i friska luften. Övernattningsrummet ger extra utrymme och flexibilitet till ditt boende som är perfekt när man har gäster på besök. Här har du förmånen att vara en del av en stabil förening med god gemenskap och en mycket fin innergård. Med Lilla Coop endast 150 meter bort, Ica Supermarket inom 300 meter och Våghustorget på bekväma 450 meters avstånd har du allt du behöver inom räckhåll. Här finns bekvämlighet för en enklare och smidigare vardag. Missa inte chansen att göra Änggatan 29 till ditt nya hem. Kontakta oss för en visning och upplev detta fantastiska boende på plats. Välkommen till ditt nya hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Karlsdalsallén 59, Sörbyängen, Örebro kommun

Karlsdalsallén 59

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 1/4
2 844 kr/mån
34 368 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a med ett fantastisk inglasat uterum i bästa söderläge och fri vy mot golfbanan och natur. Lägenheten har en härlig planlösning med öppen planlösning mellan välutrustat kök och vardagsrum samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Utgång till en det ljuvliga, inglasade uterummet med trätrall där du kan njuta av sol från morgon till kväll. Det generöst tilltagna badrummet har kaklade väggar, klinkergolv, dusch och tvättmaskin. Till lägenheten disponeras ett förråd på gården. Föreningen har en fin innergård där du bland annat hittar ett orangeri som du som boende kan boka kostnadsfritt för att ha en middagsbjudning! Här finns också en uteplats med murad grill och sittmöbler, gräsytor för spel och en boulebana. I föreningen finns en övernattningslägenhet att hyra. Här bor du i modern fastighet nära till det mesta så som Örebros universitet, gym, stormarknad, systembolag och härliga grönytor. I Sörbyskogen finns fina löp- och promenadstråk. In till Örebro city är det endast 2,5 kilometer!

  • Uteplats
  • Hiss
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 45A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/6
6 801 kr/mån
29 828 kr/m²

Upptäck det perfekta hemmet på Termikgatan 45A! Denna fyrarummare är full av fantastiska egenskaper som kommer att överträffa dina förväntningar. Med dubbla balkonger får du inte bara extra utrymme, utan också möjligheten att njuta av soliga dagar och frisk luft direkt från ditt eget hem. Ljuset strömmar in genom de generösa fönstren och skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Den moderna designen ger en känsla av elegans och stil, med genomtänkta detaljer som ger en sofistikerad touch. Lägenheten är välplanerad och utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt. Den öppna planlösningen skapar en naturlig och frikostig känsla där kök, matplats och vardagsrum smälter samman. Det perfekta utrymmet för att umgås med familj och vänner. Det helkaklade badrummet erbjuder både tvättavdelning och en separat WC, vilket ger extra bekvämlighet och funktionalitet i vardagen. Du kommer att uppskatta den moderna och stilrena designen som ger en avkopplande och lyxig atmosfär. Dessutom är läget idealiskt med närhet till allt du behöver. Med bra kommunikationer kan du enkelt ta dig runt i staden, och Coop ligger bara 600 meter bort för enkel och bekväm shopping. Äventyrets förskola och Änglandaskolan ligger på bekvämt gångavstånd, vilket gör det till det perfekta området för familjer med barn. För att tillfredsställa din längtan efter grönområden finns Grönpepparparken & utegym bara 900 meter bort. Tveka inte att ta chansen att äga denna fantastiska fyrarummare på Termikgatan 45A. Kontakta Beatrice idag för mer information!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7