Mäklare Lisa Markström

Lisa Markström

Om mig

Träffar du mig på visning eller vid ett försäljningsmöte kommer du mötas av en glad, positiv och målinriktad mäklare med hjärtat på rätt plats. Med en naturlig förmåga att vara både personlig och professionell skapar jag goda relationer med alla parter. Det krävs strategi, struktur samt ett hårt arbete för att göra en lyckad bostadsaffär. Jag kommer göra det lilla extra för att du som säljare skall få rätt betalt och att du som köpare ska känna dig trygg och sedd genom hela processen!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 27A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 27A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 649 000 kr
50,7 m²
2 rum
vån 4/5
4 686 kr/mån
32 525 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 27A i Södra Ladugårdsängen - en trevlig lägenhet om 2 rum och kök! Den generösa balkongen i är den perfekta platsen för att njuta av soliga dagar med utsikt över innergården. Det moderna badrummet är stilrent inrett och har allt du behöver för en bekväm vardag med egen tvättavdelning. Lägenheten är välplanerad med sovrum, kök och vardagsrum. Föreningen har en gemensam pool med bastu som får brukas av alla boende i föreningen. Det finns även tillgång till både växthus och pallkragar för den med gröna fingrar. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo med närhet till natur. Närhet till både Örebro Universitet och ICA Maxi med kort cykelavstånd och du tar dig enkelt ut på motorvägen. Från bostaden har du gångavstånd till Örebro City Golf & Country Club, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och padel, tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten - du har allt du behöver inom bekvämt räckhåll!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun, bild 2
Skirsjövägen 1, null, Askersunds kommun, bild 3

Skirsjövägen 1

Villa
Askersunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
150 + 90 m²
6 rum
3 740 m² tomt

Välkomna till detta charmiga hus, uppfört tidigt 1900-tal, beläget i det mysiga Mariedamm! Detta rymliga och välplanerade hem är idealiskt för den stora familjen. På entréplanet finner ni kök, vardagsrum och matsal, vilka öppnar upp mot ett härligt uterum och vidare ut i den prunkande trädgården. Övre våningen erbjuder tre väl tilltagna sovrum. Förvaringsutrymmen finns gott om i källaren samt i andra byggnader på tomten, inklusive magasin, den gamla smedjan och en jordkällare. Detta hem har en fantastiskt belägenhet med en sjö på andra sidan vägen och en badplats bara några minuters promenad bort. Här kan ni njuta av att bo i en trivsam by med en stark gemenskap och ett naturnära läge, vilket ger er möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i omgivande natur. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Kumminvägen 42, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Kumminvägen 42

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
69 m²
2 rum
vån 1/2
4 796 kr/mån
24 565 kr/m²

Välkommen till Kumminvägen 42 i populära Sörbyängen! Denna trevliga 2-rumslägenhet erbjuder en bekväm boendemiljö med sina generösa 69 kvadratmeter och läget på bottenplan ger en trivsam lägenhet med bra läge. Det första som möter dig är en hall med en praktisk tvättavdelning, som smidigt leder dig vidare till de olika rummen. Vardagsrummet, med utgång till den härliga uteplatsen, skapar en luftig atmosfär perfekt för umgänge med nära och kära. Köket är modernt och komplett med all nödvändig utrustning. Sovrummet är rymligt och ger plats åt en bekväm dubbelsäng samt förvaringsmöbler. Badrummet är stilrent och håller hög standard. Lägenheten har även en stor och härlig uteplats där du kan njuta av trevlig utemiljö och lugnande omgivningar. Föreningen är stabil och ser till att gemensamma utrymmen och fastigheten sköts väl. Gröna områden och lekplatser finns också tillgängliga för de boendes glädje. Föreningen har även gemensam tvättstuga. Denna lägenhet har ett utmärkt läge i Sörbyängen med närhet till bra kommunikationer, butiker, restauranger och grönområden. I sammanfattning är detta en bekväm bostad med en trevlig uteplats och en trygg förening. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 34C, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 34C

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
115 m²
5 rum
5 990 kr/mån
19 087 kr/m²

Välkommen till din framtida bostad mitt i familjevänliga Mosås! Detta härliga radhus erbjuder det bästa av två världar med sitt boende över två våningar. Slå dig ner och njut av soliga dagar i den mysiga trädgården med trädäck som sträcker sig mot väster, komplett med altan och balkong för avkopplande stunder utomhus. Med två stilfulla badrum, varav det ena är utrustat med praktiska tvättmöjligheter, blir vardagen smidig och bekväm. Dessutom har du förmånen av en carport och närliggande parkeringsplats för enkel åtkomst till ditt nya hem. De fyra sovrummen ger gott om plats för hela familjen, och den öppna planlösningen skapar en känsla av gemenskap och trivsel. När det kommer till bekvämligheter har du allt du behöver inom räckhåll. Skola och förskola finns inom bekvämt gångavstånd, cirka 200 meter från bostaden. Dessutom erbjuder Marieberg köpcentrum närliggande service och shopping, vilket gör livet i Mosås både praktiskt och njutbart. Här bor du nära naturen med vackra strövområden, och på gångavstånd ligger den populära golfbanan Mosjö GK. Varmt välkommen med ditt intresse redan idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 223D, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 223D

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
120 m²
5 rum
5 413 kr/mån
19 583 kr/m²

Välkommen till detta fina radhus i familjevänliga Mosås! När du kliver in i detta hem möts du av en ljus och öppen planlösning med generöst ljusinsläpp. Vardagsrummet är i stilrena färger med plats för både soffa och matplats. Med öppen planlösning mot kök och matdel ger det gott om utrymme för umgänge. Vidare ut på uteplatsen blir detta ett mycket härligt rum att vistas i! Köket är modernt och välutrustat med fina vitvaror och gott om förvaring. Matplatsen intill köket skapar en trevlig atmosfär och är en naturlig samlingspunkt i hemmet. På entréplanet finns även ett sovrum och badrum med tvättavdelning. På övervåningen återfinns ytterligare tre sovrum, det andra badrummet och en yta att kunna använda som ett mindre vardagsrum, kontor eller liknande. Trädgården är en riktig pärla med trädäck och ett skyddat insynsläge. Här kan du njuta av långa sommarkvällar. Den stenlagda uppfarten på framsidan ger gott om utrymme för flera bilar och ger en välkomnande entré. Varmt välkomna med ert intresse redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun, bild 2
Lilla Svängen 8, Aggerud, Karlskoga kommun, bild 3

Lilla Svängen 8

Villa
Aggerud, Karlskoga kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 100 000 kr
175 + 100 m²
6 rum
990 m² tomt

Välkomna till Lilla Svängen 8, i mysiga kvarter i omtyckta Nedre Aggerud! Här bor du med närhet till såväl centrum som härliga naturområden. Huset är stort och rymligt och har inga problem att få in hela familjen. I dagsläget fyra sovrum och möjlighet att göra ytterligare sovrum för den som behöver. Utöver detta finns stora sällskapsytor både på entréplan och övervåningen. Källarplan har flera förrådsutrymmen, hobbyrum, tvättstuga och relaxavdelning med bastu. Huset är väl omhändertaget och har funnits i samma ägares händer sedan det byggdes. Bekvämligheter såsom garage, bergvärme och stora ytor både inne och ute. Från huset kan du även blicka ut öven sjön med badplats bara en kort promenad bort! Och för dig som gillar solens strålar kan du enkelt följa solen genom uteplatserna eller direkt via gräsmattans fina ytor. Varmt välkomna med ert intresse redan idag!

  • Premium
Vintrosa Prästgård 1:12, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Vintrosa Prästgård 1:12

Tomt
Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
6 865 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en fin och rymlig tomt i unikt läge med fantastisk utsikt över åkermarker. Här har du möjlighet att förverkliga ditt drömboende i ett naturskönt område bara 15 minuter från Örebro med skogen som närmaste granne. Positivt förhandsbesked finns! Se mer på https://boenosverige.se/projekt/orebro/ramsta/ eller kontakta ansvarig mäklare för mer info.

Visar alla 7